CSDD, visā Latvijā

Drukāt

Auto ritms, SIA, Auto remonts Pārdaugavā

Turpinām strādāt klātienē!
Jelgavas 66, Rīga LV-1004
Pirms pārdošanas automašīnas sagatavošana TA CSDD .

Savs auto, SIA, Autoserviss Madonā

Lazdonas 19a, Madona, Madonas nov., LV-4801
Sagatavošana CSDD Tehniskās apskates iziešanai. Autoremonts. Volvo remonts. Autodiagnostika.

Rezerve, Autocentrs, auto serviss

Esiet laipni gaidīti pie mums klātienē!
Ēdoles 54, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Auto servisa pakalpojumi:

Autocentra klientiem piedāvājam: tehniskās apkopes un remontus, a/m sagatavošanu tehniskajai apskatei CSDD, riepu montēšanu un balansēšanu, eļļas nomaiņu dzinējā un agregātos, elektrosistēmas diagnostiku un remontus, degvielas sistēmas diagnostiku un maiņu, a/m mezglu un agregātu maiņu, a/m piekares diagnostiku un remontus, a/m dzinēju, galvu remontu un maiņu, kondicionēšanas sistēmas pārbaudi, uzpildīšanu un apkopi, a/m izplūdes gāzu pārbaudi un regulēšanu, riteņu ģeometrijas pārbaudi un regulēšanu, amortizatoru efektivitātes pārbaudi, bremžu sistēmas pārbaudi un regulēšanu, automašīnu virsbūvju ģeometrijas atjaunošanu uz CAR-O-LINER stenda, virsbūves daļu remontu un/vai maiņu. Plastmasas detaļu remontu, vējstiklu maiņu, automašīnu virsbūvju vai to detaļu krāsošanu tam īpaši paredzētā krāsošanas kamerā ar SPIES HACHER ūdens bāzes krāsošanas materiāliem. Piedāvājam arī automašīnu evakuāciju uz servisu, auto nomas pakalpojumus, kā arī servisa maiņas auto.

Refonda, SIA

Rīga
Apraksts: Melno un krāsaino metāllūžņu pieņemšana; pārstrāde un pārdošana. Metallūžņu izvešana. Objektu demontāža. Kuģu griešana. Konteineru uzstādīšana un savākšana. Vienmēr augstas cenas, ātra apmaksa.

K.E.D.R., SIA, kravas autoserviss

Mazjumpravas 82, Rīga LV-1063
Apraksts:

Kravas autoserviss "K.E.D.R.", SIA, piedāvā visu veidu autoservisa pakalpojumus. Servisa centrā augsti kvalificēti meistari savlaicīgi un kvalitatīvi veiks tehnisko apkopi un nepieciešamo remontu, tostarp detaļu un agregātu maiņu, krāsošanu, kā arī argona metināšanas darbus. Mēs sadarbojamies ar visām Latvijas apdrošināšanas kompānijām. Kravas autoserviss, kravas automašīnu remonts, argona metināšana.

Autoskola Jana, SIA JK-UK

Rīgas 45, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apmācības: ✓ A kategorija ✓ B kategorija ✓ BE kategorija Autoskola "Jana" braukšanas apmācības:

Autoskola "Jana" ir jauna, inovatīvi augoša skola, kura veidota uz 10 gadu pieredzes kursantu apmācībā autovadīšanā. Teorētisko apmācību pasniedz jauni, zinoši un atraktīvi pasniedzēji. Braukšanas apmācībā students ir pats svarīgākais. Pie mums mācās paši labākie! 

Gulbenes Auto-moto, SIA

Kļavu 30, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Apraksts:

SIA "Gulbenes Auto-moto" autoskola veic jauno autovadītāju apmācību un sagatavošanu dažādām transportlīdzekļu kategorijām - motocikli A1, motocikli A2, motocikli A, vieglie auto B, vieglie auto ar piekabi BE, kravas auto B C1, kravas auto C, kravas auto ar piekabi CE, autobusi D1, 95.kods, kā arī traktortehnikai. Jaunos autovadītājus apmāca tikai profesionāli un kvalificēti instruktori.

Lāde, SIA

Airītes 8, Liepāja LV-3407
Apraksts:

SIA „Lāde” – oficiālais Peugeot, Bosch Car Service pārstāvis Liepājā. Pie mums:

✓ Autoserviss – jebkuras markas automašīnām. ✓ Auto tirdzniecība – Peugeot. ✓ Apsargāta autostāvvieta. ✓ Auto mazgātava – ar rokām, automātiskā mazgātava. ✓ Virsbūves remonts, krāsošana. ✓ Gāzes iekārtas.

Automātiskā mazgātava visu diennakti. Apmaksa Automātiskajā kases sistēmā, iebraukšana ar saņemto QR kodu.

Euro Lom, SIA, Metāllūžņu pieņemšana

Jūrmalas gatve 16b, Rīga LV-1083
Apraksts: Piedāvājam visu pakalpojumu klāstu: metāllūžņu iepirkšanu, iekraušanu, izkraušanu, savākšanu, šķirošanu un transportēšanu; nolietotu transporta līdzekļu utilizācija CSDD likvidācijas sertifikāta izsniegšana; tranporta pakalpojumi; konteineru noma; iekārtu demontāžas darbi; tilpumu griešana un demontāža.

VRS auto, SIA, Autoserviss - autokrāsošanas darbi Rīgā

Buļļu 45-12, Rīga LV-1067
Pakalpojumi: ✓ virsbūves remonts; ✓ virsbūves pulēšana un krāsošana; ✓ fāru regulēšana, remonts un maiņa; ✓ metināšanas darbi; ✓ elektromontāžas darbi; ✓ eļļas nomaiņa; ✓ riepu maiņa un balansēšana; ✓ automašīnas sagatavošana priekš TA; ✓ tehniskā apkalpošana; ✓ pirmspārdošanas sagatavošana; ✓ evakuātora pakalpojumi; ✓ budžeta sastādīšana priekš apdrošināšanu kompānijām; ✓ stiklu tonēšana; ✓ automobīļu restaurācija; ✓ aerogrāfija.

ATN, SIA, Biroja krēsli

Antenas 3, Rīga, LV-1004
Piedāvājumā:: ✓ Biroja mēbeles ✓ Biroja krēsli ✓ Viesistabas mēbeles ✓ Guļamistabas mēbeles ✓ Mīkstās mēbeles - dīvāni Par mums: SIA "ATN" ir dibināta 1993. gadā un ir viena no pirmajām firmām Latvijā, kas sāka piedāvāt kvalitatīvus biroja krēslus un biroja mēbeles. Piedāvājuma klāstā ir biroja krēsli no Čehijas un Itālijas, kā arī Latvijā un Itālijā ražotas biroja mēbeles. SIA "ATN" piedāvā arī mēbeles mājai - guļamistabas mēbeles: gultas, skapjus, kumodes; viesistabas mēbeles - sekcijas, galdus un krēslus. Mēbeles ir ražotas labākajos Itālijas, Beļģijas un Polijas uzņēmumos. Biroja mēbeles un krēslus, kā arī mēbeles mājai var apskatīt un iegādāties mūsu salonā Rīgā, Antenas ielā 3 (ieeja no Mūkusalas ielas). SIA "ATN" nodrošina mēbeļu transportēšanu un uzstādīšanu pie klienta.

Novikovas D. ģimenes ārsta prakse

18.novembra 41, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

Novikovas Dzintras ģimenes ārsta prakse Rēzeknē. Arodslimību speciālists. Izsniedz medicīniskās izziņas CSDD un darbam. Mājas vizītes. Pieejamība cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem.

GoldenGaz, SIA

Dobeles šoseja 2, Jelgava, LV-3007
Pakalpojumi: ✓ Autogāze ✓ Rezerves daļas ✓ Auto noma ✓ Riepu serviss ✓ Kondicionieru uzpilde ✓ Elektroauto tirdzniecība Par uzņēmumu:

GoldenGaz piedāvā gāzes iekārtu uzstādīšanu, remontu un diagnostiku. Tāpat arī saviem klientiem piedāvājam auto nomu, riepu montāžu, riepu remontu u.c.

Gadu gaitā papildinot savas zināšanas, esam pilnveidojušies un saviem klientiem piedāvājam tikai kvalitatīvus pakalpojumus.

Par savu misiju uzskatām uzņēmuma attīstību, lai pilnveidotos mūsu esošie pakalpojumi un saviem klientiem varētu piedāvāt daudz ko jaunu.

Automans, SIA

Itāļu autogāzes iekārtu BRC un Landi Renzo pārstāvis Latvijā.
Skanstes 2 k.3, Rīga LV-1013
AUTOGĀZES AUTOSERVISA PAKALPOJUMI LATVIJĀ:: ✓ Itāļu auto gāzes iekārtas ✓ Auto gāzes iekārtas uzstādīšana Rīgā ✓ BRC un Landi Renzo autogāzes iekārtu veikals ✓ Auto pārbūve uz LPG ✓ LPG auto rezerves daļas ✓ Auto gāzes iekārtu remonts, apkope, serviss ✓ Auto gāzes iekārtu sertifikācija CSDD ✓ Auto gāzes sistēmu sertificēšana ✓ Auto gāzes sertifikāts ✓ LPG iesmidzināšanas sistēma ✓ Auto gāzes filtri, rezerves daļas ✓ Auto gāzes filtru uzstādīšana ✓ Auto gāzes sistēmu diagnostika ✓ Auto gāzes iekārtu garantijas un pēcgarantijas apkalpošana ✓ Gāzes sistēmas pārbūve un uzlabošana ✓ Atgāžu līmeņa pārbaude

Duo Auto, SIA, Autoserviss

Ieriķu 86, Rīga, LV-1084
Apraksts: Autoserviss Rīgā veic auto virsbūves remonta darbus. Auto diagnostika, remonts, rezerves daļas.

Autoserviss 4U, SIA Auto Pluss

Spīķeru 19/23, Liepāja, LV-3401
Par uzņēmumu:

Autoserviss Liepājā, kurš nebaidās dot savam darbam 12 mēnešu garantiju!  Sertificēti un pieredzes bagāti speciālisti.  Palīdzam mūsu klientiem kopš 2011. gada.  Zvani un piesaki arī savu auto!

AMV, autoskola

R.Blaumaņa 10, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Apraksts: Esam autoskola, kas profesionāli veic auto-moto apmācību. AMV Autoskola Siguldā kategorijas: AM, A, B, BE, C, CE, D, 95 KODS un PMP kursi Apmācību nodrošina profesionāli, ilggadēji pasniedzēji un instruktori ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi. Praktiskās nodarbības autoskola nodrošina ar mācību transportu, kas ir identisks CSDD eksāmenu transportam. Mēs piedāvājam profesionālu apmācību par atbilstošu cenu. NĀC! MĀCIES! BRAUC!

Autodok.lv

Rīga
Apraksts: Diennakts tehniskā palīdzība uz ceļa vai pie jūsu mājām. Bieži gadās, ka no rīta nevar piedarbināt auto, neuztraucieties - zvaniet!

Autoskola Lauris, Autoskola Valmierā

Beātes 60, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Pakalpojumi: ✓ A kategorija ✓ A1 kategorija ✓ A2 kategorija ✓ AM kategorija ✓ B kategorija ✓ BE kategorija ✓ C kategorija ✓ CE kategorija ✓ D kategorija ✓ 95. kods ✓ TR2 un TR3 kategorijas ✓ Testa braucieni ✓ Darba un atpūtas laika plānošanas apmācības ✓ Ekonomiskas braukšanas apmācības ✓ Pirmā medicīniskā palīdzība

Alat auto, SIA, Auto gāzes iekārtu uzstādīšana

Droši brauc pie mums - gāzes iekārtu uzstādīsim👌
Lubānas 86, Rīga LV-1073
Sertificēto profesionāļu komanda ar daudzu gadu pieredzi autogāzes nozarē piedāvā šādus pakalpojumus:: ✓ Jebkuras sarežģītības autogāzes iekārtu uzstādīšana visu marku automašīnām. ✓ Japāņu, itāļu un poļu ražotāju autogāzes iekārtu pārdošana un atbalsts visā Latvijā. ✓ Ar autogāzes iekārtām aprīkotu auto diagnostika, tehniskā apkope un remonts. ✓ Garantijas un pēcgarantijas apkope automašīnām ar gāzes iekārtām.

Mūsu speciālistu sniegtie papildus pakalpojumi:

✓ Automašīnu datordiagnostika. ✓ Izplūdes gāzu (CO-CH) sastāva pārbaude un regulēšana.