Galdauti, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

ALANDEKO.COM, interneta veikals, mēbeles, paklāji, lampas

Grenču 1a, Rīga LV-1029
Alandeko, preces mājai, interjera priekšmeti, dāvanas, paklājs, deko paklāji, dizaina paklāji, ieejas paklāji, ādas paklāji, vannas istabas paklāji, klasiski paklāji, moderni paklāji, apaļi paklāji, griestu lampa, lustras, lampas viesistabai, lampas guļamistabai, grīdas lampas, galda lampas, sienas lampas, mēbeles, sofas, soli, krēsli,

Versupack, SIA

Lielirbes 17a-35, Rīga LV-1046
Specializācija:: Uzņēmums darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, un tā piedāvājumā ir tādas preces kā vienreizlietojamie trauki un galda piederumi, papīra maisiņi kulinārijas izstrādājumiem, augstas kvalitātes papīra salvetes un galdauti, trauki keiteringam un furšetiem. Interneta mājaslapā ir iespējams apskatīt katalogu.

Lindas šūšanas salons

Krūmu 41-43, Liepāja LV-3405
Par uzņēmumu:

Lindas šūšanas salons – šūšanas pakalpojumi dāmām un kungiem. Apģērbu šūšana un labošana. Jaunums Liepājā - lielākais apģērbu tīrītavu un veļas mazgātavu tīkls Latvijā, IRVE, laipni aicina izmantot kvalitatīvos pakalpojumus gan liepājniekus, gan pilsētas viesus.

Valda, veikals

Rīgas 38, Daugavpils, LV-5401
Apraksts: VEIKALS VALDA piedāvā: Suvenīri, suvenīri no Latvijas un Daugavpils simboliku. Tekstilizstrādājumi, trauki, galantērijas preces, daiļamatnieču ražojumi, somas, gleznas, dāvanas, dāvanu kartes.

Gaisma, suvenīri, grāmatnīca Ventspilī

Jūras 10, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Grāmatas, grāmatu, kancelejas preču tirdzniecība Ventspilī. Suvenīri, lina izstrādājumi.

Litiņa, Grāmatnīca

Brīvības 66-33, Balvi, Balvu nov., LV-4501
Balvu suvenīri, suvenīru tirdzniecība, Laba mugursoma, Linu izstrādājumi, linu dvieļi, linu galdauti ,

Mimoza, SIA, Dāvanu un suvenīru veikals Jēkabpilī

Brīvības 141, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Mūsu piedāvājumā:: ✓ Apsveikuma pušķi; ✓ Ziedi kastē; ✓ Kāzām; ✓ Sērām; ✓ Telpu dekori; ✓ Dāvanas; ✓ Rota; ✓ Suvenīri; ✓ Interjera priekšmeti; ✓ Praktiskas lietas skaistumam un veselībai! Izbaudi dāvināšanas prieku!:

Mēs parūpēsimies, lai laimīgs būtu ne vien dāvanas saņēmējs, bet arī pats dāvinātājs. Rotas, suvenīri, interjera priekšmeti, praktiskas lietas skaistumam un veselībai – palīdzēsim izvēlēties, sakomplektēt un skaisti iesaiņot. Pat mazs nieciņš, glīti un asprātīgi noformēts, var kļūt par lielisku prieka avotu.

Krasts A, SIA, Galantērijas veikals Saulkrastos

Ainažu 8, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
zeķu bikses,   dāvanu kartiņas, dāvanu kastītes, spilveni, dekoratīvie spilveni, segas, pledi, galdauti

Madonas novada pašvaldība, Kalsnavas pagasta pārvalde

Jaunkalsnava, Pārupes 2, Kalsnavas pagasts, Madonas nov., LV-4860
Apraksts:

Kalsnavas pagasts atrodas Madonas novadā, Latgalē. Kalsnavas pagasta liela daļa atrodas Vidzemes augstienes gleznainajā Vestienas paugurainē, DA stūris iesniedzas Austrumlatvijas zemienes Aronas paugurlīdzenumā. Populāri apskates objekti Kalsnavā ir Aiviekstes HES, Aizsprosts uz Aiviekstes upes, Ozolsala, zivju ceļš. Dabas liegums "Vesetas palienes purvs" 427,1 hektāra platībā. Tūrisma pakalpojumus sniedz LVM., čiekurkalte, modernākā Latvijā. Pie mums atrodama arī Kalsnavas kokaudzētava "Kalsnava" - Latvijā vienīgā meristēmu laboratorija, kur tiek audzētas noteiktas šķirnes apses, kas gatavību pārstrādei sasniedz 30 gados, tā ir viena no lielākajām dekoratīvo krūmu un koku audzētavām. Kalsnavas arborētums. Lielākā dekoratīvo koku un krūmu kolekcija Latvijas austrumdaļā - kopējā platība 143, 96 ha, koku un krūmu stādījumi 98 ha. Kalsnavas arboretums veic ilglaicīgus novērojumus par koku attīstību, piemērotību noteiktam klimatam, sēklu ražošanu un pavairošanu.

Ķaļinauska S., individuālā darba veicēja, Veļas mazgātava

Raiņa 37-2, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Mazgāju, gludinu, saloku veļu gan privātpersonām, gan uzņēmumiem. Nepieciešamības gadījumā slēdzam līgumus, strādāju arī pārējās dienās pēc pieprasījuma. Piedāvāju arī transporta pakalpojumus, ja nav iespējams atnest. Veļas mazgāšana tajā skaitā taisnās veļas gludināšana. Dienas aizkaru mazgāšana, žāvēšana.

Kanclers, SIA, Filiāle

Pasta 51 k.7, Jelgava LV-3001
Piedāvājumā:: ✓ mēbeles ✓ kancelejas preces ✓ hobijlietas ✓ attīstošās rotaļlietas ✓ grāmatas ✓ skolas piederumi un somas ✓ saimniecības preces ✓ mazā sadzīves tehnika Par mums: SIA "Kanclers" Jelgavā ir trīs tirdzniecības vietas un interneta veikals (www.kanclers.lv), kur tiek piedāvāts ļoti plašs preču klāsts.

Prāna Ko, SIA

Spilves 4, Rīga LV-1055
Mūsu sortimentā ir vairāk nekā 8000 dažādu preču: ✓ Prāna Ko ir ekskluzīvs medicīnas apģērba KOI (ASV) zīmola izplatītājs Baltijas valstīs. ✓ Paparnet (IT) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir pasaules līderis higiēnas papīra ražošanā. ✓ Abena (DK) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir EKO zīmols, kas ražo urīna nesaturēšanas produkciju un kopšanas kosmētiku.

Etmo, SIA

Torņa 4-3A, Rīga, LV-1050
Apģērbs, linu apģērbs, lina apģērbs, šalles, linu šalles, lina šalles, vilnas šalles, zīda šalles, linu galdauti , , lina galdauti , linu galda salvetes, lina galda salvetes, linu galda celiņi, lina galda celiņi, linu

Slinteks, SIA

Fabrikas 18, Daugavpils, LV-5401
Profesionālie galdauti , galdautu šūšana, auduma salvetes, krēslu pārklāji, gultasveļa, gultasveļas piederumi

Saldākiem sapnīšiem, SIA

Rīgas 22, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Gultas veļa, gultasveļa, gultas veļa un piederumi, gultasveļa un piederumi, balta gultas veļa, galdauti , Galdauti , profesionālie galdauti .

Linustils.lv, veikals

Stabu 70, Rīga, LV-1009
Lina audumi, linu audumi, lina, (linu) gultasveļa, lina, (linu) galdauti , lina, (linu) dvieļi, lins,

DekorA, veikals

Rīgas 4d, Preiļi, Preiļu nov., LV-5301
Somas, maki, bižutērija, galdauti , pinumi.

Dzīpari S, SIA

Pils 21b, Alūksne, Alūksnes nov., LV-4301
metālkalumi, metāla kalumi, izstrādājumi, dāvanu iesaiņošana, rokdarbi, mākslas izstrādājumi, galdauts, galdauti

Latvju lietu kalve

Remte, Kļavu 2, Remtes pagasts, Saldus nov., LV-3871
Adīti cimdi, zeķes, austi dvieļi, segas, galdauti , grīdas celiņi, austi plecu lakati, zeķes ar tematiskiem

Henry Moon, salons

Blaumaņa 5a, Rīga, LV-1011
Galdauti . Sveces. Aromāti. Mājas parfīms. Tējas.