Cimdi, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Dārza ABC, SIA

Braslas 29A, Rīga, LV-1084
pagrabam,  Saimniecības preces- konservēšanai, saldēšanai, uzglabāšanai, stikla burku vāciņi, cimdi

TECHNITIS LATVIJA, SIA, instrumentu veikals

"Rīgas-Siguldas šoseja 3A", Berģi, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Pneimatiskie instrumenti,  Gaisa šļūtenes,  Darba apģērbs, apakšveļa, bikses, kombinezoni, cimdi

CovidStop

Daugavgrīvas 68a, Rīga LV-1007
Piedāvājums: ✓ Sejas maskas; ✓ 3PLY medicīniskās maskas; ✓ Sejas aizsegi (vairogi); ✓ Vienreizlietojamie cimdi; ✓ Aizsargtērpi; ✓ Dezinfekcijas līdzekļi; ✓ Dezinfekcijas aparāti; ✓ Portatīvās roku dezinfekcijas ierīces; ✓ Statīvi dezinfekcijai

AutoRentRiga, auto noma Rīga, Jūrmala, Lidosta

Turpinām strādāt klātienē!
Zolitūdes 71B, Rīga, LV-1029
Papildus aprīkojuma noma:: ✓ bērnu sēdeklīši - no 5 EUR par nomas dienu ✓ navigācijas sistēmas ar pilnām Latvijas un Eiropas kartēm - sākot no 5 EUR par nomas dienu ✓ jumta nodalījums – divpusīgi atveramie bagāžnieki - sākot no 5 EUR par nomas dienu Pieejamo automašīnu klases: ✓ Small ✓ Compact ✓ Middle ✓ SUV, 4x4 ✓ Business ✓ Lux ✓ Minivan, 8+1 ✓ Cargo

Budoland, SIA

Bruņinieku 40, Rīga LV-1011
Apraksts: Budoland piedāvā boksa, karatē un citu cīņas sportu ekipējumu.

Geste, auto apsildes un signalizācijas servisa centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Pildas 8, Rīga LV-1035
Produkti un pakalpojumi: ✓ Autonomie sildītāji automašīnām ✓ Auto pretaizdzīšanas sistēmas ✓ Sakabes (piekabes) āķi ✓ Cinkotie sakabes āķi ✓ Kruīzkontroles sistēmas ✓ Parkošanās sistēmas ✓ Komerctransporta kravas nodalījuma apdare un siltināšana ✓ Kondicionēšanas iekārtām komerctransportam ✓ Skaņas un vibrāciju slāpējoša apdare ✓ Jumta lūkas

Pārsteigumu aģentūra, oriģinālas reklāmas dāvanas, SIA Win-Win

Prezentreklāmas dāvanas no visas pasaules!
Augusta Deglava 50-305, Rīga LV-1035
Par mums:

Izstrādāsim, izgatavosim uz vietas vai arī uz Jūsu pasūtījuma piegādāsim prezentreklāmu dāvanas no visas pasaules. Ātri un tieši - no ražotāja. Tikai "Pārsteigumu Aģentūra" piedāvā šādu unikālu produktu: šokolādes konfektes ar 22 karātu zelta pārklājumu! Pateicoties grauzdētajiem riekstiem konfektes vidū, šī delikatese ir bauda ne tikai acīm, bet arī vēderam. Turklāt šāda dāvana satur simbolisku vēstījumu, ja vēlaties, lai dāvanas saņēmējs sajustu, ka jūsu acīs viņš vai viņa ir vērtīgāks par zeltu. Piedāvājam dažādus iepakojumus, kurā pasniegt šīs konfektes.  Greznas dāvanas īpašiem cilvēkiem. Individuālas dāvanas, dāvanas lielās tirāžās un apjomos. Logotipi, izstrādājam firmas logo. Dizains, dizaina darbi, autordarbi. Iepakojums, iesaiņošana Jūsu firmas stilā, dāvanu lentes ar logo un jūsu firmas simboliku, vai arī jebkādu Jūsu piedāvātu attēlu. 

Carcare.lv - interneta veikals, auto ķīmija, kosmētika

Cesvaines 4, Rīga LV-1073
Piedāvājumā:: ✓ Aksesuāri ✓ Pulēšanas rīki ✓ Riepas un diski ✓ Auto stiklu kopšanai ✓ Mikrošķiedras dvieļi ✓ Interjers ✓ Eksterjers ✓ Automazgātavām ✓ Instrumenti ✓ Piedevas Par firmu: Tāpat kā daudziem citiem, arī mums patīk rūpēties par savu auto – mazgāt, spodrināt, tīrīt un pēc tam skatīties, kā veikalu skatlogos atspīd tīrais auto un cik labi tas izskatās stāvvietā starp visiem citiem. Sava entuziasma un gūto iespaidu ietekmē, ko esam guvuši iepazīstot mūsdienīgu auto kopšanas līdzekļu sniegto efektu, gribam dalīties un iepazīstināt ar šiem produktiem arī plašāku auditoriju. Ja arī tu esi par tīru un sakoptu auto, tad noteikti esi mūsu draugs.

WURTH, SIA, Veikals

Ganību dambis 7 k.3, Rīga, LV-1045
Aizsargbrilles, aizsargmaskas, respiratori, austiņas, pirmās palīdzības līdzekļi, darba cimdi .

WURTH, SIA, Veikals

Antenas 3A, Rīga, LV-1004
Stiprinājumi: skrūves, uzgriežņi, paplāksnes, DIN, nerūsējošā tērauda, collīgās pašgriezošās, pašurbjošās, enkurskrūves, mēbeļu skrūves, kokskrūves u.c. bultskrūves ar smalko vītni, siltumizolācijas paneļu skrūves, reģipša skrūves, ģipškartona skrūves, vītņstieņi, vītņu tapas, kniedes, vītņu kniedes, enkuri, dībeļi, enkurdībeļi.

WURTH, SIA, Veikals

Daugavgrīvas 56A, Rīga LV-1007
Instrumentu un darbarīku tirdzniecība

WURTH, SIA, Veikals

Pulkveža Brieža 111C, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Stiprinājumi: skrūves, uzgriežņi, paplāksnes, DIN, nerūsējošā tērauda, collīgās pašgriezošās, pašurbjošās, enkurskrūves, mēbeļu skrūves, kokskrūves u. c. bultskrūves ar smalko vītni, siltumizolācijas paneļu skrūves, reģipša skrūves, ģipškartona skrūves, vītņstieņi, vītņu tapas, kniedes, vītņu kniedes, enkuri, dībeļi, enkurdībeļi.

WURTH, SIA, Veikals

Rīgas 218C, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202
Aizsargbrilles, aizsargmaskas, respiratori, austiņas, pirmās palīdzības līdzekļi, darba cimdi .

WURTH, SIA, Veikals

Latgales 328, Rīga LV-1063
Aizsargbrilles, aizsargmaskas, respiratori, austiņas, pirmās palīdzības līdzekļi, darba cimdi .

WURTH, SIA, Veikals

Rīgas 98A, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Aizsargbrilles, aizsargmaskas, respiratori, austiņas, pirmās palīdzības līdzekļi, darba cimdi .

WURTH, SIA, Veikals

Brīvības gatve 323, Rīga, LV-1006
Apraksts: SIA WURTH Latvijā strādā kopš 1996. gada. Laikam ejot, uzņēmums no Wurth Oy meitas uzņēmuma ir pārtapis par Wurth International AG meitas uzņēmumu Latvijā. Šobrīd uzņēmumā strādā vairāk nekā 150 darbinieki. SIA WURTH birojs un noliktava atrodas Rīgā, Lubānas ielā 143. Tāpat visā Latvijā ir 28 tirdzniecības pārstāvniecības un 40 tehniskais konsultants, kuri strādā visos Latvijas reģionos un apkalpo klientus celtniecības, transporta un ražošanas nozarēs. Kopš 2023. gada saimnieciskās darbības veicējiem pieejams E-VEIKALS.Pateicoties WURTH nezūdošajai kvalitātei un augstajam klientu apkalpošanas servisam, mūsu klientu skaits ir stabils. Wurth ir līderis Latvijā profesionālo elektroinstrumentu, rokas instrumentu, skrūvju, stiprinājumu, autoķīmijas un darba apģērbu tirdzniecībā.

Vak-Ba, SIA, Instrumentu veikali Rīgā

Firsa Sadovņikova 13, Rīga, LV-1003
Apraksts: SIA „VAK-BA” dibināta 1993. gadā ar mērķi veidot uzņēmumu, kas nodarbosies ar patērētāju apgādi ar metālapstrādes un citiem tehniskajiem instrumentiem. Šis uzdevums tiek veiksmīgi realizēts. Uzņēmums jau daudzus gadus nodarbojas ar metālapstrādes instrumentu u.c. darbarīku un instrumentu mazumtirdzniecību. Mēs piedāvājam instrumentus un darba rīkus gan profesionāļiem, gan amatieriem un iesācējiem. Uzņēmuma piedāvātajā sortimentā ir rokas instrumenti atslēdzniekiem, frēzētājiem un virpotājiem, abrazīvie un dimanta instrumenti, kā arī mērinstrumenti, elektroinstrumenti, kokapstrādes un celtniecības instrumenti.

Onninen, SIA, Tirdzniecības birojs

Dārzciema 39, Rīga LV-1082
Produkti un pakalpojumi:

SIA “Onninen” pārstāvētās nozares: *Ventilācijas, apkures, kondicionēšanas, santehnikas materiāli un iekārtas *Ārējie tīkli, kanalizācijas materiāli un risinājumi *Saules enerģijas risinājumi *Industriālās preces, nerūsējošā tērauda inženiertīkli un darba aizsardzības materiāli *Elektroapgādes materiāli, industriālais un ielu apgaismojums

SIA “Onninen” pakalpojumi Piedāvājam klientiem pilnu ciklu: *konsultācijas par projektiem, precēm un inženiertehniskiem risinājumiem būvniecības projektos; *mazumtirdzniecības veikalu tīkls Onninen Express; *preču un dažādu tehnisko risinājumu pārdošana; *instrumentu noma; *loģistikas pakalpojumi; *pēcpārdošanas serviss; *garantijas.

Max Moto, motociklu veikals, serviss

Gustava Zemgala gatve 71, Rīga LV-1039
Max Moto produkti: ✓ Moto braucēju apģērbi un ekipējums ✓ Motociklu rezerves daļas ✓ Apkopes līdzekļi ✓ Eļļas ✓ Instrumenti ✓ Aksesuāri Max Moto pakalpojumi:

Mototehnikas remonts:

✓ Sagatavošana sezonai / Tehniskajai apskatei; ✓ Moto tehnikas pārbaude pirms iegādes; ✓ Tehniskās apkopes pēc ražotāj-rūpnīcu noteikumiem; ✓ Priekšējās amortizācijas dakšu remonti (arī kasešu tipa); ✓ Ķēdes / Zobratu sistēmas maiņa; ✓ Riepu maiņa; ✓ Elektrība / Elektronika; ✓ Motora remonti ar garantiju; ✓ Motora galvas remonti; ✓ Vārstu vadīklu maiņa / Vārstu ligzdu izveide; ✓ Vārstu regulēšana (japāņu tehnikai regulēšanas paplāksnes 7,48 un 9,48 visi izmēri uz vietas); ✓ Karburatoru tīrīšana / Remonts; ✓ Citi darbi, kas saistīti ar moto tehniku; ✓ Moto tehnikas profesionāla transportēšana; ✓ Konsultācijas par moto tehnikas uzbūvi, īpašībām, remontu.