Eļļa, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

HealthAid Baltics, SIA

Rīga
Apraksts:

SIA "HealthAid Baltics" ir Lielbritānijas uzņēmuma "HealthAid" Ltd. produkcijas eksluzīvais izplatītājs Latvijā. Latvijas tirgū mēs piedāvājam Premium klases uztura bagātinātājus, minerālvielas un multivitamīnus, kā arī dabīgo kosmētiku un aromaterapijas produkciju - ēteriskās eļļas un bāzes eļļas.

Silmachy Remedies, SIA

Baldone, Ķekavas nov. LV-2125
Par uzņēmumu:

SIA "Silmachy Remedies" ir ģimenes uzņēmums un visa SILMACHY kosmētika ir mūsu roku darbs, ko priecājamies parādīt arī jums. Mēs apbrīnojam un cienām mūsu dabu un tās resursus, tādēļ apzināti izvairāmies no plastmasas iepakojuma un piedāvājam mūsdienīgas, efektīvas kosmētikas alternatīvas, kas ir videi draudzīgas.

Sagitus, SIA

Ozolkalnu 11, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

Latvijas farmācijas uzņēmums SIA "Sagitus". Medicīnas preču un uztura bagātinātāju ražošana un izplatīšana. Mūsu zīmoli: Nateo D vitamīns imunitātei, kaulu, zobu, muskuļu veselībai; Liveo pienskābo un bifidobaktēriju komplekss, Liveo Intime pienskābās baktērijas sievietēm, medicīniskās sejas maskas.

L un V, SIA, Autoserviss Rīgā, Imantā

Turpinām strādāt klātienē!
Skandu 11, Rīga, LV-1067
Servisa pakalpojumi: ✓ Datora diagnostika ✓ Dzinēju remonts ✓ Pārnesumkārbu remonts ✓ Ritošās daļas remonts ✓ Gāzes iekārtu uzstādīšana ✓ Riteņu ģeometrija ✓ Bremžu sistēmas remonts ✓ Riepu balansēšana ✓ Metināšanas darbi ✓ Virsbūves krāsošana

Fito preparāti, SIA

Šveices 31, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Par uzņēmumu:

Esam pazīstami Latvijā kopš 1992. gada, kad, balstoties uz senām zināšanām par dabas līdzekļu izmantošanu pašsajūtas un veselības uzlabošanā, tika radītas SIA "Fito preparāti" unikālās receptes. Kopš pirmsākumiem līdz šim brīdim produktu sagatavošana ir roku darbs, kas nodrošina nemainīgi augstu produktu kvalitāti. Gandrīz visas sastāvdaļas tiek audzētas, vāktas un iegādātas tepat Latvijā, sadarbojoties ar bioloģiskām zemnieku saimniecībām, vietējiem uzņēmējiem un vienkārši labiem cilvēkiem. Mūsu produkcija ir ieguvusi klientu uzticību gan Latvijā, gan ārpus tās robežām. Apmierināti klienti ir augstākā balva par ieguldīto darbu. Esam pārliecināti, ka, izmantojot dabas dotās iespējas un līdzekļus, jebkurš no mums var ne tikai saglabāt, bet arī uzlabot savu pašsajūtu un veselību!

INTRAC Latvija, SIA, Saldus filiāle

"Rīgas-Liepājas šoseja 97" , Saldus pagasts, Saldus nov., LV-3862
Apraksts: SIA INTRAC Latvija ir zviedru uzņēmuma INTRAC Group AB meitas uzņēmums Latvijā. INTRAC Latvija ir industriālās un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecības un pēcpārdošanas apkalpošanas uzņēmums Latvijā. Mūsu klienti strādā mežizstrādes, lauksaimniecības, celtniecības un rūpniecības jomās. Mēs sadarbojamies ar pasaules vadošajiem tehnikas piegādātājiem un nodrošinām kvalificēta tehniskā personāla pakalpojumus. INTRAC Latvija ir vadošais uzņēmums tā pārstāvēto produktu tirgus segmentos. Tas apliecina klientu ticību mums un mūsu sniegtajiem pakalpojumiem.

Kurbads un Ko, SIA, Auto transportēšana, pārvadāšana

Mazjumpravas 24, Rīga LV-1063
Papildus pakalpojumi: ✓ automašīnu, auto novērtēšana un inspekcija ✓ jaunu automašīnu, auto prezentēšana un sagatavošana izstādei ✓ uzņēmuma autoparka pārvaldīšana ✓ automašīnu, auto mazgāšana, tīrīšana ✓ stiklu, sēdekļu remonts, mehāniskie un virsbūves darbi ✓ komerctransporta pārbūves darbi ✓ auto apkopes un garantijas darbi

Labrains, SIA

Latgales 127A, Rīga LV-1003
Apraksts:

"LABRAINS" ir Latvijā ražota dabiska dermokosmētika, kas ir īpaši radīta cilvēkiem ar jutīgu, kairinātu, sausu, kā arī normālu sejas ādu. Mēs ražojam veselībai drošu, bezalergēnu kosmētiku, kas izstrādāta saskaņā ar jaunākajiem zinātniskajiem pētījumiem. LABRAINS produkti ir paredzēti dažādām vecuma grupām un sejas ādas problēmām.

Veselības veikals, SIA

Katoļu 19, Rīga LV-1003
Jaunums Latvijā – ZOE – Fermentētais probiotiskais dzēriens:

Produkti "ZOE" dzīvo (aktīvā stāvoklī) derīgu baktēriju, prebiotiku un gremošanas enzīmu koncentrāti uz īpaši sagatavotām dziļas fermentācijas augu izejvielām koncentrācijā līdz pat vairākiem miljardiem dzīvo aktīvo probiotisko baktēriju uz 1 ml produkta. ZOE galvenais mērķis ir probiotisko ēdienu pagatavošana no parastajiem ēdieniem. Aktīvo probiotisko baktēriju dēļ pārtika ar ZOE maina savas īpašības uz labo pusi. Nesatur alkoholu, elementārus cukurus, sojas un dzīvnieku olbaltumvielas, lipekli, laktozi.

Beautyfor Express, SIA, Veikals

Tērbatas 38, Rīga, LV-1011
Skaistumkopšanas preces: ✓ Kosmētika ✓ Manikīra un pedikīra preces ✓ Frizieru aprīkojums ✓ Dezinfekcijas līdzekļi ✓ Skaistumkopšanas salonu aprīkojums ✓ Vaksācijas preces Skaistumkopšanas piederumu veikals:

Skaistumkopšanas piederumu un līdzekļu veikals Rīgā.

Beautyfor Express, SIA, Veikals

Marijas 14, Rīga, LV-1011
Preces: ✓ Kosmētika ✓ Manikīra un pedikīra preces ✓ Frizieru aprīkojums ✓ Dezinfekcijas līdzekļi ✓ Skaistumkopšanas salonu aprīkojums ✓ Vaksācijas preces Skaistumkopšanas piederumu veikals:

Beautyfor ir kļuvis par zelta vidusceļu simtiem tūkstošu klientu visā pasaulē. Beautyfor klientiem ir devis sajūtas, ko tie tik ilgi meklēja – sajūtas, kuras nevar pārdot, nopirkt vai uzspiest. Beautyfor ir plašs, nepārtraukti augošs skaistumkopšanas preču klāsts.

Beautyfor ir izplatītāji 13 Eiropas Savienības valstīs un turpinām meklēt jaunus izplatītājus!

Beautyfor Express, SIA, Veikals

Brīvības 103, Rīga LV-1001
Skaistumkopšanas preces: ✓ Kosmētika ✓ Manikīra un pedikīra preces ✓ Frizieru aprīkojums ✓ Dezinfekcijas līdzekļi ✓ Skaistumkopšanas salonu aprīkojums ✓ Vaksācijas preces Profesionālā kosmētika:

Beautyfor ir kļuvis par zelta vidusceļu simtiem tūkstošu klientu visā pasaulē. Beautyfor klientiem ir devis sajūtas, ko tie tik ilgi meklēja – sajūtas, kuras nevar pārdot, nopirkt vai uzspiest. Beautyfor ir plašs, nepārtraukti augošs skaistumkopšanas preču klāsts.

Beautyfor ir izplatītāji 13 Eiropas Savienības valstīs un turpinām meklēt jaunus izplatītājus!

AS Grīdas, SIA

Čiekurkalna 1. līnija 84-224, Rīga LV-1026
Apraksts: Mūsu pamatnodarbošanās ir masīvkoka grīdu ieklāšana, restaurācija un tālāka apstrāde (slīpēšana, pulēšana, lakošana, eļļošana un vaskošana). Strādājam ar augstas kvalitātes materiāliem. Piedāvājam koka aizsardzības materiālus Vācija ražotās SAICOS eļļas pārklājuma sistēma. Paredzētas iekšdarbiem gan āra darbiem visu veida kokiem, kā arī kopšanas līdzekļi. Mūsu mērķis ir kvalitatīvas grīdas un apmierināti klienti!

Pils Baltā 2 aptieka Sadarbībā ar Apotheka

Kaņiera 13, Rīga LV-1063
Apraksts: Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un aptiekas kosmētikas klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Apotheka franšīze.

 

Pils Oranžā aptieka Sadarbībā ar Apotheka

Krišjāņa Valdemāra 17A, Rīga, LV-1010
Apraksts:

Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un aptiekas kosmētikas klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Apkalpošana latviešu, krievu un angļu valodā. Apotheka franšīze.

Galeri, salons

Merķeļa 17/19, Rīga LV-1050
Pakalpojumi:: Vēlaties ierāmēt oriģināldarbu, fotogrāfiju vai zīmējumu, bet neziniet kādu noformējumu tiem labāk izvēlēties? Vienmēr esam gatavi sniegt konsultācijas un ieteikumus, veltīt Jums nedalītu uzmanību un piedāvāt vislabākos risinājumus ! Salonā “pielaikosim” Jūsu atnestajam darbam visdažādākos rāmjus, līdz atradīsim vispiemērotāko un Jums tīkamāko! ✓ Eļļas, akrila oriģināldarbi ✓ Zīmējumi, grafikas, pasteļi, akvareļi ✓ Izšuvumi, pērlīšu darbi ✓ Oriģinālie darbi

Sigma Motors, SIA

Dīķa 44, Rīga LV-1004
Rezerves daļas: ✓ nepieciešamo rezerves daļu un materiālu sagāde; ✓ ziemas un vasaras riepu tirdzniecība; ✓ akumulatoru tirdzniecība; ✓ dažādu auto aksesuāru un piederumu tirdzniecība. Autoservisa pakalpojumi: ✓ regulāras tehniskās apkopes, ✓ ritošās iekārtas pārbaude un remonts, ✓ riteņu demontāža, montāža un balansēšana, ✓ riteņu ģeometrijas pārbaude un regulēšana, ✓ bremžu sistēmas pārbaude un remonts, ✓ a/m vadības sistēmu pārbaude un remonts, ✓ izplūdes atgāzu pārbaude un regulēšana, ✓ izplūdes sistēmu pārbaude un remonts, ✓ motoru remonts, ✓ starteru, ģeneratoru remonts, ✓ agregātu remonts, ✓ pretaizdzīšanas ierīču uzstādīšana un remonts, ✓ mehānisko un automātisko ātrumkārbu pārbaude un remonts, ✓ kondicionieru un klimata kontroles sistēmu pārbaude un remonts.

Favorīts J.Š., SIA, Japānas un Korejas auto rezerves daļu veikals

Strēlnieku 6, Rīga, LV-1010
Rezerves daļu tirdzniecība:

Vieglo automobiļu rezerves daļu tirdzniecības veikals, kas specializējas Japānas un Korejas automobiļu rezerves daļu tirdzniecībā.

Anija, SIA, Veikals

Rencēnu 10a, Rīga, LV-1073
"ANIJA" piedāvā:

BLACK SEA STARS, SOLILUG, SEA STARS, ANCHIALO – kosmētiskie līdzekļi, balstīti uz Melnās jūras sārmiem (LUGA) un Pomorie un Burgas sāls ezeru terapeitiskajiem dūņām. REFAN – smaržas un kosmētika bez parabēniem. MILANA@ –  lielisks kosmētikas piedāvājums mājām un profesionāliem. CARBONAX@ – mēs esam par tīrām un labi uzturētām automašīnām. LUSTRO@– apavu kopšanas līdzeklis. KAFIJA un TĒJA – aromatizētā kafija un brīnišķīgas tējas.

AirCenter Latvia, SIA

Dzelzavas 131c, Rīga LV-1021
Apraksts:

Uzņēmums "AirCenter Latvia" jau vairāk nekā 10 gadus nodarbojas ar vītņu kompresoru un iekārtu piegādi un apkalpošanu. Pie mums jūs vienmēr varat atrast kompresorus, kompresoru stacijas un to rezerves daļas. Esam pasaulē vadošā kompresoru ražotāja Garden Denver oficiālais pārstāvis Latvijā.