Elektrotehnisko iekārtu un elektromateriālu tirdzniecība, visā Latvijā

Drukāt

Elektro AGA, SIA

Vaļņu 39, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Celtniecība un būvniecība Cēsīs. Automātiskie slēdži. LED spuldžu tirdzniecība , veikals Cēsīs., Elektroinstrumentu veikals, tirdzniecība Cēsīs.

Pārtinēji un Partneri, SIA, Veikals-darbnīca

Matīsa 66, Rīga, LV-1009
Elektromotoru remontdarbnīca Rīgā, elektromotoru serviss un diagnostika, Elektrodzinēju remontdarbnīca, stacionāro dīzeļģeneratoru un benzīnģeneratoru remonts un apkope, Transformatoru remonts, Lineāro motoru

Pagri Trade, SIA

Fabrikas 18, Daugavpils LV-5401
«Darbs uzņēmumā rit dinamiski, aizvien attīstoties un pilnveidojoties, augot mūsu pašapziņai un darbinieku, skaitam un profesionalitātei, kas mūsdienās ir vislielākā vērtība tāda uzņēmuma darbībā.»

EnergoStar, SIA

Spilve, "Ceļāres 2" , Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2101
Elektroinstalāciju sistēmu projektēšana un montāža. Automātika., Nestandarta elektroiekārtu projektēšana un būvniecība. Rūpnieciskā automātika.

Elbra, SIA

Ērgļi, Parka 29, Ērgļu pagasts, Madonas nov., LV-4840
būvkonstrukcijas, būvmateriālu tirdzniecība , siltumapgāde, siltumtīkli, elektromateriālu tirdzniecība , darbi Ērgļos, celtniecības un remontdarbi Ērgļos, ūdensapgāde un kanalizācija.

Energy Group LV, SIA

Mazā Krasta 83, Rīga LV-1003
LED produkti, LED spuldzes, Apgaismes tehnikas tirdzniecība , ABB, Rozetes., Jebkura tipa, spektra un jaudas spuldzes.

Kvēle, SIA

Mežotnes 20, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Elektromontāža, elektroinstalācijas, elektroinstalācija, elektromateriāli, Plaša pieredze gaisvadu un , Elektromateriālu tirdzniecība . Celtniecības darbi no 0 līdz atslēgai.

Elfa, SIA

"Viesturi" , Kandava, Tukuma nov., LV-3120
Elektromontāža, mērījumi, projektēšana, elektromateriālu tirdzniecība ., Elektrospēka un apgaismojuma instalāciju ierīkošana objektos. Projektēšanas darbi.

Elektro Bauskas serviss, SIA

Plūdoņa 6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Elektrotehniskās iekārtas un materiāli; ražošana, remonts, tirdzniecība , vairumtirdzniecība.

1tehnika.lv, SIA

Rīga
Sadzīves tehnika, sadzīves tehnikas tirdzniecība , internetveikals, mazi ledusskapji, iebūvējamais ledusskapis, krāšņu tirdzniecība , nosūcēji, nosūcēju tirdzniecība , interneveikals, nosūcēju pārdošana Rīgā, nosūcēju