Dzelzceļa kravu pārvadājumi, visā Latvijā

Drukāt

Ferro Terminal, SIA

Brīvostas 22, Liepāja, LV-3405
ekspeditori, ekspeditoru pakalpojumi, izbraukuma pakalpojumi, osta, neaizsalstoša osta, loģistika, konteineru pārvadājumi , , autokravu pārvadājumi , dzelzceļi, dzelzceļu pārvadājumi , kravu pārvadājumi , efektivitāte un drošība

REWICO Baltikum, SIA

Stūnīši, Franču 1, Olaines pagasts, Olaines nov. LV-2127
Kravu pārvadājumi pa sauszemi, (auto) pa gaisu, (avio) dzelzceļu, ( dzelzceļa ) pa jūru, (jūras)., Starptautiskie kravu pārvadājumi , regulāras kravu līnijas no Eiropas.

Profi Logistiks, SIA

Dzirnieku 18, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Pakalpojumi: ✓ Gaisa transports; ✓ Starptautiskie autopārvadājumi; ✓ Dzelzceļa kravu pārvadājumi; ✓ Ekspedīcijas pakalpojumi Baltijas valstu ostās; ✓ Noliktavas pakalpojumu kompleksa nodrošināšana preču importam un eksportam; ✓ Kravu piegādes organizēšana mūsu klientiem ar visiem transporta veidiem;

Frigo Baltic, SIA

Uriekstes 18B, Rīga, LV-1005
Par uzņēmumu: Uzņēmums SIA “Frigo Baltic” atrodas Rīgas Brīvostas teritorijā un sniedz sekojošus pakalpojumus: konteineru uzglabāšana aizsargājamā teritorijā; konteineru remonts; kravas pārkraušana, apstrāde, stiprināšana, lielgabarīto un bīstamo kravu pārkraušana; muitas dokumentu noformēšanu; kravas uzglabāšanas brīvas zonas noliktavās; refrižeratoru kravas pārkraušanas un uzglabāšanas pakalpojumus; kravu pārvadājumi jūras, auto, dzelzceļa. Mūsu izdevīgā un ērtā atrašanās vieta Ostas Brīvajā zonā padara mūs par svarīgu posmu pie transporta nomaiņas kravas transportēšanas ķēdē no Nosūtītāja līdz Saņēmējam (no jūras uz sauszemes transportu). Unikāla atrašanās vieta, profesionāla personāla atlase un plašs pakalpojumu spektrs ļāva uzņēmumam ne tikai aizņemt savu vietu kravas ekspedīcijas pakalpojumu tirgū, bet arī būtiski paplašināt darbības jomu.

Apeks serviss, SIA

Spaļu 1p, Daugavpils, LV-5404
Apraksts: SIA "Apeks serviss" - Uzņēmuma galvenie darbības veidi: muitas noliktava, kravu iekraušana un izkraušana, uzglabāšana, dokumentācijas noformēšana, kravu pārvadājumi, multimodālā transporta organizācija, kā arī iekraušana un transportēšana dažādiem dzelzceļa aprīkojumiem uz platformām. Papildus pakalpojumi – preču konsolidācija, pārvadātāja atlase, sarunas par tarifiem, preču montāža un šķirošana.

Prime Car Rent, auto noma

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Jaunu automašīnu noma:: ✓ Toyota CHR Hybrid, Yaris cross, Corolla, Sedans, RAV 4, Hilux ✓ VW T-Cross, Golf, Volkswagen Taigo, Jetta, Passat ✓ Škoda Kodiaq, Scala, Octavia ✓ Ford Fiesta, Mondeo, Kuga ✓ Opel Mokka, Insignia, Vivaro ✓ BMW 5 ✓ Honda CR ✓ Chrysler Grand Voyager ✓ Mercedes Benz GLE ✓ Renault Trafic ✓ Audi Q5

DFDS Seaways, Prāmju pasažieru un kravu pārvadājumi

Katlakalna 9A, Rīga LV-1073
Pakalpojumi uz DFDS prāmjiem:

Mūsu prāmji ir paredzēti, lai jūs savu atvaļinājuma mērķi sasniegtu atpūtušies un labā noskaņojumā. Tie ir moderni un plaši, var lepoties ar lieliskiem restorāniem un bāriem, rotaļu laukumiem un veikaliem. Ceļotājiem tiek piedāvāta izmitināšana, ēdināšana un plašs veikalu tīkls. Ceļojuma laikā ikviens spēs kvalitatīvi un pilnvērtīgi pavadīt laiku gan ģimenes, gan draugu lokā.

TKS, SIA, muitas noliktava

Višķu 21m, Daugavpils LV-5410
Muitošana, muita, deklarēšana, kravu deklarēšana, atmuitošana, imports, eksports, muitošana Daugavpilī, muitas noliktavas, kraušanas darbi, preču uzglabāšana, TIR CARNET, CMR, SMGS, d/z vagonu noformēšana, dzelzceļa

LatLiga, SIA

Višķu 21ž, Daugavpils LV-5410
Pakalpojumi:: ✓ Starptautiskie kravu pārvadājumi ✓ Noliktavas pakalpojumi ✓ Muitošana ✓ Dokumentu pārnoformēšana ✓ Muitas deklarācijas CMR, TIR karnetes, SMGS noformēšana ✓ Ekspedīciju apkalpošana ✓ Konsultācijas par loģistiku ✓ Muitas punkts
ZL.LV iesaka

Maho, SIA, Kravu pārvadājumi

Zaķusalas krastmala 33, Rīga, LV-1050
Apraksts: SIA “Maho” ir transporta un loģistikas uzņēmums, kas saviem klientiem piedāvā augstākā servisa kravu vietējos un starptautiskos pārvadājumus ar autotransportu, jūras un dzelzceļa transportu, kā arī avio transportu.

ADR LV, SIA, Bīstamo kravu pārvadājumu mācību un konsultāciju centrs

Lauku 59, Liepāja LV-3411
Kursi:: ✓ Pamatkurss ✓ Cisternas ✓ 1. klases kravu autovadītāja ✓ 7. klase kravu autovadītāja ✓ Drošības konsultantu (padomnieku) ADR Apmācības:

Mēs esam sagatavojuši vairāk kā 500 drošības padomniekus autopārvadājumu jomā, kā arī vairāk kā 300 drošības padomniekus dzelzceļa pārvadājumu jomā. Sadarbībā ar Satiksmes ministriju ir izstrādātas specializētas programmas valsts institūciju, kas veic bīstamo kravu pārvadājumu kontroli, darbinieku apmācībai, saskaņā ar kurām mēs esam apmācījuši visus bijušā Autotransporta direkcijas Kontroles dienesta un bijušās Autotransporta inspekcijas darbiniekus. 

Rev.eko, SIA

Meldriņu 35, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

SIA REV.EKO piedāvā kvalitatīvu un drošu jūras konteineru kravu piegādi uz/no jebkuras pasaules valsts, sadarbībā ar lielākajām konteineru pārvādājumu līnijām, muitas formalitāšu kārtošanu, kravu uzglabāšanu un konteineru kravu pārvadājumus pa dzelzceļu un ar autotransportu.

DFDS, Prāmju pasažieru un kravu pārvadājumi

Jūras 28, Liepāja LV-3401
Kravu pārvadājumi , kuģu ostas, kuģu satiksme, prāmju pasažieru pārvadājumi , prāmju kravu pārvadājumi ,, Negabarīta kravu pārvadājumi , nestandarta kravu pārvadājumi Baltijas jūrā.

Baltijas Ekspresis, AS

Sanatorijas 29, Ventspils LV-3602
Kravu pārvadājumi: dzelzceļa

Vladcom, SIA

Robežu 3A, Kalnciems, Kalnciema pagasts, Jelgavas nov., LV-3016