Eļļas, adresē Liepāja

Drukāt
Banner 1050x80

Dampis, serviss

Vaiņodes 15, Liepāja LV-3407
maiņa, automašīnas sagatavošana TA CSDD, pirms pārdošanas automašīnas sagatavošana, sajūga remonts, eļļas

Oriflame sadarbības partnere, direktore Inguna Girvaite

Liepājas 9, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
vīriešiem, multivitamīni bērniem, uztura bagātinātāji, serums matu galiem, Eleo, HairX, pienmedus, matu eļļas

Oriflame sadarbības partnere, direktore Inguna Girvaite

Liepājas 45-1, Skrunda, Kuldīgas nov., LV-3326
Oriflame klientu apkalpošanas centrs Saldus, Oriflame klientu apkalpošanas centrs Kuldīga, Oriflame klientu apkalpošanas centrs Skrunda. Kosmētika, parfimērija, dabiskā kosmētika, Oriflame produkcija, Oriflame Sweden, dekoratīvā kosmētika, losjoni, spreji, ķermeņa kopšanas līdzekļi, sievietēm, vīriešiem, pārtikas piedevas,

Veikals Balzamiko, SVEDA3, SIA

Kuršu laukums 13, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Veikals Balzamiko ir ģimenes uzņēmums, kas nodarbojas ar augstākās kvalitātes, īpaši atlasītas un unikālas preču kategorijas tirdzniecību un izplatīšanu Latvijā.

Veikals “Balzamiko” piedāvā ap 150 dažādas tējas un 70 kafijas šķirnes, vairāk kā 100 garšvielu maisījumu un tīro garšvielu, kvalitatīvus našķus un izcilas garšas šokolādes īstiem gardēžiem, kā arī BIO pārtikas preces un ikdienā lietojamus produktus. Veikalā pieejamas preces arī veģetāriešiem un vegāniem, kā arī tiem, kam vienkārši interesē sava veselība un veselīgs dzīvesveids. Piedāvājumā austrumu ēdienu izejvielas, produkti veselībai, kā arī skaistus un retus aksesuārus - tējas un kafijas traukus. Mūsu veikalos Jūs varat iegādāties arī kosmētikas līdzekļus - ēteriskās, aromātiskās un smaržu eļļas, kā arī ķermeņa kopšanas eļļas.

Autolietas PRO

Ganību 107, Liepāja LV-3411
Apraksts: "Autolietas PRO" - vairāk kā 27 gadu pieredze auto remontā un auto rezerves daļu tirdzniecībā.

Dārza un meža tehnikas veikals-serviss, SIA Vasara.lv

Loku 4, Liepāja LV-3401
Apraksts: Mūsu dārza un meža tehnikas veikali „VASARA” piedāvā pasaules vadošo zīmolu motorzāģus, zāles pļāvējus, krūmgriežus un trimmerus, dzīvžoga šķēres, dārza traktorus un raiderus, robotizētos zāles pļāvējus, zaru smalcinātājus, augstspiediena mazgātājus, lapu pūtējus, sniega pūtējus, uzkopšanas tehniku mājai, celtniecības tehniku, darba un brīvā laika apģērbu, dažādus piederumus un aksesuārus meža un dārza tehnikai. Dinamiski ritošajā laikmetā milzīga daļa visdažādāko lietu tiek atrisinātas internetā. Tādēļ lai taupītu mūsu visaizņemtāko klientu laiku piedāvājam iepazīties ar preci un iegādāties to mūsu specializētāja interneta veikala www.vasara.lv. Šeit mēs nodrošinām tikpat profesionālu apkalpošanu kā mūsu veikalos. Turklāt arī internetā pirktā tehnika tiks sagatavota ekspluatācijai un pārbaudīta musu servisa. Mēs garantējam, ka pie mums pirktajai tehnikai būs pieejamas oriģinālās rezerves daļas, kā arī garantijas un pēc garantijas serviss

Autoserviss pēdējā cerība, SIA

"Ezeri" , Priekules pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3434
Apraksts:

Autoserviss pēdējā cerība – auto remontdarbnīca Priekulē. Augsti profesionāli sertificēts meistars – Sergejs Gudinovskis.  Piedāvājam automašīnu remontu un apkopi. Speciālisti veiks labāko servisu jūsu auto!

Auto Metro, SIA, Amerikas auto daļu veikals

Liepājas 35 k.1, Rīga LV-1002
Apraksts:

Amerikas automašīnu rezerves daļu veikals.

HANSA FLEX HIDRAULIKA, SIA, Liepājas nodaļa

Pulvera 12-16, Liepāja LV-3405
Par uzņēmumu:

Divdesmit vienā filiālē visā Latvijā HANSA FLEX HIDRAULIKA nodrošina pilna servisa apkalpošanu hidraulikas jomā - atsevišķu detaļu un komponentu nodrošinājumu optimāliem risinājumiem, pieredzējušu hidraulikas speciālistu konsultācijas un atbalstu, kā arī vissarežģītāko hidraulisko iekārtu un staciju būvi sākot no projekta izstrādāšanas un beidzot ar montāžu un nodošanu ekspluatācijā. Uzņēmumam ir piešķirts kvalitātes vadības sertifikāts ISO 9001:2015.

ZL.LV iesaka

Manfreds pluss, SIA

Lauku 31/35, Liepāja LV-3411
Par uzņēmumu:

Mežizstrāde, mežizstrādes, šķeldošanas pakalpojumi. Ekskavatoru pakalpojumi, dīķu, grāvju rakšana. Šķeldas izejmateriālu iepirkšana. Iepērkam mežus, birzis un cirsmas. Velosipēdi, zāles pIāvēji Liepājā. Riteņi, bērnu, pieaugušo, pusaudžu, meiteņu, zēnu velosipēdu tirdzniecība Kurzemē. Motorzāģi, zāles pļāvēji, piekabes, piekabju tirdzniecība, piekabju noma. Bērnu ratiņi, ratiņu, gultiņas, krēsliņi, sēdekļi, auto krēsliņu tirdzniecība Liepājā, Kurzemē.

Autolietas PRO

Ventspils 4, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Riepas, akumulatori, eļļas Mobil, eļļas Champion., Eļļas , smērvielas, detaļas, auto rezerves daļas Liepājā, amortizatori Liepājā.

INTRAC Latvija, SIA, Saldus filiāle

"Rīgas-Liepājas šoseja 97" , Saldus pagasts, Saldus nov., LV-3862
Apraksts: SIA INTRAC Latvija ir zviedru uzņēmuma INTRAC Group AB meitas uzņēmums Latvijā. INTRAC Latvija ir industriālās un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecības un pēcpārdošanas apkalpošanas uzņēmums Latvijā. Mūsu klienti strādā mežizstrādes, lauksaimniecības, celtniecības un rūpniecības jomās. Mēs sadarbojamies ar pasaules vadošajiem tehnikas piegādātājiem un nodrošinām kvalificēta tehniskā personāla pakalpojumus. INTRAC Latvija ir vadošais uzņēmums tā pārstāvēto produktu tirgus segmentos. Tas apliecina klientu ticību mums un mūsu sniegtajiem pakalpojumiem.

Telpa deko, veikals

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Telpa Deko" darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, kuru laikā ir iegūta stabila vieta tirgū, pastāvīgs klientu loks. Veikalā ir iespējams iegādāties ne tikai materiālus remontam un būvniecībai, bet arī mājokļa iekārtošanai nepieciešamās preces un mājsaimniecības preces.

F.F.F.-Motors, SIA

Meldru 1, Liepāja, LV-3401
Motul eļļas . Motociklu ķiveres. NGK sveces. Denso sveces. Iridium sveces., Hiflofiltro eļļas filtri un gaisa filtri. Volvoline eļļas . Denicol smērvielas.

Autolietas Pro, SIA

Ganību 107, Liepāja, LV-3411
Pirmspirkšanas kompleksā pārbaude, auto remonts un apkope, lukturu regulēšana, eļļas maiņa, siksnu maiņa, Eļļas , smērvielas, detaļas, auto rezerves daļas Liepājā, amortizatori Liepājā.

Ella, veikals

Liepājas 50, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apģērbu tirdzniecība, apavu tirdzniecība, apakšveļa, bižutērija, galantērija, sieviešu un vīriešu, jauniešu apģērbi, apavi, kurpes, zābaki, čības, kleitas, jakas, blūzes, rotas, krelles, maciņi, pulksteņi, zeķes, zeķubikses, šalles, somas, cepures, cimdi, virsdrēbes, bikses, džinsi, apģērbi svētkiem un ikdienai. Apakšveļa, krekls,

Solgar, IK

Pļavu 5, Liepāja, LV-3401
remonts, riepu montāža, montēšana, balansēšana, riepu remonts, maiņa, motori, motoru kapitālais remonts, eļļas , remonts, akumulatori, akumulatoru remonts, akumulatoru lādēšana, uzlādēšana, ritošās daļas remonts, eļļas

Inter Cars Latvija, SIA, Tirdzniecības filiāle Liepāja

Brīvības 105, Liepāja, LV-3401
Motoru eļļas smērvielas, Eļļas , motoreļļas, smērvielas, antifrīzs, ATF, lēti, Motoreļļas Castrol, MOBIL, , Comma, ORLEN, RAVENOL, SHELL, Motul, Liquid moly, Total eļļas , Castrol eļļas , Mobil eļļas , Comma eļļas

Ardala, SIA

Ganību 16/18, Liepāja, LV-3401
Vieglmetāla diski, eļļas , rezerves daļas, auto elektriķis, izpūtēji, izpūtēju metināšana, bremžu sistēmas, , eļļas filtra, izpūtēja, sūkņu, termostata, dzesēšanas šķidruma, dzinēja, ātrumkārbas, zobsisksnas,