Dzinēju remonts, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Autohim, SIA

Mēs strādājam bez izmaiņām
Rūpnīcu 3, Olaine, Olaines nov. LV-2114
Ražošana. Dzesēšanas šķidrums automobilim. Tosols, (tosoli). Antifrīzs, (antifrīzi). Vējstiklu šķidrums. Destilēts ūdens. Bremžu šķidrums. Aizdedzināšanas šķidrums, (Grill). Degšķidrums grilam. Kokogles, ogles, grila ogles. Šķidrumi apkurei, ventilācijas un kondicionēšanas sistēmām. Siltumnesējs, (siltumnesēji). Etilēnglikols,

Coilwind, SIA, elektrodzinēju, elektromotoru remonts un apkope

Kurzemes prospekts 3h, Rīga LV-1067
Kāpēc mēs?:

Mūsu darbinieki ir profesionāļi, kuri maksimāli ātri un ar augstāko atbildības sajūtu spēj atrisināt jebkuru identificēto problēmu. Uzņēmums stabili konkurē tirgū vairāk nekā 25 gadus. Steidzamos gadījumos remonts tiek veikts 24 stundu laikā. Mūsu uzņēmums palīdzēs kvalitatīvi un ātri veikt jūsu elektrodzinēju remontu. Zvaniet, un mēs jums palīdzēsim!

Sils, Dārza un Meža tehnikas centrs, Filiāle

Rīgas 26, Madona, Madonas nov., LV-4801
Piedāvājumā: Zinoši pārdevēji palīdzēs izvēlēties pareizo tehniku atbilstoši jūsu vajadzībām. Savukārt pieredzējuši servisa meistari veiks nepieciešamos tehnikas sagatavošanas darbus un izsniegs to darba kārtībā. Veikalos "SILS" jūs varat iegādāties tehniku mauriņa kopšanai: raiderus, minitraktorus, zāles pļāvējus, trimmerus, lapu pūtējus, aeratorus. Darbam mežā būs piemēroti zāģi un krūmgrieži. Dārza darbiem noderēs motobloki un dārza frēzes. Piemājas dzīvžogu Jūs ērti varēsiet kopt ar dzīvžogu šķērēm. Tāpat veikala preču sortimentā ir arī strāvas ģeneratori, metināmie aparāti, kompresori, ūdenssūkņi un augstspiediena mazgātāji. Ziemā neatsverams palīgs būs labs sniega pūtējs.

Sils, Dārza un Meža tehnikas centrs, Filiāle

Ganību 25-29, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Piedāvājumā: Zinoši pārdevēji palīdzēs izvēlēties pareizo tehniku atbilstoši jūsu vajadzībām. Savukārt pieredzējuši servisa meistari veiks nepieciešamos tehnikas sagatavošanas darbus un izsniegs to darba kārtībā. Veikalos "SILS" jūs varat iegādāties tehniku mauriņa kopšanai: raiderus, minitraktorus, zāles pļāvējus, trimmerus, lapu pūtējus, aeratorus. Darbam mežā būs piemēroti zāģi un krūmgrieži. Dārza darbiem noderēs motobloki un dārza frēzes. Piemājas dzīvžogu jūs ērti varēsiet kopt ar dzīvžogu šķērēm. Tāpat veikala preču sortimentā ir arī strāvas ģeneratori, metināmie aparāti, kompresori, ūdenssūkņi un augstspiediena mazgātāji. Ziemā neatsverams palīgs būs labs sniega pūtējs.

United Oils Saldus, SIA

Apvedceļš 9a, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Produkti:: ✓ Eļļas ✓ Filtri ✓ Auto ķīmija ✓ Auto optika ✓ Auto aksesuāri Par mums::

Uzņēmums SIA "UNITED OILS SALDUS" dibināts 2008.gadā, kad pārsvarā tika piedāvāts tikai eļļas, filtri un tehniskie šķidrumi. Izvērtējot klientu vajadzības, ir paplašināts piedāvātais sortiments. Pie mums varat atrast visu, kas saistīts ar jebkādas tehnikas apkopi. Mūsu klienti ir ražotāji, transporta pakalpojumu sniedzēji, zemnieku saimniecības un privātpersonas. Veikalā atradīsiet ne tikai apkopes, bet arī kopšanas līdzekļus un ķīmiskos līdzekļus tehnikai. Plašā sortimentā tiek piedāvātas dažādas auto spuldzes, logu slotiņas, akumulatori, auto ķīmija un tehnisko šķidrumu absorbējošie produkti, kā arī auto drošības komplekti. Piedāvājam visa veida eļļas jebkurai tehnikai (vieglie auto, smagie auto, industriālā tehnika, dārza tehnika), ir pieejama BARDAHL un REPSOL produkcija. Optika smagajai tehnikai (VOLVO, MAN, MERCEDES, SCANIA). Vieglo automašīnu piekabju rezerves daļas. Piedāvājam akumulatoru un elektrosistēmu diagnostiku.

Diesel Test, SIA

Institūta 2, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Pakalpojumi:: ✓ Dīzeļa sprauslu remonts ✓ Dīzeļa motoru remonts ✓ Dīzeļa sūkņu remonts ✓ Kvēlsveču un sprauslu demontāža ✓ Degvielas sistēmu tīrīšana ✓ Serviss kravas auto ✓ Dīzeļdzinēju diagnostika ✓ Dīzeļdzinēju apkope ✓ Serviss vieglajiem automobiļiem

DZ Automeistars, SIA, Riepu serviss

Lietuvas šoseja 5, Jelgava LV-3001
Autoservisa pakalpojumi:: ✓ radiatoru noņemšana/uzstādīšana ✓ sūkņu maiņa ✓ termostata maiņa ✓ dzesēšanas šķidruma maiņa ✓ dzinēju un ātrumkārbu maiņa ✓ siksnu pievada, zobsiksnas maiņa ✓ aizdedzes sistēmas sveču maiņa ✓ dzinēja galvas blīves maiņa ✓ sajūga komplekta maiņa ✓ auto sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ auto diagnostika ✓ palīdzība uz ceļa Jelgavas robežās

JKR Autocentrs, SIA

Gaides 8, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts:

JKR Autocentrs piedāvā:

✓ Auto diagnostiku; ✓ Dzinēja, piekares un bremžu remonts; ✓ Apkopes; Savirzes regulēšana; ✓ Riepu montāža un balansēšana; ✓ Rezerves daļu mazumtirdzniecība; ✓ Metināšana.

Uniparts Baltic, SIA, Kravas auto rezerves daļas

Pliederu 22, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Produktu grupas: ✓ Asis, bremzes, stūres mehānismi ✓ Apgaismojums un elektroiekārta ✓ Ķīmiskie produkti, kopšanas līdzekļi, krāsas ✓ Pneimatikas un elektronikas detaļas ✓ Kabīnes detaļas, borta aprīkojums ✓ Automobiļa komponenti un kravas stiprināšana ✓ Atsperes, amortizatori ✓ Hidraulika ✓ Dzesēšana un kondicionēšana ✓ Motoru un un transmisijas detaļas ✓ Cisternu detaļas ✓ Darbnīcu un uzņēmumu aprīkojums ✓ Lauksaimniecībai

IVSIM, SIA, Elektromotoru, elektroinstrumentu darbnīca

Emīlijas Benjamiņas 14, Rīga LV-1050
Augstsprieguma ģeneratoru remonts . autoelektro-ventilatoru remonts . Zāģu remonts , labošana., Zāles pļāvēju remonts . Zāles, pļaujmašīnu remonts .

R.L.M., SIA, Veikals un autoserviss

Patversmes 8, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Kartera aizsarga profesionālā uzstādīšana ✓ Betona virsmu laminēšana ✓ Dažādu tilpņu remonts un atjaunošana ✓ Baseinu un citu hidrotehnisko būvju atjaunošana Par uzņēmumu:

Ražojam un uzstādām vieglo automašīnu motoru nodalījuma triecienizturīgos aizsargus no kompozītmateriāla, kas pasargā arī no dubļiem, sniega, sāls, mitruma nokļūšanas dzinēja nodalījumā. Izstrādājam pēc individuāla pasūtījuma. Konstruējam un ražojam arī dažādu izmēru un formu tilpnes, cisternas, rezervuārus, notekūdeņu attīrīšanas sistēmas un to sastāvdaļas, ekopagrabus, nestandarta būviekārtas, kā arī veicam dažādu tilpņu, baseinu un hidrotehnisko būvju remontu un atjaunošanu. 

KarBul, SIA

Graudu 60, Rīga, LV-1058
Apraksts: Zāles, dārza un meža tehnikas veikals - remontdarbnīca, kas jau vairāk kā 10 gadus rūpējas par piemērotiem risinājumiem atbilstoši jūsu vēlmēm, palīdzot jums izvēlēties optimālāko dārza tehniku, kā arī apkopjot un remontējot jau iepriekš iegādātos agregātus. Pārstāvam Stihl, AL-KO, Maruyama, Pubert, Husqvarna, Stiga u.c. pasaulē pazīstamus zāles pļāvēju, trimmeru, krūmgriežu, motorzāģu, kultivatoru un zālienu robotizēto pļāvēju ražotājus. Atrodamies uz robežas starp Mārupi un Ziepniekkalnu, tāpēc viegli varam nogādāt jums nopirkto tehniku un aizbraukt pēc remontējamās tehnikas šajā apkārtnē un ne tikai, jo jūtamies pagodināti sadarboties ar mūsu klientiem visā Rīgas pilsētā, Pierīgā un Latvijā! Tehnikas veikals, lai darbs būtu atpūta!

Leroko, SIA

Turpinām strādāt!
Ēdoles 54a, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts: „Leroko” – Lauksaimniecības tehnikas un rezerves daļu tirdzniecība. Automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība. Piegādes, garantijas, konsultācijas. Celtniecības un būvniecības pakalpojumi. Uz vietas plašā klāstā traktori, kombaini, meža tehnika, arkli, augsnes apstrādes tehnika, piekabes, riepas u.c. Plašā klāstā lietotas rezerves daļas traktoriem.

GEOTRAKTORS, SIA

Čiekurkalna 4.šķērslīnija 9, Rīga LV-1026
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Geotraktors" izveidojis inovatīvu sludinājumu platformu, kura atver būvtehnikas nomu tirgu dažādu veida uzņēmumiem, kā arī samniecisko darbību veicējiem u.c. Šajā platofrmā jebkurš lietotājs var izveidot savu darba profilu, kurā viņš var izvietot sludinājumus ar savu tehniku, instrumentiem un ekipējumu nomai, norādot tā ģeolokāciju. Otrpus nomnieki var atvērt šo platformu kurā viegli un ērti var atrast visu būvtehniku un ekipējumu lokācijas uz Latvijas kartes, un izvēlēties sev tuvāko un labāko nomas pozīciju. Vēl šī platforma piedāvā pakalpojumu sniedzējiem, kā piemēram, arhitektiem, santehniķiem, elektriķiem, u.t.t. izvietot savus darba sludinājumus, lai šīs platformas lietotāji var atrast tuvāko speciālistu savā jomā. Šī platforma paredz būvniecības un darba speciālistu attīstību un pieaugumu. Mūsu mērķis ir veicināt šo tirgu attīstību, kā arī izveidot to atvērtu, ar caurspīdīgām cenām, kā arī attīstīt loģistisko pusi, lai šo būvtehniku noma un pakalpojuma sniegšana kļūtu sakārtota un pāredzama.

JJ un KO, Autoserviss

Kalna 2b, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Izpūtēju remonts . Autodzinēju, motoru remonts . Dīzeļdzinēju remonts , serviss. Auto metināšana., Auto remonts , autoserviss Siguldā.

Altair, SIA, Autoserviss Pļavniekos

Meirānu 9, Rīga LV-1073
Autoserviss Pļavnieki, Auto remonts , apkope, diagnostika, metināšanas darbi, ritošās daļas remonts ,, , Eļļas maiņa, dzinēja remonts , mikroautobusu remonts

Terra SPS, SIA

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Apraksts: SIA "Terra SPS" ir poļu kompānijas ''MET-ROLL'' oficiālais pārstāvis Latvijā, kas specializējas projektēšanas un transportieru skrituļu un transportieru ierīču ražošanā. Pateicoties starpnieku neesamībai, varam piedāvāt produkciju par pašām izdevīgākajām cenām.

Rēzeknes autobusu parks filiāle Autoosta Kārsava, AS

Vienības 40, Kārsava, Ludzas nov., LV-5717
Pakalpojumi:: ✓ Pasažieru pārvadājumi ✓ Autobusu noma ✓ Autoserviss ✓ Transports personām ar kustību traucējumiem ✓ Autobuss ekskursijām ✓ Autobusi pārvadājumiem Eiropā. Rēzeknes autobusu parks:

Akciju sabiedrība "Rēzeknes autobusu parks" piedāvā autobusu nomu ar šoferi, bez nobraukuma ierobežojuma, par ļoti pieejamu cenu, ar dažādu vietu skaitu, servisa un komforta līmeni atbilstoši jūsu prasībām. Mūsu komfortablie autobusi paredzēti braucieniem pa Latviju un Eiropu tūrisma ceļojumiem, lietišķiem braucieniem, kultūras pasākumu apmeklējumiem vai vienkārši izklaides braucieniem, kā arī darbinieku un skolēnu pārvadāšanai.

Rēzeknes autobusu parks, AS

Jupatovkas 5, Rēzekne, LV-4601
Pakalpojumi:: ✓ Kravas automašīnu diagnostikas centrs ✓ Riepu remonts ✓ Dīzeļmotoru diagnostika ✓ Dīzeļmotoru dūmainības tests ✓ Automazgātava ✓ Bremžu sistēmas diagnostika ✓ Bremžu stends ✓ Ritošās daļas pārbaude un remonts ✓ Auto gaismas pārbaude ✓ Automašīnu tehnisko apkopju veikšana ✓ Automašīnu sagatavošana valsts tehniskajai apskatei ✓ Autoevakuācijas pakalpojumi un palīdzība uz ceļa