Eļļas maiņa, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Anru motors, SIA, autoserviss un veikals

Dobeles šoseja 31, Jelgava LV-3007
Pakalpojumi: ✓ Ritošās daļas diagnostika ✓ Regulārās apkopes ✓ Stūres sistēmas remonts ✓ Sajūga remonts ✓ Ātrumkārbu remonts ✓ Dzinēja remonts ✓ Karburatoru remonts ✓ Inžektoru sistēmas remonts ✓ Elektrosistēmas remonts ✓ Virsbūves remonts ✓ Eļļas maiņa ✓ Savirze/savērsums (elektroniskais) ✓ Ksenona uzstādīšana ✓ Krāsu piemeklēšana ✓ Stiklošanas darbi ✓ Piekares remonts ✓ Signalizāciju uzstādīšana ✓ Audio aparatūras uzstādīšana ✓ Skaņas izolācija ✓ Salona apdare ✓ Logu tonēšana ✓ Kondicionieru remonts ✓ Auto mazgāšana ✓ Rezerves daļu tirdzniecība ✓ Riepu remonts/balansēšana ✓ Savirze/savērsums ✓ Metināšanas darbi ✓ Krāsošanas darbi ✓ Pretkorozijas apstrāde ✓ Bamperu remonts

Sigma Motors, SIA

Dīķa 44, Rīga LV-1004
Rezerves daļas: ✓ nepieciešamo rezerves daļu un materiālu sagāde; ✓ ziemas un vasaras riepu tirdzniecība; ✓ akumulatoru tirdzniecība; ✓ dažādu auto aksesuāru un piederumu tirdzniecība. Autoservisa pakalpojumi: ✓ regulāras tehniskās apkopes, ✓ ritošās iekārtas pārbaude un remonts, ✓ riteņu demontāža, montāža un balansēšana, ✓ riteņu ģeometrijas pārbaude un regulēšana, ✓ bremžu sistēmas pārbaude un remonts, ✓ a/m vadības sistēmu pārbaude un remonts, ✓ izplūdes atgāzu pārbaude un regulēšana, ✓ izplūdes sistēmu pārbaude un remonts, ✓ motoru remonts, ✓ starteru, ģeneratoru remonts, ✓ agregātu remonts, ✓ pretaizdzīšanas ierīču uzstādīšana un remonts, ✓ mehānisko un automātisko ātrumkārbu pārbaude un remonts, ✓ kondicionieru un klimata kontroles sistēmu pārbaude un remonts.

BKL, SIA

Brīvības 2b, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Riepu serviss:

Pilns riepu serviss, sākot ar montāžu un beidzot ar balansēšanu, kā arī vulkanizāciju. Pieejams arī autoserviss. Eļļas maiņa, riepu remonts, balansēšana, riepu montāža. Jaunu un lietotu riepu tirdzniecība.

ZL.LV iesaka

BM motors, SIA

Sakņu 22, Liepāja LV-3405
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "BM Motors" nodarbojas ar augstas klases autoservisa pakalpojumiem un auto rezerves daļu tirdzniecību ar individuālu pieeju katram klienta auto. Uzņēmuma galvenie darbības virzieni ir visa veida auto remonta darbi, riteņu ģeometrijas regulēšana, kā arī riepu remonts un montāža. Piedāvājam elektrodiagnostikas un programmēšanas pakalpojumus.

”DCSI Serviss, SIA, DŪCIS Racing autoserviss Jaunmārupē

"Ieķi" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2166
Pakalpojumi: ✓ Autoserviss ✓ Sporta automašīnu apkope un pārbūve ✓ Auto rezerves daļas Apraksts:

Ar automašīnām un autosportu nodarbojamies jau vairāk kā 15 gadus!

Sākotnēji prioritāte bija autosports, kas pakāpeniski pārtapa par sporta automašīnu un vēlāk arī ielas automašīnu remontu.

2015. gadā tika nodibināts jauns uzņēmums, kas saviem klientiem piedāvā kvalitatīvu auto remontu un individuālu pieeju.

Genarts, SIA, Autoserviss un automazgātava

G.Astras 2b, Rīga LV-1084
Pakalpojumi:: ✓ Auto mazgāšana ar rokām ✓ Automātiskā mazgātava ✓ Autoserviss (auto remonta darbi, riepu un disku remonts, montāža, balansēšana, disku valcēšana, ritošās daļas, dzinēju, sajūga, bremžu sistēmas, izpūtēju remonts) ✓ Akumulatoru tirdzniecība Par mums: „Genarts” autoserviss, automazgātava, riepu serviss Purvciemā, Rīgā.

Nērings, SIA, Autoserviss un auto rezerves daļas

STARTERI⚙ĢENERATORI🚗TURBĪNAS🚀 SPRAUSLAS🛠👍
Silmaču 64, Baldone, Ķekavas nov. LV-2125
Preces: ✓ Turbīnas ✓ Turbīnu rezerves daļas (CHRA jeb turbīnu kārtridži, elektronikas, ģeometrijas u.c.) ✓ Starteri ✓ Starteri tehnikai, kravas auto un motocikliem ✓ Starteru rezerves daļas (bendiki, ievilcēji, enkuri, traversi) ✓ Ģeneratori ✓ Ģeneratori traktoriem un kravas auto ✓ Ģeneratoru rezerves daļas (releji, diodes, muftas) ✓ Sprauslas ✓ Dīzeļdegvielas sūkņi ✓ Stūres mehānismi ✓ Hidrosūkņi ✓ Kondicioniera sūkņi ✓ Stūres pastiprinātāja sūkņi ✓ Kondicioniera kompresori

Oppozit, SIA, auto radiatoru servisa centrs

Latgales 433B, Rīga LV-1063
Auto servisa galvenie darbības virzieni: ✓ Auto radiatoru remonts ✓ Auto radiatoru restaurācija ✓ Auto radiatoru serviss ✓ Auto serviss, auto remonts, auto apkope ✓ Kondicionieru uzpilde ✓ Kondicionieru remonts un apkope Par mums:

Lai nodrošinātu iespējami operatīvus pakalpojumus, SIA "OPPOZIT" uztur sakarus arī ar citu firmu ražoto radiatoru piegādātājiem Latvijā, tāpēc mūsu radiatoru katalogā un noliktavā var atrast gandrīz visu nepieciešamo. Bez tam kompānija pati organizē braucienus pēc detaļām un radiatoriem, kā arī, ja iespējams, piedāvā alternatīvus risinājumus, piemēram, izmantot detaļas no cita modeļa radiatora un tamlīdzīgi. Klientiem vienmēr tiek piedāvāti vairāki risinājumi sākot ar radiatoru remontu vai restaurāciju, kas ļauj klientiem būtiski ietaupīt līdzekļus, beidzot ar radiatoru izgatavošanu pēc parauga vai klienta individuālajām vēlmēm.

Izdarīgs, SIA

Baldones 1, Rīga, LV-1007
Pakalpojumi:: ✓ starteru remonts ✓ ģeneratoru remonts ✓ starteru un ģeneratoru daļu tirdzniecība ✓ ritošās daļas remonts Par uzņēmumu:

SIA „Izdarīgs” ir autoserviss Pārdaugavā, Baldones ielā 1, kas savu darbību uzsācis 1998. gadā. Autoserviss specializējas starteru un ģeneratoru remonta jomā, to rezerves daļu tirdzniecībā, kā arī automašīnu ritošās daļas remontā.

shina.lv, Kravas auto riepu serviss, SIA Odler

Latgales 460A, Rīga LV-1063
Produkcija: ✓ Kravas riepas ✓ Smago auto riepas ✓ Kravas riepu serviss ✓ Industriālās riepas ✓ Autobusu riepas ✓ 4x4 komercauto riepas ✓ Vieglo auto riepas ✓ Gaisa auto spilveni ✓ Moto riepas ✓ Motoreļļas un autoķīmija ✓ Akumulatori ✓ Riepu kameras

Rezerve, Autocentrs, auto serviss

Esiet laipni gaidīti pie mums klātienē!
Ēdoles 54, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Auto servisa pakalpojumi:

Autocentra klientiem piedāvājam: tehniskās apkopes un remontus, a/m sagatavošanu tehniskajai apskatei CSDD, riepu montēšanu un balansēšanu, eļļas nomaiņu dzinējā un agregātos, elektrosistēmas diagnostiku un remontus, degvielas sistēmas diagnostiku un maiņu, a/m mezglu un agregātu maiņu, a/m piekares diagnostiku un remontus, a/m dzinēju, galvu remontu un maiņu, kondicionēšanas sistēmas pārbaudi, uzpildīšanu un apkopi, a/m izplūdes gāzu pārbaudi un regulēšanu, riteņu ģeometrijas pārbaudi un regulēšanu, amortizatoru efektivitātes pārbaudi, bremžu sistēmas pārbaudi un regulēšanu, automašīnu virsbūvju ģeometrijas atjaunošanu uz CAR-O-LINER stenda, virsbūves daļu remontu un/vai maiņu. Plastmasas detaļu remontu, vējstiklu maiņu, automašīnu virsbūvju vai to detaļu krāsošanu tam īpaši paredzētā krāsošanas kamerā ar SPIES HACHER ūdens bāzes krāsošanas materiāliem. Piedāvājam arī automašīnu evakuāciju uz servisu, auto nomas pakalpojumus, kā arī servisa maiņas auto.

KAPKA Auto

Biķernieku 61, Rīga, LV-1039
SIA "KAPKA" veikalā ir atrodami:: ✓ Eļļas un smērvielas, dzinēja piedevas ✓ Filtri, eļļas filtri, gaisa filtri, degvielas filtri, salona filtri, transmisijas filtri ✓ Dzesēšanas šķidrumi, tehniskie šķidrumi ✓ Auto kosmētika ✓ Auto ķīmija ✓ Auto elektrodaļas ✓ Auto instrumenti ✓ Auto piederumi ✓ Bremžu daļas ✓ Piekares daļas ✓ Dzinēja daļas ✓ Stūres daļas ✓ Transmisijas daļas ✓ Virsbūves daļas ✓ Trokšņu slāpētāji, savilcēji, gumijas stiprinājumi, caurules, gofras, savienojošās muftas ✓ Riepas, diski, kameras, ventiļi, ielāpu materiāli

Lāde, SIA

Airītes 8, Liepāja LV-3407
Apraksts:

SIA „Lāde” – oficiālais Peugeot, Bosch Car Service pārstāvis Liepājā. Pie mums:

✓ Autoserviss – jebkuras markas automašīnām. ✓ Auto tirdzniecība – Peugeot. ✓ Apsargāta autostāvvieta. ✓ Auto mazgātava – ar rokām, automātiskā mazgātava. ✓ Virsbūves remonts, krāsošana. ✓ Gāzes iekārtas.

Automātiskā mazgātava visu diennakti. Apmaksa Automātiskajā kases sistēmā, iebraukšana ar saņemto QR kodu.

ZA Meistars, auto virsbūvju remonts un krāsošana

Aldaru 2, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi:: ✓ Auto virsbūves remonts, krāsošana ✓ Auto virsbūves ģeometrijas regulēšana ✓ Visu veidu auto plastmasas daļu remonts un maiņa ✓ Visu veidu auto stiklu maiņa ✓ Visu veidu auto pulēšanas darbi ✓ NANO virsbūves pārklājums ✓ Lukturu pulēšana un regulēšana ✓ Auto elektriķu pakalpojumi ✓ Auto noma

AK12, SIA

Brandeļi, "Kalnmeijas" , Kocēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4220
Pakalpojumi: ✓ Riepu serviss; ✓ Bosch Car Service; ✓ BOSCH rokas elektroinstrumenti; ✓ Kravas auto serviss; ✓ Riepas agro un industriālajai tehnikai; ✓ Metālapstrāde un mašīnbūve Darbība: Mēs, SIA „AK12“, esam uzņēmums, kas rūpējas par vieglo un kravas automašīnu, kā arī industriālās un lauksaimniecības tehnikas pilnu servisa apkalpošanu, kā arī esam vieni no lielākajiem riepu piegādātājiem reģionā. 2017. gadā mūsu vieglo automašīnu serviss ir kļuvis par BOSCH CAR SERVICE – tas ir zīmols, kura augstie kvalitātes standarti un tehniskās iespējas ir pazīstami un augstu vērtēti visā Eiropā. Esam kļuvuši arī par BOSCH rokas elektroinstrumentu oficiālajiem tirdzniecības pārstāvjiem. Šobrīd „AK12“ ir paplašinājis savas kompetences robežas un atvēris metālapstrādes un mašīnbūves cehu, paplašinot servisa pakalpojumus ar izstrādes un ražošanas pakalpojumiem visa veida industriālajai tehnikai, tajā skaitā komunālajiem dienestiem, mežizstrādei un lauksaimniecībai.

AK12, SIA, Cēsu filiāle

Lapsu 17, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Eļļas maiņa . Siksnu maiņa . Filtru maiņa . Bremžu sistēmas remonts. Bremžu disku virpošana., Eļļas maiņa Valmiera. Siksnu maiņa Valmiera. Filtru maiņa Valmiera.

AutoClean, VIEGLO, SMAGO KRAVAS auto mazgāšana, auto salona tīrīšana, dezinfekcija

Akmeņu 45a, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Pakalpojumu kvalitāte:

AUTOCLEAN MAZGĀTAVA

Dubultefekts - ĀTRI UN TĪRI!

ĀTRAIS EĻĻAS SERVISS OGRĒ. EĻĻAS MAIŅAS, NOMAIŅA OGRĒ.

ĀTRAIS AUTO RIEPU SERVISS, RIEPU MAIŅA , RIEPU MONTĀŽA OGRĒ.

IZPŪTĒJU MAZGĀŠANA

 

Simba serviss, SIA, Kravas riepu serviss

Vienības gatve 179, Rīga LV-1058
Par uzņēmumu:

Vieglo un kravas auto riepu tirdzniecība. Serviss, montāža, maiņa. Riepas komerctransportam, apvidus automobiļiem, kravas auto un autobusiem. Industriālās, meža un traktortehnikas riepas. Mainām eļļu vieglajiem automobiļiem, SUV 4X4 un komercbusiem.

Autoevakuators LS Transports, SIA

Mūrmuižas 20, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Pakalpojumi: ✓ Auto evakuatora pakalpojumi ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Autoserviss  Par uzņēmumu:

"LS transports", SIA pamatnodarbošanās ir auto evakuatora pakalpojumi 24/7 Valmierā, Vidzemē, Latvijā. Autoevakuators, tehniskā palīdzība uz ceļa. Auto SOS. Transporta pakalpojumi. Autoservisa pakalpojumi Valmierā.

Medeo, SIA, Auto rezerves daļu veikals

Rīgas 13, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Piedāvājam:: ✓ Riepas ✓ Diski ✓ Akumulatori ✓ Eļļas ✓ Tuning Par mums::

Mūsu riepu centri piedāvā visplašāko riepu klāstu, lietos diskus, akumulatorus un eļļas, kā arī citu produkciju no lielākās noliktavas Baltijā. Sortimentā ir vairāk nekā 10 000 dažādu artikulu riepas, vairāk nekā 300 disku veidi ar dažādu dizainu.