Banketi

Drukāt
Banner 1050x80
1

Mazā Parīze, kafejnīcas ēdienu piegāde, banketi, SIA Lucrum

Piegāde ar Bolt Food!
Lāčplēša 36, Rīga LV-1011
Atbalstām vietējos ražotājus: Mēs izmantojam tikai ekoloģiski tīrus produktus no vietējiem ražotājiem. Ikdienas darbā mēs izmantojam tikai ekoloģiski tīrus latviešu izcelsmes produktus. Uzņēmumi, ar kuriem mēs sadarbojamies: ✓ maize – "Bēnes PB" maizes ceptuve; ✓ gaļas produkti – SIA "Lēdurgas miesnieks", "Nākotne" gaļas pārstrādes uzņēmums; ✓ piens – SIA "Rankas piens"; ✓ konditorejas izstrādājumi – SIA "Smiļģu beķereja"; ✓ dārzeņi – Ilmara Pētersona zemnieku saimniecība "BALTIŅI"; ✓ zivis – SIA "Salas zivis"; ✓ ECO piena produkcija (biezpiens, piens, skābais krējums, biezpiena sieriņi) – SIA "Tukuma piens"; ✓ augļi – SIA "Kabuleti fruit".
  • 1 Kafejnīcas, bāri, restorāni
  • #Banketi

LATA, Bistro

Kuldīgas 5, Ventspils LV-3601
Apraksts: Bistro "Lata" sniedz ēdināšanas pakalpojumus Ventspils autoostā jau vairāk nekā 20 gadus. Plaša silto ēdienu, salātu, saldo, konditorejas izstrādājumu izvēle kā dienās, tā arī naktīs. Visus šos gadus strādājam diennakts režīmā. Ēdienu varam sagatavot arī līdzņemšanai. Konditorejas izstrādājumi tiek cepti uz vietas, un mūsu produkcija ir ļoti iecienīta ventspilnieku un pilsētas viesu vidū, sevišķi mūsu sklandrauši. Cepam saldos kliņģerus uz pasūtījumu. Sagatavojam arī auksto galdu uzkodas līdzņemšanai. Jau daudzus pēdējos gadus esam novērtēti ēdināšanas konkursos ar augstām vietām. Esiet laipni aicināti!

Ērmanītis, kafejnīca

Saules 16, Ventspils, LV-3601
Piedāvājam:: ✓ Banketi ✓ Galda klāšana ✓ Telpu rezervācija ✓ Svētku svinēšana ✓ Pusdienas ✓ Brokastis ✓ Saldās uzkodas ✓ Sāļās uzkodas ✓ Aukstais galds ✓ Vakariņas  Par mums:: Ērmanītis savus klientus apkalpo jau 16 gadus. Kafejnīcu iecienījuši ne tikai vietējie pilsētas iedzīvotāji, bet arī pilsētas viesi. Piedāvājumā plašs ēdienu sortiments par pieņemamām cenām. Var apkalpot vienlaikus līdz 50 cilvēkiem. Naudu tērējot prātigi, var paēst kārtīgi.

Bolers, kafejnīca

Medņu 42b, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Nezaudējiet sajūtas, kuras sniedz jums samtainā Ventspils pludmale, paņemiet mūsu kafiju līdzi! Baudiet sauli un ēdienu, ko pagatavojuši mūsu pavāri. Piedāvājumā 24 veidu saldējumi un eko kafija.

LATA, kafejnīca

Sarkanmuižas dambis 25c, Ventspils LV-3601

Ēdienu varam sagatavot arī līdzņemšanai. Konditorejas izstrādājumi tiek cepti uz vietas, un mūsu produkcija ir ļoti iecienīta ventspilnieku un pilsētas viesu vidū, sevišķi mūsu sklandrauši. Cepam saldos kliņģerus uz pasūtījumu. Gatavojam arī auksto galdu uzkodas līdzņemšanai. Daudzus gadus esam novērtēti ēdināšanas konkursos ar augstām vietām. 

Osko, SIA

"Vilbrūži" , Piltenes pagasts, Ventspils nov. LV-3620
Par uzņēmumu:

Osko tortes, kūkas un banketi, izbraukuma banketi, kūkas un tortes uz pasūtījuma, visām dzīves situācijām un individuālām vēlmēm. Visas tortes top tikai no īstas biskvīta mīklas, dabiskā putukrējuma un ievārījuma. 

Ventspils augstskolas viesnīca

Inženieru 101, Ventspils, LV-3601
Apraksts:

"Ventspils augstskolas viesnīcā" ir labiekārtotas istabiņas ar dušu un WC, TV koplietošanas telpās. Visās istabiņās ir pieejams bezmaksas bezvadu internets. Viesnīcas telpās pieejama kafejnīca, konferenču zāles, telpas sapulcēm, plašs bezmaksas stāvlaukums.

Gaco, SIA

Ventspils 50, Rīga LV-1002
Apraksts:

Uzņēmums "Gaco" nodarbojas ar pasākumu tehnisko nodrošinājumu. Iznomājam gaismas un skaņas aprīkojumu koncertiem un citiem pasākumiem. Iznomājam arī dažādas skatuves konstrukcijas, lai nodrošinātu pasākuma tehniskās daļas veiksmīgu noriti.

Picērija Zītari

Sporta 7/9, Ventspils LV-3601
Pica, picas, picērija, pusdienas Ventspilī bērniem, pieaugušajiem, atpūta, svinības, banketi , picu pasūtīšana

Martas Nams, viesu nams

Riņķa 10, Ventspils, LV-3601
Banketu zāle, banketi . Pirts, pirtis, sauna, saunas. Nakšņot, kur apstāties, laba atpūta.

Lauku sēta, kafejnīca

Ugāle, "Vecdarbnīcas" , Ugāles pagasts, Ventspils nov., LV-3615
Kafejnīca, banketi , Lauku sēta, siltas pusdienas, salāti, deserti, kafija, tēja, sulas, dienas piedāvājums

Jaunpilsēta, kafejnīca

Saules 48, Ventspils, LV-3601
Pusdienas, labs interjers, ērta piebraukšana Ventspils centrā, laba kafija, mājas virtuve, kafejnīca, banketi

Daga, SIA, Konditorejas cehs

Saules 31, Ventspils, LV-3601
Sabiedriskā ēdināšana, izbraukuma tirdzniecība, izbraukumi, apkalpo izbraukumus, banketu apkalpošana, banketi

Kafejnīca Zītari

Lielais prospekts 33, Ventspils LV-3601
pie tirgus laukuma, 300 m no prāmju termināla Ventspils vecpilsētā, pašā centrā, vakariņas, svinības, banketi

Zītari LZ, SIA

Tirgus 11, Ventspils LV-3601
Viesnīca, viesu nams, restorāns, bārs, banketi , izbraukuma banketi , vasaras dārzs, muzikālie vakari,

Usma SPA, SIA

"Priežkalni" , Usmas pagasts, Ventspils nov., LV-3619
Banketi .

Amrai, viesu māja

Skrundas 39-41, Ventspils, LV-3602
, svētku banketi , banketu galdu klāšana, galdu klāšana, klāj galdus, galdi, svētku galdi, mielasts, kāzu, mielasts, jubilejas, dzimšanas dienas ballītes, galdu klāšana svētkos, izbraukumu banketi , korporatīvo

Tex-Mex, meksikāņu restorāns

Ganību 14, Ventspils LV-3601
Tex-Mex, tradicionālā virtuve, gavēņa ēdienkarte, zivju ēdieni, pilsētas centrs, bezmaksas internets, banketi , rotaļistaba, sezonas ēdieni, turnīri, spēles bērniem, galda klāšana, dīdžejs, ēdienkarte, izbraukuma banketi

Liedags, ēdnīca

Medņu 40, Ventspils LV-3601
Kur paēst Ventspilī, pusdienas, siltie ēdieni, banketi , banketu klāšana, ēdiens ar piegādi uz darbu,

Viesnīca Dzintarjūra, SIA

Ganību 26, Ventspils LV-3601
Naktsmītnes, viesnīca, restorāns, ēdināšana, konferences, semināri, viesu nami, banketi , vietas līdz
Jubilejām, kāzām, korporatīvajiem pasākumiem un mazām sirsnīgām svinībām ģimenes vai draugu lokā uzņēmumi piedāvā piemērotas telpas, personalizētu ēdienkarti, telpu noformēšanu un laipnu apkalpošanu. Iespējama arī banketu galdu klāšana jūsu īpaši izvēlētajā svinību vietā. Piedāvā cienastus arī semināriem, konferencēm un prezentācijām.