Dzeramais ūdens, adresē Rīga

Drukāt

Malela, SIA

Brīvības gatve 387, Rīga LV-1024
Bezalkoholisko dzērienu tirdzniecība

Mare Verpete, izbraukumi ar kuteri Riga

Balasta dambis 1, Rīga LV-1048
Piedāvājam:

Izbraukumi ar kuteri Rīgā. Pie mums pieejams Internets 24h, bezmaksas autostāvvieta, elektrības pieslēgums, dzeramais ūdens, ēdināšana, laivu iecelšana/izcelšana, duša.

Marvik Serviss, SIA

Pļavnieku 5-170, Rīga, LV-1021
Kanalizācijas tīrīšana. Kanalizācijas avārijas dienests. Avārijas dienesti. Sauso tualešu tīrīšana. Septiķu tīrīšana. Asenizācija, kanalizācijas aku tīrīšana, kanalizācijas nosēdaku tīrīšana, septiķu tīrīšana, tauku uztvērēju, (atdalītāju) tīrīšana. Kanalizācijas un asenizācijas izvešana. Sadzīves notekūdeņu savākšana. Sadzīves

Montage Service, IK

Anniņmuižas bulvāris 52-4, Rīga LV-1069
Apraksts: No 2009. gada mūsu uzņēmums piedāvā visa veida santehnikas pakalpojumu sniegšanu gan fiziskām, gan juridiskām personām. Mēs apkalpojam Rīgas, tās apkārtnes un tuvāko pilsētu gan dzīvojamās telpas (dzīvokļus, privātmājas), gan birojus un ražošanas telpas. Īsos termiņos, profesionāli un kvalitatīvi, mēs palīdzēsim risināt jebkuras problēmas, kas saistītas ar santehnikas uzstādīšanu, remontu vai nomaiņu. Pakalpojumu spektrā, kuru piedāvā mūsu firma, ietilpst sekojošas pozīcijas – ūdensapgāde, kanalizācija, apkure, santehnikas darbi, filtru uzstādīšana, remonta un piegādes darbi.

Mārupes komunālie pakalpojumi, SIA

Tīraine, Viršu 6, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Ūdens apgāde Mārupē, Ūdensapgāde Mārupē, Tīrainē, Vētrās., Mārupes ūdens . Ūdens Mārupes novadā. Ūdenssaimniecība Mārupē. Dzeramā ūdens apgādes nodrošināšana.

Mārupes komunālie pakalpojumi, SIA, Skultes iecirknis

Skulte, Skultes 15-1, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2108
Pašvaldības īpašumu apsaimniekošana. MKP apkalpo daudzdzīvokļu ēkas, privātmājas ar centralizētu ūdensapgādi, kanalizāciju Mārupē, Tīrainē, Vētrās, Šosciemā, Jaunmārupē, Skultes ciematā. Ūdens apgāde Mārupē, Ūdensapgāde Mārupē, Tīrainē, Vētrās. Ūdensvadu, kanalizācijas, notekūdeņu sistēmu, ierīču apkalpošana, ekspluatācija.

Mārupes komunālie pakalpojumi, SIA, Tīraines iecirknis

Tīraine, Viršu 6, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Namu apsaimniekošana

PK serviss, SIA

Piņķi, Priedaines 1, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Iekšējo un ārējo ūdens sistēmu attīrīšana., Ūdens mīkstinātāji, Culligan dzeramā ūdens sistēmas.

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

Prime Auto Rent, SIA

Grostonas 12-46, Rīga LV-1013
Auto noma, Autonoma, Auto noma vieglie auto, Auto īre, Auto noma Ogre, Auto noma Rīga, Auto noma lidosta. Lēta auto noma Rīgā, auto piegāde Lidostā Rix, auto noma lidostā, auto noma Rīgā, auto noma Lielvārde, izdevīga diennakts autonoma Latvijā, diennakts autonoma Lietuvā, auto piegāde, auto savākšana, rezervēt auto online, vieglo automobiļu noma,

Pārklājums, SIA, LDE LINING

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Hidroizolācija ✓ Grīdu pārklājumi ✓ Graco industriālās iekārtas ✓ Siltumizolācijas materiāli Apraksts:

SIA ''Pārklājums'' jau vairāk nekā 10 gadus ir Latvijas tirgū un nodarbojas ar poliuretāna, hidroizolācijas membrānu un pārklājumu tirdzniecību, materiālu uzklāšanu un poliuretāna, akrila, epoksīda grīdas pārklājumu materiālu piegādi, kā arī minēto materiālu ieklāšanu. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Uzņēmumā strādā pieredzējuši speciālisti ar pieredzi Graco, Airblast, Contracor, Donaldson, OSU Hessler iekārtu servisā, to apkalpošanā un tirdzniecībā. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Sniegsim Jums kvalificētu apmācību vai padomu darbam ar augstspiediena krāsošanas iekārtām vai padomu, kā novērst tekošu balkonu, ūdeni pagrabā vai grīdu, kas rada putekļus.

SPS-UNE, SIA

Jūrmalas gatve 90-125, Rīga LV-1029
Ūdens skaitītāji, siltuma skaitītāji, ūdens skaitītāji dzīvokļiem, mājām, siltuma skaitītāji dzīvokļiem, , mājām, sausā, slapjā tipa ūdens skaitītāji, vienstrūklu, daudzstrūklu, turbīnveida, Voltmana tipa ūdens

Sango Imports, SIA

Slokas 48A-19, Rīga LV-1007
Oriģinālais koraļļu ūdens , koraļļi Sango, dzeramais ūdens , veselīgais ūdens , dzīvais ūdens , skābekļa, ūdens , ūdens attīrīts no hlora, sārmainais ūdens , alerģija, nieru slimības, asinsvadu attīrīšana, asins

Siguldas Būvmeistars, AS

Gāles 27, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Dzeramā ūdens attīrīšanas iekārtu izbūve, rekonstrukcija. Autoceltņu noma. Gāles Nams.

Simeks, SIA

Ziemeļu 51, Ķekava, Ķekavas nov., LV-2123
Avota, Ķekavas avotu ūdens ., , gāzēts dzeramais ūdens , 1.6l fasējums.

Stamars ūdensapgādes sistēmas

Pakalniešu 7, Rīga LV-1024
✓ Blue ocean PPR ✓ Daudzslāņu cauruļvadu sistēma ✓ PVC – CPVC Uzņēmums ar 25 gadu pieredzi:

"Stamars" ir uzņēmums ar 25 gadu pieredzi un specializāciju ūdens attīrīšanas, ūdensapgādes, santehnikas un apkures risinājumu jomās. Mēs esam tādu pazīstamu ražotāju pārstāvji kā AQUAFILTER, BLUE OCEAN, HAKA GERODUR, kuri, pateicoties stabilai, augstai kvalitātei un pastāvīgām ražošanas inovācijām, katrs savā nozarē veido nozīmīgu tirgus daļu.

Stamars, SIA

Pakalniešu 7, Rīga LV-1024
Produkcija: ✓ Ūdens filtri ✓ Caurules ✓ McAlpine ✓ Durvis ✓ Furnitūra ✓ Mēbeles ✓ Kamīni un kurtuves ✓ Apsildāmās grīdas ✓ Instrumenti un piederumi ✓ Termogalvas ✓ Termoizolācija Apraksts:

SIA "STAMARS" ir dibināta jau vairāk nekā pirms 20 gadiem un savas darbības laikā sasniegusi augstu profesionalitāti un stabilitāti. Šobrīd nodarbojamies ar ūdens apgādes un apkures sistēmu, ūdens attīrīšanas sistēmu un dušas kabīņu un vannu tirdzniecību, kā arī ūdens atdzelžotāju un mīkstinātāju, ūdens filtru, dušas kabīņu uzstādīšanu un apkalpošanu. Piedāvājam arī instrumentu nomu un preču piegādi veikaliem un lielākajiem būvobjektiem.

Uponor Latvia, SIA

Ganību dambis 7A, Rīga, LV-1045
Produkti:: ✓ Caurules (MLC, PE-Xa) ✓ Veidgabli un kompresijas savienojumi (S-Press PLUS, RS, Uni-X, Q&E) ✓ Skavas, plāksnes siltajām grīdām un citi palīgmateriāli ✓ Sadalītāji un sadalītāju skapji ✓ Sūkņu grupas ✓ Telpu temperatūras vadība (tai skaitā attālināta silto grīdu vadība) ✓ Rūpnieciski izolētas caurules Ecoflex ar VIP izolācijas slāni (vakuuma izolācijas panelis) ✓ Lokālie dzīvokļu siltummezgli ✓ Centrālie siltummezgli ✓ Instrumenti (iztinēji, presēšana, izspiešana, nostiprināšana, nogriešana & sagatavošana)