Durvju slēdzenes, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Uhh Design, SIA

Biķernieku 23, Rīga LV-1039
Nestandarta izmēra durvju ražošana.

PROF security, SIA, Atslēgu SOS serviss

Turpinām strādāt klātienē!
Kārļa Mīlenbaha 1, Rīga LV-1050
slēdzenes , Solenoīdu slēdzenes , Nekustīgie rokturi, ASSA slēdzenes , Pretplāksnes, Koda rokturi, MUL-T-LOCK, , Dekoratīvā plāksne, Slēdzenes profildurvīm, Slēdzeņu piederumi, Tualetes durvju komplekti, Drošības

Durvju Eksperts, salons, SIA Iekšdurvis

Uriekstes 3 k.3, Rīga LV-1005
dizains, frēzēšana, augstas klases durvis, durvju dizains, durvju kārba, kārbu slēdzenes , durvis dzīvoklim, , durvis mājai, pirkt durvis, slēdzenes , SIA Iekšdurvis.

MagMetal, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Saules 69-6, Daugavpils, LV-5401
Slēdzenes : MOTTURA, ELBOR, ASSA, BORDER.

SOS SERVISS - DURVJU ATVĒRŠANA

Atveram auto un mājokļa durvis SOS serviss👍
Rīga
Seifi, atslēgas, atslēgu, slēdzeņu maiņa, nomaiņa, atmūķēšana, slēdzenes , durvis., Slēdzeņu, slēdzenes , atslēgšana, maiņa, Diennakts atslēgu serviss Rīgā, Latvijā, Jūrmala.

Durvju atvēršana: sosserviss.lv

DURVU ATVĒRŠANA - SOS serviss 24/7🔑🧐👌
Rīga
Slēdzenes, atslēgas maiņa:

Dažos gadījumos vecās slēdzenes uzstādīšanas specifika un ieejas durvju konstrukcija diktē nepieciešamību izjaukt pilnība durvis, lai nomainītu slēdzeni, pat ja pret tādu pašu modeli. Pirmām kārtām, tas attiecas uz metāla durvīm ar bultu/cilindru sistēmu. Mēs palīdzēsim padarīt jūsu durvis drošas, uzstādot vai nomainot durvju slēdzenes uz mūsdienīgiem modeļiem – slepeni, pasargāti no uzlaušanas.

Atslēgu un durvju SOS serviss

Atslēgu SOS serviss 00-24 🔑🤝
Hipokrāta 13, Rīga LV-1079
Pakalpojumi: ✓ Durvju atvēršana ✓ Durvju remonts ✓ Seifu atvēršana ✓ Seifu remonts ✓ Slēdzeņu maiņa ✓ Auto atvēršana Kāpēc uzticēt durvju atvēršanu un remontu profesionāļiem?: ✓ Daudzas nekustamā īpašuma apdrošināšanas polises sedz izdevumus, kas saistīti ar durvju atvēršanu gadījumos, kad durvju atslēga ir nozaudēta vai durvju slēdzene ir salūzusi. ✓ Tomēr aicinām ņemt vērā, ka jums neatmaksās zaudējumus, kas būs radušies, ja mēģināsiet durvis atvērt pašu spēkiem! ✓ Atslēgu un durvju SOS servisa speciālisti piedāvā saudzīgu durvju atvēršanu, kas neradīs zaudējumus jūsu īpašumam! ✓ Mūsu speciālisti ir gatavi palīdzēt jebkurā diennakts laikā 7 dienas nedēļā!

Glāzeri BT, SIA

Matīsa 92, Rīga LV-1009
Stikla produkti:: ✓ Rūdīts stikls ✓ Digitāli printēts stikls ✓ Krāsots stikls ✓ Laminēts stikls ✓ Ugunsdrošais stikls ✓ Stikla paketes ✓ Stiklotās konstrukcijas Stikla apstrādes uzņēmums:

Kompānija "Glāzeri BT" veiksmīgi darbojas Latvijas tirgū jau kopš 1998. gada. Aktīvi sekojam tendencēm stikla apstrādes jomā un spējam nodrošināt augstu ražošanas un apkalpošanas līmeni. Specializējamies sekojošās darbības jomās: lokšņu stikla un spoguļu tirdzniecība; rūdītā stikla konstrukciju ražošana un montāža; stikla interjera elementu izgatavošana un montāža; stikla un spoguļu apstrāde; stikla mēbeļu izstrāde un ražošana. Izgatavosim visu, sākot no sadzīves stikla priekšmetiem līdz pat sarežģītām stikla konstrukcijām. Mūsu rīcībā esošais aprīkojums ļauj realizēt vissarežģītākās darbības ar stiklu, tostarp faseti, maliņu apstrādi, gravēšanu, tripleksa izgatavošanu un apstrādi, caurumu urbšanu, rūdīšanu, matēšanu, stikla krāsošanu.

Evidence Network, SIA, Drošības un ugunsdrošības sistēmu tirdzniecība

Latgales 227, Rīga LV-1019
Preces un piedāvājumi: ✓ IP videonovērošanas iekārtas un aksesuāri ✓ HDCVI / AHD videokameras un rakstītāji ✓ Informācijas nesēji un komutātori ✓ Displeji un monitori ✓ Konvencionālās un adrešu ugunsdrošības sistēmas paneļi, detektori ✓ Apsardzes sistēmas ✓ Piekļuves kontroles sistēmas ✓ Audio un video namruņu sistēmas ✓ Balss izziņošanas sistēmas ✓ Integrējamās sistēmas ✓ Kabeļi, signalizācijas vadi, kārbas, ugunsdrošie stiprinājumi ✓ Akumulatori un barošanas bloki ✓ Apmācības, semināri un treningi klientiem

LB Motors, SIA, Lietotas rezerves daļas

Turpinām strādāt klātienē!
Lielā 76, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Rezerves daļas: ✓ Virsbūves ✓ Elektronika ✓ Lukturi ✓ Ātrumkārbas ✓ Zondes ✓ Spārni ✓ Degvielas sūkņi Auto rezerves daļas:

Visi produkti  ir apskatāmi uz vietas pie mums. Tomēr jāliek aiz auss, ka servisa centrā piedāvājums ir pat plašāks. Klāsts regulāri, dienu no dienas tiek atjaunots. Ja rodas kādas neskaidrības vai jautājumi, droši zvaniet 28 700400; 28 475729 vai rakstiet lb.motors@inbox.lv

Savenko A., individuālā darba veicējs, Diennakts durvju SOS Latgalē

Jelgavas 54, Daugavpils LV-5404
Pakalpojumi:: ✓ Atslēgu un slēdzeņu izgatavošana ✓ Durvju atvēršana ✓ Slēdzeņu remonts ✓ Čipu programmēšana ✓ Domafonu un slēdzeņu uzstādīšana un nomaiņa Diennakts durvju atmūķēšana:

Mūsu firma nodarbojas ar: atslēgu dublikātu izgatavošanu un slēdzeņu avārijas atvēršanu, auto atslēgu programmēšanu un to remontu, barošanas elementa, atslēgas korpusa vai mikroslēdža nomaiņu. Tāpat iespējamas atslēgu kopijas domofonam un vārtu pultīm. Automobiļu slēdzeņu remonts un pārkodēšana. Vairāk nekā 20 gadu pieredze šajā nozarē. Mēs nepārtraukti mācāmies un attīstāmies. Mūsu darba princips: GARANTIJA, KVALITĀTE un DROŠĪBA.

LSV-Klubs, SIA, Prezentreklāmas apdrukas aģentūra

Elizabetes 45/47-509, Rīga LV-1010
Pakalpojumi un produkcija: ✓ Iepakojumu apdruka ✓ Prezentdāvanas ✓ Pildspalvas ar apdruku ✓ Auto aplīmēšana ✓ Gravēšana ✓ Informācijas plāksnītes ✓ Izkārtņu un baneru izgatavošana ✓ Kausi, balvas un medaļas Par uzņēmumu:

Starp Latvijas biznesa vienaudžiem uzņēmums "LSV klubs" pretendē uz vecākā un pieredzējušākā statusu, jo kurš gan uzņēmums vēl var palielīties, ka dibināts jau 1988. gadā! (1991. gadā uzņēmums tika reģistrēts kā SIA). Tieši tad, kad aktīvi darbojās studentu vienības, vizuālā atribūtika bija nepieredzēti pieprasīta – nozīmītes un karodziņi, uzraksti uz formas, uzlīmes un firmu suvenīri. Tad šī problēma tika risināta Latvijas interešu kluba darbības ietvaros, kura dibinātāji Suzanna Karapetjana un Aleksandrs Gorbačovs-Fadejevs palika uzticīgi savam darbam līdz pat šai dienai.   

Ventspils atslēgu serviss

Kuldīgas 43/45, Ventspils LV-3601
Apraksts: Ventspils atslēgu serviss piedāvā visa veida dzīvokļu atslēgu izgatavošanu, domofonu atslēgu izgatavošanu, magnētisko un automašīnu atslēgu izgatavošanu. Čipu atslēgu un visu citu atslēgu izveidi. Slēdzeņu remonts un durvju SOS atvēršana. Nažu, šķēru asināšana.

Mariņas, SIA, Autokapsēta Mārupē

Lielā 76, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Pakalpojumi:: ✓ Rezerves daļu tirdzniecība ✓ Auto evakuācija ✓ Likvidācijas sertifikāti Autokapsēta:

Laipni aicināti autokapsētā Mariņas! Autokapsēta Mariņas darbojas jau no 1993. gada. Mūsu galvenais darbības virziens ir vieglo automašīnu lietotu rezerves daļu tirdzniecība. Autokapsēta Mariņas ir viena no lielākajām Latvijā, tādēļ klientiem varam piedāvāt ļoti plašu auto detaļu klāstu. Mūsu auto kapsēta iepērk automašīnas ar jebkura izlaiduma gadu, tajā skaitā arī avarējušas un ar defektiem jebkurā Latvijas vietā. Iespējama auto evakuācija. Apmaksu veicam tūlīt ar skaidru naudu vai ar pārskaitījumu. Visiem auto kapsētā pieņemtajiem transporta līdzekļiem tiek izsniegti likvidācijas sertifikāti.

Roja furnitura, SIA, Mēbeļu furnitūra

Ropažu 19a, Rīga LV-1039
Furnitūras preces: ✓ Rokturi ✓ Pakaramie āķi ✓ Pacelšanas mehānismi ✓ Izbīdāmās sistēmas ✓ Furnitūra birojam ✓ Izbīdāmie grozi ✓ Virtuvju aksesuāri ✓ Apgaismojuma aprīkojums ✓ Uzkares mehānismi Mēbeļu furnitūras uzņēmums:

Mūs interesē produkcijas kvalitāte un klientu prasības, mēs cenšamies piedāvāt preci ar optimāli samērotu cenu un kvalitāti. Tādējādi mūsu piedāvātās produkcijas plašais sortiments atbilst tirgus prasībām un kalpo mūsu klientu pašu pārdrošāko ideju realizācijai. Kvalitatīvai apkalpošanai mēs pievēršam tādu pašu uzmanību kā mūsu produkcijas kvalitātei. Mūsu uzņēmuma augsti kvalificētie speciālisti palīdzēs jums orientēties vadošo ražotāju produkcijas plašajā sortimentā. Jūs vienmēr būsiet laipni gaidīti mūsu vairumtirdzniecības noliktavā - Rīgā, Ropažu 19a. Būsim ļoti priecīgi, ja arī turpmāk mums būs iespēja piegādāt jūsu uzņēmumam mūsu produkciju.

Consumo, SIA

Klijānu 8, Rīga, LV-1013
BARJERAS:

Automātiskās barjeras

Veramo vārtu automātika

Bīdāmo vārtu automātika

Garāžas vārtu automātika

Dārza apgaismojums

Transportlīdzekļu numuru zīmju nolasīšanas sistēmas

Autostāvvietu tablo

Stāvvietu barjeras

Ātruma slāpētāji

Guļošie policisti

Auto riepu atdures

Joslu atdalītājbarjeras

Stabiņi ar ķēdi

Atstarojoši plastmasas stabiņi

Sienu un stūru aizsargi

Vadu un kabeļu aizsargi

Bolardi, ātruma slāpētāji

Drošības, sfēriskie spoguļi

Vienreizējās lietošanas un aizsardzības preces

Konusi, tenakonusi

Pie sienas stiprināmas barjeras

Barjeru stabiņi ar izvelkamu lentu

Auto riteņa bloķētāji, turētāji

Apmales, uzbrauktuves, nobrauktuves

Uzmanības zīmes

Atslēgu serviss, Arņa Ozoliņa individuālais darbs

R.Blaumaņa 2, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
MOTTURA - slēdzenes , cilindri. ORION - atslēgas, sagataves., TESA, ASSA, GERA, ABUS, AGB, KALE - slēdzenes , cilindri. ETA, BODA, DORMA - slēdzenes .

Privacon Baltics, SIA

Akmeņu 39, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Piedāvājam: ✓ Žoga paneļi; ✓ Ruļļu žogi; ✓ Stabi; ✓ Vārti; ✓ Automātika; ✓ Furnitūra; ✓ Dizaina priekšmeti; ✓ Skrūvpāļi Uzņēmums ar pieredzi!: Uzņēmuma uzkrātā darba pieredze Latvijā un starptautiskā vidē, ņemot vērā klientu apmierinātību par iegādāto kvalitatīvo preci, rosināja Privacon Baltics izveidot un piedāvāt būvniecības pakalpojumu, kas nodrošina pārdošanas, piegādes un montāžas procesa apvienojumu. Lai apliecinātu Privacon Baltics darbības ilgtspēju un kvalitāti, šogad uzņēmumā ir sertificēta integrētā kvalitātes, vides un arodveselības vadības sistēma un saņemti attiecīgie ISO sertifikāti. Ņemot vērā klientu vēlmes un vajadzības palielinot un dažādojot piedāvājamo preču un pakalpojumu klāstu, Privacon Baltics ar lielu apņēmību raugās nākotnē!

Fermeris ITF, SIA, Durvju furnitūra

Liela durvju furnitūras izvēle!
Brīvības gatve 401a, Rīga LV-1024
Piegāde:

Preču piegāde tiek veikta Rīgas robežās bez papildus maksas, pasūtījumam sasniedzot 121,- euro. Parasti pasūtījums tiek izpildīts 1 vai 2 dienu laikā.

Privātuma politika:

Privātuma politika sniedz informāciju par to, kā "Fermeris ITF" vāc, apstrādā, glabā, kopīgo, dzēš un aizsargā Klienta personas datus, tādējādi nodrošinot, ka Klienta personas dati tiek apstrādāti likumīgi, godprātīgi un Klientam pārredzamā veidā. Aktuālā privātuma politikas versija tiek publicēta Fermeris mājas lapā www.fermeris.lv, sadaļā Privātuma politika.

Viss mēbelēm, veikals

Čiekurkalna 1.līnija 11, Rīga, LV-1026
Piedāvājumā:: ✓ Rokturi ✓ Pacelšanas mehānismi ✓ LED Lampas ✓ Furnitūra birojam ✓ Viras ✓ Vadotnes ✓ Kājas un riteņi mēbelēm ✓ Plauktu turētāji ✓ Atslēgas ✓ Savilces ✓ Skrūves ✓ Bīdāmās sistēmas ✓ Furnitūra gultām un galdiem ✓ Furnitūra duškabīnēm