Dēļi, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

PL Logistics, SIA

Bajāru 22, Rīga LV-1039
Saplāksnis, finieris. Plywood. Saplākšņa, finiera atgriezumi. KSP chipboard. Detaļu izgatavošana. Piezāģēšana. Būvkonstrukcijas, veidņu materiāli betonēšanai, mēbeļu izgatavošana, preskartons, zāģēšana, zāģēšanas pakalpojumi, ofisa mēbeles, guļamistabas mēbeles, durvis, logi, kāpnes, trepes, virtuves mēbeles. Mēbeļu izgatavošana,

Meža Dimzas, SIA, Kokmateriāli Ķekavā

KOKMATERIĀLI un APDARES DĒĻI visām vajadzībām🏰
Celtnieku 11, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Tirdzniecībā dažāda veida kokmateriāli:: ✓ zāģmateriāli ✓ dēļi (ēvelēti, impregnēti, sazāģēti) ✓ terases dēļi ✓ apdares dēļi ✓ brusas līdz pat 9 metri garumā ✓ vagondēļi Mežu, cirsmu pirkšana: ✓ Īpašumu novērtēšana un dokumentu sagatavošana ✓ Jaunaudžu kopšana ✓ Koksnes iepirkšana ✓ Sagatavojam materiālus šķeldošanai ✓ Stigošanas, dastošanas, taksācijas pakalpojumi ✓ Īpašumu sagatavošana ciršanai

Pro Wood, SIA

Krustpils 145, Rīga LV-1057
Kompānijas produkti::

Zāģmateriāli: Koka brusas Сeltniecības dēļi C24 celtniecības dēļi Ēvēleti dēļi Neapzāģēti dēļi Koka mieti

Apdares dēļi: Apdares dēļi iekšejai apdarei Apdares dēļi arējai apdarei Terases dēļi Grīdas dēļi Žogu dēļi Pirts dēļi

Celtniecības materiāli: OSB plāksnes Minerālvate Hidroizolācijas plēve

Apkure: Kokskaidu briķetes RUF Kokskaidu granulas 6mm un 8mm Kurināmā šķelda un kokskaidas

Pēterkoks, SIA

Celtnieku 1A, Olaine, Olaines nov., LV-2114
Apraksts:

Mēs izveidojām SIA "Pēterkoks" ar mērķi kļūt par profesionālu uzņēmumu ar labu komandu un uzticamu reputāciju. Uzņēmums, kas klientiem var piedāvāt vislabāko preču un servisa risinājumu. Mūsu mērķis ir piedāvāt klientiem labāko risinājumu ar atjaunojamu resursu - kokmateriālu.

SIA "Pēterkoks" specializējas trīs virzienos:

✓ speciālais koka iepakojums ✓ standarta paletes un koka iepakojums ✓ cietkoksnes zāģmateriāli galdniecībām

 

Pauls Wood, SIA

Ragana, Meistaru 3a-3, Krimuldas pagasts, Siguldas nov. LV-2144
Apraksts:

Pārdodam kokmateriālus, ir pieejami regulāri, pieejami dēļi un brusas. Varam izzāģēt jebkuru izmēru pēc jūsu vēlmēm, sazāģēsim jūsu apaļkoku pēc jūsu vēlamajiem izmēriem. Atrodamies Siguldas novadā, Raganā. Varam sarunāt arī mūsu transportu par atsevišķu samaksu.

SONORA Export, SIA

Ganību dambis 17A, Rīga LV-1045
STARPTAUTISKĀ DARBĪBA:

Zāģmateriālus un to produktus iepērkam un ražojam no kokiem, kas auguši Baltijas valstu (Latvijas, Lietuvas, Igaunijas) un Baltkrievijas bagātajos mežos. Savu produkciju eksportējam uz Eiropas Savienības valstīm - Lielbritāniju, Maķedoniju un Islandi. Uzņēmuma darbības laikā esam radījuši plašu sadarbības tīklu, kas ļauj mums operatīvi iegūt un sadalīt meža resursus. Piedāvājuma klāstā ir arī palešu kokmateriāli, dārza un žogu izstrādājumi, celtniecības kokmateriāli, jumta līstes, sastatņu dēļi, nolobīti stabi, kūdra un kūdras substrāti, kā arī malka.

ACE Logistics Latvia, SIA

"Kargo k-1", Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
"ACE Logistics Latvia" sniegtie transporta un loģistikas pakalpojumi: ✓ Gaisa transports ✓ Auto transports ✓ Jūras transports ✓ Dzelzceļa transports ✓ Muitas dokumentu noformēšana ✓ Preču pārvadājumu apdrošināšanas organizēšana Kravu apdrošināšana:

Uzņēmums piedāvā pilnu pārvadājumu apdrošināšanu. Ja preču vērtība pārsniedz pārvadātāja atbildības likmes, ir iespējams apdrošināties pret visiem riskiem vai arī noteiktā to grupām, piemēram, satiksmes negadījumiem, ugunsgrēkiem vai zādzībām. Ir iespējams noslēgt līgumu par vienreizējās polises (vienam pārvedumam) vai atvērtās polises (uz noteiktu laiku) saņemšanu. Piedāvātie apdrošināšanas noteikumu veidi ir ICC(A), ICC(B) un ICC(C). Sīkāka informācija mājaslapā.

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
Firmas.lv - viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm:

Firmas.lv ir viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada. Šeit vienkopus atrodami dati no dažādiem oficiālajiem reģistriem, tai skaitā Uzņēmumu reģistra, CSDD reģistra, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts zemes dienesta un citiem. Sniedzam saviem klientiem detalizētu informāciju par Latvijas uzņēmumiem un iestādēm, to saistītajiem uzņēmumiem un filiālēm, uzņēmumu amatpersonām, vēsturiskajiem datiem, piedāvājam veikt monitoringu, segmentēto datu atlasi, kā arī integrēt datus sistēmās un izmantot uzņēmumu novērtēšanas rīkus. Firmas.lv ikdienā izmanto aptuveni 1600 profesionāli lietotāji – grāmatveži, juristi, pārdevēji –, kā arī tūkstošiem vienkāršu meklētāju. Firmas.lv palīdz novērst biznesa riskus un uzlabo darba produktivitāti, savlaicīgi sniedzot precīzu, pilnīgu un pārbaudītu informāciju. Mēnesī portālu apmeklē aptuveni 1 miljons reizes - lielā Firmas.lv popularitāte to padara arī par vērtīgu mārketinga kanālu, ar kura palīdzību popularizēt savu uzņēmējdarbību! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību un stiprini reputāciju, izvietojot biznesa profilu, reklāmrakstus, banerus un izmantojot citus mārketinga risinājumus.

Kalnakrogs, SIA, Lauksaimniecības, komunālā tehnika

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 107, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Tehnika: ✓ Lauksaimniecības tehnika ✓ Dārzkopības tehnika ✓ Komunālā tehnika ✓ Vides kopšanas tehnika ✓ Piemājas dārza tehnika ✓ Celtniecības tehnika ✓ Kardāni ✓ Jauna tehnika noliktavā ✓ Lietota tehnika ✓ Rezerves daļas ✓ Tehnika mežam

Ritols, Siltumizolācijas un rūpniecisko grīdu ražotājs

Dzērbenes 27, Rīga LV-1006
Apraksts:

RITOLS jau vairāk nekā 20 gadus nodarbojas ar bezšuvju polimēro pārklājumu izveidi grīdām - industriālajā, sabiedriskajā un individuālajā sektorā. Pēdējos 10 gadus sadarbojamies ar firmu „Flowcrete”, kas ir viena no vadošajām pasaulē epoksīda, poliuretāna, akrila un vinilestera klājumu sistēmu izstrādāšanā un ražošanā.

August Latvia Serviss, SIA

Sliežu 7, Rīga LV-1005
Piesakies konsultācijai!:

Ja jums ir kādi jautājumi, neskaidrības, piesakiet bezmaksas konsultāciju, un mūsu speciālisti ar jums sazināsies tuvākajā laikā, lai uz tiem atbildētu.

Garantija:

Katrai pārdotajai iekārtai ir 10 gadu garantija. Eksports uz 29 pasaules valstīm. ISO un CE sertifikāti. Pēcapkalpošanas serviss.

LTC Baltija, SIA, saimniecības preču vairumtirdzniecība

Ganību dambis 30m, Rīga, LV-1005
Mūsu tirdzniecības pārstāvji: Ilze Stankus, mob. tālr. 26598354, ilze.stankus@ltcbalt.lv ✓ Rīga, Salaspils, Ikšķile, Ogre, Bauska, Iecava, Ķekava, Baldone, Jūrmala, Mārupe, Jēkabpils, Līvāni, Daugavpils, Krāslava, Aizkraukle, Koknese, Pļaviņas Solvita Loce, mob. tālr. 29121101, solvita.loce@ltcbalt.lv ✓ Rīga, Jelgava, Dobele, Olaine, Sigulda, Cēsis, Valmiera, Smiltene, Limbaži, Aloja, Ainaži, Saulkrasti, Carnikava, Ādaži, Saldus Ieviņa Akone, mob. tālr. 28374560, ievina.akone@ltcbalt.lv ✓ Rēzekne, Ludza, Balvi, Alūksne, Gulbene, Cesvaine, Ērgļi, Madona, Liepāja, Durbe, Aizpute, Skrunda, Ventspils, Ugāle, Talsi, Roja, Engure, Tukums, Kandava, Sabile, Kuldīga, Alsunga, Ēdole, Piltene

Latona Ltd., apbedīšanas birojs

Ģertrūdes 58, Rīga, LV-1011
Mūsu darbs ir balstīts uz trīs pamatvērtībām:: ✓ Godīgumu, jo darbu veicam godprātīgi un klienta interesēs vienmēr ieteiksim labāko piedāvājumu, turklāt saviem pakalpojumiem nekad nepiemērojam uzcenojumu ✓ Precizitāti, kas raksturo ikvienu mūsu paveikto darbu ✓ Iejūtību un cieņpilnu attieksmi: mēs uzskatām, ka ikviens aizgājējs jāizvada ar cieņu un iejūtību, tādēļ savu darbu veicam ar rūpību un bijību gan pret aizgājēju, gan tā tuviniekiem

Acu Mikroķirurģijas Centrs, SIA, Daktera Kuzņecova klīnika

F.Sadovņikova 20, Rīga LV-1003
Apraksts: Mūsu klīnika ir dibināta 1998. gadā. Galvenais princips: kvalitāte un drošība - pacientam. Piedāvajam visa veida redzes korekcijas ar unikālu tehnoloģiju, kas garantē pacientiem pareizu ārstēšanas taktiku, maksimālu drošību un augstas precizitātes rezultātus. Mūsu klīnika strādā pēc jaunākajām tehnoloģijām un metodēm, ar FDA drošības garantiem-sertifikātiem, visplašākās redzes korekcijas - tuvredzības, tālredzības, astigmātisma, vecuma tālredzības (presbiopija) spektrā. No 18 gadu vecuma un bez vecuma ierobežojuma! Salīdzinot ar citām klīnikām, veicam audus saudzējošās operācijas redzes korekcijā, pacientiem ar īpaši plānu radzeni un platām zīlītēm, ar augstu un sarežģītu tuvredzības, tālredzības, vecuma tālredzības (presbiopija) un astigmātisma pakāpi.

Ava-Clinic, vadošā ginekoloģijas un reproduktoloģijas klīnika

Baznīcas 20/22-5.st., Rīga LV-1010
Uzņēmums piedāvā: ✓ Neauglības pārbaudes. ✓ Mākslīgā apaugļošana. ✓ Ģenētiskā materiāla sasaldēšana. ✓ Ginekoloģija. ✓ Grūtniecības aprūpe. ✓ Pediatrija. ✓ Kļūšana par donoru. ✓ Valsts apmaksātas medicīniskās apaugļošanas procedūras.

Zepter International Baltic, SIA

Krišjāņa Barona 32 - 2, 2.st., Rīga, LV-1011
EKSKLUZĪVS DZĪVESVEIDS:

Iepazīstiet mūsu produkciju 

Ilggadēju zinātnisko pētījumu un tehnoloģiju attīstības rezultātā izstrādātie Zepter produkti veido unikālu sistēmu, kas piedāvā ideālu risinājumu veselīgam dzīvesveidam. Visus Zepter produkcijas radītājus ir iedvesmojis dzīvības un tās bezgalīgo iespēju brīnums. Senās zināšanas māca, ka pār pasauli valda 4 elementi: Gaisma, Ūdens, Gaiss un Uzturs. Tie nosaka Zepter produkcijas pamatus:

Sertificētā gaismas terapijas BIOPTRON,  ✓ Efektīvas Ūdens un Gaisa attīrīšanas sistēmas, ✓ Nepārspētas sistēmas veselīga uztura pagatavošanai Masterpiece Cookware, ✓ Risinājums veselīgam miegam Smart Sleep System.

Zepter ir izveidojis drošu tiltu starp cilvēci un dabu, mudinot mūs dzīvot veselīgu dzīvesveidu, pateicoties tās plašajam augstākās kvalitātes produktu klāstam.

Nafta LV, SIA

Lubānas 66-317, Rīga LV-1073
Tirdzniecībā piedāvātās degvielas sortimentā ir:: ✓ ziemas un vasaras marku dīzeļdegviela ✓ marķētā dīzeļdegviela lauksaimniekiem ✓ marķētā dīzeļdegviela apkures vajadzībām un kuģu uzpildīšanai ✓ 95 un 98 markas bezsvina benzīns Transports: SIA Nafta LV degvielas transportēšanas pakalpojumus sniedz ar savu transportu. Uzņēmuma rīcībā ir vairāki degvielas vedēji ar maksimālo kalibrāciju 31000 ltr un mazāki ar kalibrāciju 19000 ltr. Visas automašīnas atbilst bīstamo kravu pārvadāšanas noteikumiem ADR un ir aprīkotas ar degvielas sūkņiem un kalibrētiem skaitītājiem. Tas dod iespēju veikt degvielas piegādes gan lieliem, gan maziem degvielas vairumpatērētājiem un precīzi izsniegt pasūtīto degvielas apjomu.

JUNKORS FILTRI, SIA, Eirofiltri

Filtri💎kārtridži pieejama veikalos💯 tīrs ūdens👌
Vestienas 2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Ūdens filtri, kas ražoti ar preču zīmi JUNKORS FILTRI, ir SIA “Eirofiltri” produkcija. Jau vairāk nekā 20 gadus šie filtri tiek ražoti Latvijā. Mūsu ūdens filtri ir pārbaudīti Reģionālās Vides Pārvaldes Ekoloģiskajā laboratorijā un testēti Nacionālajā Vides un Veselības aizsardzības centrā. Ūdens filtri ir ekonomisks un dabai draudzīgs risinājums ūdens attīrīšanas jomā, to efekts - nenoliedzams, uzstādīšana - vienkārša. No piemaisījumiem attīrītais ūdens sniegs pozitīvus ieguvumus ne tikai tavai veselībai, bet pasaudzēs no priekšlaicīgas novecošanās arī sadzīves tehniku, kuras darbību var ietekmēt kaļķains vai rūsains ūdens. JUNKORS ŪDENS FILTRUS iespējams pasūtīt mūsu mājaslapā vai iegādāties pie kāda no mūsu sadarbības partneriem visā Latvijā. Sazinies ar mums, un mūsu konsultanti labprāt ieteiks tavām vajadzībām vispiemērotākos risinājumus.

Aspari, SIA

Carnikava, Mērnieku 4, Carnikavas pagasts, Ādažu nov. LV-2163
Piedāvājam:: ✓ Polipropilēna trauki ✓ Konservu vāki Iepakojumu izgatavošana:

SIA "Aspari" ir iepakojumu izgatavošanas uzņēmums. Saviem klientiem piedāvājām augstas kvalitātes polipropilēna traukus pārtikas un nepārtikas preču iepakošanai. Pieejamas dažādas pārtikas trauku formas – apaļas, ovālas un taisnstūra, kā arī daudzveidīgi trauku tilpumi – no 80 ml līdz pat 2000 ml. Tāpat ir iespējams veikt trauku apdruku pēc klienta iesūtītās skices. Trauki visbiežāk tiek izmantot pārstrādes rūpnīcās un piena produktu, piemēram, krējuma, jogurta vai biezpiena, fasēšanai. Tapāt tie piemēroti tādu pārtikas produktu iepakošanai kā medus vai ievārījums. Nepārtikas preču kategorijā šos iepakojumus nereti izmanto dažādu beramo vielu iepakošanai un uzglabāšanai.

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža

Vidus prospekts 38, Jūrmala LV-2010
Studiju programmas: ✓ Ārstniecība ✓ Estētiskā kosmetoloģija ✓ Ārstnieciskā masāža ✓ Biomedicīnas laborants ✓ Radiologa asistents ✓ Sociālā aprūpe ✓ Sociālā rehabilitācija ✓ Podoloģija Darbības apraksts:

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža piedāvā apgūtpieprasītas profesijas veselības aprūpes un sociālās labklājības nozarē akreditētās 1. līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmās: "Ārstniecība" ( kvalifikācija – "Ārsta palīgs"), "Estētiskā kosmetoloģija" ("Skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā"; studijaspilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Ārstnieciskā masāža" ("Masieris"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Biomedicīnas laborants" ("Biomedicīnas laborants"), "Radiologa asistents" ("Radiologa asistents"), "Podoloģija" ("Podologs"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Sociālā aprūpe" ("Sociālais aprūpētājs"), "Sociālā rehabilitācija" ("Sociālais rehabilitētājs"). Studijas koledžā tiek realizētas gan par valsts budžeta līdzekļiem, gan parstudējošo personīgo finansējumu.