Gaļas pārstrāde, visā Latvijā

Drukāt

“Dotnuva Baltic”, SIA, Lauksaimniecības tehnikas centrs Vidzeme

Purva 21, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Jauna, lietota lauksaimniecības tehnika, lauku tehnikas tirdzniecība, noma, izīrēšana, lauksaimniecības tehnikas serviss, rezerves daļas, traktortehnika, traktori, graudu, labības kombaini, augsnes apstrādes tehnika, lopbarības sagatavošanas tehnika, miglotāji, sējmašīnas, pļaušanas tehnika, piekabes un puspiekabes, minerālmēslu

“Dotnuva Baltic”, SIA, Lauksaimniecības tehnikas centrs Latgale

Neretas 82, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Jauna, lietota lauksaimniecības tehnika, lauku tehnikas tirdzniecība, noma, izīrēšana, lauksaimniecības tehnikas serviss, rezerves daļas, traktortehnika, traktori, graudu, labības kombaini, augsnes apstrādes tehnika, lopbarības sagatavošanas tehnika, miglotāji, sējmašīnas, pļaušanas tehnika, piekabes un puspiekabes, minerālmēslu

DCL, SIA, tehnoloģiskie risinājumi pārtikas ražošanai

Ilzenes 26, Rīga LV-1005
Apraksts: SIA DCL ir uzņēmums ,kurš nodarbojas ar ražošanas palīgmateriālu ražošanu un piegādi pārtikas pārstrādes industrijas rūpnīcām . Sākotnējā darbības fokusa specializācija -gaļas pārstrādes uzņēmumi, kas šobrīd ir paplašināta ar sortimenta piedāvājumu Piena, Zivju ,Dārzenu pārstrādes un Maizes industrijām. Uzņēmums ir viens no līderiem savā jomā Baltijas tirgū un aktīvi darbojas citu tirgu, kā Polija, Izraēla, Vidus- Āzijas valstis un Skandināvijas reģiona apgūšanā.

Mikrokultūra

Rudzrogu 1, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Bet kas ir mikrokultūra?:

Mēs esam šīs Zemes neatņemama sastāvdaļa, kas ir cieši saistīta ar dabu. Kad mūsu vidē notiek ķīmiskas un nedabiskas izmaiņas, mūsu ķermenis un prāts to jūt. Tas, kas notiek makro pasaulē, notiek arī mikro pasaulē - mūsu ķermeņos. Pārstrādāta pārtika, emisijas, spēcīgi medikamenti, klimata pārmaiņas, pesticīdiem noslogota pārtika, steidzīgs dzīvesveids, ekrāni, kas ņirb mūsu sejās, un nepietiekams miegs - tas viss ietekmē un izjauc mūsu iekšējo ekosistēmu. Mikrokultūra ir aicinājums dziedēt iekšējo mikroekosistēmu. Mēs aicinām uzsākt ceļojumu uz veselību ar maziem, mikro pūliņiem, iekļaujot arī mūsu produktus savā ikdienas rutīnā.

BEET-TOX frakcionētas biešu sulas šoti: diētiskais produkts aknu funkciju un darbības uzlabošanai, samazina tauku veidošanos un uzkrāšanos aknās, veicina tauku vielmaiņas optimizēšanu, veicina šūnu atbrīvošanos no liekajiem taukiem, holesterīna un tiek kavēta tauku veidošanās, uzlabo skābekļa piegādi, kas palielina izturību un samazina nogurumu ilgstošas slodzes laikā. Melnā plūškoka koncentrēta sula bez pievienota cukura vai saldinātājiem: palīdz uzturēt elpošanas sistēmas veselību, stiprina imūnsistēmu, pretiekaisuma īpašības, mazina urīnceļu infekcijas, atvieglo alerģiju simptomus, antocianīnu, flavonoīdu un fenolskābju saturs. CleanKill zāļu pretparazītu un pretsēnīšu tabletes: iedarbīgas zāļu tabletes, kas attīra organismu no helmintiem, patogēnām baktērijām, sēnītēm. Dabīgais sastāvs ir lieliska alternatīva citiem pretparazītu preperātiem, kuriem ir spēcīga ietekme uz orgāniem un izraisa blakusparādības. Tabletēs ir aktīvās sastāvdaļas vērmeles lapas, priežu mizas un čagas ekstrakts (bagāts ar fulvīnskābi), krustnagliņu pulveris, kanēlis, kurkumas saknes pulveris, nātres lapas, kumelīšu ziedi.

Latvijas Sertifikācijas centrs, SIA

Lāčplēša 87i, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Ekspertīze ✓ Testēšana ✓ Apmācības ✓ Sertifikācija ✓ Konsultācijas Sertifikācijas centrs:

Latvijas sertifikācijas centrs (LATSERT) ir vadošā nacionālā produktu atbilstības novērtēšanas institūcija Latvijā. Galvenie stūrakmeņi LATSERT sadarbībai ar klientiem ir: vērtējums, kas balstīts uz objektīviem faktiem, zināšanām un tiesisko regulējumu respektēšanu, godīgums un atklātums, ētisko principu respektēšana un ievērošana, konfidencialitātes nodrošināšana. CE sertifikācija, testēšana, kvalitātes pārbaudes, atbilstības novērtēšana, kvalifikācijas celšana, laboratorija, sertifikāti Latvijā, Rīgā.

Rīgas saldētava, SIA, Noliktava, Aukstā noliktava, Saldētava, Biroju telpu noma

Robežnieku 7, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts: SIA “Rīgas Saldētava” sniedz preču uzglabāšanas pakalpojumus PVD sertificētā noliktavu kompleksā ar regulējamu uzglabāšanas temperatūras režīmu. Uzglabāšanas temperatūras diapazons +4 C līdz -18 C, kas uzstādāms atsevišķi 12 autonomām noliktavu kamerām. Noliktava pilnībā atbilst pārtikas aprites uzņēmumu vajadzībām, kuras darbojas ar gaļas produktiem, zivīm, piena produkciju, augļiem, dārzeņiem, kā arī veic šādu produktu pārstrādi, šķirošanu, tirdzniecību, u.c. Noliktavas atrašanās vieta Mārupē, Rīgas lidostas tuvumā, nodrošina ērtu piebraukšanu gan vieglajam, gan kravu transportam.

Bērnu virtuve, Bērnu ēdināšana, SIA Lucrum

Lāčplēša 36, Rīga LV-1011
Uzņēmums piedāvā: Mēs piedāvājam profesionāli izveidotu bērnu ēdienkarti, kas atbilst visiem Pārtikas veterinārā dienesta noteikumiem. Izstrādājam profesionālu ēdienkarti bērniem ar veselības problēmām (ar alerģiju, kuņģa problēmām). Ekoloģiski tīri produkti: Ikdienas darbā mēs izmantojam tikai ekoloģiski tīrus latviešu izcelsmes produktus. Uzņēmumi, ar kuriem mēs sadarbojamies: ✓ maize – "Bēnes PB" maizes ceptuve; ✓ gaļas produkti – SIA "Lēdurgas miesnieks", "Nākotne" gaļas pārstrādes uzņēmums; ✓ piens – SIA "Rankas piens"; ✓ konditorejas izstrādājumi – SIA "Smiļģu beķereja"; ✓ dārzeņi – Ilmara Pētersona zemnieku saimniecība "BALTIŅI"; ✓ zivis – SIA "Salas zivis"; ✓ ECO piena produkcija (biezpiens, piens, skābais krējums, biezpiena sieriņi) – SIA "Tukuma piens"; ✓ augļi – SIA "Kabuleti fruit".

Mazā Parīze, kafejnīcas ēdienu piegāde, banketi, SIA Lucrum

Piegāde ar Bolt Food!
Lāčplēša 36, Rīga LV-1011
Atbalstām vietējos ražotājus: Mēs izmantojam tikai ekoloģiski tīrus produktus no vietējiem ražotājiem. Ikdienas darbā mēs izmantojam tikai ekoloģiski tīrus latviešu izcelsmes produktus. Uzņēmumi, ar kuriem mēs sadarbojamies: ✓ maize – "Bēnes PB" maizes ceptuve; ✓ gaļas produkti – SIA "Lēdurgas miesnieks", "Nākotne" gaļas pārstrādes uzņēmums; ✓ piens – SIA "Rankas piens"; ✓ konditorejas izstrādājumi – SIA "Smiļģu beķereja"; ✓ dārzeņi – Ilmara Pētersona zemnieku saimniecība "BALTIŅI"; ✓ zivis – SIA "Salas zivis"; ✓ ECO piena produkcija (biezpiens, piens, skābais krējums, biezpiena sieriņi) – SIA "Tukuma piens"; ✓ augļi – SIA "Kabuleti fruit".

Kronis, SIA, pārtikas ražotājs

Dārznieku ceļš 8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Augļu un dārzeņu pārstrāde , Dārzeņu, augļu, ogu, sēņu, iepirkšana, uzpirkšana vairumā.

Latvijas Kredītu centrs, SIA

Lāčplēša 20a, Rīga LV-1011
Pakalpojumi:: ✓ Naudas aizdevums juridiskām personām ✓ Kredīts uzņēmumiem bez ķīlas  ✓ Kredīts uzņēmumiem ✓ Investīciju kredīts ✓ Īpašnieka aizdevums uzņēmumam ✓ Kredītu apvienošana  ✓ Parādu apvienošana saimnieciskās darbības veicējiem ✓ Auto līzings saimnieciskās darbības veicējiem

Worming, SIA

"Līči" , Vītiņu pagasts, Dobeles nov. LV-3708
Labvēlīga ietekme:: ✓ atveseļo, bagātina augsni un uzlabo tās struktūru ✓ uzlabo smago māla augšņu aerāciju un iekšējo drenāžu ✓ palielina smilšainu augšņu ūdens noturēšanas spējas ✓ bagāts ar humusvielām, kas ir labvēlīga vide vajadzīgajiem mikrobiem ✓ mikroelementu un makroelementu daudzveidība augiem viegli pieejamās formās ✓ stimulē augu augšanu un palīdz tiem tikt galā ar slimībām ✓ samazina ikgadējās dārza uzturēšanas izmaksas un rūpējas par dabu un vidi ✓ palielina dīgtspēju par 11-24%,salīdzinot dīgļus, ja neizmanto humusu ✓ palielina ražību par 15-25%; salīdzinot, ja humuss netiek izmantots ✓ ražu iegūst līdz divām nedēļām ātrāk, salīdzinot, ja humuss netiek izmantots. 

EKSPERTS AE, SIA

K.Valdemāra 118, Rīga LV-1013
Vērtēšanas mērķi:: *Kredīta vai līzinga noformēšanai; *Tirgus vērtības noteikšana mantas atsavināšanas gadījumā; *Mantas novērtēšanu izsoles vajadzībām; *Mantojamās mantas novērtēšana; *Mantiskā ieguldījuma novērtēšana; *Īpašuma apdrošināšanai; *Grāmatvedības uzskaites, bilances sakārtošanai; *Īpašuma novērtēšanu pašu vajadzībām.

 

svaruveikals.lv, BK Systems, SIA

Ūnijas 6, Rīga, LV-1084
Piedāvājumā:: ✓ Auto svari ✓ Svaru komponentes ✓ Industriālie svari ✓ Galda svari ✓ Mobilie svari ✓ Medicīnas svari ✓ Laboratorijas svari ✓ Grīdas svari Apraksts:

Svari un svēršanas sistēmas profesionāļiem. Tiem, kuri pēta, ražo, pārstrādā, transportē un tirgo. Visiem profesionāļiem, kuriem precīzi jāzina, cik miligramu vai desmitu tonnu ir uz svaru platformas. Mēs esam gatavi projektēt un izgatavot unikālus, tikai jums piemērotus, svara mērīšanas līdzekļus, kā arī pārdot no sava veikala noliktavas populārus un plaši pieprasītus svaru modeļus. Varbūt tas, kas vajadzīgs jums, atrodams kādā no sadarbības partneru svaru produkcijas katalogiem - atvedīsim vajadzīgos svarus vai svaru komponentes pēc jūsu pasūtījuma maksimāli īsā laikā.

GastroBurg, SIA

Berģi, Jaunā Līgo 31, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Par uzņēmumu:

SIA "GastroBurg" zīmols Vitrum vairāk kā 25 gadus specializējas restorānu, kafejnīcu, bāru, ēdnīcu un dažāda formāta pārtikas ražošanas uzņēmumu kompleksā aprīkošanā, kā arī ātrās ēdināšanas uzņēmumu organizēšanā. Uz šo dienu mūsu portfolio ir vairāk kā 5000 veiksmīgi realizētu objektu Latvijā, Igaunijā, Lietuvā, Vācijā, Dānijā, Norvēģijā, Zviedrijā, Lielbritānijā, Krievijā, Baltkrievijā un Kazahstānā. Veicot projekta izstrādi, mūsu menedžeri ievēros telpas īpatnības, Jūsu uzņēmuma individuālo specifiku, izstrādās tieši Jūsu uzņēmumam tehnoloģiskās un mārketinga rekomendācijas, apdomās ērtas darba vietas personālam un izveidos komfortablu zonu apmeklētājiem. Pareizi izvēlētais aprīkojums palīdzēs Jums dažādot ēdienkarti, samazināt izmaksas un paaugstināt konkurētspēju.Vitrum kolektīvs padarīs Jūsu ēdināšanas uzņēmumu veiksmīgu!

Kantiņi, SIA Apstrādes cehs

Birži, "Vangas" , Salas pagasts, Jēkabpils nov., LV-5214
Patlaban uzņēmumā strādā desmit darbinieki, un šeit notiek viss ražošanas process, kura laikā neapstrādāts izejmateriāls pārtop gala produktā. Mēs piedāvājam:: ✓ Akmens eksperta un dizainera konsultācijas ✓ Mērījumu veikšana objektā ✓ Akmens bloku (lielgabarīta akmens detaļu) piegāde ✓ Akmens griešana ✓ Akmens pulēšana ✓ Akmens termoapstrāde ✓ Akmens tīrīšana, apstrāde ar speciālo ķīmiju ✓ Gravēšanas pakalpojumi ✓ Teksta iestrāde ar smilšu strūklu ✓ Portretu gravēšana ✓ Fotokeramikas izgatavošana ✓ Materiālu piegāde objektā (visā Latvijā)

Tārgalīte, SIA

Tārgale, "Liepzari" , Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621
Par uzņēmumu:

SIA "Tārgalīte" galvenā nodarbošanās - šķirnes liellopu audzēšana, tirdzniecība, vaislas materiāls. Augkopība un tehniskās kultūras, graudi, rapsis. Piena ražošana un tirdzniecība.

Unilevel, SIA, polietilēna, papīra, bio maisiņi

Turpinām strādāt klātienē!
Rāmuļu 21, Rīga, LV-1005
Mūsu piedāvātie produkti:: ✓ Bioloģiski kompostējami maisi (maisiņi) ✓ Reklāmas maisiņi ✓ Bakalejas un beramo produkcijas iepakojumi ✓ Maisiņi pārtikas rūpniecībai ✓ Maisiņi rūpniecībai ✓ Higiēnas preču maisiņi ✓ Piedāvājumi autoservisiem ✓ Slēdzamie maisi ✓ Plēves

NOVA Rent, SIA

Dravnieku 9, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Tirgojam, nomājam, veicam remontu, apkopes lauksaimniecības tehnikai, celtniecības tehnikai, ceļu būves tehnikai:: ✓ Lauksaimniecības tehnika ✓ Graudaugu kulšanas tehnika ✓ Teleskopiskie iekrāvēji ✓ Komunālā tehnika ✓ Mežizstrādes tehnika ✓ Dārza tehnika ✓ Celtniecības tehnika ✓ Ceļabūves tehnika ✓ Mazlietota tehnika ✓ Lietota tehnika ✓ Rezerves daļas

Lēdurgas Gaļas Pārstrāde, SIA

"Cepļi" , Lēdurgas pagasts, Siguldas nov., LV-4012
Gaļas pārstrāde, pārtika