Banketi

Drukāt
Banner 1050x80

Jaunā Vecrīga, SIA

Mežkalnu 20, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Pasākumu organizēšana, atribūtika

Inkomercs K, SIA, profesionālās virtuves iekārtas

Katlakalna 1, Rīga LV-1073
Profesionālās virtuves iekārtas, tirdzniecības iekārtas, pārtikas rūpniecības iekārtas, aukstuma iekārtas, aukstuma vitrīnas, aukstuma skapji, profesionālie ledusskapji, aukstuma kameras, saldēšanas kameras, saldēšanas iekārtu remonts, galda vitrīnas, saldēšanas iekārtas, montāža, saldēšanas iekārtu apkope, saldēšanas iekārtu

RJK, SIA

Mālu 30, Rīga LV-1058
Skatuve, skaņas un gaismas iekārtas, Skaņas iekārtas, Gaismas iekārtas, Skatuves iekārtas Skaņas tehnika, Gaismas tehnika, Skatuves tehnika. Pasākumu, koncertu, festivālu, izstāžu, prezentāciju tehniskais nodrošinājums. Pasākumu tehniskais nodrošinājums, Pasākumu organizēšana. Skaņa. Gaisma. Skatuve. Dekorācijas Gaismu tehnika

First Fly, SIA

Eimuri, "Lidlauki" , Ādažu pagasts, Ādažu nov., LV-2164
Pasākumu organizēšana atribūtika, izklaides lidojumi, lidojumi, pilotu skola. Pasākumu organizēšana, lidojums virs Rīgas, lidojums virs jūras, lidmašīnu angārs. Avio rallijs. Izklaides lidojumi. Reklāmas lidojumi. Jaunas lidmašīnas. Lietotas lidmašīnas. Jaunu, lietotu lidmašīnu tirdzniecība, pārdošana. AEROPRAKT, SEAMAX, SAVAGE.

AJ PRODUKTI, AS, biroja mēbeles, noliktavu aprīkojums

Kalnciema 197b, Rīga LV-1046
Produkti: Biroja mēbeles, biroja galdi, elektriski augstumā regulējami galdi, augstuma regulējami galdi, biroja krēsli, atvilktņu bloki, biroja starpsienas, akustiskie paneļi, arhīva plaukti, arhīvi, iekarināmās mapes, biroja skapji, biroja plaukti, failu skapji, biroja paklāji, datorgaldi, rakstāmgaldi, dokumentu skapji, sedlu krēsli,

LSV-Klubs, SIA, Prezentreklāmas apdrukas aģentūra

Elizabetes 45/47-509, Rīga LV-1010
Prezentreklāma, reklāmas suvenīri, biznesa dāvanas, pildspalvas, prezentreklāmas, prezentdāvanas, T-krekli ar apdruku, somas ar apdruku, pulksteņi ar apdruku, šķiltavas ar apdruku, karogi ar apdruku, reklāmas baloni ar apdruku, kausi ar apdruku, spēļu komplekti ar apdruku, kausi ar gravējumu, tampodruka, tampondruka, sietspiede,

Liepa A.V., SIA

Rīgas 14, Liepāja LV-3401
Banketi . Ēdināšana pakalpojumi. Galdu klāšana, Uzkodas banketi , Ēdināšanas uzņēmumi., ēdnīcas telpās, kāzas, kāzu mielasti, galdu klāšana Liepājā, banketu zāle, banketi , izlaidumu, banketu

Mikrokultūra

Rudzrogu 1, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Uztura bagātinātāji, uztura bagātinātāju ražošana, vitamīni, minerālvielas, aminoskābes, augu preparāti, dabas veltes, vieglai dzīvei, ilgtspējīgai dzīvei, veselība, bezrecepšu zāles, dabas zāles, dabas medikamenti, dabīgās zāles, holesterīns, holesterīna pazemināšana, augsts holesterīns, aknu funkciju uzlabošana, holesterīna

Corner's

Elizabetes 83/85-, Rīga LV-1050
"Corner's", garšīgi paēst, banketi . izbraukumu ēdināšana., Izbraukuma banketi . Šefpavārs Mārtiņš Zelmenis. korporatīvo pasākumu ēdināšana. Banketi .

Sofī Tūre, SIA, Ceļojumu tūroperators, aviobiļetes, privātie čarterlidojumi

Turpinām strādāt klātienē!
Tērbatas 73, Rīga LV-1001
Ceļojumi (ceļojums) atpūta uz Bulgāriju, Prāgu, Istambulu, Milānu, Romu, Parīzei, Burgasu. Čarterreisi, čarteri uz Bulgāriju. Aviobiļetes uz Bulgāriju, Varnu, Burgasu, Minska, Stambula, Larona, Almaata. Dubai, ABU-DABI, Kuba, Dominikāna, Meksika, Šrilanka, Vjetnama. Ceļojums, ceļojumi uz Dubaju, Vjetnamu, Ēģipti. Grupu ceļojumi uz Prāgu,

Vecrīga, atpūtas kuģītis

Rīga
kuģīti pa Daugavu, Kuģīšu satiksme Rīgā, Kāzas uz kuģīšiem, Kuģītis pa Rīgas kanālu, Boat Party Latvia, Banketi , ekskursija pa Daugavu un kanālu, Romantisks brauciens ar kuģīti, Ballītes uz kuģa, Atpūtas kuģītis, Banketi
ZL.LV iesaka

Grill Garden, SIA, Grildārzs

Nometņu 58, Rīga LV-1002
Apraksts:

Mūsu "Grildārzs" ir lieliska vieta dažādiem pasākumiem un svinībām – banketiem, kāzu mielastiem, dzimšanas dienu svinībām, korporatīviem pasākumiem, prezentācijām, semināriem. Mēs gādāsim lielisku atmosfēru ģimenes saietiem, draugu ballītēm un romantiskām vakariņām. Uz oglēm grilētie ēdieni un lieliskā virtuve apmierinās jebkuru gaumi. Katru dienu pieejams pusdienu piedāvājums.

INTERLUX Travel, SIA

Skolas 9, Rīga LV-1010
Piedāvājumā: ✓ Ceļojumi ar lidmašīnu

Ceļojums ar lidmašīnu ir ātrākais un ērtākais veids, kā nokļūt izvēlētajā galamērķī, lai apskatītu un izbaudītu interesantākās vietas. Izvēlies sev piemērotāko piedāvājumu!

✓ Ceļojumi ar autobusu

Ceļojums ar autobusu dod iespēju viena brauciena laikā apskatīt vairākas valstis. Apceļojiet ar autobusu visu Eiropu – no Skandināvijas līdz pat Pirenejiem!

✓ Kruīzi

Atklājiet jūras ceļojumu burvību! Dodieties ceļojumā ar kruīza kuģi un izbaudiet aizraujošu atpūtas un izklaides programmu.

 

Labās balvas, SIA

Ganību dambis 25p, Rīga LV-1005
Piedāvājumā:: ✓ Kausi ✓ Medaļas ✓ Stikli ✓ Lentas ✓ Piekariņi ✓ Statuetes ✓ Kastītes ✓ Šķīvji ✓ Diplomi ✓ Sacensību numuri ✓ Apdruka ✓ Alternatīvie apbalvojumi Specializācija:: Piedāvājums ir piemērots jebkurai gaumei. Medaļas un kausi ir pieejami visādos izmēros, kā arī dažāda dizaina. Ir iespējams pasūtīt gan platās, gan šaurās lentas. Stiklus piedāvājam dažādās formās, tikpat dažādas ir arī statuetes. Plašs piedāvājuma klāsts diplomiem – tos iespējams pasūtīt gan pēc mūsu piedāvātajiem dizainiem, gan arī pēc paša dizaina. Alternatīvajos apbalvojumos ietilpst pildspalvas, piespraudītes, paliktņi un pat termosi. Iesakām sekot līdzi kolekcijas izpārdošanai, lai pasūtītu vēlamos apbalvojumus par vēl izdevīgāku cenu!

Sharky, sporta klubs, sporta nodarbības

Krones 56, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Aktuāli un svarīgi: Projekts Sporta klase: Projekts ir vērsts uz VFS attīstību bērniem. Projekta ietvaros skolēni nodarbojas ar dažādiem sporta veidiem, attīstās fiziski, iegūst stabilu pamatu turpmākai sportiskai attīstībai un vispārējai veselībai. Projektā darbojas profesionālu treneru komanda, sporta ārsts, fizioterapeits. Programmas mērķis: uzlabot bērna fiziskās īpašības atbilstoši viņa vecuma grupai, stimulēt un sagatavot viņu aktīvam dzīvesveidam, vienlaikus izvērtējot tā spējas konkrēta sporta veida izvēles perspektīvā. Programmu ir licencējis un apstiprinājis Izglītības kvalitātes valsts dienests (IKVD) un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RDIKSD).

Balons Tev, SIA

Brīvības gatve 401c, Rīga LV-1024
Apraksts:

 "Balons Tev" – vieta, kur baloni iegūst jaunu dimensiju un padara jebkuru svinību neaizmirstamu. Mēs esam speciālizējušies balonu tirdzniecībā, piedāvājot plašu klāstu ar kvalitatīviem un radošiem baloniem bērnu ballītēm, svinībām un citiem pasākumiem. Izvēlies no mūsu plašā sortimenta bērnu iemīļotos tēlus un krāsas. Piedāvājam gan vienkāršus, gan personalizētus risinājumus, lai katrs bērns saņemtu savu īpašo balonu. Mūsu radošais komandas darbs pārvērš parastus balonus par patiesiem mākslas darbiem. Saskaņā ar pasūtījumu veidojam tematiskas kompozīcijas, kas padara ikvienu pasākumu un svinības unikālas. Mēs radām īstu burvību. Pasūtiet mūsu balonu pārsteigumu kasti, kas pilna ar krāsainiem un izsmalcinātiem baloniem, lai pārsteigtu jūsu mīļos cilvēkus. "Balons Tev" – kur katrs notikums sākas ar krāsainiem baloniem un beidzas ar smaidu uz jūsu sejas!

Flora plus Imanta, ziedu bāze

Kleistu 18c, Rīga LV-1067
Ziedu veikals Rīgā Imantā piedāvā:: ✓ Griestie ziedi, ziedu pušķi, štrausi: Rozes, Krūmrozes, Lillijas, Neļķes, Gerberas, Amariļļi, Tulpes, Frēzijas, Hiacintes, Kallas, Krizantēmas, Lizantes ✓ Puķes podos: Alpu vijolītes, Ziemassvētku kaktuss, Amarillis podos, Acālijas, Hiacintes podos, Puansetijas - Ziemassvētku puķe, Orhidejas, Kaktusi, Tūjas,  Istabas augi, Telpaugi, Palmas, Citrusaugi podiņos, Ziedu kompozīcijas ✓ Floristikas materiāli, dāvanas: Bērnu mīkstās rotaļlietas, Apsveikuma kartiņas, Vāzes, Sveces, Krājkasītes, Naudas konverti, Mākslīgie ziedi, Dekori, Dāvanu saiņošana, Lentes.

Flora plus Ziepniekkalns, ziedu bāze

Valdeķu 39, Rīga LV-1058
Ziedu veikals Rīgā Ziepniekkalnā piedāvā:: ✓ Grieztie ziedi, ziedu pušķi, štrausi: rozes, krūmrozes, lillijas, neļķes, gerberas, amariļļi, tulpes, frēzijas, hiacintes, kallas, krizantēmas, lizantes. ✓ Puķes podos: Alpu vijolītes, Ziemassvētku kaktuss, amarillis podos, acālijas, hiacintes podos, puansetijas - Ziemassvētku puķe, orhidejas, kaktusi, tūjas, istabas augi, telpaugi, palmas, citrusaugi podiņos, ziedu kompozīcijas. ✓ Floristikas materiāli, dāvanas: bērnu mīkstās rotaļlietas, apsveikuma kartītes, vāzes, sveces, krājkasītes, naudas konverti, mākslīgie ziedi, dekori, dāvanu saiņošana, lentes.

Neptūns, restorāns, kempinga vieta Jūrmalā

Atpūties zaļi!
Jaunķemeru ceļš 1, Jūrmala LV-2012
Apraksts:

Restorāns "Neptūns" ir senākais “zaļi” domājošs restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 42 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā. Pie mums plašā izvēlē atradīsiet nepelnīti piemirstus klasiskos ēdienus no Latvijas nacionālās un padomju virtuves, kā arī Eiropas virtuves ēdienus no vietējiem sezonas produktiem. Neatkarīgi no sezonas grilējam uz atvērtā grila visa gada garumā. Karstās vasaras dienās jūsu rīcībā ir terase ar nojumi, savukārt ziemas laikā restorāna zāle ar vēsturisku auru un banketu-semināru zāle ar kamīnu. Īpaši gaidīti viesi pie mums ir ģimenes ar bērniem – piedāvājam bērnu istabu, āra rotaļlaukumu, veselīgus ēdienus un izklaidējošus bērnu rītus. Atpūties “zaļi” vietā, kur pazūd steiga!

Jubilejām, kāzām, korporatīvajiem pasākumiem un mazām sirsnīgām svinībām ģimenes vai draugu lokā uzņēmumi piedāvā piemērotas telpas, personalizētu ēdienkarti, telpu noformēšanu un laipnu apkalpošanu. Iespējama arī banketu galdu klāšana jūsu īpaši izvēlētajā svinību vietā. Piedāvā cienastus arī semināriem, konferencēm un prezentācijām.