Galdniecība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Iebūvējamie skapji, individuālais darbs

Rīga
Mēbeļu izgatavošana, iebūvējamie skapji, virtuves mēbeles, priekšnamu mēbeles, grāmatu plaukti, viesistabu mēbeles, Datorgaldi, biroja mēbeles, vannas istabu mēbeles, bīdāmās durvis, starpistabu bīdāmās durvis, mēbeļu salikšana, mēbeļu remonts, mēbeļu piegāde, mēbeļu projektēšana, mēbeļu 3D skices, mēbeļu montāža, galdniecības

ASNAG Furniture, SIA

Bērzkalne, Balvu 2a, Bērzkalnes pagasts, Balvu nov., LV-4590
Apraksts:

SIA "ASNAG furniture" ir galdniecības uzņēmums, kas  izgatavo virtuves iekārtas, durvis, vannasistabas mēbeles, bērnu istabas mēbeles, biroja mēbeles, mēbeles guļamistabai pēc individuāla pasūtījuma. Galdniecības uzņēmums strādā ar dažādu veidu materiāliem - laminātu, MDF (finierētu un krāsotu), akrilu un koku. Izgatavojam, piegādājam un uzstādām. Apmierināts klients ir viena no mūsu prioritātēm!

 

Mana Galdniecība, SIA

"Dreimaņi" , Padures pagasts, Kuldīgas nov., LV-3321
Apraksts: Latviešu talants ir māksla radīt skaistas un noderīgas lietas. Viens no šādiem sava talanta meistariem ir Māris Stepanovs, saimnieks Kuldīgas novada paša izveidotajā galdniecībā "Mana galdniecība", kur tiek izgatavoti logi, durvis, mēbeles, kāpnes un citi koka izstrādājumi. 2016. gadā "Mana galdniecība" tika nominēta balvai Gada jaunais uzņēmums. "Manas galdniecības" produkcija ir rūpīgs roku darbs un tiek izgatavota pēc individuāla pasūtījuma. Te ir iespējams realizēt jebkuru vēlmi - gan standarta, gan nestandarta, izmantojot gan koku, gan laminātu. Jebkurš produkts iziet pilnu ražošanas ciklu. Radīšanas procesā piedalās arī klients ar savu vīziju par to, kādam ir jāizskatās galaproduktam. Uzņēmums turpina augt un attīstīties, seko līdzi jaunākajām modes tendencēm dizainā. Uzņēmumam ir CE sertifikāts logu un durvju ražošanā.

Werte, SIA

"Gobas" , Siguldas pagasts, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts: Uzņēmums dibināts 2007. gadā un gatavo pēc individuāla pasūtījuma mēbeles un citus koka darbus. Arī cēlkoka un masīvkoka mēbeles. Ar gravējumiem. Restaurēšanas darbi. Dizainera un interjera speciālista pakalpojumi.

Mežmaļi+, SIA, koka logu un durvju ražotne

KOKA logi un durvis
Valdlauči, Mazā Rāmavas 4, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-1076
Apraksts: Esam specializējušies uz koka logu un durvju izgatavošanu. Strādājam tikai pēc individuāla pasūtījuma arī ar ārzemju klientiem un vajadzības gadījumā veicam arī uzmērīšanu un savu izstrādājumu montāžu. Pamatā strādājam ar vietējās izcelsmes materiāliem: priedi, bērzu, osi un ozolu. Apdares un komplektējošām sastāvdaļām pamatā izmantojam Vācijā un Skandināvijā ražotus materiālus.

EST Tehnoloģijas, SIA, Svaru tirdzniecība un remonts

Precīzi svari Tavam biznesam⚖💯👌
Lastādijas 42, Rīga LV-1050
Preces: ✓ Sadzīves svari ✓ Galda svari ✓ Grīdas svari ✓ Iekaramie svari ✓ Fasēšanas svari ✓ Automašīnu svari ✓ Krāna svari ✓ Analītiskie svari ✓ Augstas precizitātes svari ✓ Auto asu svari ✓ Dzelzceļa svari ✓ Medicīnas svari ✓ Mitruma mērītāji ✓ Mobilie palešu svari ✓ Platformas svari ✓ Skaitāmie svari ✓ Sliežu svari ✓ Stieņu svari ✓ Svari auto iekrāvējiem un frontālajiem iekrāvējiem ✓ Svari dzīvnieku svēršanai ✓ Svari uguns un eksploziju nedrošām vidēm ✓ Tirdzniecības svari ✓ U veida palešu svari ✓ Ūdens un putekļu izturīgi svari ✓ Svaru komponentes

GM Ozols, SIA, neapzāģētu dēļu ražošana

Rāmuļu 8, Rīga, LV-1005
Zāģmateriālu tirdzniecība::

Neapzāģēti dēļi

✓ Osis ✓ Ozols ✓ Priede ✓ Melnalksnis ✓ Bērzs ✓ Liepa ✓ Goba ✓ Dižskabārdis Ozola līmētās plātnes:: ✓ Biezums: 20 mm ✓ Platums: 900 mm ✓ Garums: 2.5 metri

Kosters, SIA

Turpinām strādāt klātienē, attālināta konsultācija
Brīvības gatve 441a, Rīga LV-1024
Lai padarītu klientu iepirkšanos vienkāršāku un ērtāku, piedāvājam izmantot interneta veikalu koveikals.lv - izdariet pasūtījumu, izvēlieties vēlamo apmaksas un piegādes veidu un saņemiet savu jauno pirkumu maksimāli ātri. Piedāvajam preces saņemt birojā, piegādāt uz Jūsu vēlamo adresi vai arī saņemt kādā no piegādes punktiem. Norēķināties varēsiet pēc izvēles - pie mums birojā skaidrā naudā vai ar bankas karti, vai arī internetbankā.

BizeA Latvija, SIA

Piņķi, "Priedes 1" , Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Piedāvājums:

Pneimatiskie instrumenti

✓ BEA pneimatiskās un gāzes kalšanas ierīces. ALFAMACCHINE iekārtas griešanai un savienošanai leņķī.

Savienojošie elementi

✓ Piedāvājam savienojuma detaļas, pateicoties kurām, jūsu darbs kļūs ātrāks un precīzāks.

Baltic Abrasives, SIA, Smilšpapīra bāze

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Produkcija:: ✓ Dimanta diski ✓ Griezējdiski ✓ Slīpdiski ✓ Pašlīmējošie abrazīvi ✓ Slīpkluči un slīpšvammes ✓ Slīplentes ✓ Smilšpapīrs ✓ Piederumi un spec produkti ✓ Urbji Par mums: Smilspapirubaze.lv piedāvā klientiem profesionālās klases abrazīvos materiālus par pieejamu cenu, nodrošinot labāko cenas, kvalitātes attiecību tirgū. Nodrošinām ar abrazīviem gan profesionālus kokapstrādes un metālapstrādes uzņēmumus, būvniecības pakalpojumu sniedzējus, amatniekus, gan arī tirdzniecības, nomas uzņēmumus u.c. Veicam operatīvu pasūtījumu izpildi un meklējam piemērotāko risinājumu katrai konkrētajai klienta vajadzībai.

PL Logistics, SIA

Bajāru 22, Rīga LV-1039
Uzņēmums piedāvā: ✓ Plātņu materiālu tirdzniecība. ✓ Mēbeļu izgatavošana pēc pasūtījuma. ✓ Detaļu izgatavošana. ✓ Transporta pakalpojumi Eiropā. ✓ Zāģēšana.   Nodrošinām savlaicīgas materiālu piegādes visā Latvijā un ārpus tās. Apraksts:

SIA "PL Logistics" ir dinamisks, daudzfunkcionāls uzņēmums, kurš dibināts 2008. gadā. Uzņēmuma darbības sfēras ir plātņu materiālu (saplāksnis, kokskaidu plāksnes, laminētās kokskaidu plāksnes, OSB) tirdzniecība, detaļu izgatavošana, mēbeļu izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, transporta pakalpojumi visā Eiropā. Balstoties uz uzņēmuma īpašnieku un darbinieku profesionālo pieredzi un zināšanām kokapstrādē, plātņu materiālu tirdzniecībā un mēbeļu izgatavošanā, mūsu klientiem tiek piedāvāts pats labākais/optimālākais vajadzību risinājums. Mums svarīgs ir katrs klients, tāpēc klients, kurš atgriežas, ir kā uzslava par labu darbu!

Atverdurvis.lv, logi durvis Gulbene

Ozolu 1, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Apraksts: Uzņēmums SIA LD SERVISS ražo, montē, uzstāda PVC logus, koka logus, durvis, garāžu vārtus, metāla durvis, žalūzijas pēc individuālā pasūtījuma. Durvju, rokturu, eņģu iekšdurvju, ārdurvju interneta veikals, salons. Plastikāta, koka, PVC durvju logu izgatavošana, ražošana, montāža, uzstādīšana, serviss, logu aiļu apdare, slēdzeņu, atslēgu, furnitūras tirdzniecība, vairumtirdzniecība. Gulbene, Jaunpiebalga, Vecpiebalga, Ranka, Alūksne, Cesvaine, Madona. Piegāde Gulbenē bez maksas. Logi durvis mājai, dzīvoklim ražotas galdniecībā.

Arko grupa, SIA, kokapstrādes darba galdi, instrumenti

Turpinām strādāt! Notiek regulāras piegādes.
Bukultu 5a, Rīga, LV-1005
Apraksts: ARKO GRUPA SIA pieredzējušie un Weinig rūpnīcās apmācītie servisa tehniķi radīs ātru un efektīvu Jūsu problēmas risinājumu. Veiksim kvalificētus iekārtu garantijas un pēcgarantijas remontdarbus un regulārās tehniskās apkopes. Mūsu darbs – Jūsu panākumi!

Meža Dimzas, SIA, Kokmateriāli Ķekavā

KOKMATERIĀLI un APDARES DĒĻI visām vajadzībām🏰
Celtnieku 11, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Tirdzniecībā dažāda veida kokmateriāli:: ✓ zāģmateriāli ✓ dēļi (ēvelēti, impregnēti, sazāģēti) ✓ terases dēļi ✓ apdares dēļi ✓ brusas līdz pat 9 metri garumā ✓ vagondēļi Mežu, cirsmu pirkšana: ✓ Īpašumu novērtēšana un dokumentu sagatavošana ✓ Jaunaudžu kopšana ✓ Koksnes iepirkšana ✓ Sagatavojam materiālus šķeldošanai ✓ Stigošanas, dastošanas, taksācijas pakalpojumi ✓ Īpašumu sagatavošana ciršanai

MV Tara, SIA, Kokapstrāde

Meža 4, Jaunjelgava, Aizkraukles nov. LV-5134
Par uzņēmumu:

"MV Tara" SIA darbojas kopš 2006. gada. Uzņēmums nodarbina vairāk kā 50 darbinieku. MV Tara darbības jomas ir apaļkoka pirmapstrāde, paletes/palikņi, lapu koku taras sagataves (dēļi, brusas), bezzaru alkšņa un apses sagataves saunām, oša kamīnmalka. Pēc vienošanās izgatavojam neapstrādātas sagataves galdniecībām no alkšņa, apses, oša, ozola un priedes.

Arbora, SIA

Visplašākā zāģmateriālu izvēle! Piegāde visā LV!
"Vilkāres" , Codes pagasts, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts: SIA "Arbora" specializējas dažādu veidu kokmateriālu ražošanā, tirdzniecībā, iepērk oša un ozola zāģbaļķus, malku. Uzņēmums piedāvā kurināmo: malku, briketes, granulas, kūdru, ko piegādā ar savu transportu. Struktūrvienības atrodas Vecumniekos, Rīgas 37A un Bauskā, Salātu 25.

Ingara Ozolnieka metālapstrādes darbnīca

"Krimuldas Pakalni" , Krimuldas pagasts, Siguldas nov. LV-2144
Metālapstrādes pakalpojumi: ✓ Virpošana un frēzēšana ✓ Urbšana ✓ Griešana ✓ Ēvelēšana ✓ Slīpēšana ✓ Metināšana ✓ Lodēšana ✓ Locīšana ✓ Kniedēšana ✓ Vītņu griešana Apraksts:

Pamat darba profils ir apkopes un remontdarbi lauksaimniecības tehnikai, galdniecības iekārtām, celtniecības un saimniecības tehnikai. Remontē, restaurē un izgatavo detaļas, mehānismus un iekārtas standarta un nestandarta vajadzībām. Dažādu metāla un industriālās plastmasas virpošana, frēzēšana, griešana un zāģēšana leņķos ar lentzāģi, ēvelēšana un urbšana. Tērauda un nerūsējošā tērauda metināšana, dažādu metālu lodēšana, nedaudz slīpēšana un presēšana ar hidropresi. Kā arī tiek sniegta konsultācija problēmu risināšanai.

Kurekss, SIA

"Graudupi" , Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621
Apraksts:

SIA Kurekss ir viena no lielākajām kokzāģētavām Latvijā. Uzņēmuma kokzāģētava atrodas Latvijas rietumu daļā, netālu no neaizsalstošās Ventspils ostas. Kokzāģētavu ieskauj plašākie Latvijas mežu masīvi. Mūsu mērķis ir ražot augstvērtīgus izstrādājumus, ar vislielāko cieņu izturoties pret dabas vērtībām, darbībā iesaistītajiem ļaudīm un klientiem. Mēs atbalstām ilgtspējīgas mežsaimniecības politiku, tādēļ SIA Kurekss ir ieguvusi koksnes piegādes ķēdes FSC® (Forest Stewardship Council) sertifikātu „Chain of custody” FSC C006364, kā arī uztur atbilstību koksnes piegādes ķēdes standarta PEFC 2002:2013 (Programme for the Endorsement of Forest Certification) prasībām.

Baltveide, SIA

Dzirnieku 16, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Kokapstrādes uzņēmums - "Baltveide":

"BALTVEIDE" ir kokapstrādes uzņēmums ar daudzu gadu pieredzi. Ražošana notiek uzņēmuma ražotnē, kas specializējas unikālu mēbeļu, koka logu un durvju izstrādē. Pieredze strādājot ar korporatīvajiem un individuālajiem klientiem. Piedāvājam pilnu servisu no projekta līdz izstrādājuma uzstādīšanai.

Apkure mājai, SIA

Salamandras 1, Rīga LV-1024
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Apkure mājai" veic celtniecības, remonta, renovācijas, smilšstrūklu, uzstādīšanas un konstrukciju darbus. Pārdodam, uzstādam un specializējamies māju ventilācijā un apsildē. Piedāvājam arī DPF filtru tīrīšanu jebkura veida mašīnām un tehnikai. Konsultācijas, objekta apskate ir bez maksas. Pieredze, kvalitāte, pieņemamas izmaksas.  Piedāvājam arī galdniecības darbus.