Daugavpils, visā Latvijā

Drukāt

Storent, SIA, Daugavpils nomas punkts

1. Pasažieru 4A, Daugavpils, LV-5401
Celtniecības tehnikas un iekārtas, noma.

Straupes akmeņkaļu darbnīca

"Dimantas", Straupe, Straupes pagasts, Cēsu nov., LV-4152
Jūrmala, Sigulda, Ogre, Jelgava, Valmiera, Limbaži, Valka, Gulbene, Madona, Balvi, Alūksne, Rēzekne, Daugavpils

Studija Orhideja

Sakņu 17, Daugavpils, LV-5401
, nagu kopšanas kursi Daugavpils , nagu pieaudzēšanas kursi Daugavpils , nagu dizaina kursi Daugavpils ,, skaistumkopšana Daugavpils , kursi Daugavpils , apmācība Daugavpils .

Stīga AG, SIA

Sakņu 17, Daugavpils, LV-5401
, Daugavpilī, mēbeļu ražošana Daugavpils , Daugavpilī, mēbeles pēc pasūtījuma Daugavpils , Daugavpilī,, Daugavpils , Daugavpilī, Krāslava.

Sudraba ābele, Daugavpils pilsētas pensionēto pedagogu klubs

Tautas iela 7, Daugavpils, LV-5404
Informācija no uzņēmumu reģistra

Sunrise, kafejnīca, SIA Ravilos

18. novembra 204, Daugavpils, LV-5417
Banketi, svētku organizēšana. Galdu klāšana jubilejām, bērēm, dzimšanas dienām, vārda dienām, kāzām, kristībām, izlaidumiem līdz 100 personām. Banketu apkalpošana Daugavpilī. Korporatīvo pasākumu apkalpošana. Brokastis. Pusdienas. Ēdināšana. Bēru mielastu organizēšana. Svētku, svinību, banketu organizēšana. Banketu zāles. Telpas

Sventes muiža, viesnīca un restorāns

Svente, Alejas 7, Sventes pagasts, Augšdaugavas nov. LV-5473
Apraksts:

"SVENTES MUIŽA" ir mājīga, pagājušā gadsimtā celta muiža, kurā ir iekārtota viesnīca un kas atrodas prom no pilsētas steigas gleznainā Daugavpils novadā. Restaurētās grāfa muižas atmosfēra, kas papildināta ar mūsdienīgām ērtībām, ir lieliska vieta atvaļinājumam, romantiskām brīvdienām, darba komandējumiem vai svinīgiem pasākumiem. Pie mums Jūs jutīsieties kā mājās, vai pat labāk.

Sventes rasa, atpūtas vieta

"Piekrastes", Vecsvente, Sventes pagasts, Augšdaugavas nov., LV-5473
Atpūta, atpūta pie dabas, atpūta ar ģimeni, Latgale, Daugavpils , Svente, Sventes ezers, dzidrākais ezers
ZL.LV iesaka

T B I, SIA

Mālu 28, Rīga, LV-1058
Apraksts: LLDPE Stretch ietinama plēve, Polietilēna LDPE, HDPE maisi, Maisi granulām, Atkritumu maisi, Termosarukuma plēve, Līmlente, Burbuļplēve, Putu plēve, Pretslīdēšanas loksnes, Mēbeļu kartons, Iepakojums, iesaiņošana, tirdzniecība, vairumtirdzniecība. Iepakojuma materiāli. Rīga, Vidzeme, Kurzeme, Latgale, Zemgale. Valmiera, Jelgava, Liepāja, Ventspils, Saldus, Rēzekne, Daugavpils, Ogre.

T-kreklu apdruka

Rīgas 9, Daugavpils LV-5401
T kreklu apdruka ar fotografijām, reklāmas kreklu apdruka. Foto uz krekla. Logotipa uznešana uz krekla. T-krekli. Bērnu krekli, polo. Dāmu, sieviešu krekli. Hotmark. T-krekliņi. Sporta kreklu apdruka. Daugavpilī. Latgalē. Rīgā.

T/C AURA Zoobums, ZOO veikals Jēkabpils TC Supernetto

Nākotnes 2, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Raksti: Zoo veikals Aizkrauklē ✓ Zoo veikals, preces dzīvniekiem, kaķu un suņu barība. Dzīvnieku aksesuāri. Zoo veikals Daugavpilī ✓ Ērtība ir vērtība. Labākā barība Daugavpilī. Fasēta un sverama. Dzīvnieku aksesuāri. Zoo veikals Cēsīs ✓ Dzīvnieku, kaķu un suņu barība Cēsīs. Dzīvnieku aksesuāri. Zoo veikals Jēkabpilī ✓ Mājdzīvnieku, dzīvnieku, kaķu un suņu barība. Dzīvnieku aksesuāri. Zoo veikals Koknesē ✓ Preces dzīvniekiem, zoo preces. Suņu, kaķu un dzīvnieku barība. Dzīvnieku aksesuāri

TAISIJA, Daugavpils rajona A.Hramova individuālais uzņēmums

Augšdaugavas nov., Sventes pag., "Beveriņi", LV-5400
Informācija no uzņēmumu reģistra

TAK, SIA

Stiklu 1A, Daugavpils, LV-5404
Metāla izstrādājumi, Metāla kalumi, Metālapstrāde, Vārti žogi, metāla vārti žogi, kamīnu piederumi, metāla tiltiņi, metāla dekori krēsliem, galdiem, gultām, durvīm. Metāla kalumi, dekoratīvie kalumi. Dekori, metāla dekori, C un S veida velvējumi, riņķi, čiekuri, rozetes, izliekti statņi, taisnie statņi, presētie statņi, balsta statņi,

TALENA, Daugavpils pilsētas A.Koļesņikas individuālais uzņēmums

Ķieģeļu iela 19 – 84, Daugavpils, LV-5412
likvidets

TALIMANS, Daugavpils pilsētas Raščevska individuālais uzņēmums

1. Oficieru iela 4 – 26, Daugavpils, LV-5401
uzsākta likvidācija

TAXI VITA DAUGAVPILS, Individuālais komersants

Daugavpils, Tirgoņu iela 32-1, LV-5412
Informācija no uzņēmumu reģistra

TEDS Logi, filiāle

Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metālaun tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dāŗzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonātasiltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

TEDS Logi, filiāle

Daugavpils LV-5401
Apraksts:

SIA "Teds logi" - durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metāla un tenta garāžas, aroma difuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dārzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, PVC logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.

SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību. Polikarbonāta siltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

TEDS, SIA

Atbrīvošanas aleja 104, Rēzekne, LV-4601
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metāla un tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dārzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi. SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonāta siltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.