CSDD, adresē Rīga

Drukāt

Mobilizing, SIA, Nedzirdīgo autoskola

Graudu 68, Rīga LV-1058
4 soļi līdz braukšanas apliecībai: ✓ Piesakies apmācībā ✓ Apmeklē nodarbības ✓ Nokārto eksāmenu ✓ Tiesības kabatā Apmācību laiki:

Apmācības notiek darba dienu vakaros no 18:00-22:05. Sestdienās no 9:00-13:05. Autoskola Mobilizing nāk pretī saviem kursantiem un nepieciešamības gadījumā piedāvā arī jauktu apmācību grafiku, nodrošinot maksimālu apmācības laiku pieejamību.

AMV, autoskola

Ūdeļu 26, Rīga LV-1064
Pakalpojumi: ✓ AM Kategorija ✓ A Kategorija ✓ B Kategorija ✓ BE Kategorija ✓ C Kategorija ✓ CE Kategorija ✓ D Kategorija ✓ 95. kods ✓ PMP Kursi Apraksts: Esam autoskola, kas profesionāli veic auto-moto apmācību. AMV Autoskola Rīgā kategorijas: AM, A, B, BE un PMP kursi. Apmācību nodrošina profesionāli, ilggadēji pasniedzēji un instruktori ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi. Praktiskās nodarbības autoskola nodrošina ar mācību transportu, kas ir identisks CSDD eksāmenu transportam. Mēs piedāvājam profesionālu apmācību par atbilstošu cenu. NĀC! MĀCIES! BRAUC!

Baltic Trailer Service, SIA

Ziepniekkalna 13, Rīga LV-1004
Satiksmes organizēšana remontdarbu laikā:

SIA "Baltic Trailer Service" darbus izpilda atbildīgi un kvalitatīvi. Pirms darbu uzsākšanas objekti tiek izvērtēti un atbilstoši izstrādāts projekts, ievērojot LR likumus.

Darbības veidi: ✓ Līnijas uz asfalta ✓ Horizontālo apzīmējumu uzklāšana ✓ Satiksmes organizācijas projektēšana ✓ Ceļa zīmju uzstādīšana ✓ Pieturu un parku aprīkojuma uzstādīšana ✓ Noliktavu, loģistikas centru marķēšana ✓ Auto stāvvietu un parku aprīkojuma uzstādīšana

Gulbenes Auto-moto, SIA, Gulbene

Rīgas 36A, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401
Apraksts:

SIA "Gulbenes Auto-moto" autoskola veic jauno autovadītāju apmācību un sagatavošanu dažādām transportlīdzekļu kategorijām - motocikli A1, motocikli A2, motocikli A, vieglie auto B, vieglie auto ar piekabi BE, kravas auto B C1, kravas auto C, kravas auto ar piekabi CE, autobusi D1, 95.kods, kā arī traktortehnikai. Jaunos autovadītājus apmāca tikai profesionāli un kvalificēti instruktori.

Alma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika

Krišjāņa Valdemāra 20-4, 2.st., Rīga LV-1010
Apraksts:

Klīnika Alma – ģimenes ārsta privātprakse, savu darbību uzsāka 1991. gadā, tās dibinātājs ir Dr. Andris Lasmanis (pirmais ģimenes ārsts Latvijā, ilggadēji vadījis Latvijas Ģimenes ārstu asociāciju). Šobrīd mūsu klīnikā ir kvalificēti ārsti un speciālisti – ģimenes ārsti, pediatrs, ginekologi, neirologs, bērnu neirologs, ķirurgs, endokrinologs, dermatologs, acu ārsts, gastroenterologs, zobārsti un fizioterapeiti. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu. Mēs sadarbojamies arī ar Latvijas lielākajiem veselības apdrošināšanas uzņēmumiem, šo uzņēmumu klientiem ir iespēja izmantot visus mūsu piedāvātos pakalpojumus atbilstoši savas polises nosacījumiem. Pateicoties mūsu speciālistu kuplajam skaitam, varam vienlaicīgi apkalpot ievērojamu skaitu klientu, tātad jums ir iespēja pieteikties uz vizīti pie sev nepieciešamā speciālista, negaidot garās rindās, kā tas bieži ir novērojams poliklīnikās. Klīnikā ievēro visas sanitārās prasības. 

TM Recycling, SIA, Metāllūžņu iepirkšana

Silikātu 5C, Rīga, LV-1016
Mūsu pakalpojumu klāstā pieejams:: ✓ Objektu demontāža; ✓ Metāllūžņu konteineru serviss; ✓ Metāllūžņu pieņemšana; ✓ Transporta pakalpojumi; ✓ Automašīņu pieņemšana un norakstīšana; ✓ Piekabju noma. SIA "TM Recycling" vērtības:

Konkurētspējīga cenu politika, atbildība pret vidi un ilgtspējīga pieeja metāllūžņu pārstrādei - mūsu vērtības veido pamatu mūsu ilggadējām attiecībām ar klientiem. Mēs saprotam, ka katrs klients ir unikāls, tāpēc vienmēr centīsimies sniegt individuālu pieeju nestandarta situācijās. Lai uzzinātu vairāk, sazinies ar mums vai dodies uz kādu no mūsu fiziskajiem metāllūžņu nodošanas laukumiem! SIA "TM Recycling" filiāles atrodas Rīgā, Jelgavā, Ogrē, Bauskā, Dobelē, Saldū un Rumbulā.

Auto G.M, IK

"Rīgas šosejas 1. km", Bauska, Bauskas nov., LV-3901
auto evakuācija, autoevakuators, lietotu auto pieņemšana izjaukšanai, norakstīšanai, utilizācijai, CSDD

Talsu autoskola, SIA

J. Raiņa 3, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
apmācība, autoskolas, auto skolas, šoferu kursi, autoskola Tukumā, autoskola Tukums, braukšanas apmācība, CSDD

Zaharenkovas N. ģimenes ārsta prakse

Firsa Sadovņikova 20, Rīga, LV-1003
Medicīnas komisijas, šoferu, CSDD komisijas. Autovadītāju veselības pārbaudes.

ALL Recycling, SIA

Ieriķu 3, Rīga, LV-1084
Nolietotu transportlīdzekļu iepirkšana, noņemšana no uzskaites CSDD , likvidācijas sertifikātu izsniegšana

Autoskola, SIA

Merķeļa 11-520, Rīga, LV-1050
Autoskola, Autoskola Rīgā, Autoskola Jelgavā, B kategorija, Autovadītāju apmācība.

Ceļu satiksmes drošības direkcija, AS

Sergeja Eizenšteina 6, Rīga LV-1079
Auto tehniskā apskate un reģistrācija