Garāžas, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Austrumu Baltijas kompānija, SIA, Žalūzijas, aizsargrestes

Zemitāna iela 2b, Rīga LV-1012
Rullo žalūzijas, Žalūzijas aizkaru stieņi. PVC logi. Aizsargžalūzijas, Aizsargrestes, Rullo žalūzijas, Žalūzijas vertikālās, horizontālās, rullo, plisse, plisētas. Žalūzijas, Žalūziju ražošana, koka žalūzijas, aizsargžalūzijas, aizsargrestes, sekciju vārti, sekciju garāžu vārti, moskītu siets, moskītu durvju sieti, moskītu tīkli,

Darts Serviss, SIA, PVC, stikla, alumīnija konstrukcijas

PVC stikla alumīnija konstrukcijas
Stabu 56, Rīga, LV-1011
Alumīnija konstrukcijas, PVC konstrukcijas, stikla konstrukcijas. Stikla fasādes, alumīnija fasādes. Ziemas dārzi. Stikla starpsienas. Ugunsdrošas konstrukcijas. Bezrāmju konstrukcijas. Aizsargplēves stikliem. Autostiklu, auto stiklu tonēšana, auto stiklu aizsargplēves, aizsargplēves autostikliem. Sauli aizturošas aizsargplēves.

Buvvide.lv, SIA, internetveikals

Ganību dambis 17A-201, Rīga LV-1045
Apkurei, apkures katli, pirts krāsnis, plītskrāsnis, malkas plītis, taupības krāsniņas, radiatori, krāsnis, kamīni, boileri, kamīnkurtuves. Labiekārtošana,parku soli, betona soli, velostatīvi, velosipēdu statīvi, veloturētāji, atkritumu urnas, puķupodi, laternas, pastkastes, mākslīgā zāle, āra puķu podi, žogi, lauksaimniecības žogi,

ND Doors, SIA, garāžu vārtu izgatavošana

Turpinām strādāt klātienē!
Bieķensalas 21, Rīga LV-1004
vārti cenas, garāžu vārti cenas, paceļamie garāžas vārti, automātiskie vārti, paceļamie vārti cena,, vārti cenas, garāžas durvis, barjeras, veramie vārti, veramo vārtu automātika, sekcijveida garāžu vārti

RemLat, logi, durvis, žalūzijas

Krasta 10, Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
 Vienplaknes,  sekcijveida,  rullo garāžas vārti,  teritorijas vārti,  industriālie,  Paceļamie vārti,  garāžu vārti,  vārti,   garāžas vārti,  garāžu vārti,  

Pārklājums, SIA, LDE LINING

Krasta 103, Rīga LV-1019
Poliuretāna sveķu, krāsu pārklājumi, Poliuretāna putu uzklāšanas iekārtas, GRACO krāsošanas iekārtas, Industriālās iekārtas, krāsošanas iekārtas aizsargpārklājumu uzklāšanai, korozijas novēršanai, bezputekļu abrazīvā tīrīšana, aizsargpārklājumi, Poliuretāns, poliuretāna risinājumi, Snaco, Airblast - smilšstrūkla, Smilšu strūklas

Ryterna Latvija, SIA, garāžu vārtu ražošana, vairumtirdzniecība

Bieķensalas 14, Rīga LV-1004
Privātmāju garāžu vārti: ✓ Toprib vārti ✓ Rievoti vārti ✓ Divrievu vārti ✓ Gludie vārti ✓ Filings ✓ Koka rievoti vārti ✓ Koka divrievu vārti ✓ Koka filings ✓ Mikrorievas vārti ✓ Makrorievas vārti ✓ Slick vārti ✓ TLT - ventilācijas vārti ✓ Panorāmas vārti ✓ TL - SP pilnā polikarbonāta vārti ✓ Bīdāmie vārti ✓ Retro vārti

AV metāls, SIA

Krustpils 12d, Rīga LV-1073
Apraksts:

SIA "AV Metāls" darbības virziens ir tērauda un alumīnija izstrādājumu ražošana un montāža pēc individuālā pasūtījuma. Balkonu, lodžīju, lapeņu, terases, verandas iestiklošanas darbi, iestiklošana. Izgatavojam alumīnija bīdāmās konstrukcijas. Dizaina kāpnes, margas, nožogojumi. Durvju, auto nojumes un dekoratīvie jumtiņi. Biroju starpsienas ,konstrukcijas no alumīnija profila. Verandas un lapenes uzstādīšana, stiklojums. Polikarbonāta izstrādājumi. Siltumnīcas. Metāla durvis , tērauda ar MDF, vārti, žogi. Alumīnija saliekamās konstrukcijas. Metāla metinātas konstrukcijas. Atveramas un fiksētas, bīdāmas un noņemamās logu un durvju restes. Ruļļveida aizsargžalūzijas. Visai produkcijai ir 24 mēnešu garantija. Ražojam pirts krāsnis. Ilgās degšanas krāsnis ar augšējo un apakšējo kolektoru ar ventilatoru un ar apgriezienu regulējošu ventilatoru. Siltumnīcu apkures krāsnis. Nerūsējošā tērauda margas. Ugunskura vietas. Vātiņu ražošana. Krāsns vasarnīcai, bungalo, garāžas BULERJANS tipa aprīkota ar apakšējo kolektoru un ventilatoru. Apkures krāsnis. Apkure. Malkas krāsnis. Krāsns AVELON. Piegāde, uzstādīšana, garantija. Kūpinātava. Dārza pavards, preces un aksesuāri.

SOS SERVISS - DURVJU ATVĒRŠANA

Atveram auto un mājokļa durvis SOS serviss👍
Rīga
Durvju atvēršana: ✓ Durvju atvēršana ✓ Auto durvju atvēršana ✓ Dzīvokļu durvju atvēršana ✓ Garāžu atvēršana ✓ Seifu atvēršana ✓ Durvju remonts ✓ Auto bagāžnieku atvēršana Apraksts:

Slēdzeņu SOS serviss. Durvju atvēršanas, atmūķēšanas procesā durvis necieš! Mēs atmūķējam, atveram slēdzenes, nevis nodarbojamies ar vandālismu un uzlaušanu. Ilggadējā pieredze un labi meistari ir mūsu panākumu pamats. Liela daļa slēdzeņu modeļu pēc atmūķēšanas procesa paliek darba kārtībā un tos var turpināt lietot. Mēs atveram (atmūķējam) durvis gan ar vienkāršām, gan ar vissarežģītākajām slēdzenēm.

LRP montāža, SIA

Parka 12, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Produkti: ✓ Privātmāju garāžu vārti ✓ Industriālie vārti ✓ Tērauda un tehniskās durvis ✓ Automātika ✓ Montāža un serviss Par uzņēmumu:

SIA "LRP montāža" piedāvā paceļamos garāžu vārtus, industriālos vārtus. Piedāvājumā arī durvis un logi. Montāža un serviss, piegāde, tirdzniecība. Esam Hormann oficiālais pārstāvis Latvijā. Mūsu uzņēmuma speciālisti labprāt konsultēs un ieteiks vislabāko risinājumu tieši jums. 

Ritols, Siltumizolācijas un rūpniecisko grīdu ražotājs

Dzērbenes 27, Rīga LV-1006
Apraksts:

RITOLS jau vairāk nekā 20 gadus nodarbojas ar bezšuvju polimēro pārklājumu izveidi grīdām - industriālajā, sabiedriskajā un individuālajā sektorā. Pēdējos 10 gadus sadarbojamies ar firmu „Flowcrete”, kas ir viena no vadošajām pasaulē epoksīda, poliuretāna, akrila un vinilestera klājumu sistēmu izstrādāšanā un ražošanā.

Boulders, SIA, Vārtu un žogu ražotne

Stūnīši, Gaismas 6-18, Olaines pagasts, Olaines nov., LV-2127
Žogu un vārtu produkcija: ✓ Teritoriju vārti ✓ Bīdāmie vārti ✓ Veramie vārti ✓ Industriālie vārti ✓ Automātiskie vārti ✓ Paceļamie garāžu vārti ✓ Ātrgaitas vārti ✓ Koka žogi ✓ Metāla žogi Žogu un vārtu ražošana:

"BOULDERS” nodarbojas ar visu veidu žogu, vārtu, vārtu automātiku, ražošanu, tirdzniecību un uzstādīšanu, servisa apkalpošanu un remontu visā Latvijā! Individuāla pieeja, risinājumi! Jau ilgu laiku strādājam šajā nozarē un esam uzkrājuši bagātīgu pieredzi, kas palīdz mums izpildīt uzticētos darbus kvalitatīvi.

SD-Serviss, SIA

Ceļu drošības aprīkojums un palīglīdzekļi !
Avotu 67, Rīga LV-1009
Pakalpojumi:: ✓ Ceļu drošības aprīkojums un palīglīdzekļi; ✓ Ceļa horizontālie apzīmējumi; ✓ Norobežojošo barjeru sistēmas; ✓ Mobilie luksofori. Apraksts:

Uzņēmums ir dibināts 1993. gada aprīlī un Latvijas tirgū darbojas kā profesionāls specializēto ceļu marķēšanas krāsu un ceļa aprīkojuma pārdevējs. SIA "SD-Serviss" izveidojis stabilu sadarbību ar ražotājiem Slovēnijā, Dānijā, Anglijā, Čehijā u.c. Šajā laikā uzkrāta liela pieredze un izveidojies stabils klientu loks.

INModul, SIA, moduļu telpu noma, ražošana

Rīgas 6-17a, Olaine, Olaines nov., LV-2114
Pakalpojumi:: Pēc pieprasījuma iznomājam un pielāgojam klienta vajadzībām pārvietojamos moduļus - ofisa telpas, sanitāro mezglu telpas, strādnieku ģērbtuves, jūras konteinerus, sarga posteņus, glabātuves. Piedāvājam visa veida būvtehnikas instrumentu, sastatnes un pārvietojamā mobilā žoga nomu, kā arī pēc klienta pieprasījuma uz vietas veicam montāžas un demontāžas darbus. Konsultējam loģistikas pakalpojumos.

VA Motors, SIA, TEXACO eļļas un smērvielas Rīgas noliktava OILTEH

Bukultu 5c, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA "VA MOTORS" (OILTEH) ir PETRO-CANADA, TEXACO un MOL zīmolu eļļu un smērvielu importētājs un izplatītājs Latvijā. Latvijas eļļu un smērvielu tirgū kompānija ieņem vienu no vadošajām vietām un veic dažāda veida eļļu, smērvielu un tehnisko šķidrumu piegādes plašam vajadzību lokam gan juridiskām, gan fiziskām personām. Kompānijai ir divas filiāles reģionos – Latgales filiāle Daugavpilī un Kurzemes filiāle Saldū. Klientiem pieejamais preču klāsts ietver eļļas, smērvielas un dažāda veida tehniskos šķidrumus visu veidu transportlīdzekļiem - gan ceļu, gan bezceļu tehnikai un ražošanas iekārtām.

Galvenās uzņēmuma stiprās puses ir pieredzējuši, motivēti un profesionāli darbinieki, lieliska reputācija un produktu kvalitāte, kā arī ilggadēja pieredze tirgū. Uzņēmuma darbinieki konsultē klientus par eļļu un smērvielu pareizu izvēli un lietojumu, palīdz orientēties produktu klāstā, izvērtē katra klienta individuālo situāciju, un kopā ar klientu vienmēr tiek atrasts pareizs tehniskais risinājums. SIA "VA MOTORS" nodrošina arī eļļas monitoringa (eļļas analīzes) pakalpojumu sadarbībā ar starptautiski akreditētu laboratoriju. Populārākās produktu līnijas ir šādas: DURON, SENTRON, HYDREX, DURADRIVE, PEERLESS, PURITY, REFLO, ENDURATEX, TRAXON, SUPREME, HAVOLINE, DELO, URSA, MEROPA, GEARTEX, MULTIGEAR, TEXTRAN, COMPRESSOR, HYDRAULIC, RANDO, CAPELLA, SYNLUBE, PINNACLE, DYNAMIC, FARM, HYDRO, HYKOMOL, ULTRANS, MAKROMIL, EMOLIN, BASF, ARTECO, MOTIP, MOLYKOTE, KLUBER u.c.

AJ PRODUKTI, AS, biroja mēbeles, noliktavu aprīkojums

Kalnciema 197b, Rīga LV-1046
Produkti: ✓ Biroja mēbeles ✓ Internetveikals ✓ Noliktavu plaukti ✓ Garderobes skapji ✓ Arhīva skapji ✓ Palešu plaukti ✓ Noliktavu aprīkojums ✓ Metāla plaukti Par mums: „AJ Produkter” AB ir starptautisks tiešā pasta tirdzniecības līderis Eiropā ar 40 gadu pieredzi. Koncerna pamatdarbība ir attīstīta tā, lai ikviens klients ērtā veidā varētu pasūtīt biroja, darbnīcu un noliktavu preces vienuviet, kā arī mēs spētu maksimāli ātri un ērti preces piegādāt un nodrošināt to montāžu. Ievērojot augstās zviedru kvalitātes prasības, „AJ Produkter” AB rūpnīcās saražo vidēji 40% no visām mūsu katalogos piedāvātajām precēm. Ikdienā uzsvaru liekam ne tikai uz teicamu klientu apkalpošanas servisu, pasūtot preces, tās piegādājot vai montējot, bet garantējam arī augstu preču kvalitāti, kas secīgi nodrošina mūsu piedāvāto preču ilgmūžību. Mūsu solījums – augsts apkalpošanas serviss, preces, kas atbilst augstākajām Skandināvijas kvalitātes prasībām, un spēja piedāvāt plašāko biroja, noliktavu un darbnīcu preču sortimentu vienkopus.

Darba materiāli, SIA, būvmateriālu interneta veikals

Lokomotīves 26, Rīga, LV-1057
Būvmateriālu tirdzniecība un vairumtirdzniecība:: ✓ Celtniecības bloki ✓ Siltumizolācijas materiāli ✓ Koksnes plāksnes ✓ Cementa loksnes ✓ Celtniecības plēves ✓ Fasādes siltināšanas materiāli ✓ Sausie maisījumi ✓ Dūmvadi ✓ Ģipškartons – profili ✓ Armatūras, betonēšanas piederumi ✓ Būvķīmija ✓ Instrumenti ✓ Darba aizsardzības preces ✓ Skrūves, naglas, stiprinājumi ✓ Jumta segumi ✓ Griesti, kāpnes, logi

Falkors Building Industry, SIA

Ropažu 140, Rīga LV-1006
Apraksts:

Uzņēmums SIA "Falkors Building Industry" darbojas kopš 1992. gada. Uzņēmuma pamatvirzieni ir industriālais alpīnisms, būvniecība, apmācība un sertifikācija darbam augstumā. Mācību centrā apmācām visa veida speciālistus darbam augstumā, augstkāpējus un industriālos alpīnistus. Uzņēmums specializējies specifisku būvdarbu veikšanā kā augstumā, tā arī uz zemes: Graudu elevatoru renovāciju un apkalpošanu, Metāla konstrukciju un virsmu remontu un atjaunošanu, Montāžas un demontāžas darbiem, Ēku rekonstrukcijas darbiem. Jumtu izbūve, segumu ieklāšana, maiņa. Objektu aprīkošana ar kolektīvajām darba drošības sistēmām darbam augstumā, to apkalpošana un uzturēšana. Visa veida industriālā alpīnisma pakalpojumi. Lai gan specializējamies uz specifiskiem darbiem, tiek veikti arī klasiskie būvdarbi: būvniecība no nulles cikla līdz atslēgai.

Royal Enfield oficiālie dīleri Latvijā

Čiekurkalna 1.līnija 27, Rīga LV-1026
Pakalpojumi:: ✓ Royal Enfield motociklu garantijas apkalpošana un remonts ✓ Motociklu riepu tirdzniecība, remonts, maiņa un balansēšana ✓ Moto tehnikas sezonas uzglabāšana  ✓ Citu motociklu marku apkopes un remonts ✓ Moto tehnikas sagatavošana ekspedīcijām ✓ Motociklu aksesuāru un piederumu tirdzniecība ✓ Moto ekipējuma tirdzniecība (ķiveres, apģērbs, cimdi, apavi u.c.)

Consumo, SIA

Klijānu 8, Rīga, LV-1013
BARJERAS:

Automātiskās barjeras

Veramo vārtu automātika

Bīdāmo vārtu automātika

Garāžas vārtu automātika

Dārza apgaismojums

Transportlīdzekļu numuru zīmju nolasīšanas sistēmas

Autostāvvietu tablo

Stāvvietu barjeras

Ātruma slāpētāji

Guļošie policisti

Auto riepu atdures

Joslu atdalītājbarjeras

Stabiņi ar ķēdi

Atstarojoši plastmasas stabiņi

Sienu un stūru aizsargi

Vadu un kabeļu aizsargi

Bolardi, ātruma slāpētāji

Drošības, sfēriskie spoguļi

Vienreizējās lietošanas un aizsardzības preces

Konusi, tenakonusi

Pie sienas stiprināmas barjeras

Barjeru stabiņi ar izvelkamu lentu

Auto riteņa bloķētāji, turētāji

Apmales, uzbrauktuves, nobrauktuves

Uzmanības zīmes