Degviela, adresē Valmiera

Drukāt

FN-Serviss, SIA, Valmieras birojs-veikals/noliktava

Pāvila Rozīša 47, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Preces Jūsu drošībai::

Plašākais produktu klāsts ugunsdrošības prasību izpildei, individuālie aizsardzības līdzekļi, degvielas kannas un aksesuāri, absorbenti. Preces mājsaimniecību un uzņēmumu ugunsdrošībai:

✓ Automātiskās ugunsdrošības sistēmas ✓ Durvju drošības aprīkojums ✓ Evakuācijas un avārijas apgaismojums ✓ Lokālie dūmu un gāzes detektori ✓ Ugunsdrošās un pasīvās ugunsdrošības sistēmas ✓ Ugunsdrošības komplekti ✓ Ugunsdrošības aparāti ✓ Ugunsdzēsības hidrantu atslēgas un aku vāku pacelšanas magnēti ✓ Ugunsdzēsības inventārs ✓ Ugunsdzēsības krānu kastes ✓ Ugunsdzēsības pārklāji ✓ Ugunsdzēsības stendi un aprīkojums ✓ Drošības zīmes ✓ Uzskaites žurnāli, rāmji evakuācijas plāniem

Javekss, SIA

Valmiermuiža, Alejas 12/3, Valmieras pagasts, Valmieras nov. LV-4219
Pakalpojumi:: ✓ Mežizstrādes pakalpojumi ✓ Tehnikas pakalpojumi ✓ Ekskavatora pakalpojumi ✓ Izvedējtraktori mežizstrādei ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Auto evakuatora pakalpojumi ✓ Telpu noma

 

Apraksts:

SIA "Javekss" dibināts kā mežizstrādes un kokapstrādes uzņēmums. Laikam ejot, uzņēmums ir attīstījies līdz loģistikas, mežu un citu nekustamo īpašumu finansēšanas, apsaimniekošanas, izstrādes un loģistikas uzņēmumam. Uzņēmumam ir pašam savas tehnikas vienības mežizstrādei, pārvadājumiem, pārkraušanai un citai kravu loģistikai. Piedāvājam autoevakuatora un ekskavatora pakalpojumus. Iznomājam noliktavu un ražošanas telpas Valmierā un citviet Latvijā. SIA "JAVEKSS" pērk mežus, cirsmas un zemi visā Latvijā.

A.D., SIA, Zemes, īpašumu noma, pirkšana

Naukšēni, "Vārpas 5" , Naukšēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4244
Darbības jomas:

Lauksaimniecības zemju, nekustamo īpašumu un mežu pirkšana un noma Rūjienā, Naukšēnos, Rencēnos, Kārķos, Ērģemē, Jeros, Vilpulkā, Lodē, Sēļos, Valmierā. Transporta pakalpojumi, šķeldas un malkas tirdzniecība, šķeldošana. Graudkopība.

Garaze, Autoserviss

Patversmes 11, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Autoserviss Valmierā. Autoservisa pakalpojumi: auto diagnostika un remonts, riepu montāža un balansēšana, elektronikas diagnostika un remonts, motoru remonts un ātrumkārbu remonts, ritošās daļas remonts, ģeneratoru remots un starteru remonts, auto kondicionieru uzpilde un diagnostika, metināšanas darbi, autoelektriķis.

W-More, SIA, Veikals

Ainažu 6, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Eļļu un smērvielu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība gan vieglajam transportam, gan komerctransportam, gan motocikliem un ūdenstransportam. Pieejami filtri vieglajam transportam un komerctransportam, motoreļļas, transmisijas eļļas, hidraulikas eļļas, reduktoru eļļas un daudz citas specifiskās industriālās eļļas, tehniskie šķidrumi (antifrīzs, tosols), gultņi un dažādi apkopes un tīrīšanas šķidrumi gan transporta interjeram, gan eksterjeram. Piedāvājam profesionālu auto un moto ķīmiju, kā arī eļļas, degvielas piedevas. Nelielā sortimentā pieejami arī mežizstrādes piederumi (zāģu ķēdes, sliedes, ķēžu eļļa, benzīna eļļa, ķīļi, vīles). 

East-West Transit, SIA, Naftas bāze

Mūrmuižas 15a, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Degviela , Latvijas Nafta, marķētā dīzeļdegviela.

Latvijas propāna gāze, SIA, Auto gāzes uzpildes stacija

Cempu 12, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
gāze ar pēcapmaksu, autogāze ar pēcapmaksu, gāzes apmaiņas punkts, gāzes balonu apmaiņas punkts, lēta degviela , , degvielas ekonomija, alternatīvā degviela , (gāze) degviela , LPG.

KOOL, degvielas uzpildes stacija

Rīgas 88, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Degvielas, naftas produktu tirdzniecība

Latvijas propāna gāze, SIA, Auto gāzes uzpildes stacija

"Ķeizari" , Kocēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4220
gāze ar pēcapmaksu, autogāze ar pēcapmaksu, gāzes apmaiņas punkts, gāzes balonu apmaiņas punkts, lēta degviela , , degvielas ekonomija, alternatīvā degviela , (gāze) degviela , LPG

Latvijas propāna gāze, SIA, Auto gāzes uzpildes stacija

Valmieras 4, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Gāze, autogāze, auto gāze, balonu gāze, gāzes baloni, baloni, balons, gāzes balonu tirdzniecība, sašķidrinātā gāze, gāzes uzpildes stacija, gāzes uzpildes stacijas, AGUS, gāzes balonu uzpilde, gāzes balonu apmaiņa. Sašķidrinātā naftas gāze, gāzes stacija, pašapkalpošanās gāzes uzpildes stacija SNG, auto gāze ar pēcapmaksu, autogāze ar

Valdeko, SIA, Degvielas uzpildes stacija

"Valmieras apvedceļš" 10,3.km, Valmieras pagasts, Valmieras nov., LV-4219