Dārza mājas, adresē Liepāja

Drukāt
Banner 1050x80

BalticFiberLine, SIA

Salmu 20-1, Liepāja LV-3401
Tualetes, koka tualetes, wc, grodu vāki, barotavas, dzīvnieku barotavas, putnu barotavas. 

Jenotini.lv, Ogu aģentūra, SIA

Miera 39, Liepāja LV-3411
Jumtu tīrīšana, jumtu mazgāšana, fasādes tīrīšana, fasādes mazgāšana, saules paneļu tīrīšana, stikloto fasāžu tīrīšana, stikloto fasāžu mazgāšana, logu mazgāšana, bruģa augstspiediena mazgāšana, augstspiediens, zemspiediens.

Niko & Co, SIA

Egļu 10, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Koka logi, koka durvis, pēc pasūtījuma, dažādiem izmēriem, mēbeļu izgatavošana, koka mēbeles, Latvijā ražotas mēbeles, roku darbs, koka kāpnes, trepes, pieslienamās trepes, dizaina izstrādājumi, durvis, kokmateriāli, kokmateriālu tirdzniecība, koka durvis, āra durvis, iekšdurvis, mēbeļu izgatavošana pēc pasūtījuma, skicēm, mēbeļu

Hoffmann Group autorizētais pārstāvis Latvijā, SIA Metmatus

Liepāja LV-3416
Metālapstrādes rokas instrumenti. Hoffmann Group. Metālapstrādes instrumenti. Metālapstrādes darbgaldi. Metāla griešanas un urbšanas darbarīki. Mērinstrumenti. Slīpēšanas darbarīki. Rokas darbarīki. Darbnīcu iekārtas. GARANT. HOLEX. MITUTOYO. Pneimatiskie instrumenti. ATLAS COPCO. Zāģlentes RONTGEN, Knipex, Kukko, Mahr,
ZL.LV iesaka

Manfreds pluss, SIA

Lauku 31/35, Liepāja LV-3411
skūteri - tirdzniecība un remonts, Firmu Husqvarna, Jonsored, Partner, STIHL, Oregon mežizstrādes un dārza , tīrīšana, Tranšeju rakšana komunikācijām, Dīķu rakšana, labiekārtošana, Dīķu izbūve, Dīķu ierīkošana, Mājas

Your Dream House, SIA

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Moduļu mājas:: ✓ Dzīvojamās mājas ✓ Pirtis ✓ Vasarnīcas ✓ Dārza mājas ✓ Kempinga mājas ✓ Viesu mājas ✓ Tirdzniecības mājiņas

A A darbnīca, akmens apstrāde

Ezermalas 9, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Akmens apstrādes “AA Darbnīca” profesionāli akmeņkaļi Rihards un Armands nodrošina jebkura klienta vēlmei un gaumei dabīga akmens izstrādājumus mājai un dārzam. Akmens izstrādājumi kapu labiekārtošanai. Gravēšana.

Daktera Ivara Strazda ārsta pediatra privātprakse

Republikas 5-304, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Ivara Strazda ārsta pediatra privātprakse ārstē bērnus no dzimšanas līdz 18 gadu vecumam. Pieņemšana pēc pieraksta, mājas vizītes, vizīti iespējams pieteikt pa telefonu 27869230. Darba laiks trešdien, piektdien no plkst.16.00 līdz plkst.19.00. Mājas vizītes iespējamas jebkurā nedēļas dienā, iepriekš vienojoties.

Medicīnisko konsultāciju un ārstēšanu sniedz jebkurā dienā, arī brīvdienās un svētku dienās, tas ir, izbrauc mājas vizītēs.

Sklandas, viesu māja

Bernāti , Nīcas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3473
Par mums:

Viesu nams "Sklandas" atrodas Bernātos, 14 km attālumā no Liepājas. Viesu mājas atrodas tikai 3-5 minūšu pastaigas attālumā no jūras. Viesiem tiek piedāvātas trīs pilnībā aprīkotas mājas ar vienu vai vairākām guļamistabām, viesistabas zonu, virtuvi, privātu vannas istabu un pirti (vienā no mājām). Viesiem ir pieejama bezmaksas privātā autostāvvieta, bezmaksas wifi, plakanā ekrāna televizori un pilnībā aprīkota virtuve. Tāpat viesu komfortam ir pieejami dvieļi, gultas veļa, čības un bezmaksas tualetes piederumi. Katras mājas teritorija ir aprīkota ar terasi, ugunskura vietu un grilu. Tāpat ir atpūtas iespējas dārzā. Bernāti ir viena no iecienītākajām atpūtas vietām Kurzemē, jo tā ir skaista visos gadalaikos. Vasarā tās galvenais skaistums ir zaļie meži un plašā baltsmilšu jūras piekraste, taču ziemā Bernāti apburs ikvienu ar sasalušo Baltijas jūras piekrasti un tās sniegotie meži ir iemīļota vieta ziemas prieku baudīšanai.

Roze, Boutique viesnīca

Rožu 37, Liepāja LV-3401
Par mums: Boutique Hotel Roze ir vienīgā viesnīca Liepājā, kura atrodas piejūras zonas parkā, tikai 3 minūšu pastaigas attālumā no pludmales. Tiek piedāvāti numuriņi ar vai bez balkona, ar skatu uzparku un skaisto viesnīcas dārzu. Boutique Hotel Roze ir saglabāta unikāla 20. gadsimta sākuma atmosfēra un stils. Izrotāti griesti, apgleznotas sienas, vitrāžas - tas viss uzbur īpašu un unikālu viesnīcas atmosfēru. Katru rītu tiek pasniegtas kontinentālas vai bufetes tipa brokastis. Viesnīcā ir elegants restorāns, kurā var izbaudīt Eiropas. Tiek piedāvāta dārza īre kāzu svinībām un citiem pasākumiem. Viesnīcas dārzs ar elegantu koka nojumi var uzņemt no 30 viesiem (zem nojumes) līdz 120 viesiem (sēdvietas zem atklātām debesīm vai īpaši uzstādītās nojumes). Viesu rīcībā ir tējnīca, viesnīcas terase, velo noma un privāta autostāvvieta. Visos numuros ir plakanā ekrāna televizors ar kabeļtelevīzijas kanāliem, bezmaksas wifi, minibārs, seifs, privāta vannas istaba, fēns un bezmaksas tualetes piederumi.

Hotel Villa Roze

Uliha 32, Liepāja, LV-3401
Par mums:

Hotel "Villa Roze" atrodas Liepājā, labākajā piejūras parka zonā tikai 5 minūšu gājienā no balto smilšu pludmales. Četrzvaigžņu viesnīcā ir 15 numuri, kas ir dekorēti Franču Provansas stilā. Vēl vairāk atmosfēras viesiem piešķirs elegantās koka mēbeles un skaistais tekstils. Viesnīcā ir banketu zāle ar kamīnu (ietilpība līdz 20 personām), sauna un atsevišķs restorāns. Katru rītu tiek pasniegtas kontinentālas vai bufetes tipa brokastis. Visos numuros ir plakanā ekrāna televizors ar kabeļtelevīzijas kanāliem, bezmaksas wifi, minibārs, seifs, privāta vannas istaba, fēns un bezmaksas tualetes piederumi. Viesnīcas viesiem ir pieejama bezmaksas privātā autostāvvieta. Recepcija un viesnīcas darbinieki viesu rīcībā ir visu diennakti.

ASIA, SIA

Meldru 1, Liepāja, LV-3401

Uzkrātā darba pieredze sniedz spēju ātri un precīzi izpildīt pasūtījumu, kas sniedz milzīgu gandarījumu un labi paveikta darba sajūtu.

Apraksts:

"Asia" SIA – vietējais uzņēmums ar milzīgu pieredzi malkas, kamīnmalkas, palešu un kamīnmalkas kastu ražošanā.

S.T.Rimars, SIA, Veļas mašīnu remonts

Bārtas 12, Liepāja, LV-3401
Par uzņēmumu:

"S. T. Rimars" SIA veic jebkura veida veļasmašīnu remontu. Lietotu veļasmašīnu tirdzniecība. Darba laiks pēc vienošanās, iepriekš zvanot pa tel. 29217137.

Adele, veikals

Avotu 4, Liepāja LV-3401
Par veikalu:

Dziju veikalā "Adele" ir pieejamas ļoti dažādas dzijas - merino vilna, pusvilna, kokvilna, lauku vilna, lins, tambordiegi, kazlēna mohēra, ir arī specializēta dzija zīdainīšiem, kā arī jau gatavi adīti un austi izstrādājumi. Piedāvājumā ir arī Addi adāmadatas, tamboradatas, pērlītes, podziņas - bērniem, marķieri. Laipni gaidīti!

Roze, apartamenti

K.Barona 19, Liepāja, LV-3401
Par mums: Boutique Apartments Roze valda jūgendstila gaisotne. Mēbeles, gleznas, logi ar vitrāžām – viss ir veidots klasiskā stilā, uzturot naktsmītnē 20. gadsimta sākuma noskaņu. Tiek piedāvāti luksusa vai daudzistabu apartamenti, tostarp ar privātu ieeju, lodžiju, garāžu un privātu autostāvvietu. Apartamentu ēka atrodas tieši pretī Boutique Hotel Roze, tāpēc tajā tiek piedāvāts tikpat augstas klases viesnīcas serviss un apkalpošana. Galvenā recepcija un kontinentālas vai bufetes tipa brokastis tiek pasniegtas katru rītu Boutique Hotel Roze ēkā. Liepājas pludmale ir sasniedzama tikai 3 minūšu gājienā, un pilsētas centrs ir sasniedzams 5 minūšu laikā. Visos apartamentos ir plakanā ekrāna televizors ar kabeļtelevīzijas kanāliem, bezmaksas wifi, minibārs, seifs, privāta vannas istaba ar vannu, fēns un bezmaksas tualetes piederumi. Recepcija un viesnīcas darbinieki viesu rīcībā ir visu diennakti.

SANTAS, dārzniecība

Grobiņas pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Apraksts:

Santas Reinholdes dārzniecībā "Santas" plašā sortimentā vasaras un daudzgadīgās puķes, garšaugu un graudzāļu stādi Grobiņā. Piedāvājumā arī košumkrūmu un skujeņu stādu tirdzniecība.

No aprīļa līdz septembrim ir iespēja mūsu audzētos un lolotos stādus iegādāties pie mums stendā Liepājas Pētertirgū Kuršu ielā 5-7/9.

Metal and Wood Constructions, IK

Liepāja LV-3416
aprīkojums, dārza lapenes, dārza mājas , dārza ofisi, pārvietojamie dārza ofisi, dārza istabas, pārvietojama, dārza istaba, dārza atpūtas nami, sporta laukumi, āra vingrošanas inventārs, malkas šķūnīši, malkas

Mājai un dārzam, veikals

Liepājas 11a, Skrunda, Kuldīgas nov., LV-3326
Sēklas un stādi

Elenda, privātfirma

Liepāja LV-3416
Labiekārtošanas darbi, dārza teritoriju plānošana, dārzu teritoriju ierīkošana un kopšana, dārzu teritoriju