Futbols, visā Latvijā

Drukāt
ZL.LV iesaka

Volkswagen ledus halle, Brocēnu sporta centrs, SIA

Ezera 1, Brocēni, Saldus nov. LV-3851
Brocēnu sporta stadions Brocēnos, Brocēnu sporta zāle, futbola laukums Brocēnos, basketbola zāle, naktsmītnes, hokeja inventāra veikals. Sporta centrs, sporta klubi, sporta organizācijas, sporta sacensības, sporta skola, sporta halle, sporta zāle, sporta laukumi, futbola laukumi, slēgta tipa ledus laukums, ledus halle, sporta veikals,

Madonas bērnu un jaunatnes sporta skola

Gaujas 13, Madona, Madonas nov., LV-4801
Vieglatlētika, basketbols, distanču slēpošana, BMX, volejbols, orientēšanās, futbols , biatlons.

Olimpiskais centrs Limbaži, SIA

Parka 36, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Kafejnīca, sporta nometnes, konferenču zāle, viesnīca, naktsmītnes, nakšņošana, basketbols, volejbols, futbols

Pūčuks, SIA, Pirmsskolas izglītības iestāde

Stacijas 18, Jelgava LV-3001
Apraksts:

"Pūčuks", Pirmsskolas izglītības iestāde. Pirmsskolas izglītības nodarbības bērniem 1,5 - 7 gadu vecumam. Sagatavošana skolai no 5 līdz 7 gadu vecumam. Interešu izglītība - angļu valoda, ansamblis, mūzika, futbols, tautiskās dejas, karatē nodarbības, klavieres bērniem, klavierspēle, nodarbības "Sajūtu istabā" speciālā pedagoga vadībā ar Montesori pedagoģijas materiāliem. Logopēds.

MTE, SIA, Meliorācija, ceļu būve un uzturēšana, būvtehnikas pakalpojumi

Saules 67, Madona, Madonas nov., LV-4801
Pakalpojumi:: ✓ Meliorācijas darbi – būvējam, rekonstruējam, uzturam ✓ Autoceļi un laukumi – būvējam, rekonstruējam, uzturam ✓ Būvtehnikas pakalpojumi – plašs tehnikas parks ✓ Mežizstrāde – sagatavojam un pievedam ✓ Tilti – rekonstrukcija, remonts, uzturēšana ✓ Ūdenskrātuves un hidrobūves – būvējam, attīrām, labiekārtojam

Sporta halle, SIA

Vietalvas 1, Rīga LV-1009
Par uzņēmumu:

SIA "Sporta halle" izveidotājs un dibinātājs ir ilggadējais Latvijas basketbola valstsvienības dalībnieks un kapteinis – Edgars Šneps. Kopš izveidošanas 1997. gadā viņš kopā ar partneriem pārveidojis uzņēmumu no vienkārša tirdzniecības uzņēmuma par uzņēmumu, kas būvē, renovē un aprīko sporta objektus. Pēdējos gados stabili aug uzņēmuma eksporta sadaļa, piedaloties arvien jaunu sporta objektu būvniecībā ārpus Latvijas. Kopš 2005. gada esam vadījuši vai piedalījušies vairāk nekā 500 sporta objektu būvniecībā, renovācijā un aprīkošanā pārsvarā Latvijā, Igaunijā un Lietuvā. Tomēr mūsu portfolio atradīsiet arī objektus, kas realizēti Ukrainā, Kazahstānā, Krievijā un citur. Veicam sporta spēļu zāļu un stadionu pilnu aprīkošanu ar segumiem, tribīnēm, tablo un inventāru. Kopš 2020. gada spējam nodrošināt arī ekonomisku augstākās kvalitātes apgaismojuma uzstādīšanu vai nomaiņu par saviem līdzekļiem. Ja nepieciešams, veicam telpu remontu.

Deicija, SIA

Pērses 1, Baldone, Ķekavas nov., LV-2125
Pakalpojumi: ✓ Labiekārtošanas projektu izstrāde ✓ Zālienu ierīkošana ✓ Apstādījumu ierīkošana ✓ Ceļa un laukumu būve ✓ Akmensdārzu būve ✓ Dārzu un teritoriju sakopšana un uzturēšana ✓ Nogāžu un krastu nostiprināšana ✓ Dārzu rekonstrukcija

Burtakas, SIA, Atpūtas komplekss, viesu nams Vidzemē

"Burtakas" , Straupes pagasts, Cēsu nov. LV-4152
Piedāvājam: ✓ Pirts ✓ Peldvietas dīķos ✓ Kubla pirts ✓ Aktīva atpūta ✓ Brauciens ar laivu ✓ Viesu nams ✓ Romantiskais namiņš diviem Atpūtas komplekss:

Laipni lūdzam ar visu ģimeni un draugu pulku brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Vārda tiešā nozīmē – velnišķīgi labi atpūsties!

Surface4you, SIA

Lizdēni, Parka 6, Rencēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4232
Mākslīgās zāles priekšrocības:: ✓ Nav jālaista; ✓ Neprasa nezāļu iznīcināšanu; ✓ Nav jāpļauj; ✓ Atgādina dabīgo zālienu; ✓ Slodzes izsturīga; ✓ Dabiski zaļš visu gadu; ✓ Dažādu krāsu izvēle; ✓ Ugunsdrošs; Gumijas segumi:

Piedāvājam gumijas seguma ieklāšanu. Parasti šo segumu plaši izmanto sporta laukumos un bērnu rotaļu laukumos. Gumijas segumi tiek sagatavoti no speciālām granulām, tās sajaucot ar saistvielām. Granulas ar speciālu līmi tiek sajauktas objektā, izmantojot specializētu mikseri. Gumijas granulas ir pieejamas dažādās krāsās.

Krastmaļi sēklas, SIA, Zālāju sēklu veikals - internetveikals

Dunalka, "Graudi" , Dunalkas pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3452
Piedāvājam:: ✓ Zāliena sēklas apzaļumošanai ✓ Sēklu maisījumi pļaušanai un ganīšanai ✓ Puķu pļavas sēklas ✓ BIO un BIO-minerālie mēslojumi Par mums: ZS “KRASTMAĻI” ir sēklkopības uzņēmums, kas apsaimnieko ap 550 ha un audzē kviešus, miežus, rapsi un dzeltenos zirņus. Saimniecības specializācija ir zālāju sēklaudzēšana – vairāk nekā 100ha platībā tiek audzēts baltais un sarkanais āboliņš, timotiņš, pļavas auzene un sarkanā auzene. Zeme – mūsu spēks!

JS projekts, SIA

Mazā Nometņu 45a, Rīga, LV-1002
Apraksts: Uzņēmums JS Projekts piedāvā plašu apģērbu klāstu, kā arī apģērbu apdrukas pakalpojumus firmām. Mūsu veikalā atradīsiet apģērbus visdažādākajiem laikapstākļiem un nolūkiem. Plašs ārpustelpu apģērbu klāsts, kā arī izturīgu darba apģērbu piedāvājums.

Rīgas Mākslas un mediju tehnikums

Jūrmalas gatve 96, Rīga, LV-1029
Programmas:: ✓ Multimediju dizaina speciālists (WEB, animācija, mobilā aplikācija) ✓ Videooperators ✓ Apgērbu dizaina speciālists ✓ Foto dizaina speciālists ✓ Metālmākslas izstrādājumu modelētājs ✓ Stila mēbeļu modelētājs ✓ Vizuālās reklāmas dizaina speciālists ✓ Vides dizaina speciālists ✓ Tēlniecības objektu dizaina speciālists ✓ Tekstilmateriālu dizaina speciālists ✓ Apdares darbu tehniķis ✓ Interjera dizaina speciālists ✓ Mēbeļu galdnieks

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Mūsu misija: ✓ būt lietderīgiem cilvēkiem ✓ ekonomēt klientu naudu un laiku ✓ padarīt klientu dzīvi vienkāršāku un interesantāku Apraksts:

Mēs strādājam kopš 2003. gada! Preču piegāde notiek visā Latvijā, kā arī ārvalstīs. Pieejami vairāki preču saņemšanas veidi:

✓ piegāde Omniva vai Venipak pakomātos (mūsu pastāvīgie reģistrētie klienti, veicot atkārtotus pasūtījumus no 10 EUR, saņem BEZMAKSAS piegādi Omniva vai Venipak pakomātos); ✓ piegāde ar kurjerpastu; ✓ piegāde CircleK, Latvijas pasts pakomātos, DPD Paku skapjos; ✓ piegāde pasta nodaļās; ✓ personīga saņemšana mūsu ofisā Rīgā pēc iepriekšējas vienošanās.

Mēs vienmēr cenšamies piedāvāt klientam izdevīgāku piegādes veidu. Rīgas pilsētas robežās preces tiek piegādātas bez maksas, ja pasūtījumu summa virs 80 EUR. (Pasūtījumiem līdz 80 EUR piegādes maksa ar kurjerpastu ir 5 EUR.) Preču piegādes izmaksas ar kurjerpastu pārējā Latvijas teritorijā ir no 6 EUR līdz 15 EUR. Par lielu un nestandarta paku piegādes cenām lūdzam interesēties, piezvanot uz mūsu veikalu +371 29765977. Preču piegāde notiek pēc iespējas īsākā laikā.

JK kvalitāte, SIA, Būvniecības uzņēmums Zemgalē

Uzvara, Bauskas 2-3.st., Gailīšu pagasts, Bauskas nov. LV-3931
Būvuzņēmuma pakalpojumi:: ✓ Privātmāju, ēku būvniecība ✓ Demontāžas darbi  ✓ Iekšdarbi, apdares remontdarbi  ✓ Krāsošanas darbi  ✓ Ēku fasādes atjaunošana, apdare, māju siltināšana  ✓ Angāru betonēšanas darbi  ✓ Sporta laukumu atjaunošana ✓ Daudzstāvu māju renovācija, siltināšana  ✓ ECO mājas, fasādes atjaunošana  ✓ Betonēšanas darbi, ēku pamatu betonēšana  ✓ Santehniskie darbi ✓ Flīzēšana ✓ Ūdensapgāde  ✓ Kanalizācijas ierīkošana  ✓ Jumta seguma maiņa, renovācija  ✓ Elektroinstalācija, elektromontāžas darbi  ✓ Projektēšanas darbi, tāmēšana ✓ Būvdarbi, zemes darbi

 

ZL.LV iesaka

Dieniņas, lauku māja

Bērzciems, "Dieniņas" , Engures pagasts, Tukuma nov. LV-3113
Apraksts: Izdarības un jautrība Zvejnieku sētā „Dieniņas” ekskursantiem. Degustācija un ekskursija pie jūras un sētā. Namiņš ir restaurēts, bet tajā saglabāts viss senlaicīgais – gan mēbeles, gan iekārtojums. Protams, tajā ir arī mūsdienīgas labierīcības. Atkarībā no sezonas “Dieniņās” tiek piedāvātas kaltētas butes, karsti kūpināti luči un zuši, karsti kūpinātas butes, sīgas, mencas, reņģes, brekši, salakas, vimbas, asari, uz oglēm ceptas brētliņas un citas vietējās zivis. Tāpat tiek iepirktas un gatavotas karpas, nēģi, siļķes, skumbrijas.

New You by OSP Baltic, SIA

Ventspils 43, Rīga LV-1002
Piedāvājam:: ✓ Papīra krūzes ar pilnkrāsu apdruku ✓ Personalizēti apģērbi darbam un atpūtai ✓ biznesa suvenīri un dāvanas ✓ Iespieddarbi ✓ Apbalvojumi ✓ Sporta apģērbi ✓ Vides reklāmas ✓ Flash tetovējumi Tehnoloģijas:: ✓ Termodruka ✓ Izšūšana ✓ Digitālā druka ✓ Ofseta druka ✓ Sietspiede ✓ Ploterdarbi ✓ Sublimācija ✓ Lāzergravēšana

Garāža, restorāns-bārs

Aldaru 10, Rīga LV-1050
Apraksts: Viskija bārs-restorāns "Garāža" ir neparasta vieta mazajā Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt izcilu maltīti, ekskluzīvu Single Malt viskiju piedāvājumu, reibinošus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus. Te ātri vien vari justies kā savējais, gan satiekot draugus pie alus kausa, gan baudot romantiku, gan viesiem izrādot Vecrīgas interesantākās vietas.

Ideju dizains, SIA, apsveikuma kartiņas, ielūgumi, pasūtīšana, izgatavošana

Rīga
Personalizētas apsveikumu kartītes, ielūgumi.:

Apsveikuma kartīte ir sūtītāja saruna ar saņēmēju. Saruna caur krāsām, formām, simboliem un protams, visu ko ietverat redzamajā un neredzamajā vēlējumā. Tā ir kā stāsts un rotaļa, kurā piedalās stāstītājs un klausītājs. Vai klausītājs stāstā uztver to pašu ko stāsta stāstītājs? Tas atkarīgs no klausītāja, stāstītāja un apsveikuma kartītes :)

Ideju dizains meistari izgatavo personalizētas, tematiskas apsveikuma kartītes uzņēmumiem. Kartītes dizainu iespējams piemērot uzņēmuma logo, stilam, krāsām, un citām vajadzībām. Apsveikumus iespējams iegādāties arī elektroniskā, gif un video formātā.

Pašdarināti, personalizēti, jūsu pasākuma stilam un krāsu gammai piemēroti ielūgumi lai ir pirmais vēstnesis par skaisto, ilgoto un svarīgo jūsu dzīves notikumu! Taureņi, mežģīnes, rozes, magones, rudzupuķes, pērlītes, lentītes vai  latvju raksti ir tikai neliela daļa no idejām apspēlētā tēmu klāsta, kuras piedāvājam jūsu ielūgumu dizainam.

ZL.LV iesaka

Rīgas 75. vidusskola

Ogres 9, Rīga LV-1019
Apraksts:

Rīgas 75. vidusskola akreditēta līdz 2025. gada 10. janvārim. Skolas programmas akreditētas līdz 2025. gada 10. janvārim. Vispārējā pamata un vidējā izglītība Rīgā, mazākumtautību programmas.

Grāveri, kempings

"Grāveri" , Rendas pagasts, Kuldīgas nov. LV-3319
Apraksts:

Jauns kempings Usmas ezera krastā! Skaista un ideāli piemērota vieta atpūtai ar ģimeni, draugiem vai privātu pasākumu rīkošanai (sporta spēles, salidojumi, dzimšanas dienas, Līgo u.tml.). Kempinga mājas, pirts, viesu māja, telšu vietas, nojume ar galdiem un soliem, pirtnieka pakalpojumi, futbola un volejbola laukumi, laivu noma, ugunskura vietas, piknika galdi, soli un mangali.  Laipni lūgti kempingā "Grāveri"! http://www.booking.com/hotel/lv/graveri-kempings.lv.html