Dāvanas, visā Latvijā

Drukāt

Activ SPA, SIA

Turpinām strādāt pēc vienošanās !
Lastādijas 42-22, Rīga LV-1050
Sporta klubi, Fitnesa klubs, Sporta klubs. Sporta un fitnesa klubs. Fitness, fitnesa klubs. Sporta klubs Iļģuciemā, nodarbības bērniem, dejas, show dance, (Pārdaugava). Ūdens aerobika, ūdensaerobika, aqua aerobika, hidroaerobika, aerobikas nodarbības. Maskavas iela 42, Rīga. Vaksācija, nodarbības, akvaaerobika, aerobika ūdeni, ūdens

VISS PLUSĀ, apģērbu apdruka, DTF transfērdruka

Apģērbu, priekšmetu APDRUKA. Prezentreklāma
E.Birznieka-Upīša 8, Rīga LV-1050
Kāzu svinībām: baloni, papīra karodziņi, galda karodziņi, vimpeļi, auduma karogi, plānotāji, dienasgrāmatas, identifikācijas kartes. Dāmu topiņi, topi, pletkrekli, džemperi, zīmogi, spiedogi, vizītkartes, veidlapas, mapes, aploksnes, bukleti, flaieri, plakāti, uzlīmes, svītrkodi, ielūgumi, dāvanu kartes, piezīmju blociņi, biļetes, etiķetes, sienas, galda, kabatas kalendāri. Logo, dizains, pilnkrāsu tekstildruka, reklāmdruka, t-kreklu apdruka, uzdruka, apdruka, lāzergravēšana, gravēšanas darbi, gravēšana, izšūšana, sietspiede, tampodruka, sublimācija, dekolspiede, laminēšana, ploterēšana ofsetdruka, karstspiede, reljefspiede, termodruka, termospiede, digitālā druka. Ir bezmaksas stāvvieta klientiem.

Lauma Lingerie, veikals

Lielā 5, Jelgava, LV-3001
Apraksts: Lauma Lingerie ir vadošais sieviešu veļas ražotājs Baltijas valstīs, kas ar savu produkciju ir iekarojusi ne tikai latviešu sieviešu sirdis, bet arī Eiropas un NVS valstu sieviešu sirdis. Lauma lingerie veļa izceļas ar tās kvalitāti, praktiskumu, ērtumu, mūsdienīgumu, eleganci, un tā priecē valkātājas ikdienas dinamiskajā dzīvē, kā arī svētku reizēs un romantiskos brīžos. Sievišķīga, ērta un skaista sieviešu apakšveļa jebkurai gaumei no dažādām apakšveļas līnijām. Lauma lingerie piedāvā veļas bāzes kolekcijas, kas tiek papildinātas ar jauniem modeļiem un krāsām no modes (fashion) kolekcijas, kuras arī tiek veidotas, sekojot modes aktualitātēm. Lauma lingerie piedāvā dāvanu kartes. Tās noder tiem, kas apjūk veļas piedāvājumā, bet nepieciešama sirsnīga dāvana.

Dadzis, ziedu salons

Mālkalnes prospekts 1a, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Par mums:

Ziedu salons Dadzis jau 15 gadus priecē ar košiem ziediem un to kompozīcijām! Ziedi un ziedu kompozīcijas pieejamas gan mazam ikdienas pārsteigumam, gan īpašai svētku dienai - kāzām, jubilejai vai kādam citam pasākumam. Floristikas pakalpojumi Ogrē. Ziedu tirdzniecība, ziedu pušķi un krāšņas, gaumīgas ziedu kompozīcijas!

Sertificēta Reiki speciāliste - masiere Indra Ābele

K.Valdemāra 13-86, 3.st., Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Pakalpojumi:: ✓ Fiziskās un enerģētiskās masāžas, ✓ Garīgā kāju un iegurņa korekcija, ✓ Reiki terapija un japāņu Reiki apmācība, ✓ Metaforiskās asociatīvās kārtis.

Masāža atslābina, uzlabo asinsriti un limfas plūsmu, tā ļaujot ķermenī atjaunoties dabiskajiem, pilnvērtīgai dzīvei nepieciešamajiem procesiem. Garīgā kāju un iegurņa korekcija maina iegurņa augstumu, skelets kļūst simetrisks, līdz ar to kāju garums - vienāds. Reiki terapija atbrīvo no nemiera un bailēm, ķermeņa un dvēseles sāpēm un atjauno organisma aizsardzības spējas. Ar metaforisko asociatīvo kāršu palīdzību iespējams ielūkoties savā iekšējā pasaulē un izprast savas vēlmes un iespējas. Savukārt interesentiem ir iespēja pašiem apgūt Reiki dziedniecības prasmes.

Pieņemšana pēc iepriekšēja pieraksta Cēsīs un ceturtdienās Rīgā.

Muskare, SIA

Zirņu 104a, Liepāja, LV-3411
Apraksts: Floristikas materiālu tirdzniecība. Trauku noma. Floristikas palīgmateriāli. Instrumenti floristikai. Iesaiņojuma materiāli. Lentes un dekori. Telpu dekorēšana. Pasākumu organizēšana un atribūtiku veidošana.

Gaisma, suvenīri, grāmatnīca Ventspilī

Jūras 10, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Grāmatas, grāmatu, kancelejas preču tirdzniecība Ventspilī. Suvenīri, lina izstrādājumi.

Lamanga, SIA

Lāčplēša 62, Rīga LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Sieviešu frizieris; ✓ Vīriešu frizieris; ✓ Matu griezums; ✓ Frizūras; ✓ Vaksācija; ✓ Permanentais make-up; ✓ Weyergans procedūras; ✓ Detox programmas.  Par mums:

Skaistumkopšanas salons „La Manga” sniedz frizieru un nagu kopšanas speciālistu pakalpojumus. Pieejamas efektīvas un augstvērtīgas sejas un ķermeņa kopšanas procedūras.

Rifs, peldbaseins

Priekuļi, Cēsu prospekts 46a, Priekuļu pagasts, Cēsu nov. LV-4126
Lielais baseins:

Lielais baseins ir paredzēts peldēšanas entuziastiem. Tā dziļums ir 2,3m, garums - 25m, platums - 10,60m, ūdens temperatūra 28-30 °C.

Baseinā ir 4 peldēšanas celiņi.

Hidrobaseins:

Hidrobaseinā tiek piedāvātas vairākas masāžu strūklas, kā arī sauna. Hidrobaseina dziļums ir 1-1,2m, garums - 10m, platums - 6m, ūdens temperatūra parasti ir 31-33 °C. Baseinā ir pieejams arī slidkalniņš bērniem. 

Stacijas aptieka, SIA

Stacijas 22, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts:

Limbažu Stacijas aptieka

Oāze, veikals

Daugavas 47, Pļaviņas, Aizkraukles nov. LV-5120
Apraksts:

Ziedu veikals "Oāze" savu darbību sācis 1997. gadā, un darbojas jau 23 gadus. Ņemot vērā pircēju vajadzības, no maza ziedu veikaliņa pakāpeniski esam izauguši līdz ziedu, dāvanu un dārzkopības preču veikalam, kur var atrast lietas gan sirdij, gan praktiskiem risinājumiem.

 Ziedu piedāvājums veikalā ir plašs, sadarbojamies gan ar vietējām dārzniecībām, gan ziedu bāzēm. Piedāvājam grieztos ziedus, telpaugus, pavasara sezonā arī puķu stādus. Veicam ziedu piegādi tuvākajā apkārtnē. 

Dāvanu nodaļā var atrast skaistus glāžu komplektus, traukus, sienas dekorus, koka suvenīrus, sveces un svečturus. Veikalā veicam arī dāvanu saiņošanu. 

Dārzkopības preču nodaļā var iegādāties sēklas plašā sortimentā, arī profesionālās sēklas izfasētas sīkpakās, sīksīpolus, mēslojumus, augu aizsardzības līdzekļus, puķu podus un citas dārzam nepieciešamas lietas. 

Masiere Sanda

Kauguru 2, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Pakalpojumi::

• Apkakles zonas masāža • Muguras masāža • Sejas masāža • Roku masāža • Kāju masāža • Pēdu masāža • Relaksējošā galvas masāža • Vakuummasāža • Vispārēja ķermeņa masāža • Bērnu masāža • Aromterapijas masāža • Klasiskā masāža

Linulāde, SIA, lina apģērbi

Cēsu 5, Rīga LV-1012
Apraksts: SIA "Linulāde" nodarbojas lina un vilnas dizaina apģērbu ražošanu. Tērpi ikdienai un svētkiem sievietēm, vīriešiem un bērniem.

Dailas rozes, individuālais darbs

"Rozītes" , Sēmes pagasts, Tukuma nov., LV-3110
Apraksts: 3. lielākais rožu kolekcijas dārzs Latvijā. Rīkojam ekskursijas, seminārus, kāzu ceremonijas, foto sesijas, rožu svētkus. Iespējams iegādāties rožu stādus gan uz vietas, gan internetā www.dailasrozes.lv. Dārzs ir atvērts no jūnija līdz oktobrim, par apmeklējumu iepriekš vienoties, zvanot uz 26 469604.

Eco Texture, SIA, adīšanas studija, adījumu interneta veikals

Dzirnavu 35, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Apraksts: Ražošanas uzņēmums SIA Eco Texture dibināts 2009. gadā. Pamatnodarbošanās – adīšana ar mehāniskajām adāmmašīnām, kas produkcijai piešķir īpašu kvalitāti, individuālu pieeju ražošanas procesā un neierobežotu radošo ideju pilnveidošanu. Apvienojot labākās īpašības uzņēmējdarbības attīstībai, uzņēmums nodarbojas ar dažāda apjoma pasūtījuma izpildi kā pakalpojuma sniedzējs apģērbu mazumtirgotājiem, dizaineriem, kā arī pavisam nelielu daļu savu pastāvīgo un jauno kolekciju ražošanu realizēšanai vietējā tirgū. Ražojam sieviešu, vīriešu aksesuārus, apģērba gabalus. Darbības laikā esam ražojuši aksesuārus: šalles, cepures, cimdus, zeķes, pončo, žabo utt., apģērbus: džemperi, jakas, tunikas, kleitas. Un mēs varam vēl! Uzņēmuma reālā darbība un pamatnostādne ir darboties ar videi draudzīgiem izejmateriāliem, kas ir augstas kvalitātes, nealerģiski tās lietotājiem, viegli kopjami un raksturīgi mūsu izcelsmes valstij – vilna, kokvilna, lins.

Vēja spārni, veikals

Rīgas 27, Iecava, Bauskas nov. LV-3913
Ziedu tirdzniecība, pārdošana, piegāde, ziedu pušķi, līgavu pušķi, auto noformēšana kāzām un kristībām. Floristu pakalpojumi. Skatlogu noformēšana. Bēru vainagi. Vainagu izgatavošana. Štrausu izgatavošana. Dāvanu iesaiņošana.

AMV, autoskola

Parka 18, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Pakalpojumi: ✓ A1 Kategorija ✓ A2 Kategorija ✓ A Kategorija ✓ B Kategorija ✓ BE Kategorija ✓ C Kategorija ✓ CE Kategorija ✓ D Kategorija ✓ 95. kods Apraksts:

Esam autoskola, kas profesionāli veic auto-moto apmācību. AMV Autoskola Limbažos kategorijas: A1, A2, A, B, BE, C, CE, D, 95 KODS. Apmācību nodrošina profesionāli, ilggadēji pasniedzēji un instruktori ar vairāk nekā 16 gadu pieredzi. Praktiskās nodarbības autoskola nodrošina ar mācību transportu, kas ir identisks CSDD eksāmenu transportam. Mēs piedāvājam profesionālu apmācību par atbilstošu cenu. Izvēlies sev ērtāko apmācību laiku darbadienu vakaros vai brīvdienu rītos un piesakies apmācībām AMV autoskolā. NĀC! MĀCIES! BRAUC!

Rindas skola, laivu noma-viesu nams

Rinda, "Rindas skola" , Ances pagasts, Ventspils nov. LV-3601
Apraksts:

Mēs - Laine un Jānis sevi saucam par ģimenes uzņēmumu. Mūsu ģimene dzīvo Ventspils novadā mežu ieskautajā Ances pagasta Rindas ciemā, tieši blakus nelielajai Rindas upītei. Mūsu sirdīm tik mīļā un skaistā apkārtējā daba radīja vēlmi to parādīt arī citiem un likumsakarīgi domas pievērsās lauku tūrismam. Tā no 2003.g. oficiāli nodarbojamies ar laivu iznomāšanu un transportēšanu galvenokārt Rindas, Stendes, Irbes un Engures upēs. Sākot savu darbību ar 3 makšķernieku laivām, šobrīd piedāvājam un apkalpojam vairākus desmitus laivu. Tūristu ērtībai ir pieejamas vairākas ugunskura  vietas, ap kurām celt teltis, nojumīte, pirtiņa "Pie bebra" un istabiņas "Rindas skolas" ēkā. Ik gadu, ieklausoties tūristu ieteikumos un vēlmēs, cenšamies attīstīt un pilnveidot piedāvātos pakalpojumus. Vadoties no gados gūtās pieredzes, iesakām labākos variantus kā atsevišķiem  laivotājiem, tā ģimenēm vai lielākām kompānijām. Vislielāko gandarījumu un enerģijas lādiņu sniedz tūrista pateikts: "mēs jau pērn braucām ar jūsu laivām, gribējās šogad atkal…" vai "pie jums gan te ir mierīgi un labi…" . Prieks sastapt laivotājus, kas savulaik laivā sēdušies kā bērni, bet tagad laivotpriekam nododas kopā ar saviem bērniem. Tāpēc- atbrauciet, izbaudiet lielisku atpūtu, gūstiet neaizmirstamus iespaidus, bet mēs gādāsim par jūsu atpūtas servisu.

Alise, ziedu veikals

Brīvības 30, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Ziedu veikals Saldū. 

Lailux foto

Rīgas 8, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Kāzu, ģimenes, gaidību, bērnu foto sesijas, izbraukuma foto sesijas jebkurā Latvijas vietā, attālums nav šķērslis (klienta komforta zonā), foto sesijas, fotostudijā. Fotostudijā ir iekārtota atsevišķa telpa, kurā var pārģērbties, lai iejustos dažādos tēlos, izmantot Make-up speciālista un friziera pakalpojumus (par papildus samaksu) un iemalkot kopā ar fotogrāfu siltu tēju vai kafiju. Brīva, nepiespiesta un nesteidzīga atmosfēra. Individuāla pieeja katram klientam. Kopā realizēsim pašas trakākās idejas! Laipni lūgti!