Durvis

Drukāt
Banner 1050x80

Fissman, veikals t/c Domina, trauki un virtuves aksesuāri

Ieriķu 3, TC "Domina", Rīga LV-1084
Krūzes ūdenim. Piegāde Krūzes ūdenim. Akcija līdz Karafes un krūzes. Izvēlies bļodas šeit. Piegāde Izvēlies bļodas šeit. Akcija līdz Izvēlies putotāju šeit. Ledus / cepšanas formas FISSMAN Kvadrātveida formas. Keksu formas. Keramikas formas. Cepšanas paklājs. Kulinārijas gredzens. Piegāde Kulinārijas gredzens. Akcija līdz Apaļa forma

FN-Serviss, SIA

Brīvības gatve 204b, Rīga LV-1039
izolācijas pretestības mērījumi, elektroinstalācijas pārbaudes dokumentācija, e-mācības, evakuācijas durvis

Ursus Forwarding, SIA

Raunas 44 k.1, Rīga LV-1039
Par uzņēmumu:

SIA "Ursus Forwarding" ir 2007. gadā Latvijā dibināts loģistikas pakalpojumu uzņēmums, kas savus klientus nodrošina ar dažādiem loģistikas risinājumiem visā pasaulē. 2012. gadā, paplašinot uzņēmuma darbību, durvis vēra mūsu Igaunijas filiāle Ursus Forwarding OÜ. Ikdienas darbā notiek aktīva sadarbība starp Latvijas un Igaunijas filiāļu pārdošanas un transporta nodaļām, tādēļ ar lepnumu varam teikt, ka līdz ar Igaunijas filiāles atklāšanu esam kļuvuši par starptautisku uzņēmumu. Ursus Forwarding komanda apvieno labākos nozares speciālistus ar iespaidīgu pieredzi visdažādākās sarežģītības kravu pārvadājumu organizēšanā un koordinēšanā. Tie ir profesionāļi, kuri lieliski orientējas loģistikas procesos, pārzina nozares likumdošanas aktus un kravas transporta tehniskās nianses.

Siltie Nami, SIA

Biķernieku 22, Rīga LV-1006
Pakalpojumi:: ✓ Energoaudits ✓ Energosertifikācija ✓ Tehniskā apsekošana ✓ Projektēšana ✓ Būvdarbi un remontdarbi ✓ Autoruzraudzība ✓ Projektu vadība ✓ Tāmju sastādīšana ✓ Apskaimniekošana Par mums::

SIA "Siltie Nami" ir pilna spektra energoservisa kompānija, kas specializējusies energoefektivitātes risinājumu izstrādē un ieviešanā, efektīvi veic ēku energosertifikāciju, ekspertīzes, projektēšanas un būvniecības darbus, tajā skaitā, piesaistot Eiropas Savienības fondu finansējumu!

logidurvis.lv

Brīvības gatve 292, Rīga LV-1006
Alumīnija durvis . Alumīnija durvju ražošana. Plastmasas logi, durvis , Plastikāta logi, durvis ., Bīdāmās alumīnija, PVC durvis . Alumīnija ugunsdrošās durvis .

Teikas Logi, SIA

Brīvības gatve 348, Rīga, LV-1006
Plastmasas, plastikāta, PVC logi un durvis . Aluplast, GELAN, VEKA., Plastmasas logi Teikā, plastikāta logi, durvis Teikā.

Logu rūpnīca, SIA

Vairoga 37, Rīga, LV-1039
Durvis , logi. Logi, plastmasas logi, logi un durvis , plastmasas, PVC, PVC logi., Alumīnija durvis , alumīnija konstrukcijas, fasādes, stiklotās konstrukcijas, bīdāmās durvis , stikla starpsienas

Gols F1, SIA

Dzērbenes 14, Rīga, LV-1006
metāla mēbeles, margas, stikla turētāji, interjera elementi, pakaramie spoguļi, duškabīnes, bīdāmās durvis

Pale, SIA

Dzērbenes 14-107, Rīga, LV-1006
kāpnes, metāla žogi, vārti, restes, nojumes, metāla vārti, metāla restes, metāla nojumes, tilpnes, durvis , , metāla durvis , dažāda veida metāla detaļas, metāla detaļas, formas izgatavošana, alumīnija, gumijas

Diants, SIA

Dzērbenes 14-111, Rīga, LV-1006
, metāla durvis , dzels durvis , nožogojumi, siltumnīca no polikarbonāta, metālisku konstrukciju izgatavošana, , garāžu vārti cenas, sētas, durvis , vārtu eņģes, bīdāmās durvis , paceļamie garāžu vārti, koka durvis

Defia, SIA, Rīgas birojs

Ūnijas 18, Rīga, LV-1084
Piekabe, piekabju noma, piekabju tirdzniecība, auto piekabes, pārdod piekabi, pārdod piekabes, piekabju pārdošana, nopirkt piekabi, pirkt piekabi, piekabes Centrs, piekabju noma Centrs, auto piekabes Centrs, auti piekabes un treileri, treileru noma, treileru tirdzniecība, auto platformas, auto platformu noma, auto platformu tirdzniecība.

EfTen Domina, SIA

Ieriķu 3, TC "Domina", Rīga, LV-1084
Nekustamais īpašums
Drošas un izskatīgas ārdurvis vai funkcionālas durvis un starpsienas iekštelpām piedāvā uzņēmēji, kas izgatavo un tirgo veramās un bīdāmās durvis no masīvkoka, metāla vai durvis ar koka apdari, pakešdurvis. Stikla durvis vizuāli paplašina telpu, bet bīdāmās starpsienas uzlabo telpas funkcionalitāti. Piedāvājumā arī ugunsdrošas durvis. Iepējams veikt individuālu pasūtījumu vai iegādāties jau gatavas durvis ar vai bez kārbas. Speciālisti piedāvā arī veikt durvju montāžu, regulēšanu, atjaunošanu.