Brusas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Brusis, SIA

Burtnieku iela 33 – 120, Rīga, LV-1039
Informācija no uzņēmumu reģistra

Buvvide.lv, SIA, internetveikals

Ganību dambis 17A-201, Rīga LV-1045
Apkurei, apkures katli, pirts krāsnis, plītskrāsnis, malkas plītis, taupības krāsniņas, radiatori, krāsnis, kamīni, boileri, kamīnkurtuves. Labiekārtošana,parku soli, betona soli, velostatīvi, velosipēdu statīvi, veloturētāji, atkritumu urnas, puķupodi, laternas, pastkastes, mākslīgā zāle, āra puķu podi, žogi, lauksaimniecības žogi,
1

Būvelementi, SIA, Kokzāģētava

Apdares dēļi un teicami ZĀĢMATERIĀLI 🏭👍
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Būvelementi" ir 2004. gadā Baldones novadā reģistrēts uzņēmums, kura specializācija ir dažādu veidu kokmateriālu ražošana un kokmateriālu tirdzniecība. Tāpat SIA "Būvelementi" iepērk mežus un cirsmas, kā arī piedāvā mežizstrādes pakalpojumus.

Dekoratīvie, strukturēti, vecināti apdares dēļi:

Dēļu strukturēšanas procesā no dēļa tiek atdalītas mīkstās un trauslās koksnes šķiedras. Rezultātā tiek izcelta koksnes tekstūra - veidojas neliels reljefs, koksnes tekstūras zīmējums. Tā vislabāk atsedzas koka šķiedras skaistums. Koksnes īpašais raksts un dabiskais izskats ir īpašs dizaina elements. Šādam apdares materiālam ir daudzveidīgs lietojums. Iekšējā un ārējā fasādes apdarē, grīda, īpaši dizaina mēbeles.

  • 1 Kokapstrāde

DIGNE, SIA

"Kramiņi" , Valles pagasts, Bauskas nov. LV-5106
Kokmateriālu ražošana: ✓ Brusas; ✓ Jumta spāres; ✓ Latas; ✓ Grīdas dēļi; ✓ Apdares dēļi; ✓ Koka sētas dēļi; ✓ Pirts apdares dēļi no liepas, apses, baltalkšņa; ✓ Lāvas dēļi; ✓ Terases dēļi; ✓ Koka būvkonstrukcijas.

Dadsons, SIA

Atpūtas 4, Rīga LV-1002
Apraksts: Kokmateriālu imports, eksports. Timber import, export. Latvija, Latvia, in Latvia, Letonia. Timber sale. Koka māju ražošana Latvijā.

Damaksnis, SIA

Saules 60a, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts: SIA "Damaksnis" ir kokapstrādes uzņēmums Madonā, kas nodarbojas ar mežizstrādi, kokapstrādi, zāģbaļķu iepirkšanu, koku zāģēšanu, ēvelēšanu un celtniecības materiālu tirdzniecību. Savā praksē piekopjam ātru un kvalitatīvu kokmateriālu apstrādi un izgatavošanu, lai mūsu klienti varētu īstenot iecerēto, vai tā būtu koka mājiņa vai guļbūve, vai jebkurš cits objekts, kam nepieciešami celtniecības materiāli. Veicam koku un baļķu transportēšanas pakalpojumus, baļķu izvešanu, kā arī mūsu saražoto kokmateriālu produkciju un pasūtījumus eksportējam uz Eiropas valstīm.

Dubultkoks, SIA, Palešu ražošana, zāģmateriāli Cēsīs

"Dīķlejas" , Priekuļu pagasts, Cēsu nov. LV-4154
Pakalpojumi: Palešu izgatavošana ✓ Izgatavojam paletes, lapu koku paletes, skuju koku paletes, savlaicīgos termiņos, ar ļoti labu kvalitāti, ātri veicam un izpildām pasūtījumu. Palešu tirdzniecība ✓ Izgatavojam un tirgojam paletes Cēsīs, Cēsu novadā, Vidzemē, Latgalē, Kurzemē, Zemgalē, Latvijā. Zāģmateriāli ✓ Zāģmateriāli, zāģējam dēļus, brusas, dēlīšus firmām, uzņēmējiem un privātpersonām.

EK Wood, SIA

Lapu 10, Jelgava LV-3001
Priekšrocības: Uzņēmums saviem klientiem piedāvā individuālu pieeju, plašu un konkurētspējīgu preču sortimentu, kā arī izcilu produkcijas kvalitāti. Par uzņēmumu:

SIA "EK WOOD" nodarbojas ar dažādu profilu apdares dēļu un koka izstrādājumu ražošanu, piegādi un uzstādīšanu. Uzņēmums saviem klientiem piedāvā individuālu pieeju, plašu un konkurētspējīgu preču sortimentu, kā arī izcilu produkcijas kvalitāti.

Elvwood, SIA

Meiju ceļš 2, Jelgava, LV-3007
Brusas , dēļi, apdares dēļi, kokmateriāli pēc individuāla pasūtījuma.

Essve Latvia, SIA

Rēzeknes 5a, Rīga LV-1073
Skrūves. Stiprinājumi. Logu, durvju kārbas, stiprinājumi, INDU-PROG piederumi, ģipškartona, akmens materiālu stiprinājumi, vieglbetona, distances. siltumizolācijas turētāji, enkuri tapskrūves, ķīmiskā enkurmasa, enkurmasai, bultskrūves ar cilpu, betona, būvkalumi, siju kurpes, stūra leņķi, lentes, brusu, tērauda balsti, montāžas

Excess, IK

Zīlānu 22, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202
Brusas , dēļi, vagondēlis, ēvelēšana, Kokmateriāli, kokmateriālu ražošana, ēvelēšana.

Flora, SIA

Tērvetes 85, Jelgava, LV-3008
terases durvis, pakešu logi, eirologi, eirodurvis, paketlogi, pakešlogi, logi ar stikla paketēm, logu brusas

GS Furnitūra, SIA, Mēbeļu, furnitūras veikals

Klaipēdas 19/21, Liepāja, LV-3401
Metāla konstrukciju, mēbeļu un elementu izgatavošana pēc pasūtījuma:

Mēbeles un konstrukcijas biznesam - noliktavām, veikaliem, saloniem, frizētavām, trenažieru zālēm, autoservisiem, birojiem un lauksaimniecībai un citiem. Mēbeles un konstrukcijas mājai - interjeram, virtuves iekārtām, atdalošas starpsienas, veramas un bīdāmas, stiklotas sienas, durvis, žogi, vārti, sētas, bīdāmi un verami vārti, auto nojumes, nojumes, margas, terašu konstrukcījas un pamatnes. dārza mēbeles, šupoles, taciņu atdalošas metāla malas, dārza laistīšanas statīvi, personalizēti grilli, dizaina uzgunskura vieta.

Grāmatas Man, grāmatas internetā

Šmerļa 3, Rīga LV-1006
Grāmatas, grāmatas internetā, Bermans Bobs, Beverlija Endžela, Bostroms Niks, Bradens Gregs, Bredšovs Džons, Deina Elia, Dispenza Džo, Dveka Kerola, Eimens Daniels G., Endrūzs Teds, Epnere Alda Darbiņa, Estesa Klarisa Pinkola, Gotfrīda Sāra, Grega Sjūzena, Hansons Riks, Heringa Eimija, Hola Džudija, Janga-Eizendrāta Pollija, Kenfīlds Džeks,

ILBU, SIA, Kokmateriāli Ķekavā

Bērzmente "Jaunumi", Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Apraksts: SIA "ILBU" dibināta 2007. gadā un ir ģimenes uzņēmums, kura pamatnostādnes ir šādas: pozitīva attieksme, individuāla pieeja, atbildība par produkcijas un pakalpojumu kvalitāti, gandarījums par savstarpēju izdošanos. Piedāvājam materiālus īpaši koka karkasu māju būvniecībā - koka sijas, koka spāres.

Injuro, SIA

Lēdurga, "Vārpas" , Lēdurgas pagasts, Siguldas nov., LV-4012
Sausa malka, Kaltēta malka, žāvēta malka, Kamīnmalkas ražõšana, Malkas pārdošana, Malkas eksports, malkas exports malka, malka kastēs 1m3, 1.6m3, 1.8m3, 2m3, malka maisos 22l, 40l, 60l, malka maisiņos, kaltēta malka, alkšņa malka, bērza malka, Jaukta malka, lapkoka malka, oša malka, ozola malka. malka grillam, malka taupības krāsnīm, malka
2

Interpalet, SIA, koka palešu tirdzniecība

Kleistu 18a, Rīga LV-1067
SIA “Interpalet” pakalpojumi:: ✓ Koka palešu pārdošana un ražošana ✓ Kokmateriālu tirdzniecība ✓ Piegādes pakalpojumi

Sadarbība ar Eiropu, Krieviju un Baltkrieviju. Pakalpojuma sniegšana Rīgā un visā Latvijas teritorijā.

Par SIA “Interpalet”:

Mūsu uzņēmumam ir 15 gadu pieredze koka palešu un koka materiālu ražošanā un pārdošanā gan Baltijas valstu tirgū, gan arī Eiropā. Koka paletes pieejamas visa veida izmēros – nestandarta paletes, eiropaletes, dažādu izmēru paletes. Tirgojam dažādu veidu zāģmateriālus: ēvelētus apdares dēļus, celtniecības kokmateriālus, brusas, collīgos dēļus, kokmateriālus, vagondēļus, grīdas dēļus. Piedāvājam impregnēšanas un fumigācijas pakalpojumus.

  • 2 Kokapstrāde

J.G. Vēres, SIA

"Dzilnas" , Siguldas pagasts, Siguldas nov. LV-2151
Apraksts:

"J.G. Vēres", SIA uzņēmums piedāvā mežizstrādes, meža apsaimniekošanas pakalpojumus un zāģmateriālu ražošanu.

Kida, SIA

"Mūri" , Stalbes pagasts, Cēsu nov., LV-4151
Pakalpojumi:: ✓ Kokmateriālu tirdzniecība ✓ Dēļi ✓ Latas ✓ Līstes ✓ Koka paletes ✓ Grants tirdzniecība ✓ Smiltis ✓ Melnzeme ✓ Ekskavatora pakalpojumi Par mums:

SIA "KIDA" uzņēmuma nodarbošanās - kokapstrāde, zāģmateriāli, grants, smilts, melnzeme un to tirdzniecība Valmierā, Limbažos, Cēsīs, Umurgā, Stalbē, Straupē.

Klikshop, SIA

Rēzeknes 3a, Rīga LV-1073
Preču sortiments:

Plašs PREČU SORTIMENTS ar ~5000 preču veidiem - labas detaļas labai arhitektūrai, DIZAINAM. Galvenie kritēriji sortimenta izvēlē: ES un DIN standartiem atbilstoša kvalitāte, tehnoloģiska saderība, stabila piegāde, serviss un garantijas, sortimenta dziļums, inovatīvi risinājumi, kā arī stilu,DIZAINA, krāsu un materiālu saderīgums. Vienotais arhitektoniskais koncepts: dizains, drošība, energoefektivitāte, komforts, ilgtspējīgums.

Ražotājs JNF piedāvā saskaņot rokturus ar durvju apdari, piedāvājot tādas iespējas kā varš, misiņš, porcelāns, tērauds, koks, āda. Pārkāpjot savas iztēles robežas.