Dārza tehnika

Drukāt

Greising Latvia, SIA, Metināšanas iekārtas, Automatizācija

Ganību dambis 7 k.1, Rīga LV-1045
Metināšanas pusautomāti, automatizācija, tehnika , traktori, strāvas avoti, maskas, invertori, aprīkojums

FLO, SIA

Kalnciema 179, Rīga LV-1046
, Terases puķu podi no cementa, dizaina izstrādājumi no polimērbetona, moderna dizaina puķu kastes, dārza

IL 55, SIA, Dārza, celtniecības instrumentu, tehnikas, sūkņu serviss, rezerves daļas

Turpinām strādāt klātienē!
Kurzemes prospekts 3c, Rīga, LV-1067
Apraksts: Celtniecību instrumentu, dārza tehnikas remonts un noma Imantā, Rīgā. SIA „IL55” piedāvā celtniecību instrumentu, dārzu tehnikas, elektroinstrumentu, kvalitatīvu remontu un apkopi, ģeneratoru, sniega pūtēju, elektroinstrumentu remontu, darbarīku labošanu, servisu.

Riana, SIA, metināšanas iekārtas, Veikals

Gāzes metināšanas griezēji, kompresori
F.Sadovņikova 9, Rīga, LV-1003
WWW.RIANA.LV: ✓ Abrazīvie materiāli ✓ Kompresori un sūkņi ✓ Akumulatora lādētāji ✓ Gāzes griezēji un degļi ✓ Šļūtenes un to savienojumi ✓ Pneimo- un rokas instrumenti ✓ Darba cimdi, brilles, aizsargmaskas ✓ Metināšanas materiāli un iekārtas

Mežam un dārzam, veikals-serviss, SIA KM Maple

Ainažu 38a, Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Apraksts: Kvalitatīvu meža un dārza tehniku, kā arī to rezerves daļas un aksesuārus. Sniedzam garantijas remontu dažādai meža un dārza tehnikai, piemēram, motorzāģi, zāles pļāvēji, trimmeri, krūmgrieži, dārza traktori. Konsultācija par katra agregāta darbību, lietošanu un apkopi. Preces var noformēt uz nomaksu.

Skaivel, SIA, Dārza tehnikas remontdarbnīca

Turpinām strādāt klātienē!
Spilve, Spilves 2, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2101
Pakalpojumi:: ✓ Dārza tehnikas remonts ✓ Būvtehnikas un celtniecības tehnikas remonts ✓ Dārza tehnikas apkope ✓ Motorzāģu apkope un remonts ✓ Elektroinstrumentu remonts ✓ Remontdarbi ✓ Instrumentu apkope Apraksts:

Pārūpējaties par savas dārza tehnikas, elektroinstrumentu apkopi! Profesionāli meistari saremontēs, veiks sezonas apkopi. Transports no/līdz remontdarbnīcai!

Akvedukts, AS, KAC Sigulda

Pulkveža Brieža 111c, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Par uzņēmumu: Ūdensapgādes, kanalizācijas, apkures un laistīšanas aprīkojuma vairumtirgotājs. Preces iespējams iegādāties arī mazumtirdzniecībā. Dziļurbuma, kanalizācijas, drenāžas un apkures sūkņi, ūdens sildītāji, apkures katli, akumulācijas tvertnes, radiatori, apkures sistēmu pilns aprīkojums, cauruļvadi un savienotāji ūdensapgādei un apkurei, šļūtenes, laistīšanas ierīces dārziem, pazemes laistīšanai un rūpnieciskai laistīšanai, ūdens filtri u.c. aprīkojums un iekārtas, piegādāts tieši no labākajiem ražotājiem. Nodrošinām pārdoto preču garantiju un servisu.

Akvedukts, AS

Krustkalni, "Akvedukti" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2111
aprīkojums, ūdenskritumu sūkņi, baseinu ķīmija, viss baseiniem, kanalizācijas caurules, cauruļvadi, dārza , apkures katli, siltummaiņi, skatakas un nosēdakas, apkures sūkņi, cirkulācijas sūkņi, baseina sūkņi, dārza

METĀLA DURVIS Baltijas durvis, SIA

Drošas un skaistas durvis 💯
A.Deglava 45, Rīga LV-1035
Pakalpojumi: ✓ Dažāda veida durvju tirgošanu un ražošanu; ✓ Pulverkrāsošanu; ✓ Plastmasas logus; ✓ Metāla durvju ražošanu; ✓ Uzstādīšanu; ✓ Pandusu ražošanu; ✓ Siltumnīcas Piedāvājam: PIEDĀVĀJAM VISA VEIDA DURVIS: standarta durvis, metāla durvis pēc pasūtījuma, metāla durvis ar MDF apdari, stiklotas durvis, metāla durvis ar vitrāžu, masīvkoka durvis, iekšdurvis ar rorplates pildījumu, sertificētas ugunsdrošās durvis, tehniskās durvis.

Nams, veikals, SIA Acteks

Rīgas 2b, Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Nams" Salacgrīvā. Piedāvājumā preces mājai, celtniecībai, atpūtai.

Viss Dārzam un Mājai, Veikals

Nākotnes 1, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Apraksts: SIA "VIKRI K" ar dārzkopības preču tirdzniecību nodarbojas no 2001.gada. Piedāvājam plašā sortimentā sēklas, sīpolpuķes, sīksīpolus, minerālmēslus, dažādus mēslojumus un citus dārzkopībā nepieciešamus un noderīgus produktus, augu aizsardzības līdzekļus, repelentus, un citas preces, lai sekmīgi sētu, audzētu, vāktu ražu, priecātos par dārza skaistumu! Esam priecīgi, ka mūsu klientu vidū ir stādu audzētāji un apzaļumotāji, mazdārziņu īpašnieki, kuri atzinīgi novērtē mūsu piedāvāto sortimentu, preču kvalitāti un konkurētspējīgās cenas. Kā otrs mūsu darbības virziens ir ziedu tirdzniecība. Plašā piedāvājumā ir augi, grieztie ziedi. Pieņemam pasūtījumus pušķu un dekoru veidošanai dažādiem dzīves gadījumiem. Plašā sortimentā piedāvājam sveces, suvenīrus, dāvanas un veicam dāvanu saiņošanu. Tagad esam uzsākuši arī dziju tirdzniecību, aicināti visi rokdarbnieki.

Kanons, SIA

Kalnciema 114-47, Rīga LV-1046
Apraksts:

Lietotas lauksaimniecības tehnikas piegādātājs Latvijā: Traktori, preses, kombaini, lopbarības novākšanas un sagatavošanas tehnika, pļaujmašīnas, piekabes, miglotāji, laistītāji, frontālie iekrāvēji, sējtehnika, tehnika ar ierīci mēslu izsējai.

Jau vairāk kā 15 gadus, sadarbībā ar Polijas un Vācijas lauktehnikas un komerctransporta tirgotājiem, mēs piedāvājam iegādāties populārāko ražotāju jaunus un mazlietotus traktorus, augsnes apstrādes un ražas novākšanas tehniku, kravas automašīnas, piekabes, kā arī speciālo tehniku.

Visai piedāvātai tehnikai ir veikta pirmspārdošanas sagatavošana, nepieciešamības gadījumā arī remonts un detaļu nomaiņa. Nodrošinām pareizu visu pārdošanas dokumentu sagatavošanu un iegādātās tehnikas nosūtīšanu uz Latviju. Nepieciešamības gadījumā, varam nodrošināt pircējam vai pircēja pārstāvim iespēju personiski apmeklēt mūsu partnerus Polijā vai Vācijā, lai klātienē veiktu tehnikas izvēli un pārbaudi. Visa iegādātā tehnika 3-5 darba dienu laikā tiek piegādāta uz pircēja norādīto adresi. Rezerves daļu piegāde visām populārākajām traktoru markām.

Palīdzēsim realizēt vai piedāvāt uz apmaiņu jūsu veco vai nevajadzīgo tehniku.

VITRUM Factory, SIA

Berģi, Bitēnu 1, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Vitrum Factory ražo šādus produktus:: ✓ N/t mēbeles profesionālām virtuvēm ✓ Korpusa mēbeles ✓ Medicīnas mēbeles ✓ Mīkstās mēbeles ✓ Aukstuma iekārtas ✓ Ledusskapji, saldētavas Par mums:

Mēs piedāvājam mēbeles restorāniem, bāriem, kafejnīcām, viesnīcām, biroju ēkām no vadošajiem Eiropas ražotājiem un jebkuru cenu līmeni. Mūsu sortimentā Jūs vienmēr atradīsiet krēslus uz metāla vai koka karkasa, dažāda izmēra galdus, mīkstās mēbeles, bāra letes un dažādas formas virsmas, ērtas un stilīgas pītās mēbeles, kā arī plastmasas mēbeles. Mūsu dizaineri palīdzēs jums izvēlēties mēbeles, ņemot vērā jūsu telpu plānojumu un vēlmes. Pēc pasūtītāja pieprasījuma mūsu speciālisti veiks piegādi, montāžu un mēbeļu uzstādīšanu objektā.

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

Plazma pluss, SIA, Veikals

Kalnciema 1 k.2, Rīga LV-1048
Apraksts: Metināšanas iekārtas un materiāli. Veikals Pārdaugavā.

NA centrs, celtniecības instrumentu noma, serviss

Rīga
Uzņēmums sniedz šādus pakalpojumus:: ✓ celtniecības instrumentu un celtniecības tehnikas piegāde uz objektu, ✓ celtniecības instrumentu un tehnikas remonts, serviss, ✓ nepieciešamās rezerves daļas un piederumi jūsu tehnikai. Piedāvājums: Pēc klienta vēlmēm piegādājam tehniku uz objektu. Konsultējam un apmācām tehnikas lietošanas kārtību, kā arī tās atbilstību veicamajiem darbiem. Mēs palīdzēsim izvēlēties atbilstošu celtniecības tehniku vai elektroinstrumentus jūsu veicamajiem darbiem. Detalizēta meistara pieeja katram instrumentam vai tehnikai ļaus kvalitatīvi un ātri saremontēt jūsu tehniku par ļoti adekvātām cenām. Ir iespējams iegādāties jūsu tehnikai nepieciešamās rezerves daļas un piederumus.

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Kurzemes prospekts 3b, Rīga LV-1067
Apraksts:

Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Veikalos pieejamas preces: Dārzam; Dari pats; Mājai; Remontam; Zoo.

DEPO DIY, SIA, birojs

Dreiliņi, Noliktavu 7, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces,, Dārzam: Dārza tehnika , dārza instrumenti, traktori, motorzāģi, zāles pļāvēji, žogi, sētas, bruģis, dārza

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Krasta 36, Rīga LV-1003
Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Dārzam: Dārza tehnika, dārza instrumenti, traktori, motorzāģi, zāles pļāvēji, žogi, sētas, bruģis, dārza lampas, telpaugi, puķes un stādi, augsnes, mēslojumi, kūdra, puķu podi, kastes, laistīšanas sistēmas, zālāji, puķu

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals-noliktava

Lubānas 150, Rīga LV-1021
Būvmateriālu, būvkonstrukciju tirdzniecība
Gluds mauriņš, ziedošas dobes, apcirpts dzīvžogs, skaista ainava.. Nekas no tā nesanāks, ja jums nebūs piemērotas dārza tehnikas un inventāra. Noderēs benzīnzāģi, dārza šķēres, laistīšanas iekārtas, trimmeri, zāliena pļāvēji, traktoriņi un raideri, bet pavasarī, rudenī un ziemā - kultivatori, zemes frēzes, krūmgrieži, lapu savācēji, sniega pūtēji. Tiek piedāvāts arī dārza tehnikas serviss.