Cepumi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Saules Kliņģeris, SIA

L.Laicena 6, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Saules kliņģeris, kliņģeri, sāļie kliņģeri, cepumi , riekstiņi, picas.

VIDZEMES PAPĪRS, SIA, kancelejas preces, apdrukas un gravēšanas pakalpojumi Valmierā

Rīgas 38, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Piedāvājam: ✓ Biroja papīrs ✓ Papīra preces ✓ Skolas preces ✓ Rakstāmlietas ✓ Darba vietas piederumi ✓ Biroja tehnika un piederumi ✓ Dokumentu arhivēšana un uzglabāšana ✓ Dokumentu laminēšana ✓ Datoru piederumi un aksesuāri ✓ Preces bērniem ✓ Dāvanu iesaiņošana ✓ Grāmatu apvākošana ✓ Foto preces ✓ Piekariņi un suvenīri ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Uzlīmes un to izgatavošana ✓ Sveces ✓ Kalendāri

Zoopet.lv, SIA Tuvs zoopreču internetveikals

Cesvaines 10, Rīga LV-1073
Apraksts: Firma "Tuvs" dibināta 2000. gada decembrī Rīgā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle. Mūsu uzņēmums veic zoopreču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Mēs piedāvājam arī citus produktus, piemēram, Van CAT (Turcija), Eminent Pet Food (Čehija), Crystal litter silikons (Ķīna), Kauno Grūdai (Lietuva), kuri apmierinās jūsu mājdzīvniekus! Pie mums strādā profesionāļi, kas sniegs atbildes uz visiem jūsu jautājumiem un piedāvās jūsu mājdzīvniekiem labākās kvalitātes pārtiku un labas cenas. VAN CAT, PREMIUM CAT LITTER BRAND OF THE YEAR 2019.-2020. gada labākā prece pasaulē. Zoopreces ar piegādi visā Latvijā. Profesionālā suņu un kaķu barība no Vācijas.

Labā Virtuve, SIA

Bieķensalas 2, Rīga, LV-1004
Pakalpojumi: ✓ Bērnu ēdināšana Konditorejas izstrādājumi: Mums garšo saldumi! Tas ir mūsu vaļasprieks, iepriecinām sevi un citus! Nevēlamies par tiem aizmirst ātrajā un saspringtajā dzīves tempā! Cepam cepumus, kūkas, tortes un citus saldus brīnumus! Jautāsiet, kur rodas iedvesma receptēm? Esam sapratuši, ka viss labais ir sen aizmirsts vecais. Receptes tiešā vārda nozīmē tiek uzietas senās pierakstu kladēs, tiekoties ar vecmeistariem, pielāgotas mūsdienu modes tendencēm konditorejas mākslā! Konditorejas izstrādājumi tiek gatavoti pēc iepriekšēja pasūtījuma!

Aloja-Starkelsen, SIA

Ungurpils, Joglas 2, Alojas pagasts, Limbažu nov., LV-4064
Uzņēmums piedāvā:: ✓ Pārtikas piedevas ✓ Garšvielas ✓ Bagātinātāji ✓ Ķīseļi ✓ Vaniļas cukurs ✓ Kartupeļu ciete ✓ Cepamais pulveris ✓ Sausie deserti ✓ Želejas ✓ Pārtikas izejvielas Apraksts:

"ALOJA-STARKELSEN" tika dibināts 1991. gada jūnijā sadarbībā starp darbinieku kooperatīvu "ALOJA" un zemnieku kooperatīvu "LYCKEBY" no Zviedrijas kā Latvijā pirmais pārtikas uzņēmums ar ārzemju kapitālu. "ALOJA STARKELSEN" šo gadu laikā ir kļuvis par lielāko kartupeļu cietes ražotāju Baltijas valstīs, kā arī par vienu no lielākajiem bioloģiskās kartupeļu cietes ražotājiem pasaulē. Paralēli kartupeļu cietes ražošanai, uzņēmums ražo virkni citu pārtikas produktus, no kuriem visiecienītākie Baltijas valstīs un Skandināvijā ir Alojas kartupeļu ciete, Alojas ķīseļi, cepamais pulveris un vaniļas cukurs. "ALOJA STARKELSEN" ir uzsākusi arī bioloģisko pelēko zirņu un lauku pupu pārstrādi, tādejādi paplašinot bez-glutēna un vegāno bioloģisko pārtikas izejvielu klāstu. Aptuveni 80% no saražotās produkcijas tiek eksportēti uz Eiropas Savienības valstīm, ASV un Āzijas valstīm.

Jelgavas Pils aptieka, SIA, Sadarbībā ar BENU Aptieka

Akadēmijas 2-1a, Jelgava LV-3001
Apraksts:

"Jelgavas Pils Aptieka" piedāvā plašu medikamentu, aptiekas kosmētikas, uztura bagātinātāju un citu aptiekas preču klāstu. Piedāvājam ortozes un ortopēdiskās preces, vēnu zeķes un zeķu bikses. Iespējama zāļu izgatavošana uz vietas, kā arī vakcīnas. Piedāvājam arī dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālas atlaides dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm un nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana.

Novapack, SIA

Standarta un individuāls iepakojums!
Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Produktu kategorijas: ✓ Individuāls iepakojums ✓ Papīrs ✓ Papīra maisiņi ✓ Papīra formiņas ✓ Veidnes cepšanai ✓ Salvetes, paliktņi, paplātes ✓ Kartona kastes ✓ Konteineri ✓ Glāzes ✓ Fast food iepakojums ✓ Trauki, šķīvji, piederumi ✓ Pudeles, kārbas ✓ Aksesuāri un vienreizlietojamais apģērbs ✓ Patēriņa iepakojumi ✓ Iekārtas

PAKELLA, SIA

Ķengaraga 10b, Rīga LV-1063
Pakalpojumi:: ✓ Iepakojuma materiālu tirdzniecība ✓ Iepakojuma iekārtu tirdzniecība ✓ Iekārtu noma ✓ Iekārtu tehniskais serviss ✓ Pašlīmējošo etiķešu apdruka ✓ Iepakošana Materiāli:: ✓ Plēves ✓ Maisi ✓ Maisiņi ✓ Maisiņu aizdares ✓ Kartona izstrādājumi ✓ Trauciņi pārtikai ✓ Marķēšana ✓ Pakošanas lentes un stiprinājumi ✓ Līmlentes ✓ Maisiņu aizdares ✓ Eko iepakojums ✓ Vienreizlietojamie trauki ✓ Spaiņi un konteineri ✓ Iepakojumi ogām un dārzeņiem ✓ Iepakojumi konditorejām ✓ Iepakojums kulinārijai ✓ Pudeles, burkas, kannas ✓ Dāvanu iepakojums ✓ Transporta kastes ✓ Kartona kastes ✓ Picu kastes ✓ Kliņģeru kastes ✓ Ogu kastes ✓ Kartona loksnes ✓ Gofrētā kartona ruļļi ✓ Iepakošanas plēves ✓ Spriegošanas lentes ✓ Industriālie maisi ✓ Aploksnes ✓ Kartona aizsargstūri ✓ Papīrs ✓ Etiķetes un karstdrukas lentes ✓ Spriegotāji un ratiņi ✓ Tukšo vietu aizpildītāji ✓ Termo sarukuma iekārtas ✓ Aptīšanas iekārtas ✓ Vakuuma iepakošanas iekārtas ✓ Aizlīmēšanas iekārtas ✓ Spriegošanas iekārtas ✓ Maisiņu aizdares iekārtas ✓ Etiķešu printeri ✓ Dažādas iepakošanas iekārtas

PAKELLA, SIA, Daugavpils filiāle

Miera 57, Daugavpils, LV-5404
Pakalpojumi:: ✓ Iepakojuma materiālu tirdzniecība ✓ Iepakojuma iekārtu tirdzniecība ✓ Iekārtu noma ✓ Iekārtu tehniskais serviss ✓ Pašlīmējošo etiķešu apdruka ✓ Iepakošana Materiāli:: ✓ Plēves ✓ Maisi ✓ Maisiņi ✓ Maisiņu aizdares ✓ Kartona izstrādājumi ✓ Trauciņi pārtikai ✓ Marķēšana ✓ Pakošanas lentes un stiprinājumi ✓ Līmlentes ✓ Maisiņu aizdares ✓ Eko iepakojums ✓ Vienreizlietojamie trauki ✓ Spaiņi un konteineri ✓ Iepakojumi ogām un dārzeņiem ✓ Iepakojumi konditorejām ✓ Iepakojums kulinārijai ✓ Pudeles, burkas, kannas ✓ Dāvanu iepakojums ✓ Transporta kastes ✓ Kartona kastes ✓ Picu kastes ✓ Kliņģeru kastes ✓ Ogu kastes ✓ Kartona loksnes ✓ Gofrētā kartona ruļļi ✓ Iepakošanas plēves ✓ Spriegošanas lentes ✓ Industriālie maisi ✓ Aploksnes ✓ Kartona aizsargstūri ✓ Papīrs ✓ Etiķetes un karstdrukas lentes ✓ Spriegotāji un ratiņi ✓ Tukšo vietu aizpildītāji ✓ Termo sarukuma iekārtas ✓ Aptīšanas iekārtas ✓ Vakuuma iepakošanas iekārtas ✓ Aizlīmēšanas iekārtas Spriegošanas iekārtas ✓ Maisiņu aizdares iekārtas ✓ Etiķešu printeri ✓ Dažādas iepakošanas iekārtas

PAKELLA, SIA, Liepājas filiāle

Cukura 27, Liepāja LV-3414
Termodruka. Termosarukuma plēve. BIG BAG maisi. Pakošanas, pakošana, instrumenti, iepakojuma, iepakošanas aprīkojums. Iekārtu īre, tehniskais serviss, pakošanas līnijas. Vakuuma, kausēšanas, termo, savilkšanas, fasēšanas, formēšanas, tīšanas iekārtas. Aptinēji, valcētāji, spriegotāji, aptinēji, aizkausētāji, tuneļi, printeri,

Osko, SIA

"Vilbrūži" , Piltenes pagasts, Ventspils nov. LV-3620
Par uzņēmumu:

Osko tortes, kūkas un banketi, izbraukuma banketi, kūkas un tortes uz pasūtījuma, visām dzīves situācijām un individuālām vēlmēm. Visas tortes top tikai no īstas biskvīta mīklas, dabiskā putukrējuma un ievārījuma. 

Pārsteigumu aģentūra, oriģinālas reklāmas dāvanas, SIA Win-Win

Prezentreklāmas dāvanas no visas pasaules!
A.Deglava 50-305, Rīga LV-1035
Par mums:

Izstrādāsim, izgatavosim uz vietas vai arī uz Jūsu pasūtījuma piegādāsim prezentreklāmu dāvanas no visas pasaules. Ātri un tieši - no ražotāja. Tikai "Pārsteigumu Aģentūra" piedāvā šādu unikālu produktu: šokolādes konfektes ar 22 karātu zelta pārklājumu! Pateicoties grauzdētajiem riekstiem konfektes vidū, šī delikatese ir bauda ne tikai acīm, bet arī vēderam. Turklāt šāda dāvana satur simbolisku vēstījumu, ja vēlaties, lai dāvanas saņēmējs sajustu, ka jūsu acīs viņš vai viņa ir vērtīgāks par zeltu. Piedāvājam dažādus iepakojumus, kurā pasniegt šīs konfektes.  Greznas dāvanas īpašiem cilvēkiem. Individuālas dāvanas, dāvanas lielās tirāžās un apjomos. Logotipi, izstrādājam firmas logo. Dizains, dizaina darbi, autordarbi. Iepakojums, iesaiņošana Jūsu firmas stilā, dāvanu lentes ar logo un jūsu firmas simboliku, vai arī jebkādu Jūsu piedāvātu attēlu. 

Labiprodukti.lv

Ragana, Tirgus 1, Krimuldas pagasts, Siguldas nov., LV-2144
Apraksts:

"Labiprodukti.lv" interneta veikalā ir iespēja iegādāties augstvērtīgus, olbaltumvielām bagātus, šķiedrvielām saistītus, pārsvarā bez glutēna produktus, katrai gaumei piemērotus.

Mūsu misija ir nodrošināt Jūs (klientus) ar labākajiem pārtikas un nākotnē arī nepārtikas produktiem, kuru atlasa mūsu ekspertu komanda (pārtikas tehnologi, ražotāji, produktu izstrādātāji, uztura speciālisti un veselīgā dzīves veida fanāti) izvēlas labākos no pieejamākiem produktiem tieši Jūsu labsajūatai, kas atrodami mūsu mājas lapā.

Mēs izvēlamies augstvērtīgus, sabalansētus un ilgstspējīgus produktus organismam, kas ļaus tam produktīvi un pareizi funkcionēt.

Raksti sadaļā mēs atlasīsim jaunākos un svarīgākos rakstus par veselīgus dzīvesveidu un uztura zinātni, kam droši varēsiet sekot mūsu Facebook, Instegram kontos zem labiprodukti.lv  un protams mūsu mājas lapā.

Uzņēmuma galvenais uzsvars ir piedāvāt klientiem produktus par labāko cenu, un tas iespējams, pērkot vairāk par izdevīgāku cenu!

Mūsu darbības moto: Izvēlies labāko! Pērc vairāk, maksā mazāk!

Ventspils Kārumnieks, SIA, Konditoreja

Turpinām strādāt klātienē!
Lielā 20, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Pie mums varat pasūtīt: smalkmaizītes, pīrādziņus, saldos un sāļos kliņģerus, groziņus, tortes, eklērus, mandeļu cepumus (makarūnus) un citus gardumus, atbilstoši Jūsu vēlmēm un iespējām.

Valdo, Firmas veikals

Skaistkalnes 1a, Rīga, LV-1004
Apraksts: Vairāk nekā 25 gadus SIA „VOLDEMĀRS” piedāvā saviem klientiem tikai augstvērtīgākos un veselīgākos pārtikas produktus. Darbības laikā izveidotas Latvijā un ārpus tās atpazīstamas un novērtētas preču zīmes VALDO, TAUTAS, DRAUGU, PEPI. Mūsu firmas veikalā iespējams iegādāties mūsu firmas produktus. Augstā kvalitātē nodrošinām Latvijā un ārvalstīs audzētu graudaugu pārstrādāšanu un fasēšanu, izmantojot tirgū pieejamās jaunākās tehnoloģijas. Mēnesī piedāvājam patērētājiem līdz pat 1000 t graudaugu produkcijas ar mūsu preču zīmēm.

Policijas akadēmija 98, konditoreja - kafejnīca

Turpinām strādāt klātienē!
Brīvības 12, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts: Kafejnīca-konditoreja ar vairāk nekā 18 gadu pieredzi piedāvā: uz vietas gatavotus konditorejas izstrādājumus (smalkmaizītes, pīrādziņi, kliņģeri, tortes u.c.), izgatavot pasūtījumus pēc klienta vēlmēm, tematiskās svētku un kāzu tortes, banketu uzkodas, produktus ar Sierštelle sieru.

Mazo lāču putra - Lat food LP, SIA

Snēpele, "Atmodas" , Snēpeles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3328
Apraksts:

Bērnu pārtikas produkts - putra bērniem no 6 mēnešu vecuma. Bez cukura, tikai dabīgas izejvielas, graudaugi no Latvijas bio saimniecībām. Veselīgi un garšīgi! BIO “"Mazo lāču putra"” sausie putru maisījumi ar dažādām augļu/dārzeņu piedevām. Produktu sastāvā ir dažādi graudaugi - pilngraudu auzas, prosa, rīsi, mieži, zaļie griķi un amarants un uzņēmumā pārstrādāti bio augļu/dārzeņu pulveri vai gabaliņi.

Color, SIA

Latgales 20, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

Zoopreču veikals Rēzeknes centrā. Daudzveidīga dzīvnieku barība Jūsu mīlulim. Piedāvājumā dažādu ražotāju kvalitatīva dzīvnieku barība.

Zoobums, veikals

Ventas 1, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Raksti: Zoo veikals Aizkrauklē ✓ Zoo veikals, preces dzīvniekiem, kaķu un suņu barība. Dzīvnieku aksesuāri. Zoo veikals Daugavpilī ✓ Ērtība ir vērtība. Labākā barība Daugavpilī. Fasēta un sverama. Dzīvnieku aksesuāri. Zoo veikals Cēsīs ✓ Dzīvnieku, kaķu un suņu barība Cēsīs. Dzīvnieku aksesuāri. Zoo veikals Jēkabpilī ✓ Mājdzīvnieku, dzīvnieku, kaķu un suņu barība. Dzīvnieku aksesuāri. Zoo veikals Koknesē ✓ Preces dzīvniekiem, zoo preces. Suņu, kaķu un dzīvnieku barība. Dzīvnieku aksesuāri

T/C AURA Zoobums, ZOO veikals Jēkabpils TC Supernetto

Nākotnes 2, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
konservu, gardumi, gardumu, barības piedevas, barības piedevu, tirdzniecība, kosmētika, kopšanas līdzekļi, cepumi