Ceļu būves tehnikas tirdzniecība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Būvtehnikas serviss, SIA

Ropaži, "Saulītes" , Ropažu pagasts, Ropažu nov.
Tehnikas noma: Lai klientiem būtu iespēja pārliecināties par mūsu piedāvātās tehnikas piemērotību veicamajam darbam, atsevišķām karjeru tehnikas vienībām (pārvietojamie drupinātāji, sijātāji) varam piedāvāt ilgtermiņa nomu vai nomu ar izpirkumu. Varam vienoties arī par citu tehnikas vienību (ekskavatori, iekrāvēji) ilgtermiņa nomu (bez operatora) vai nomu ar izpirkumu.Nomas nosacījumi un noteikumi tiek pārrunāti ar katru pircēju individuāli.

GPS partners, SIA, Mērniecības instrumenti

Allažu 4, Rīga LV-1005
Apraksts: SIA "GPS Partners" ir Leica Geosystems oficiālais pārstāvis Latvijā. Leica Geosystems ir pasaulē vadošā pozicionēšanas un ģeomātikas tehnoloģiju ražošanas kompānija ar mītnes vietu Šveicē un tā piedāvā plašu mērniecības instrumentu un risinājumu klāstu: mērniecības instrumenti (tahimetri, robota tahimeti, droni, bezpilota lidaparāti, GNSS, GPS, ĢIS); 3D instrumenti (skeneri, lāzera skeneri, 3D mērniecības instrumenti); celtniecības instrumenti (optiskie nivelieri, lāzera nivelieri, teodolīti); instrumenti montāžas darbiem (krusta lāzeri); arhitektu un dizaineru instrumenti (lāzera tālmēri, 3D tālmēri, skeneri); mērniecības un 3D modelēšanas programmatūras. Piedāvājam arī instrumentu remonta un kalibrēšanas pakalojumus autorizētā servisa centrā ar pieredzes bagātākajiem servisa meistariem Latvijā!

Feramagus, SIA, Lauksaimniecības, celtniecības, meža tehnika

Egļu 4, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts: Lauksaimniecības tehnika un aprīkojums. Graudu pirmapstrādes, celtniecības un ceļu būves. Komunālā, meža tehnika, serviss un rezerves daļas.

Forstward, SIA

Austrumu 10, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Pagaidu ceļi un laukumi:

Ceļa plāksnes ir lielisks veids, kā ātri un ekonomiski nocietināt un aizsargāt virsmu no bojājumiem. Tās ir vieglas, bet ļoti izturīgas un labi pielāgojas zemei. To stingrā struktūra nostiprina un stabilizē virsmu ļaujot pārvietoties pa šādu virsmu līdz pat 100 tonnu smagai tehnikai.

Ideāli piemērotas lietošanai būvlaukumos, piebraucamajiem ceļiem, pagaidu autostāvvietām, lai aizsargātu pret bojājumiem augsni ar vāju nestspēju un saglabātu brauktuvi lietojamu.  Plašas izmantošanas iespējas būvniecībā, lauksaimniecībā, mežsaimniecībā, zemes darbos, kalnrūpniecībā, karjeros, komunālo un inženierbūvju darbos un apkopēs, avārijas piekļuvei, militārās bāzēs, sporta un izklaides pasākumu laukumiem un celiņiem, stāvlaukumiem u.c.

Ražošanai izmantotais materiāls ir 100% pārstrādāts un videi draudzīgs. To raksturo augsta izturība un elastība, kā arī izturība pret ekstremāliem laikapstākļiem. Plāksnes var lietot daudzus gadus, un pats galvenais, nepieciešamības gadījumā tās var pārvietot visur kur nepieciešams.

Baltic Tractor, SIA

Krustpils 4, Rīga LV-1073
Mūsu mērķis: Palīdzēt Jums atrast ne tikai piemērotāko risinājumu Jūsu vajadzībām, iegādājoties jaunu vai lietotu tehniku, bet arī vienmēr sniegt individuālu atbalstu arī nākotnē – visā tehnikas darba mūža garumā, uzturot tās darbaspēju pēc iespējas augstākā līmenī. Mēs zinām, cik liela nozīme ir kvalitatīvam tehniskajam atbalstam jebkurā darba procesā, lai netiktu samazināta darba produktivitāte un uzstādītie mērķi. Kvalitatīvu, atbildīgu un kompetentu – šādu atbalstu mēs vēlamies sniegt katram savam sadarbības partnerim. Mēs būsim gandarīti, ja varēsim Jums sniegt šādu atbalstu ceļā uz Jūsu mērķiem.

Albi Group, SIA

A.Pormaļa 57, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Papildus piedāvājam:: ✓ bruģi, bruģa ieklāšanu, ✓ dārza mēbeļu izgatavošanu un uzstādīšanu, ✓ visa veida bruģēšanas un celtniecības darbus, ✓ transporta pakalpojumus līdz 2t. Svarīgākās sadaļas:: ✓ Metāla tirdzniecība ✓ Metāla konstrukciju ražošana ✓ Vārti, žogi, stabi, vārtu automātika ✓ Ceļu būves tehnikas noma ✓ Bruģēšanas un celtniecības darbi, tāmēšana ✓ Kanalizācijas izbūves darbi ✓ PVC logi, metāla durvis, žalūzijas, garāžu vārti

Jeti, SIA

Šmerļa 3, Rīga LV-1006
Lietota būvtehnika, lietota celtniecības tehnika, lietota ceļu būves tehnika, lietoti ekskavatori, iekrāvēji, iepirkšana, pirkšana, lietotas būvtehnikas iepirkšana, pirkšana, lietotas ceļu būves tehnikas iepirkšana

Wirtgen Latvia, SIA

Bukulti, Ādažu 28, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
būves un karjeru izstrādes tehnikas tirdzniecība , noma un serviss., Ceļu būves tehnikas , būvtehnikas, celtniecības tehnikas noma. Zemes darbi. Ceļu būves darbi.

Oskara Transports, SIA

Brīvostas 14a, Liepāja, LV-3405
Kravu pārvadājumi, ceļu būves un meliorācijas tehnikas pakalpojumi, tentu, graudu, grants, birstošo kravu, melnzemi, pārdod melnzemi, pārdod smilti, smilts piegāde, melnzemes piegāde, melnzeme, smilts, smilts tirdzniecība

Avesco, SIA

"Ziedu Gravas" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Cat, Caterpillar, jauna tehnika, lietota tehnika, tehnikas tirdzniecība , tehnikas noma, mašīnu kontroles, tirdzniecība , lopkopības tehnika, komunālā tehnikas , jauna lauksaimniecības tehnika, dārza tehnika,

Auto Cardan, SIA, Filiāle

Kroņu 23d, Rīga, LV-1039
Kardāni dažādai tehnikai, kardāni traktoriem, kardāni ceļu būves tehnikai, kardāni autobusiem, kardāni, Scania, Volvo u c. tehnikas kardāni. Kardānu balansēšana, taisnošana vai remonts.

G2.LV, SIA

Ulbroka, "Ievas" , Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Melnzemes ražošana, pārdošana, tirdzniecība , komposts, komposta ražošana, iespējama piegāde, zemes darbi, Meliorācija, dīķu rakšana, grunts ceļu un stāvlaukumu izbūve.

Auto Cardan, SIA, Filiāle

Bieķensalas 36, Rīga, LV-1004
Kvalitatīvi kardāni. Dažādu kardānu izgatavošana. Kardānu noņemšana, -uzlikšana. Kardānu pielāgošana, kardānu labošana, Kardāna remonts, kardānu, balansēšana, nestandarta kardāni, kardānu pagarināšana, kardāna saīsināšana. Kardāni dažādai tehnikai, kardāni traktoriem, kardāni ceļu būves tehnikai, kardāni autobusiem, kardāni

Auto Cardan, SIA

"Auto Kardāns" , Aizkraukles pagasts, Aizkraukles nov. LV-5101
kardāni, kardānu pagarināšana, kardāna saīsināšana, Kardāni dažādai tehnikai, kardāni traktoriem, kardāni ceļu , būves tehnikai, kardāni autobusiem, kardāni mikroautobusiem, kardāni džipiem, kardāni vieglajiem auto

Alfis, SIA

Bukulti, Ādažu 20, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Oficiālais LIEBHERR tehnikas pārstāvis Latvijā., Jauna un lietota celtniecības tehnika, tirdzniecība , noma.

Ošānu Dolomīts, SIA

Tīnūžu šoseja 3, Ikšķile, Ogres nov., LV-5052
Dolomīta šķembas, dolomīta šķembu tirdzniecība , dolomīta šķembu pārdošana, dolomīta šķembu piegāde, dolomīta, darbiem, dolomīta karjers, karjera izstrādes tehnikas noma, kāpurķēžu ekskavatoru noma, frontālā iekrāvēja

Zemes tehnika, SIA

Celtnieku 2, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Grants ceļu būve, būvniecība. Hidromelioratīvā būvniecība. Birstošu kravu pārvadājumi.

Ceļubūve24.lv

Hanzas 12, Rīga LV-1010
Ceļu apmale. Ceļu aprīkojums. Ceļu barjeras. Ceļu būves tehnika. Ceļu drošības aprīkojums., Gumijas naži auto tehnikas sniega lāpstām. Ģenerators. Ģeotekstila filtrs. Helly Hansen. HH. Hike.

Dinlats, SIA

Ventspils 48, Rīga, LV-1002
Ceļu būves un celtniecības tehnikas serviss.

Karjeru izstrāde, SIA

Krustpils 12-115, Rīga, LV-1073
Grants smilts akmens ieguve, ceļu būve, sniega izvešana, sniega, būvgružu izvešana., Tirdzniecība , pārdošana, izvešana, konteineru noma, labiekārtošana, apzaļumošana.