Dāvanu kartes, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Juvelats, SIA, Juvelierizstrādājumu salons

Bērzu 2, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Dāvanu kartes . Labas cenas.

Jugo, SIA, Autoskola

Turpinām strādāt klātienē!
Talsi, Talsu nov. LV-3201
vadītāja apmācība, autovadītāji, apmācības procesā katram individuāla pieeja, ar piekabi, piekabēm, dāvanu , kartes , saprotoši, pieredzējuši instruktori, šoferu kursi, transportvadītāju apmācība.

Fotogrāfs Edgars Kalniņš

Rīgas 181, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202
Kāzu fotogrāfs, ģimenes fotogrāfs, Kristību foto, Individuāla fotosesija, Sociālo tīklu foto, Dāvanu

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
paliktņi, Augstspiediena mazgāšanas ierīces, Meteostacija, Datortehnika, Personālie, Monitori, Video kartes

Dārza ABC, SIA

Braslas 29a, Rīga LV-1084
Dārza ABC preču klāts: ✓ Sēklas ✓ Sīpolloki, sīpolpuķas, gumi ✓ Stādi, zemeņu stādi ✓ Mēslojums ✓ Dārza kopšnai ✓ Augsne, kūdra, substrāti, mulča ✓ Agroplēves, plēves ✓ Puķu podi, grozi, kastes ✓ Instrumenti dārzam ✓ Saimniecības preces ✓ Palīglīdzekļi audzēšanai ✓ Dārza keramika ✓ Bērniem dārzā ✓ Atpūtai dārzā ✓ Svētkiem ✓ Veselībai un labsajūtai ✓ Dāvanām, dāvanu kartes

VR Room, SIA

Dzirnavu 113a, Rīga, LV-1011
Piedāvājam: ✓ VR briļļu un auto simulatora pakalpojumus ✓ Pasākumu organizēšanu pie mums telpās ✓ Izbraukumu organizēšanu pie Jums ✓ Virtuālās realitātes un citas tehnikas nomu ✓ Tehnisks atbalsts Papildus informācija::

Vēlams jau iepriekš rezervēt sev vēlamo laiku, vai pirms došanās pie mums, uzzināt par pieejamību, tā kā iespējams kāds jau svin ballīti pie mums vai esam izbraukuši kādā pasākumā. Lai rezervētu sev vēlamo laiku: - Droši zvani: +371 29 992 720 - Aizpildi formu mūsu mājaslapā: - Raksti: info@vrroom.lv

Ievas aptieka

Meža 9, Rēzekne LV-4601
tirdzniecība Rēzeknē, ortopēdiskās čības, ortopēdiskās zoles, ortopēdiskās preces Rēzeknē, kruķi, spieķi, dāvanu , kartes .

Elien SPA, salons

Kaļķu 7-3.st., Rīga LV-1050
Par salonu: 2015. gada 5. aprīlī, pašā Rīgas sirdī, mēs plaši atvērām mūsu SPA salona „Elien Spa” durvis tiem, kas grib uz īsu laiku atbrīvoties no ikdienas rūpēm un pavadīt laiku sev par labu.

Mēs nosaucām salonu sieviešu vārdā Elien – kā mīlestības simbolu cilvēces daiļajai pusei. Un piedāvājām saviem klientiem mūsu kopīgu 30 gadīgo profesionālo pieredzi. Studijā strādā divi meistari: Vladimirs un Vija.

Ja godīgi atzīties, mēs neesam burvji. Mēs sirsnīgi mīlam savu lietu un dodam priekšroku „roku” darba kvalitātei, nevis visiem pārējiem SPA biznesa atribūtiem. Tieši pateicoties tam, mēs ne vienu vien reizi bijām par patiesi brīnumainu izmaiņu lieciniekiem cilvēku dzīvē, kuri izvēlējās apzinātas rūpes par sevi.

Kamilli, SIA, Skaistumkopšanas salons

Edvarta Virzas 21, Iecava, Bauskas nov. LV-3913
Apraksts: Friziera pakalpojumi, matu griešana, krāsošana, balināšana, veidošana, mazgāšana, maskas, skropstu un matu pieaudzēšana vakara frizūras, uzacu korekcija, krāsošana. Stilists Nagu kopšanas speciālists, - klasiskais manikīrs, pedikīrs, akrila, gēla nagi, nagu dizains. Profesionāla matu un nagu kosmētika, airbrush tetovējumi, vaksācija, solārijs.

Kaleja Silks, SIA

Ulbroka, Radiostacijas 9, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Zīda matu gumijas:

Aizmirsti par matu gumijas izplēstiem, nospiestiem vai sapiņķerētiem matiem - mūsu radītās zīda matu gumijas novērš ikvienu no šīm ierastajām problēmām. Zīda matu gumijas stingri notur matus, saglabājot to veselību un dabīgo skaistumu.

Zīda matu ruļļi:

Salona kvalitātes lokas bez karstuma kaitīgās ietekmes tavu matu veselībai un skaistumam. Un pats labākais - lokas gatavas kamēr tu guli!

Lieliska dāvana, SIA

Bērzaunes 7, Rīga, LV-1039
Piedāvājam: ✓ Dāvanu kartes; ✓ Dāvanu komplekti; ✓ Elektroniskie dāvanu čeki; Dāvanas: Pie mums varēsiet atrast dāvanu jebkuram saņēmējam - sievietei, vīrietim, bērniem, pārim, pat grupai! Piedāvājam gan aktīvu atpūtu visdažādākajās vietās, gan arī piemērotu dāvanu jebkuriem svētkiem. Dāvanu karte – lieliska izeja, kad Jūs pārsteidz nesagatavotu vai kad dāvana ir steidzīgi nepieciešama. Katra dāvanu karte ir atšķirīga un īpaša. Vienas no tām ir ievietotas greznā aploksnē, citas - tā kā apsveikuma kartiņa, kuru atverot, var ierakstīt savu apsveikumu vai vēlējumu.

Pirocope - makšķerēšanas piederumu un pirotehnikas veikals Liepājā

Raiņa 9, Liepāja, LV-3401
Piedāvājam preces:: ✓ spiningošanai ✓ pludiņmakšķerēšanai ✓ grunts makšķerēšanai ✓ jūras copei Pirotehnika:: ✓ raķetes ✓ romiešu sveces ✓ salūtu baterijas ✓ petardes ✓ uguns strūklas ✓ brīnumsvecītes ✓ plaukšķenes ✓ dūmu sveces

Valda, veikals

Rīgas 38, Daugavpils, LV-5401
Apraksts: VEIKALS VALDA piedāvā: Suvenīri, suvenīri no Latvijas un Daugavpils simboliku. Tekstilizstrādājumi, trauki, galantērijas preces, daiļamatnieču ražojumi, somas, gleznas, dāvanas, dāvanu kartes.

ViiEye

Šmerļa 3 k.1, Rīga LV-1006
Pieraksts. Rediģēšana. Rezultāts.: ✓ Veiciet rezervāciju, sazinoties ar mums vai izmantojot mūsu mājaslapu. ✓ Fotogrāfijas tiek rūpīgi apstrādātas, saglabājot to oriģinālās krāsas un rakstus. ✓ Saņemiet savas fotogrāfijas digitālā formātā un izdrukātas uz materiāla pēc jūsu izvēles.

Bambuss, dāvanu veikals

Rīgas 4, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Piedāvājumā:: ✓ dāvanas, ✓ suvenīri, ✓ aksesuāri, ✓ bižutērija, ✓ preces tematiskajiem pasākumiem - maskas, spēles u.c. BAMBUSS dāvanu veikals - dāvanas, kas iedvesmo!:

Dāvanu svētkiem meklē pie mums - mīļas un orģinālas dāvanas. Interesantas un kreatīvas dāvanas, draugiem, kolēģiem, kuriem patīk viss neikdieniškais, neparastais. Uzdāvini lieliskas emocijas saviem mīļajiem ar interesantām dāvanām! Joku dāvanas ir labs veids kā papildināt dāvanu gadījumos, kad vēlies uzdāvināt noderīgu dāvanu, piemēram, dāvanu karti, bet vēlies to pasniegt īpašā veidā. Plašs klāsts un labas cenas! 

Atrodamies T/C„Valleta” starp 1-2 stāvu.

I. Circenes Reklāmas dizains

Bērzpils 4, Balvi, Balvu nov. LV-4501
apdruka, termokrūžu apdruka, nozīmītes, blašķes, atslēgu piekariņi, magnēti, ploterpakalpojumi, ielūgumi, dāvanu , kartes , uzlīmes uz skatlogiem, foto druka uz kanvas auduma, logo izstrāde, foto gleznas, vizītkaršu
ZL.LV iesaka

Alegria, vēderdejas, flamenko, eksotisko deju studija Rīgas centrā

Visvalža 9, Rīga LV-1050
Vēderdejas IESĀCĒJIEM, FLAMENCO iesācējiem:

DEJU Centrs "Alegria" ir vieta, kur jebkurš interesents (deju kursi IESĀCĒJIEM, deju apmācības IESĀCĒJIEM) var apgūt populāras dejas kā flamenko, vēderdejas, Dienvidindijas klasiskās dejas Bharata Natyam stilu, čigānu (Romu) dejas un Bolivudas stila dejas. Sniedzam deju priekšnesumus Jūsu pasākumos, festivālos, sarīkojumos, liela mēroga pilsētu svētkos u.c.  Sazināties varat arī pa e-pastu: ilze.alegria@inbox.lv; alegria.ilze@gmail.com; WhatsApp: 29453434

Istaba, krodziņš

J.Čakstes bulvāris 7, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Krodziņā savus viesus sagaida mājīgās un omulīgās telpās. Pieejamas divas zāles viesu ērtībai (mazākā - biznesa pusdienām, darījumu slēgšanai, kā arī romantiskai laika pavadīšanai).

Pieejama daudzveidīga ēdienu izvēle, dažādām gaumēm (vistas, liellopu gaļas, cūkgaļas, zivju ēdieni, omletes, dažādas pankūkas, pelmeņi, kā arī veģetārie ēdieni.) Iespējams apkalpot banketus līdz 50 personām. Pieejamas ērtas autostāvvietas.

Krodziņā "Istaba" var gardi paēst un pavadīt laiku jaukā atmosfērā. Ir iespēja telefoniski iepriekš pasūtīt ēdienu, zvanot pa tālruni 63025909.

Activ SPA, SIA

Turpinām strādāt pēc vienošanās !
Lastādijas 42-22, Rīga LV-1050
Apraksts:

"Activ&SPA" - skaistumkopšanas un masāžas studija. Profesionāli, pieredzējuši un sertificēti speciālisti. Mēs aicinām jūs mūsdienīgi aprīkotās filiālēs, kurās valda draudzīga atmosfēra, strādā pretimnākošs personāls un tiek piedāvāts plašs pakalpojumu klāsts! Kā arī ūdens aerobikas nodarbības dažādos Rīgas rajonos un nodarbības zālē (pilates, vēderdejas, fitnesjoga).

Lauma Lingerie, veikals

Lielā 5, Jelgava, LV-3001
Apraksts: Lauma Lingerie ir vadošais sieviešu veļas ražotājs Baltijas valstīs, kas ar savu produkciju ir iekarojusi ne tikai latviešu sieviešu sirdis, bet arī Eiropas un NVS valstu sieviešu sirdis. Lauma lingerie veļa izceļas ar tās kvalitāti, praktiskumu, ērtumu, mūsdienīgumu, eleganci, un tā priecē valkātājas ikdienas dinamiskajā dzīvē, kā arī svētku reizēs un romantiskos brīžos. Sievišķīga, ērta un skaista sieviešu apakšveļa jebkurai gaumei no dažādām apakšveļas līnijām. Lauma lingerie piedāvā veļas bāzes kolekcijas, kas tiek papildinātas ar jauniem modeļiem un krāsām no modes (fashion) kolekcijas, kuras arī tiek veidotas, sekojot modes aktualitātēm. Lauma lingerie piedāvā dāvanu kartes. Tās noder tiem, kas apjūk veļas piedāvājumā, bet nepieciešama sirsnīga dāvana.