CNC, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Greising Latvia, SIA, Metināšanas iekārtas, Automatizācija

Ganību dambis 7 k.1, Rīga LV-1045
griešanas iekārta Avalon 40, plazmas griešanas aparāts Avalon 65, plazmas griešanas aparāts Avalon 100, CNC

Eko nams, SIA

Celtniecības 26, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
Apraksts:

Ražojam kvalitatīvu guļbūves karkasu no priedes masīvkoka. Produkts atzinīgi novērtēts Skandināvijā, mūsu galvenajā eksporta tirgū, jo guļbūvēm ir: - Klasisks (dažāda augstuma) baļķu salikums; - Tradicionāli (skandināvu) stūra savienojumi; - Garantēta baļķu konstrukciju stabilitāte; - Autentiski baļķu profili, frēzējumi, urbumi, u. c. SIA "EKO NAMS" vairāk nekā 20 gadus saviem B2B biznesa un privātajiem klientiem nodrošina: - Mūsdienu prasībām atbilstošu CAD/CAM guļbūvju ražošanu; - Ēkas karkasu detalizētu 3D modeļu izstrādi; - Baļķu apstrādi ar ciparu vadības CNC iekārtām. Baļķu sienu/konstrukciju m² cena Latvijā: 180Eur+PVN. Komplektējošie kokmateriāli un karkasa projektēšanas maksa ietilpst cenā.

Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca SIA Akmens Raksti

Rūpnieku 19, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts: Modris Bērziņš ir akmeņkalis ar 25 gadu darba pieredzi. Izgatavo granīta pieminekļus, apmales, dažādus dizaina elementus: skulptūras, granīta strūklakas, galdus, solus, granīta lukturus u.c. Ar CNC iekārtu izzāģē akmenī sarežģītas konfigurācijas. Strādā pēc individuāla pasūtījuma, nodrošina uzstādīšanu. Tiek izgatavoti vides objekti no akmens.

Swedabo.lv, SIA

Gaujas 6, Strenči, Valmieras nov. LV-4730
SIA "Swedabo.lv" un atkritumu šķirošana:

Iegūstot zināšanas un pieredzi industriālo iekārtu tirdzniecībā, kā arī būtiski palielinoties pieprasījumam uz atkritumu šķirošanu, Swedabo.lv nolēma savai darbībai pievienot atkritumu apsaimniekošanas nozari. Piedāvājam pilnīgi jaunas iekārtas, līnijas, gatavos risinājumus un sistēmas otrreizējai atkritumu pārstrādei un apstrādei.

WMT Baltic, SIA

A.Deglava 166b, Rīga LV-1021
Profesionāls pašlīmējošo ruļļu materiālu piedāvājums:: ✓ ruļļu materiāli un pašlīmējošās plēves dažādām nozarēm: reklāma, dekors, dizains, interjers, biroja telpas, izglītības iestādes, valsts aģentūras, tirdzniecības vietas, izstāžu zāles, pasākumi ✓ specializētās pašlīmējošās plēves: iekšējā apdare, mēbeles, arhitektūras risinājumi.  ✓ materiāli virsmas aizsardzībai, auto aizsardzībai  ✓ pašlīmējošie materiāli auto aplīmēšanai, auto aizsardzībai, auto reklāmai  ✓ magnētiskās plēves un materiāli ātrai informācijas maiņai, izglītības iestādēm, tirdzniecības centriem u.c. ✓ termopārneses tehnoloģija: termoplēves tekstilizstrādājumiem, termopreses, griešanas ploteri

Caleo, SIA

Ikšķiles 4, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Pakalpojumi: ✓ Mēbeļu projektēšana ✓ Mēbeļu ražošana ✓ Mēbeļu uzstādīšana ✓ Mēbeļu detaļu izgatavošana ✓ Plātņu zāģēšana ✓ ABS, PVC, akrila un dabīga koka maliņu līmēšana ✓ CNC urbšana ✓ CNC frēzēšana ✓ Detaļu finierēšanas pakalpojumi - prese 2500×1250 ✓ Detaļu lakošana, krāsošana, eļļošana ✓ Lāzergriešana, lāzergravēšana

B.A.Wood, koka produkti

Launkalne, Ezera 15, Launkalnes pagasts, Smiltenes nov., LV-4718
Apraksts:

Izgatavojam dažāda veida interjera priekšmetus, suvenīrus, balvas, dekorācijas, prezentreklāmas priekšmetus, korporatīvās dāvanas un citus koka izstrādājumus.

Piedāvājam CNC frēzēšanu un lāzergravēšanu. Iespējams izgatavot arī koka produktus pēc jūsu vēlmēm.

A & B, SIA

Āne, Celtnieku 32, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3043
Pakalpojumi: ✓ Ceļu, ielu būvdarbi; ✓ Ārējo ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu būvdarbi; ✓ Sociālo un rūpniecības objektu būvdarbi; ✓ Siltumapgādes sistēmu izbūve; ✓ Tehnikas noma; Tehnikas noma: Piedāvājam transporta pakalpojumus un nomu. Mūsu rīcībā ir: pašizgāzēji, ekskavatori, buldozers, manipulators un cita tehnika.

WiseMakers Collections

Viskaļu 36, Rīga, LV-1006
Apraksts:

WiseMakers Collections produkti ir izgatavoti no Baltijas bērza saplākšņa. Piedāvājumā ir izveidotas 3 kolekcijas: puķu podi, grozi un lampas un tām visām pamatā ir 4 izmēri, kas perfekti satilpst viens otrā. Produktu detaļu izgatavošanai tiek izmantota CNC frēzēšana, bet to apstrāde, krāsošana un sastiprināšana ir roku darbs. Katrs produkts tiek apstrādāts ar antiseptisku pārklājumu, lai pasargātu koksni no mitruma un netīrumiem, savukārt, pārtikas grozi ir apstrādāti ar pārtikai drošu pārklājumu. Ņemot vērā koksnes raksturu, katrs produkts nedaudz atšķirsies viens no otra. Nav divu vienādu, bet visi ir izgatavoti ar rūpību!

MDG Serviss, SIA

Silikātu 7f, Rīga LV-1016
Pakalpojumi:: ✓ Metālapstrādes darbgaldu iepirkšana un pārdošana ✓ Iekārtu remontdarbi uzņēmuma noliktavā vai pie klienta ✓ Kvalitatīva iekārtu montāža vai demontāža ✓ Darbgaldu piederumu un rezerves daļu tirdzniecība ✓ Detaļu piegāde no ražotāja ✓ Hidroabrazīvā ūdens griešana

Seneko, SIA

Lēdmanes 6, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Apraksts:

SIA "Seneko" pamatdarbības virzieni ir metāla produktu vairumtirdzniecība un dažāda pielietojuma tehnikas piegāde. Mēs piegādājām dažāda veida metālu, kā arī lāzera un CNC iekārtas metāla apstrādes uzņēmumiem. Mūsu pārstāvētais industriālas tehnikas aprīkojums ir pielietojams celtniecībā, lauksaimniecībā, mežizstrādē, ražošanā un komunālā saimniecībā.

Semko, SIA, korpusa mēbeles pēc pasūtījuma

Lubānas 78E, Rīga, LV-1073
Apraksts: Kompānija SIA "SEMKO" darbojas metālapstrādes un mēbeļu nozarē kopš 1995. gada. Galvenie uzņēmuma virzieni ir dvieļu žāvētāju ražošana no nerūsējoša tērauda un vara, kā arī dažādi komplektējošie un aksesuāri no tērauda un koka Jūsu mājai, birojam, veikaliem un viesnīcām. Lai veiksmīgi attīstītu un ražotu augstas kvalitātes produktus, mums ir mūsdienīgi ātrgaitas CNC virpošanas un frezēšanas centri MAZAK. Mūsu uzņēmumam ir EN442 ES sertifikāts, kas apstiprina mūsu produktu kvalitāti. Elektriskiem dvieļu žāvētājiem piešķirta aizsardzības pakāpe IP54. Mēs piedāvājam saviem klientiem lieliskus sadarbības nosacījumu; plašu gatavo izstrādājumu klāstu; iespēju pasūtīt dažādu formu, izmēru un krāsu izstrādājumus; individuālu pieeju katram klientam. Plašāka informācija atrodama mūsu mājas lapā: www.rosela.lv

S.L.procedūras skaistumkopšanā

Lielā Līvu 11, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts:

S.L.procedūras pedikīrs - starptautiski sertificēta meistare.

Piedāvā pedikīru + pilnas pēdas apstrādi, sēnīšu, varžacu apārstēšana, strādāju ar profesionālu kosmētiku no Vācijas CNC, piedāvāju pēdu masāžu, kā arī parafīna vanniņu kājām un rokām. Pieņem pēc iepriekšēja pieraksta. Estētiskais pedikīrs, ārstnieciskais pedikīrs. Strādā ar senioriem. Nagu sēnīšu ārstēšana, nagu sēnīšu apstrāde, ieaugušu nagu ārstēšana. Koriģē ieaugušus nagus ar titāna diegu, biezo nagu korekcija senioriem.

Kā arī piedāvā Klasiskās (Banku) vakuummasāžas. Vakuummasāža ir veids, kā cīnīties ar celulītu, samazināt apjomus un padarīt ādu tvirtāku. Vakuummasāža būtībā ir tāda pati masāža kā visas citas masāžas, tikai tai ir cita tehnoloģija. Banku vakuummasāža ir daudz dziļāka, līdz ar to tauku slāni var pacelt un kārtīgi izmasēt. 

 

 

Hoffmann Group autorizētais pārstāvis Latvijā, SIA Metmatus

Liepāja LV-3416
Produkcijā:: ✓ Metālapstrādes instrumenti ✓ Metāla griešanas un urbšanas darbarīki ✓ Mērinstrumenti ✓ Slīpēšanas darbarīki ✓ Rokas darbarīki ✓ Darbnīcu iekārtas ✓ Pneimatiskie instrumenti ✓ Zāģlentes ✓ Industriālās mēbeles, 3D projektēšana, modelēšana ✓ Magnētiskās stiprināšanas tehnoloģijas ✓ Darbstacijas ✓ Uzglabāšanas risinājumi

Hoffmann Group autorizētais pārstāvis Latvijā, SIA Metmatus

Čiekurkalna 2.līnija 75, Rīga LV-1026
instrumentu un rezerves daļu organizatori, Darbstacijas, darbgaldi, darba galdi, Instrumentu skapji, CNC

Hoffmann Group autorizētais pārstāvis Latvijā, SIA Metmatus

Ventspils LV-3602
Metālapstrādes rokas instrumenti. Hoffmann Group. Metālapstrādes instrumenti. Metālapstrādes darbgaldi. Metāla griešanas un urbšanas darbarīki. Mērinstrumenti. Slīpēšanas darbarīki. Rokas darbarīki. Darbnīcu iekārtas. GARANT. HOLEX. MITUTOYO. Pneimatiskie instrumenti. ATLAS COPCO. Zāģlentes RONTGEN, Knipex, Kukko, Mahr,

PrintPack Service, SIA, Reklāmas izejmateriāli

Piedrujas 7A, Rīga LV-1073
Par uzņēmumu:

SIA "PrintPack Service" ir starptautisks uzņēmums, kas uzsāka savu darbību Latvijā 2002. gadā. Uzņēmums nodarbojas ar digitālās drukas iekārtu un materiālu, poligrāfijas drukas materiālu, iepakojuma materiālu un spec. papīra tirdzniecību un pakalpojumu sniegšanu tipogrāfijām. SIA "PrintPack Serviss" piedāvā plašu klāstu lokšņu plastikātu, plastikāta griešanas un frēzēšanas pakalpojumus, kā arī krāsainas pašlīmējošās plēves reklāmai un automobiļiem.

Smart Eco Tiny, SIA

Hospitāļu 31-11, Rīga, LV-1013
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Smart Eco Tiny" ražo pārvietojamās un moduļu mājas, kā arī bērnu mēbeles un aksesuārus. Sniedzam arī CNC frēzēšanas un lāzergravēšanas pakalpojumus.

RVR SOLUTIONS, SIA

"Katlu māja" , Apes pagasts, Smiltenes nov. LV-4337
Pakalpojumi:: ✓ Tehniskā grafika ✓ Dizains ✓ 3D skenēšana ✓ Reversā inženierija Par uzņēmumu:

Mūsu uzņēmums SIA "RVR Solutions" tika izveidots 2020. gadā, kad mēs sapratām, ka tirgū ir liels pieprasījums pēc tehniskās grafikas un dizaina pakalpojumiem, bet piedāvājums bija ļoti ierobežots. Mēs nolēmām izveidot uzņēmumu, kas spēj nodrošināt augstas kvalitātes pakalpojumus šajā jomā. Uzņēmuma izveide un tā šobrīd veiksmīgā darbība tika panākta ar lielu pieredzes gūšanu no dažādiem projektiem, smagu darbu un izpratnes veicināšanu par mūsu klientu vajadzībām. Šobrīd mēs piedāvājam daudz un dažādus pakalpojumus saistībā ar tehnisko grafiku, dizainu, 3D skenēšanu un reverso inženieriju. 

Werte, SIA

"Gobas" , Siguldas pagasts, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts: Uzņēmums dibināts 2007. gadā un gatavo pēc individuāla pasūtījuma mēbeles un citus koka darbus. Arī cēlkoka un masīvkoka mēbeles. Ar gravējumiem. Restaurēšanas darbi. Dizainera un interjera speciālista pakalpojumi.