Celtņi, adresē Rīga

Drukāt

Aroda centrs, SIA, apmācības, kursi Rīgas centrā

Krāslavas 12, Rīga LV-1003
Licencētas mācību programmas, amatu apmācības, arodu apmācības, specializācija, kvalifikācija, pārkvalificēšanās, atestācija. Stropētāju, autoiekrāvēji, vadītāju, elektroiekrāvēju operatoru kursi. Lifta operatora, tilta celtņu operatora, buka celtņu operatora kursi. Torņa celtņa operatora kursi, portālceltņa operatora kursi,

TUV NORD Baltik , SIA

Sāremas 3, Rīga LV-1005
Ekspertīze, inspekcija, liftu inspicēšana, Bīstamās iekārtas. DUS tehnoloģisko iekārtu inspekcija, degvielas uzpildes staciju tehniskās pārbaudes, rezervuāru inspekcija, pacēlāju pārbaude, eskalatoru pārbaude, kravas celtņu pārbaude, portālceltņu pārbaude, spiedieniekārtas, spiedieniekārtu pārbaude, spiedtvertņu pārbaude,

Coilwind, SIA, elektrodzinēju, elektromotoru remonts un apkope

Kurzemes prospekts 3h, Rīga LV-1067
Elektrodzinēju remonts, elektrodzinēju remonts, elektromotoru remonts, elektromotoru pārtīšana, kokapstrādes remonts, pārtīšana, transformatoru remonts, dzinēja Karcher (no automazgātavas) pārtīšana, iegremdējamo sūkņu remonts, elektrodzinēju pārbaude, gultņu maiņa, indukcijas spoļu remonts, kompresoru remonts, liftu dzinēja

Instalkrans, SIA, celtņu remonts, montāža, serviss

Mežvidi, Dārziņu 2, Saulkrastu pagasts, Saulkrastu nov., LV-2160
Ostas ceļamkrāni, serviss, remonts, celtņi , krāni. Ostas ceļamkrānu remonts, montāža.

Baltic Agro Machinery, SIA, Tehnikas tirdzniecības un servisa centrs Rīgā

Tīraines 15, Rīga LV-1058
Kubota, Grove,  KOBELCO celtniecības tehnika - jauna un lietota: iekrāvēji, buldozeri, mobilie autoceltņi, kāpurķēžu ekskavatori, riteņu ekskavatori, miniekskavatori, ekskavatori - iekrāvēji, greideri, mini pašizgāzēji. Būtehnika, spectehnika, ekskavators, iekrāvējs, buldozers, greiders, autokrāns, celtnis autoceltnis.

Svaru remonts, SIA, Svaru verifikācija

Svaru verificēšana. Kvalitāte garantēta👌
Lastādijas 42-1, Rīga LV-1050
Augstas precizitātes svari un mērinstrumenti. Mēraparāti un svari. Elektroniskie, Digitālie, Industriālie, Autosvari, auto svari, Grīdas svari, kabatas, ar kalkulatoru, Platformas, Krāna, celtņa, celtņu, Galda svari, fasēšanas, mikrosvari, ražošana, tirdzniecība, remonts, Tirdzniecības svari, Virtuves, svaru, Verificēti,

Aimer, SIA

Vienības gatve 109, Rīga LV-1058
Importa pārvadājumi, eksports, tranzīts, vietējie pārvadājumi, kravu pārvadājumu, kravu apdrošināšana, muitas brokeru pakalpojumi, noliktavu pakalpojumi, personīgo mantu pārvadājumi, salikto kravu pārvadājumi, kabotāžas pārvadājumi, ekspress kravu piegāde, kravu iekraušana un izkraušana, projektu loģistika, prāmju biļetes,

Konecranes Latvija, SIA, Celtņi un telferi

Mazā Krasta 83, Rīga LV-1003
Cēlējmehānismi: telferi, tilta celtņi , buka celtņi , portālceltņi, konteineru pārkrāvēji.

HCT Automotive, SIA

Vienības gatve 181, Rīga LV-1058
Apraksts: Autoservisu aprīkojums, autoceltņi, personāla pacēlāji, piekabes.

Piegādes serviss, SIA

Vienības gatve 100, Rīga, LV-1004
Piegādes serviss, Būvmateriālu transports. Būvmateriālu transportēšana. Kravu pārvadājumi auto, kravu pārvadājumi, auto kravas, pārvietošanās serviss, transporta pārvadājumi, pārvadājumi. Iekraujam un aizvedam, atvedam un izkraujam! Kravu pārvadājumi, auto. Kravas, kravu pārvadājumi, autokravas. Kravu pārvadājumi. Kravas. Latvija.

Ekodem, SIA, Metāllūžņu pieņemšana

"Daugavas Piens", Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Mūsu pakalpojumi: ✓ Azbests un Azbesta utilizācija ✓ Demontāža un Demontāžas darbi ✓ Metāllūžņu pieņemšana – uzpirkšana ✓ Automašīnu uzpirkšana ✓ Bezmaksas metāllūžņu izvešana Par mums: Mūsu darbības pamatprincips ir atbildība par vides aizsardzību un dažādu otrreizējo izejvielu – videi kaitīgo preču atkritumu un metāllūžņu apsaimniekošanu videi draudzīgā veidā. Veicot šo apsaimniekošanu, mūsu uzņēmums rūpējas par to drošu un videi nekaitīgu uzglabāšanu un apstrādi, līdz to nogādāšanai otrreizējai pārstrādei. Šādas darbības rezultātā mēs sniedzam ieguldījumu apkārtējās vides sakopšanā un vienlaikus nodrošinām apsaimniekoto materiālu nonākšanu otrreizējās pārstrādes apritē.

Būvtehnikas serviss, SIA

"Saulītes", Ropaži, Ropažu pagasts, Ropažu nov. LV-2135
Tehnikas noma: Lai klientiem būtu iespēja pārliecināties par mūsu piedāvātās tehnikas piemērotību veicamajam darbam, atsevišķām karjeru tehnikas vienībām (pārvietojamie drupinātāji, sijātāji) varam piedāvāt ilgtermiņa nomu vai nomu ar izpirkumu. Varam vienoties arī par citu tehnikas vienību (ekskavatori, iekrāvēji) ilgtermiņa nomu (bez operatora) vai nomu ar izpirkumu.Nomas nosacījumi un noteikumi tiek pārrunāti ar katru pircēju individuāli.

Elmark, SIA, Elektromotoru remonts

Austuves 3, Rīga LV-1063
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Asinhrono elektrodzinēju remonts ✓ Sūkņu un kompresoru elektrodzinēju remonts ✓ Ventilatoru elektrodzinēju remonts ✓ Gultņu nomaiņa ✓ Gultņu sēdvietas un vāku remonts ✓ Iekārtu elektrodzinēju remonts Apraksts:

SIA "Elmark" ir elektrodzinēju uzņēmums Rīgā. Piedāvājam dažādus elektrodzinēju remonta pakalpojumus. Mūsu uzņēmums elektrodzinēju remontēšanas un pārtīšanas jomā strādā jau daudzus gadus. Visā darbības laikā mēs esam uzkrājuši milzīgu darba pieredzi, kā arī esam ieguvuši nepieciešamās zināšanas elektroierīču apkalpošanas un remontēšanas jomā.

Bembi, bērnu preču - rotaļlietu veikals

Ainažu 20, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
bērnu sētiņas, bērnu manēža, bērnu ratiņi, sporta ratiņi, šūpoles, gultas gultiņas, bērnu matrači, celtņi

Balt Load, SIA, Stropes, troses, ķēdes

Aisteres 6, Rīga LV-1007
Apraksts: Celšanas aprīkojums, stiprināšanas aprīkojums. Pārvietošanas aprīkojums Rīga.

Gerkors, IK, manipulatora pārvadājumi

Tilta 24, Rīga LV-1005
Apraksts: Kravas transporta noma, pakalpojumi. Automašīna ar celtni – manipulatoru. Smagais auto ar celtni. Mēbeļu furgons. Kravas mikroautobuss. Pārcelšanās serviss – Celtniecības materiālu, klavieru, tehnikas, mēbeļu, personīgo mantu pārvadāšana.

security.lv, INDUSTRIĀLAIS ALPĪNISMS

Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
Kādas ir galvenās industriālā alpīnisma priekšrocības?:

Industriālais alpīnisms ar savu darbības veidu spēj nodrošina ātru un optimālu darbu. Ir iespēja bez sastatnēm, paaugstinājumiem, speciālām mašīnām pārvietoties telpā, lai aizsniegtu nepieciešamās vietas. Industriālais alpīnisms nodrošina arī to, ka brigāde var strādāt grūti pieejamās vietās, kur celtniecības tehnika nevar piekļūt, jo traucē būvju elementi, celtnes, komunikācijas vai  arī pacēlāja izmantošana pasūtītājam ir par dārgu. Industriālais alpīnisms sniedz to, ka ļoti ātri, pēc neilgas sagatavošanās un darba zonas norobežošanas, var uzsākt darbu ar minimālu laika patēriņu un tāpēc ekonomiskāk. Bieži vien daļu darbu augstumā izpildīt ar citiem paņēmieniem nav iespējams vai arī ir nerentabli. Industriālais alpīnisms ir darbs īpašos apstākļos, kas prasa noteiktas prasmes un zināšanas. Saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem Nr. 143 Darba aizsardzības prasības strādājot augstumā industriālais alpīnisms ir darbs iekārtā stāvoklī, kurā nodarbinātais par primāro drošības līdzekli, lai piekļūtu darba vietai, pozicionētu darba vietu vai nolaistos, izmanto virvi vai citus stiprinājumus, izveidojot fiksētu darba vietu augstumā. Industriālais alpīnisms ir darbību kopums, kur dažādu saimniecisku darbu izpildei tiek izmantotas un pielāgotas alpīnisma un klinšu kāpšanas tehnika un speciālais inventārs (ekipējums) . Tas plaši tiek pielietots veicot dažādus būvniecības un montāžas darbus ēkas, augstceltnēs, torņos, tiltos u.c.

RP BŪVE, SIA

Krustpils 54e, Rīga LV-1057
Koksnes aizsardzības līdzekļi:

Koksnes aizsardzība ir atbildīgs lēmums, no kura lielā mērā atkarīgs, cik ilgi tā kalpos. Izvēle jāizdara pareiza – lai koksne tiktu aizsargāta, labi izskatītos un būtu apstrādāta ar videi draudzīgu līdzekli, bez īpaši lieliem izdevumiem. Koksnes aizsardzības līdzekļi “RP WOOD”

MKV Rich Holding, SIA

Lidoņu 19, Rīga LV-1055
Par uzņēmumu:

kvalitatīvi, ātri veicam visa veidu ēku un konstrukciju demontāžu un nojaukšanu, kā arī sagatavojam nepieciešamo dokumentāciju pirms darbu uzsākšanas. Mūsu komandā ir pieredzējuši un profesionāli būvdarbu vadītāji, jaudīga tehnika, kas nojauks celtni un pārstrādās radušos būvgružus. Ir būvgružu izvešanas licence.

INTRAC Latvija, SIA, Saldus filiāle

"Rīgas-Liepājas šoseja 97" , Saldus pagasts, Saldus nov., LV-3862
Apraksts: SIA INTRAC Latvija ir zviedru uzņēmuma INTRAC Group AB meitas uzņēmums Latvijā. INTRAC Latvija ir industriālās un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecības un pēcpārdošanas apkalpošanas uzņēmums Latvijā. Mūsu klienti strādā mežizstrādes, lauksaimniecības, celtniecības un rūpniecības jomās. Mēs sadarbojamies ar pasaules vadošajiem tehnikas piegādātājiem un nodrošinām kvalificēta tehniskā personāla pakalpojumus. INTRAC Latvija ir vadošais uzņēmums tā pārstāvēto produktu tirgus segmentos. Tas apliecina klientu ticību mums un mūsu sniegtajiem pakalpojumiem.