Frēzēšanas pakalpojumi, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

MDG Serviss, SIA

Silikātu 7F, Rīga, LV-1016
metālapstrādei, metālapstrādes uzņēmumiem, metāla virpošana, darbagalds, frēzes metālam, metāla virpošanas pakalpojumi

HWR-CHEMIE Baltija, SIA

Rīga
Piedāvājam visa veida tīrīšanas pakalpojumus, pļaušanas darbus un mauriņa atjaunošanu ar aeratoru visā Latvijā: ✓ Biroja uzkopšana ✓ Mājas uzkopšana ✓ Industriālo telpu uzkopšana ✓ Pārtikas rūpniecības telpas ✓ Servisa uzkopšana ✓ Augstspiediena mazgāšana ✓ Cauruļu mazgāšana ✓ Fasādes mazgāšana ✓ Jumtu mazgāšana ✓ Grafiti tīrīšana ✓ Logu mazgāšana ✓ Paklāju tīrīšana ✓ Mēbeļu tīrīšana ✓ Veikalu tīrīšana ✓ Kāpņu telpu mazgāšana ✓ Kapu pieminekļu tīrīšana ✓ Pieminekļu tīrīšana ✓ Strūklaku tīrīšana ✓ Transportlīdzekļu mazgāšana (auto, moto, lauksaimniecības tehnika un ūdenstrasports) ✓ Smago automašīnu izbraukuma mazgāšana ✓ Zāles trimmerēšana ✓ Mauriņa atjaunošanu ar aeratoru ✓ Frēzēšanas pakalpojumi ar dārza frēzi

Un citus specifiskus tīrīšanas pakalpojumus. Visu var notīrīt, ja izvēlas pareizos līdzekļus. Izmantojam tikai savu produkciju – profesionālos tīrīšanas līdzekļus, kuri dabā sadalās, tātad rūpējamies par dabu un nepiesārņojam to.

Keramserviss, SIA

Podnieku 21, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Piedāvājumā:: ✓ Keramikas izejmateriāli ✓ Karstumizturīgie un ugunsizturīgie materiāli ✓ Sildelementi un vadības sistēmas ✓ Ražošana un termoapstrāde Par mums:

"KERAMSERVISS" ir industrijas servisa uzņēmums ar pieredzi. Esam viena no vadošajām kompānijām Baltijā, kura darbojas termoapstrādes, siltumtehnikas un ugunsdrošības jomā. Piedāvājam materiālus un jaunākos tehniskos risinājumus sadarbībā ar vadošajiem termoindustrijas ražotājiem. Mūsu keramikas izejvielu un aprīkojumu veikals piedāvā materiālus keramiķiem, podniekiem, mākslas skolām un pulciņiem.

AL Ceļu Būve, SIA

Gaujas 27A, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Būvniecība Būvniecība ietver procesu no būvlaukuma sagatavošanas līdz izbūvētā objekta nodošanai ekspluatācijā. Būvējam ielas, laukumus, piebraucamos ceļus, ietves, izbūvējam caurtekas. Izmantojam, gan asfaltbetonu, gan betonu kā arī granīta bruģakmeni vai dabīgo akmeni. Izmantojam arī citus materiālus atbilstoši Klienta vajadzībām un vēlmēm. ✓ Rekonstrukcija Rekonstrukcija ietver asfaltbetona seguma virskārtas frēzēšanu, asfaltbetona seguma izbūvi, bruģakmens seguma nomaiņu, aku, gūliju līmeņošanu, caurteku nomaiņu, ietvju un ceļa apmaļu regulēšanu / nomaiņu, marķējuma uzklāšanu. ✓ Uzturēšana Uzturēšana ietver asfaltbetona seguma remontdarbus vasaras un ziemas sezonā, ātrumvaļņu izbūvi, bojāta bruģakmens nomaiņu, bojātu ietvju un ceļa apmaļu nomaiņu, bojātu aku, gūliju, ūdens kanālu nomaiņu, seguma marķēšanu, ceļa zīmju uzstādīšanu, drošības barjeru uzstādīšanu, caurteku konstrukciju apkopi un remontu. ✓ Citi pakalpojumi Ceļu būvtehnikas noma, kravas a/m un evakuatora pakalpojumi, sniega tīrīšanas/izvešanas darbi.

Tīrīšanas brigāde SL

Rīga
Apraksts:

Profesionāli meistari savā specialitātē veiks plaša apjoma labiekārtošanas un apzaļumošanas darbus Jūsu teritorijā. Kvalitāte, pieņemamas cenas. Sadarbībai atvērti.

MAZIE BRAKŠI, SIA

Gaismas 24-3, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Pakalpojumi: ✓ Arborists ✓ Bīstamo koku zāģēšana ✓ Koku kopšana ✓ Koku vainaga veidošana ✓ Celmu frēzēšana ✓ Šķeldošana ✓ Mauriņa aerācija Apraksts:

SIA "MAZIE BRAKŠI" ir uzņēmums, kas sniedz arboristu/kokkopju pakalpojumus, nodarbojas ar īpašumu labiekārtošanu, zāles/mauriņa pļaušanu.

WoodDoors, durvju salons – noliktava, SIA Arturas

DURVJU SALONS ATVĒRTS - LAIPNI GAIDĪTI!
Krustpils 65, Rīga, LV-1057
Durvis ar un bez furnitūras: Budžeta durvīm ir īpaši laba kvalitāte. Lētāk nenozīmē sliktāk. Salīdzinot ar cenas ziņā līdzīgiem analogiem, mūsu durvīm būs vislabākā kvalitāte, ko nodrošina kvalitatīvs koka pildījums. Mēs piedāvājam durvis rezervēt un uzglabāt līdz remontdarbu vai būvniecības darbu attiecīgajam posmam, kad pienākusi kārta durvju montāžai.

PrintPack Service, SIA, Reklāmas izejmateriāli

Piedrujas 7A, Rīga LV-1073
Par uzņēmumu:

SIA "PrintPack Service" ir starptautisks uzņēmums, kas uzsāka savu darbību Latvijā 2002. gadā. Uzņēmums nodarbojas ar digitālās drukas iekārtu un materiālu, poligrāfijas drukas materiālu, iepakojuma materiālu un spec. papīra tirdzniecību un pakalpojumu sniegšanu tipogrāfijām. SIA "PrintPack Serviss" piedāvā plašu klāstu lokšņu plastikātu, plastikāta griešanas un frēzēšanas pakalpojumus, kā arī krāsainas pašlīmējošās plēves reklāmai un automobiļiem.

Durvju centrs, SIA Andors birojs

Pakalniešu 7, Rīga LV-1024
Durvis:: ✓ Iekšdurvis ✓ Ārdurvis ✓ Furnitūra

Mūsu pieredzējušie meistari nomērīs ailes un uzstādīs durvis, bet konsultanti piedāvās labāko risinājumu atkarībā no jūsu vēlmēm!

Par "Durvju centrs":

"Durvju centrs" ir iekšdurvju un ārdurvju mazumtirdzniecības veikals, kura vēsture aizsākās 2014. gadā, apvienojot pieredzi, kas uzkrāta kopš 1998. gada, strādājot Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Mēs esam Rīgā, Pļavniekos, Gunāra Astras ielā 8, 2. stāvā. Veikals veidots kā specializēts durvju salons, kur ir izstādīti paraugi - vairāk nekā 100 dažādu modeļu un krāsu kombinācijas. Iespējams pasūtīt iekšdurvis un ārdurvis no vairākiem preču zīmju produkcijas katalogiem. "Durvju centrs" piedāvā pilnībā nokomplektētas durvis ar teicamu dizainu jebkurai gaumei. 

Rīgas stikls, SIA, stiklinieku darbnīca

Valmieras 39, Rīga LV-1009
Stikla apstrādes uzņēmums:

"Rīgas Stikls" ir 1992. gadā dibināta kompānija, kas darbojas stikla apstrādes jomā, ražojot izstrādājumus no stikla, rūdīta stikla, dekoratīvās plēves un spoguļiem. Uzņēmums ir kļuvis par atpazīstamu un uzticamu partneri stikla apstrādes tirgū, strādājot kā ar individuāliem pasūtītājiem, tā mēbeļu ražotājiem, arhitektūras un dizaina kompānijām. Bez stikla ražošanas un apstrādes, "Rīgas Stikls" piedāvā arī stiklotas konstrukcijas, drošības stiklus, dekoratīvos stiklus un stikla paketes.

Smart Eco Tiny, SIA

Hospitāļu 31-11, Rīga, LV-1013
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Smart Eco Tiny" ražo pārvietojamās un moduļu mājas, kā arī bērnu mēbeles un aksesuārus. Sniedzam arī CNC frēzēšanas un lāzergravēšanas pakalpojumus.

Reklāmas Stils, SIA

Mūkusalas 72, Rīga LV-1004
Mūsu pakalpojumus izmanto – tirdzniecības kompleksi, tirdzniecības centri, reklāmas aģentūras, pasākumu organizatori, koncertu organizatori, izstāžu rīkotāji un valsts svētku rīkotāji. Drukas produkti ir paredzēti iekštelpām (indoor) un āra apstākļiem (outdoor), jo tiem ir ļoti laba noturība pret vides apstākļu ietekmi, kā piemēram – saule, lietus, vējš, krusa, sniegs un sals.

Darba spars, SIA

Slokas 55, Rīga, LV-1007
Apraksts: Rūpnīca Darba Spars SIA piedāvā metāla apstrādes pakalpojumus un pieņem pasūtījumus metāla konstrukciju un dažādu metālizstrādājumu izgatavošanai no tērauda, nerūsējoša tērauda, alumīnija, un citiem krāsainiem metāliem! Izgatavojam ielu nosaukumu plāksnītes!

Glāzeri BT, SIA, Ražotne

Piņķi, Priedaines 6, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Stikla produkti:: ✓ Rūdīts stikls ✓ Digitāli printēts stikls ✓ Krāsots stikls ✓ Laminēts stikls ✓ Ugunsdrošais stikls ✓ Stikla paketes ✓ Stiklotās konstrukcijas Pakalpojumi:: ✓ Stikla griešana ✓ Stikla apstrāde ✓ Stikla digitālā printēšana ✓ Stikla krāsošana ✓ Stikla rūdīšana ✓ Stikla laminēšana ✓ Ugunsdrošā stikla griešana

Industry Partner Limited, SIA

Daugavgrīvas šoseja 6b, Rīga LV-1016
CNC virpošana, CNC frēzēšana, iekārtu būvniecība, virpošanas un frēzēšanas pakalpojumi ., Programmējamie virpošanas un frēzēšanas darbagaldi. Metinātas metālkonstrukcijas, konstrukcijas.

Proring.lv

Ganību dambis 19, Rīga, LV-1005
Metālapstrādes pakalpojumi . Dubultmasas/ vienmasas spararatu atjaunošana, restaurācija., Virpošanas, frēzēšanas pakalpojumi . Metināšana, metināšanas darbi, balansēšana.

CNC Latvia, SIA

Jūrkalnes 1, Rīga, LV-1046
frēzēšana, metāla virpošana, metāla izstrādājumi, metālizstrādājumi, metāla detaļas, metāls, frēzēšana, frēzēšanas , pakalpojumi , frēzēšanas darbi, virpošana, virpošanas pakalpojumi , virpošanas darbi, CNC virpošana, CNC

VAG Technics, SIA

Jāņavārtu 19, Rīga, LV-1073
Virpošana, frēzēšana, mašīnbūve, Precīza metāla detaļu izgatavošana, virpošanas un frēzēšanas pakalpojumi , programmvadības darbagaldiem, detaļu izgatavošana pēc rasējumiem, pēc parauga, programmējamie virpošanas un frēzēšanas

Kristapa īpašumi, SIA

Spāres 21, Rīga LV-1002
Virpošanas, frēzēšanas , metināšanas, urbšanas darbi, pakalpojumi . Metāla apstrāde. Metāls.

Grupa lukss, SIA

Ķengaraga 10A, Rīga LV-1063
Frēzēšana, Frēzēšanas pakalpojumi , Frēzēšanas darbi. 3D frēzēšana. CNC frēzēšana. Koka frēzēšana., Metālizstrādājumi, metāla izstrādājumi, metālapstrādes pakalpojumi , metālkonstrukcijas, zobratu izgatavošana