Banketu zāle, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

WOOPS, SIA

Helēnas 83, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Ceļojums, ceļojumi, pēdējā brīža ceļojumi, lastminute, hot sale, ceļojumu rezervēšana, ceļojums skolēnu brīvlaikā, ceļojumu aģentūra, vizas, aviobiļetes, lēti ceļojumi, atlaide, medusmēneša ceļojums, eksotiskie ceļojumi, autobusu tūres, tūrisma aģentūras Latvijā, pēdējā brīža ceļojumi, labākās tūrisma aģentūras Latvijā, laba celojumu

Aplis, kafejnīca

Eksporta 6, Tukums, Tukuma nov., LV-3104
Kafejnīca "Aplis", banketi, banketu zāle , pusdienas, konditorejas izstrādājumi, konditoreja., Kulinārijas izstrādājumi, banketu klāšana, furšeti, gardi ēdieni, kur paēst Tukumā, brokastis, vakariņas

Sventes muiža, viesnīca un restorāns

Svente, Alejas 7, Sventes pagasts, Augšdaugavas nov. LV-5473
Daugavpilī, vakariņas Daugavpilī, atpūta Daugavpilī, ēdināšana Daugavpilī, restorāns, pusdienas Daugavpilī, banketu , atpūtai, kāzu telpas Daugavpilī, kāzas, jubilejas, bērnu dzimšanas diena, semināru telpa, konferenču zāle

Hotel Viona

Rīgas 41, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Viesnīca Bauskā. Hotel Bauskā. Hotelis Viona. Naktsmītnes. Nakšņošana. Atpūta. Sauna ar baseinu. Kafejnīca Bauskā. Kafejnīca pie pils. Bauskas pils. Karstie ēdieni. Pusdienas. Saldie ēdieni. Deserts. Latviešu ēdieni. Armēņu virtuve.

Limbaži, viesnīca-sporta un atpūtas centrs

Lielezera 33, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Konferenču, semināru zāle , semināri, kafejnīca, sauna., Sporta halle, (2500 m2) sporta laukumi, ezers, laivu noma, iespēja makšķerēt, trenažieru zāle .

Olimpiskais centrs Limbaži, SIA

Parka 36, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Kafejnīca, sporta nometnes, konferenču zāle , viesnīca, naktsmītnes, nakšņošana, basketbols, volejbols

Hotel Villa Roze

Uliha 32, Liepāja, LV-3401
Par mums:

Hotel "Villa Roze" atrodas Liepājā, labākajā piejūras parka zonā tikai 5 minūšu gājienā no balto smilšu pludmales. Četrzvaigžņu viesnīcā ir 15 numuri, kas ir dekorēti Franču Provansas stilā. Vēl vairāk atmosfēras viesiem piešķirs elegantās koka mēbeles un skaistais tekstils. Viesnīcā ir banketu zāle ar kamīnu (ietilpība līdz 20 personām), sauna un atsevišķs restorāns. Katru rītu tiek pasniegtas kontinentālas vai bufetes tipa brokastis. Visos numuros ir plakanā ekrāna televizors ar kabeļtelevīzijas kanāliem, bezmaksas wifi, minibārs, seifs, privāta vannas istaba, fēns un bezmaksas tualetes piederumi. Viesnīcas viesiem ir pieejama bezmaksas privātā autostāvvieta. Recepcija un viesnīcas darbinieki viesu rīcībā ir visu diennakti.

Panna Cafe Koknese, kafejnīca

Blaumaņa 30A, Koknese, Aizkraukles nov. LV-5113
Par mums:

Panna Cafe Koknese laipni aicina pie sevis uz gardām, svaigi gatavotām maltītēm visas dienas garumā. Pie mums darbojas klientu zāle ar 34 vietām un papildus banketu telpa līdz 30 vietām. Vasarā ir jauka, puķu ieskauta terase. Mājīgā un gaumīgā banketu telpa pieejama visu veidu svinībām un tūristu grupām.

Kafejnīcā ievēro visas epidemioloģiskās drošības prasības.

Roze, apartamenti

K.Barona 19, Liepāja, LV-3401
Par mums: Boutique Apartments Roze valda jūgendstila gaisotne. Mēbeles, gleznas, logi ar vitrāžām – viss ir veidots klasiskā stilā, uzturot naktsmītnē 20. gadsimta sākuma noskaņu. Tiek piedāvāti luksusa vai daudzistabu apartamenti, tostarp ar privātu ieeju, lodžiju, garāžu un privātu autostāvvietu. Apartamentu ēka atrodas tieši pretī Boutique Hotel Roze, tāpēc tajā tiek piedāvāts tikpat augstas klases viesnīcas serviss un apkalpošana. Galvenā recepcija un kontinentālas vai bufetes tipa brokastis tiek pasniegtas katru rītu Boutique Hotel Roze ēkā. Liepājas pludmale ir sasniedzama tikai 3 minūšu gājienā, un pilsētas centrs ir sasniedzams 5 minūšu laikā. Visos apartamentos ir plakanā ekrāna televizors ar kabeļtelevīzijas kanāliem, bezmaksas wifi, minibārs, seifs, privāta vannas istaba ar vannu, fēns un bezmaksas tualetes piederumi. Recepcija un viesnīcas darbinieki viesu rīcībā ir visu diennakti.

Kuivižu enkurs, SIA, Ēdnīca

Pērnavas 31, Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
Par ēdnīcu "Kuivižu enkurs":

Ēdnīcā "Kuivižu enkurs" - vadoties pēc devīzes "Labs cilvēks ir paēdis cilvēks", par ļoti demokrātiskām cenām tiek piedāvātas sātīgas un gardas pusdienas pēc labākajām mājas virtuves receptēm.

Martina serviss, SIA, nekustamo īpašumu, komerctelpu noma Rīgas centrā

Lāčplēša 51-1, Rīga LV-1011
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Martina serviss" jau kopš 1998. gada nodarbojas ar namu apsaimniekošanu. Uzņēmums piedāvā arī dzīvokļu un komercplatību nomu.

Ķeguma Puduri, atpūtas komplekss

"Puduri" , Tomes pagasts, Ogres nov. LV-5020
Par mums:

"Ķeguma Puduri" - daudzfunkcionālais atpūtas komplekss atrodas skaistā Daugavas krastā un meža ielokā, 50 km no Rīgas. Sporta spēles, kāzas, semināri, svinības vai vienkārši atpūta.

Cielava, banketu zāle

Tīnūžu 1, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Pasākumu organizēšana, atribūtika

Vēsma, banketu zāle

18.novembra 105, Daugavpils, LV-5404
Kafejnīcas, bāri, restorāni

Lapegles 2, SIA, Banketu zāle

Zvirgzdenes pagasts, Ludzas nov. LV-5716
Ēdināšanas uzņēmumi

Sprīdītis, banketu zāle

Endzele, "Sprīdītis" , Jeru pagasts, Valmieras nov., LV-4234