Dāvanu kartes, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Bambuss, dāvanu veikals

Rīgas 4, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Dāvanu veikals Valmierā, dāvanas, suvenīri, Latvijā ražotas dāvanas, suvenīri Valmierā, suvenīru veikals, maisiņi, dāvanu kastītes, Dāvanas pieaugušajiem, dāvanas bērniem, galda spēles, krūzes, glāžu komplekti

Activ SPA, SIA

Turpinām strādāt pēc vienošanās !
Lastādijas 42-22, Rīga LV-1050
Dāvanu karte, Cenrādis, cena, cenas, Super. Studex 75. Sistēma, ausu caurduršana., Masāžas Maskavas forštate, SPA Maskavas forštate Dāvanu karte, Cenrādis, cena, cenas, atlaide, kupons

Lamanga, SIA

Lāčplēša 62, Rīga LV-1011
Sieviešu frizieris, Vīriešu frizieris, frizieris, Matu griezums, Frizūras, Vaksācija, Permanentais make-up, Weyergans procedūras, Detox programmas, La Manga, Skaistumkopšanas salons La Manga, nagu kopšanas speciālisti, sejas kopšanas procedūras, ķermeņa kopšanas procedūras.

Lailux foto

Rīgas 8, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Dāvanu kartes uz foto sesiju, visa veida fotosesijas, fotogrāfiju izgatavošana, mākslas foto, pasākumu

Bella Gold, SIA

Mūkusalas 71, Rīga LV-1004
juvelierizstrādājumi. zelta rotas, sudraba rotas, rotaslietas. dāvanas. dāvanu kartes . sudraba un zelta

Active Travel, SIA

Berģi, Lauvu 22, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Apraksts:

Piedāvājumi ceļojumiem uz dažādiem galamērķiem. Čarterceļojumi no Rīgas, Viļņas un Tallinas, aviobiļetes, viesnīcu rezervācijas, koorporatīvie un grupu ceļojumi, īpašas atlaides senioriem, jaunlaulātajiem un grupām.

Saviem klientiem piedāvājam gan pēdējā brīža ceļojumus, gan agrās rezervācijas iespējas jaunajām sezonām, gan braucienus skolēnu brīvlaikā un citos valsts svētkos vai brīvdienās. Pieejami īso brīvdienu ceļojumi, čarterceļojumi uz siltajiem galamērķiem, piemēram, Ēģipti, Turciju, Grieķiju, Spāniju, slēpošana un eksotiskie ceļojumi. Pēc klientu vēlmēm piemeklējam viesnīcas ar nepieciešamo ēdināšanu – pieejami apartamenti bez ēdināšanas, kā arī ar brokastīm, viss iekļauts vai kādu citu nepieciešamo ēdināšanas pakalpojumu. Iespējams arī iegādāties dāvanu kartes ceļojumiem.

Active Travel sadarbojas ar visiem Latvijas tūrisma operatoriem (Novatours, TEZ Tour, Alida Tours, Coral Travel, JoinUp, ITAKA, Anex tours, FlyMeAway,  365 brīvdienas, Hermes travel, Impro un citiem) kā arī sadarbības partneriem ārpus Latvijas.

AMV, autoskola

Ūdeļu 26, Rīga LV-1064
Pakalpojumi: ✓ AM Kategorija ✓ A Kategorija ✓ B Kategorija ✓ BE Kategorija ✓ C Kategorija ✓ CE Kategorija ✓ D Kategorija ✓ 95. kods ✓ PMP Kursi Apraksts: Esam autoskola, kas profesionāli veic auto-moto apmācību. AMV Autoskola Rīgā kategorijas: AM, A, B, BE un PMP kursi. Apmācību nodrošina profesionāli, ilggadēji pasniedzēji un instruktori ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi. Praktiskās nodarbības autoskola nodrošina ar mācību transportu, kas ir identisks CSDD eksāmenu transportam. Mēs piedāvājam profesionālu apmācību par atbilstošu cenu. NĀC! MĀCIES! BRAUC!

HUBERTS, Ieroču un makšķerēšanas piederumu veikals Jēkabpilī, SIA GMB

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 208, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts: Optika – BUSHNELL, KAHLES. Ieroči – SAVAGE. Aksesuāri – WARNE, EAW, MAK, RECKNAGEL, DENTLER. Munīcija – CLEVER MIRAGE. Apavi, apģērbi – CHEVALIER, TERMO, MERKEL GEAR, ROCKY, AIGLE. Citi – HAUSKEN, FUROTARGET, HELLE, MTM, ACCUSHARP, AMBIENTE, ARTIPEL, ARTINA, FRANKONIA.

Nela Gems, veikals

Avotu 1, Rīga, LV-1011
Apraksts: Radām skaistumu - izgatavojam greznas, elegantas, krāšņas un mirdzošas smukumlietas. Mūsu pamatvērtības ir izcila kvalitāte un serviss. Mūsu izstrādājumi nesatur niķeli un kadmiju un nav alerģiski. Izmantojam tikai augstas kvalitātes materiālus - Swarovski kristālus un pērles, dabīgos akmeņus, sudraba un tērauda furnitūru. Standarta piedāvājumā plašs modeļu un toņu klāsts, kā arī iespējams izveidot savu dizainu - saskaņojam krāsu un materiālus ar klientu. Palīdzam piemeklēt tērpam un pasākumam atbilstošus aksesuārus. Uz vietas iespējams izvēlēto rotu personalizēt, iegravēsim medaljonu ar tekstu vai simbolu 5min laikā. Mēs esam oficiāls Swarovski Ingredient Branding programmas dalībnieks. Katrai rotai izsniedzam unikālu Swarovski sertifikātu, kas apliecina autentiskumu un kvalitāti.

Magnolica-shop.com, SIA Olivia Style internetveikals

Saulgriežu 4, Jūrmala LV-2008
Mūsu pakalpojumi atšķiras:: ✓ mēs esam ražotāji; ✓ drēbes no trikotāžas un tekstilizstrādājumiem; ✓ liela sortimenta izvele; ✓ dažādas krāsas; ✓ ražotāja garantija; ✓ modeļi, kas lieliski pieguļ figūrai; ✓ mazi, vidēji, lieli izmēri; ✓ individuala pieeja katram klientam; 100% precizitāte pasūtījumu izpildē. Lielāka izvēle un visas akcijas pieejamas tikai interneta veikalā! WWW.MAGNOLICA-SHOP.COM 

HUBERTS, Ieroču veikals Rīgā, SIA GMB

Turpinām strādāt klātienē!
Durbes 8, Rīga LV-1007
Apraksts:

Viens no lielākajiem mednieku preču klāstiem Baltijā. Ieroči. Optika. Munīcija. Patronu lādēšana. Mednieku apģērbi, apavi. Aksesuāri.

NGT Latvia, SIA, Veikals

Duntes 5, Rīga LV-1013
Apraksts: NGT Jeb Next Generation Tackle ir angļu tūrisma preču zīmols, kas dibināts 2002. gadā! Līdz šodienai par klientiem kļuvuši simtiem tūkstoši makšķernieku un dabas mīļu gan Anglijā, gan pasaulē! No 2017. gada NGT Latvia ir Next Generation Tackle oficiālais pārstāvis Latvijā! Esam unikāli ar to, ka mūsu produkcijai ir vislabākā kvalitātes/cenas attiecība, kā arī katram klientiem mums ir individuāla pieeja un labākais serviss! Garantējam, ka mūsu piedāvātā produkcija pārspēs Jūsu vēlmes!

Life Harmony, SIA

Gustava Zemgala gatve 71A - 4, 2.st., Rīga, LV-1039
Par mums:

"Life Harmony" darbojas speciālisti ar ilggadēju pieredzi un zināšanām par cilvēka ķermeni un tā atveseļošanu. Rehabilitācijas centra procedūrās tiek apvienotas dažādas medicīnas un dziedināšanas metodes no visas pasaules, piemēram, senās latviešu fitoterapijas zināšanas, Tibetas medicīna, Ajūrvēda, kā arī tiek ņemti vērā jaunākie pētījumi tradicionālās medicīnas jomā. Tas veido šī centra unikalitāti un daudzpusīgo pieeju ikkatram klientam. Mēs piedāvājam ārstnieciskās masāžas, aromamasāžas, fitoterapijas, kā arī citas spa un masāžu procedūras. Tiek sniegti profesionāli apmācību kursi, lai interesenti kļūtu par pieprasītiem meistariem!

OpenMity, SIA

Ūbeļu 13, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
Piedāvājums: ✓ Romantiskas galdas spēles; ✓ Masāžas sveces; ✓ Dāvanas; ✓ Uzglabāšanas kastes. Par mums: Latvijā ražotas galda spēles un romantiskas dāvanas pārim, tai skaitā masāžas sveces, pikantas apsveikuma kartītes. Par stiprām un kaislīgām attiecībām, jo dzīve ir pārāk īsa, lai ļautu rutīnai iezagties guļamistabā. OpenMity ir radījis vairākas romantiskas pāru spēles: TITāniks, Pikanto Kaislību Spēle, Sex Memory Game un vēl citas. Spēles pieejamas vairākās valodās: latviešu valodā, angļu valodā un arī krievu valodā. Romantiskiem un kaislīgiem mirkļiem kopā - masāžas eļļas sveces, kura degot izkūst un kļūst par maigi siltu masāžas eļļu. Romantiska dāvana pārim kāzu gadadienā. Par kvalitatīvi pavadītu laiku kopā!

PetPlanet.lv ZOOVEIKALS Bolderājā, Daugavgrīvā

Turpinām strādāt klātienē!
Parādes 5b, Rīga, LV-1016
Apraksts: Dzīvnieku barība, zoo preces, dzīvnieku rotaļlietas, zivtiņu barība, grauzēju barība, papagaiļu barība, barības piedevas, zoo piederumi, konsultācijas. Radio sētas, pretriešanas kakla siksna, tālvadības dresūras sistēmas, medniekiem suņu izsekošanas ierīces, Šujam ādas dresūras mantas suņu dresēšanai. Izgatavojam izstāžu stājas trenažierus. Strādājam arī pēc individuāliem klienta pasūtījumiem.

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

Ieroči, SIA, Ieroču veikals Rīgā

Turpinām strādāt klātienē!
Dzirnavu 83, Rīga, LV-1011
Preces un pakalpojumi:: ✓ Makšķerēšanas piederumi ✓ Medību piederumi ✓ Apģērbi medībām ✓ Apavi medībām ✓ Pirotehnika ✓ Tūrisma inventārs ✓ Ieroču aksesuāri Medību un makšķerēšanas veikals:

SIA „Ieroči” nodarbojas ar medībām, makšķerēšanai un tūrismam nepieciešamo preču tirdzniecību Talsos, Limbažos, Kuldīgā, Dobelē, Balvos, Liepājā, Ventspilī, Rīgā un Daugavpilī. Papildus tam, uzņēmuma veikalos iespējams iegādāties arī pašaizsardzības līdzekļus un svētku uguņošanas piederumus. Darbojas arī interneta veikals.

Ieroči, SIA

Rīgas 15, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Preces un pakalpojumi:

MEDĪBĀM:

✓ ieroči ✓ patronas ✓ aksesuāri ✓ ieroču remonts

MAKŠĶERĒŠANAI:

✓ makšķeres un spiningi ✓ spoles ✓ vizuļi un vobleri ✓ auklas

TŪRISMAM:

✓ termosi ✓ katli un katlu statīvi

Fotostudijas.lv- Fotogrāfs, Fotostudijas un fototehnikas īre

Lāčplēša 70, Rīga, LV-1011
Apraksts: Fotosesijas un video filmēšana studijā vai izbraukumā. Studijas īre – divas zāles Studija1 un Studija 2 ar cikloramu. Fotosesijas dāvanu karte – lieliska dāvana ikvienam.

Rokdarbu materiālu veikals Pērļotava

Krišjāņa Barona 39, Rīga LV-1011
Piedāvājumā viss nepieciešamais rotu izgatavošanai:: ✓ metāla un sudraba furnitūra ✓ dabīgie akmeņi ✓ koka un plastmasas pērlītes ✓ instrumenti ✓ adatas pērļošanai un vienkārši šūšanai ✓ fimo ✓ filcs ✓ dzija un adāmadatas ✓ lentas ✓ mežģīnes ✓ dāvanu maisiņi un kastītes ✓ mākslīgie ziedi ✓ rotas kāzām un ballēm