Fasādes, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Parketa sala, grīdas segumu veikals

Latgales 250, Rīga LV-1063
Mēs piedāvājam:: ✓ koka grīdas ✓ lamināta grīdas ✓ korķa grīdas ✓ vinila grīdas ✓ terases dēļi ✓ materiāli sienu un griestu apdarei ✓ PVC, Vinila grīdas ✓ piederumi grīdas segumu ieklāšanai ✓ koka fasādes, koka sienas paneļi ✓ koka jumti, koka sienas ✓ koka šindelis ✓ dekoratīvās koka sienas ✓ parkets ✓ koka dekoratīvās sienas

abc.lv, Būvniecības nozares medijs

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Būvniecības nozares vadošais interneta medijs www.abc.lv:

Vērtīgi padomi ikvienam, kas būvē, remontē, labo un restaurē, aktuālās būvizmaksas, nozares jaunumi un speciālistu saraksti, kā arī informācija par vairāk nekā 25 000 būvniecības jomas uzņēmumu. Ja tev ir būvniecības nozares uzņēmums - tava mērķauditorija ir portālā abc.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

Glāzeri BT, SIA

Matīsa 92, Rīga LV-1009
Stikla produkti:: ✓ Rūdīts stikls ✓ Digitāli printēts stikls ✓ Krāsots stikls ✓ Laminēts stikls ✓ Ugunsdrošais stikls ✓ Stikla paketes ✓ Stiklotās konstrukcijas Stikla apstrādes uzņēmums:

Kompānija "Glāzeri BT" veiksmīgi darbojas Latvijas tirgū jau kopš 1998. gada. Aktīvi sekojam tendencēm stikla apstrādes jomā un spējam nodrošināt augstu ražošanas un apkalpošanas līmeni. Specializējamies sekojošās darbības jomās: lokšņu stikla un spoguļu tirdzniecība; rūdītā stikla konstrukciju ražošana un montāža; stikla interjera elementu izgatavošana un montāža; stikla un spoguļu apstrāde; stikla mēbeļu izstrāde un ražošana. Izgatavosim visu, sākot no sadzīves stikla priekšmetiem līdz pat sarežģītām stikla konstrukcijām. Mūsu rīcībā esošais aprīkojums ļauj realizēt vissarežģītākās darbības ar stiklu, tostarp faseti, maliņu apstrādi, gravēšanu, tripleksa izgatavošanu un apstrādi, caurumu urbšanu, rūdīšanu, matēšanu, stikla krāsošanu.

Acrulat, SIA, Mākslīgā akmens darba virsmu ražotne

Rāmuļu 1 k.1, Rīga LV-1005
Piedāvājam: ✓ HANEX mākslīgais akmens; ✓ STARON mākslīgais akmens; ✓ HI-MACS mākslīgais akmens; ✓ AVONITE mākslīgais akmens Mākslīgais akmens: Mākslīgā akmens izmantošanas spektrs ir ļoti plašs. Galvenokārt pircēji šo materiālu izvēlas virtuves galda virsmām, vannas istabas virsmām, palodzēm un sienas paneļiem. Virtuves galda virsmas var būt gan ar iebūvētu izlietni no tā paša materiāla, gan ar cita veida izlietni. Uz galda virsmas ir iespēja izgatavoti noteces, un citus noderīgus papildinājumus. No mākslīgā akmens darba virsmas viegli attīrās mērces, vīna, kafijas un tējas traipus.

Iļģuciems, SIA, būvmateriālu tirdzniecība un vairumtirdzniecība

Cesvaines 22, Rīga LV-1073
Piedāvājums: ✓ Celtniecības materiāli ✓ Durvis ✓ Jumta segumi ✓ Iekšdurvis ✓ Ārdurvis ✓ Bīdāmās durvis ✓ Hidroizolācija ✓ Siltumizolācija ✓ Bloki ✓ Ķieģeļi ✓ Bitumena šindeļi Piegādes transports:: ✓ kravas mikroautobusi (preces svars līdz 1,2t) ✓ kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 12t) ✓ kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 22t)

Electro Base, SIA

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Electro Base® piedāvā: ✓ LED apgaismojums ✓ Videonovērošanas sistēmas ✓ LAN datortīkli ✓ Drošības un apsardzes sistēmas ✓ Akumulatori ✓ Nepārtrauktas barošanas bloku UPS sistēmas ✓ 10" un 19" komutācijas un serveru skapji, sastatnes ✓ Koaksiālo kabeļu tīkli ✓ Optiskie datu tīkli ✓ Akustisko sistēmu kabeļi ✓ Telefonija ✓ Elektromateriāli ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Mēbeles un preces miegam

REHAU, SIA, logi un durvis

Strādājam attālināti un arī birojā.
Daugavgrīvas 83-1.st., Rīga LV-1007
REHAU pakalpojumi:: ✓ Logi, durvis un profili ✓ Risinājumi mēbeļu ražošanai ✓ Risinājumi būvniecības industrijai Par mums:

SIA "REHAU" ir uzņēmums, kas nodarbojas ar tehniskā lietojuma polimēru materiālu risinājumu vairumtirdzniecību. Latvijā REHAU piedāvā logu profilus un apdares materiālus mēbeļu izgatavošanai, lentes plātņu malu apdarei, plātnes mēbeļu izgatavošanai.

Master klass, SIA

Garkalne, Lielā zaļā 8, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-2137
Piedāvātie pakalpojumi saistībā ar kokmateriālu apstrādi: ✓ Zāģēšana ✓ Žāvēšana ✓ Ēvelēšana ✓ Impregnēšana ✓ Garināšana ✓ Šķirošana Produkti: ✓ Svaigi zāģēti kokmateriāli (dēļi, brusas, latas) ✓ Žāvētie – kalibrētie zāģmateriāli ✓ Žāvētie – ēvelētie zāģmateriāli ✓ Apdares dēļi (vagonka un blockhouse) ✓ Grīdas dēļi ✓ Žoga dēļi ✓ Terases dēļi

Schuco Latvija, SIA, logi, durvis, fasādes

Plieņciema 14, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
SIA "Schüco Latvija" piedāvājumā:: ✓ durvis, ✓ logi, ✓ fasādes, ✓ bīdāmās sistēmas, ✓ saules aizsargsistēmas, ✓ drošības sistēmas. Apraksts:

Schüco ir viens no vadošajiem augstas kvalitātes logu, durvju un fasāžu sistēmu piegādātājiem, kas izgatavoti no alumīnija, PVC-U un tērauda. Miljoniem Schüco izstrādājumu tiek izmantoti visā pasaulē un atbilst augstākajām dizaina, komforta, drošības un energoefektivitātes prasībām.

Dabīgais akmens, SIA

Daugmale , Daugmales pagasts, Ķekavas nov., LV-2124
Apraksts: SIA "DABĪGAIS AKMENS" piedāvā mūsdienīgas akmens virsmas: vannas istabām, virtuvēm, akmens kāpnes un pakāpienus, sienu un grīdas plāksnes, dekoratīvos akmens apdares elementus, ekskluzīvus akmens dizaina risinājumus. Spēsim realizēt pašus pārdrošākos dizainiskos risinājumus no akmens.

Skaistuma smēde, SIA, Stiklinieka darbnīca

Vaidelotes 13, Rīga, LV-1055
Par uzņēmumu:

www.skaistumasmede.lv. Stiklinieku darbi, darbnīca stikla Rīgā. Rūdīts, rūdītais stikls. Stikla konstrukcijas. Vitrīnas izstrādājumi. Stikla piegriešana. Auto spoguļi. Spoguļu izgatavošana. Pārdaugava, Imanta, Zolitūde, Babīte, Mārupe, Iļģuciems, Bolderāja, Jūrmala.

Proffloor, SIA

Vienības gatve 32, Rīga LV-1004
Apraksts: Uzņēmums ar ilggadēju pieredzi un profesionāliem meistariem veiks koka grīdu, parketa ieklāšanu, kopšanu un atjaunošanu (slīpēšana, pulēšana, lakošana, eļļošana). Pie mums var iegādāties augstas kvalitātes parketu, parketa dēļus, līmes, eļļas un lakas koka grīdām.

Estetik Pluss, SIA, uzkopšanas, tīrīšanas serviss

Turpinām strādāt klātienē!
Rīga
Pakalpojumi:: ✓ jaunbūves uzkopšana ✓ dzīvokļu uzkopšana ✓ biroju uzkopšana ✓ telpu uzkopšana pēc remonta ✓ telpu uzkopšana pēc celtniecības ✓ telpu uzkopšana pēc īrniekiem ✓ logu tīrīšana ✓ ģenerāltīrīšana pēc celtniecības darbiem ✓ mājas uzkopšana ✓ telpu uzkopšana pēc remonta ✓ teritorijas uzkopšana ✓ uzkopšanas darbi ✓ uzkopšanas pakalpojumi ✓ logu mazgāšana

Frezaluks, SIA, lokšņu materiālu frēzēšanas pakalpojumi

Cepļa 22b, Rīga LV-1004
Pakalpojumi: Piedāvājam figūrgriešanas, 3D frēzēšanas, gravēšanas pakalpojumus kopā ar kvalitatīviem pazīstamu firmu un ražotāju materiāliem par konkurētspējīgām cenām. ✓ Lielformāta frēzēšanu ✓ Frēzēšana ✓ Gravēšana ✓ Projektēšana Mūsu izmantotie materiāli: ✓ Orgstikls ✓ PVC ✓ Polikarbonāts ✓ Tehniskā plastmasa ✓ Kompozītie paneļi ✓ Materiāli no koka ✓ Krāsainie metāli

Arkada Serviss, SIA, instrumentu darbnīca, veikals

Kārļa Mīlenbaha 16A, Rīga LV-1050
Par uzņēmumu:

"Arkada serviss" piedāvājumā - Rebir, Alko, Stiga instrumentu noma, garantijas remonts. Celtniecības tehnikas instrumentu noma, remonts. Celtniecības tehnikas, instrumentu pēcgarantijas remonts, apkalpošana. Dārza tehnikas noma, remonts.

Putusiltinasana.lv

Ragana, Bērzu 6-7, Krimuldas pagasts, Siguldas nov. LV-2144
Pakalpojumi:: ✓ Poliuretāna putu siltināšana ✓ Ēku jumtu, sienu, pamatu siltināšana ✓ Komercēku, angāru un objektu fasāžu, jumtu, sienu, pamatu siltināšana ✓ Putu siltināšana Kas ir putu siltināšana?:

Poliuretāna putas ir viens no efektīvākajiem mūsdienu izolācijas materiāliem – ātri ieklājams, izturīgs un ilgmūžīgs, nodrošina hermētisku vienlaidu siltinājumu bez šuvēm, plaisām un tukšumiem uz jebkuras virsmas. Izsmidzinātas noteiktā biezumā putas kļūst arī par skaņas, tvaika un ūdens izolatoru, kas kalpo līdz 50 gadiem. Poliuretāns ir materiāls, kas sastopams mums visapkārt – mājsaimniecības precēs, apģērbā, automobiļos, sporta inventārā u.c. Poliuretāna putas plaši izmanto modernajā būvniecībā daudzviet pasaulē (ASV, Kanādā, Āzijā, Skandināvijā, Lielbritānijā u.c.), jo, pareizi iestrādājot, šis siltumizolācijas materiāls ļauj panākt augstu ēku energoefektivitāti un ievērojami samazināt apkures izmaksas. Putu siltināšanas pielietojums ir ļoti plašs – no pamatiem līdz jumtiem kā nelielās privātmājās un saimniecības ēkās, tā industriālos angāros. Poliuretāna putas veidojas divu polimēra grupas vielu – izocianāta un poliola – savienojuma rezultātā. Šīs divas komponentes tiek izsmidzinātas ar speciālu augstspiediena iekārtu, veidojot vienota slāņa izolācijas materiālu, kas nodrošina lielisku saķeri gandrīz ar jebkuru, arī nelīdzenu virsmu un būvniecības materiālu. Putu sastāvā nav ķīmisku šķīdinātāju, kā arī kaitīgu plastifikatoru, tām nepiemīt smarža. Putas ir ātri uzklājamas un sacietē jau 3 – 20 sekunžu laikā. Ražotāja garantija putu ilgstspējībai 25 gadi.

ENTARIO, SIA

Krustpils 54e, Rīga LV-1057
Koksnes aizsardzības līdzekļi:

SIA ‘’ENTARIO’’ ir oficiālais Čehijas rūpnīcas ‘’Bochemie” pārstāvis Baltijā un nodarbojas ar koksnes un būvmateriālu aizsardzības līdzekļu tirdzniecību. Bochemit produkcija tiek plaši pielietota kokapstrādes uzņēmumos. Produktiem ir augsta kvalitāte, kas atbilst visām Eiropas prasībām un standartiem. Koksnes aizsardzības ķīmijas: ANTISEPTIĶIS kokam, pret pelējumu, impregnēšanai, aizsardzībai pret uguni vairumtirdzniecība.

Darba materiāli, SIA, būvmateriālu interneta veikals

Lokomotīves 26, Rīga, LV-1057
Būvmateriālu tirdzniecība un vairumtirdzniecība:: ✓ Celtniecības bloki ✓ Siltumizolācijas materiāli ✓ Koksnes plāksnes ✓ Cementa loksnes ✓ Celtniecības plēves ✓ Fasādes siltināšanas materiāli ✓ Sausie maisījumi ✓ Dūmvadi ✓ Ģipškartons – profili ✓ Armatūras, betonēšanas piederumi ✓ Būvķīmija ✓ Instrumenti ✓ Darba aizsardzības preces ✓ Skrūves, naglas, stiprinājumi ✓ Jumta segumi ✓ Griesti, kāpnes, logi

General Cleaning, SIA

Krustkalni, Zālītes 10, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
Piedāvātie pakalpojumi:: ✓ Ģenerālā tīrīšana ✓ Linoleja tīrīšana, vaskošana ✓ Logu mazgāšana ✓ Mīksto mēbeļu tīrīšana ✓ Telpu ikdienas uzkopšana ✓ Grīdu vaskošana ✓ Specializētā virsmu tīrīšana ✓ Ārējās teritorijas uzturēšana un kopšana

House, SIA, PVC Alumīnija logi, durvis Vidzemē

Rīgas 45, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

SIA “House” dibināts 2010. gadā, Valmierā. Ar vairāk kā 7 gadu pieredzi, esam palīdzējuši atrast gan pareizās durvis gan logus visdažādākajiem klientiem. 

Šo gadu laikā esam izpratuši cilvēku vajadzības, lielāko pieprasījumu un biežāk izdarītās izvēles tieši tāpēc saviem klientiem piedāvājam tikai labākos PVC, alumīnija un koka  durvju un logu piedāvājumu.

Piedāvājam arī vārtu konstrukciju uzstādīšanu un visu kas ap to saistīts.