Garāžu vārti, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

ST, SIA

Lauku 4, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Vārtu ražošana, uzstādīšana, remonts, Vārti auto mazgātavām, vārti , garāžu vārti , garāžas vārti , industriālie, vārti , angāru vārti , industriālie vārti , paceļamie vārti , paceļamie garāžu vārti , privātmāju vārti ,

Titans-R, SIA

Aizkraukles 23, Rīga LV-1006
Vārti , vārtu automātika, automātiskie vārti , paceļamie vārti , garāžu vārti , varti, paceļamie garāžu vārti , , veramie vārti , sekcijveida vārti , vārti cena, vārtu automātika cena.

Žogu Pasaule, SIA

Raiņa 11-36, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Vārti , vārtiņi, bīdāmie vārti , veramie vārti (koka vārti , metāla vārti ), vienviru vārti , divviru vārti , , bīdāmie vārti , iebraucamie vārti , garāžu vārti , sekciju tipa garāžu vārti , vienplakņu garāžu vārti ,

LRP montāža, SIA

Parka 12, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Produkti: ✓ Privātmāju garāžu vārti ✓ Industriālie vārti ✓ Tērauda un tehniskās durvis ✓ Automātika ✓ Montāža un serviss

DN sistēmas, SIA, Noliktava

Doles 2b, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Vārti , žogi, automātika, žogs, sētas, garāžu vārti , ruļļu siets, režģi, durvju automātika, vārtu automātika, , vārtiņi, barjera, vorota, vārt, vienviru garāžu vārti , veramie, garaž, kalitka, atdure, aizbīdnis,

Mūsu lodzinieks, SIA

Jaunceltnes 40, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
PRODUKTI:

PVC logi

✓ Mūsdienu PVC logi ir piemēroti izmantošanai praktiski jebkura veida ēkās. Tos var viegli izmantot vēsturiskās ēkās, kā arī savrupmājās, biroju ēkās vai daudzdzīvokļu mājās.

PVC durvis

✓ Ieejas durvis ir vizītkarte katrā mājā. Tās aizsargā pret zagļiem un nevēlamiem trokšņiem. Durvju sistēmas no ALUPLAST apvieno modernu dizainu ar visaugstāko kalpošanas laiku.

House, SIA, PVC Alumīnija logi, durvis Vidzemē

Rīgas 45, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

SIA “House” dibināts 2010. gadā, Valmierā. Ar vairāk kā 7 gadu pieredzi, esam palīdzējuši atrast gan pareizās durvis gan logus visdažādākajiem klientiem. 

Šo gadu laikā esam izpratuši cilvēku vajadzības, lielāko pieprasījumu un biežāk izdarītās izvēles tieši tāpēc saviem klientiem piedāvājam tikai labākos PVC, alumīnija un koka  durvju un logu piedāvājumu.

Piedāvājam arī vārtu konstrukciju uzstādīšanu un visu kas ap to saistīts.

ZG Ailes, SIA

Pulkveža O.Kalpaka 16-101, Jelgava LV-3001
Produkcija: ✓ Durvis ✓ Logi ✓ Vārti ✓ Virtuves mēbeles Par uzņēmumu:

Mūsu uzņēmuma galvenie darbības virzieni ir koka, PVC un alumīnija logu un durvju, kā arī sekciju vārtu tirdzniecība, montāža un garantijas apkalpošana. Mēs sadarbojamies ar vieniem no lielākajiem PVC, koka un alumīnija logu un durvju ražotājiem Eiropā un piedāvājam viņu produkciju Baltijas valstīs. Mūsu piedāvātajos PVC izstrādājumos tiek izmantoti tikai un vienīgi vācu firmu REHAU GmbH, Brugmann un GEALAN 5 un 6 kameru profili, kuri visi atbilst kvalitātes augstākajām prasībām. Arī koka logus un durvis piedāvājam dažādās versijās: vācu tipa logi (veras uz iekšu), skandināvu tipa logus (veras uz āru). Piedāvājam arī alumīnija konstrukcijas gan iekštelpām, gan logus un ārdurvis. Visos mūsu piedāvātajos produktos tiek izmantota vācu firmu ROTO, SIEGENIA AUBI, G-U vai austriešu firmas MACO furnitūra un stikla paketes tiek ražotas no tādu pasaulē zināmu firmu kā Guardian, Saint Gobain, Euroglas stikliem, kuri atbilst visaugstākajiem termoizolācijas parametriem. Piedāvājam arī sekciju vārtus un iekraušanas sistēmas, kā privātajiem klientiem, tā zemnieku saimniecībām un loģistikas centriem. Vārti tiek izgatavoti no vācu firmas Teckentrup vai itāļu firmas Italpannelli sekciju paneļiem un tiek aprīkoti ar holandiešu firmas Flexiforce furnitūru. Mūsu piedāvātie produkti ir atzīti visā Eiropā un ir saņēmuši starptautisko CE marķējumu, kas apliecina uzņēmuma produktu atbilstību ES Direktīvu būtiskām prasībām.

House studio, SIA

Vānes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts: "House Studio" piedāvā: iekšdurvis - visus modeļus varam piedāvāt kā bīdāmās durvis vai divviru; ārdurvis gan mājai, gan dzīvoklim; PVC logus; virtuves mēbeles - plašs materiālu un furnitūras klāsts; iebūvējamie skapji - visām gaumēm un budžetiem pielāgojami.

KNM Serviss, SIA

Jūras 15a, Ventspils, LV-3601
Piedāvājam:: ✓ Logi ✓ Durvis ✓ Garāžu vārti ✓ Alumīnija stiklotas konstrukcijas ✓ Logu uzstādīšana ✓ Logu serviss Par mums:: KNM SERVISS - oficiālais vācu kompānijas Hormann izplatītājs Ventspilī. Garāžu vārti, durvis, kārbas un piedziņas. Alumīnija stiklotas konstrukcijas. PVC logu risinājumi. Uzstādīšana, kvalitāte, serviss.

Mija AR, SIA

M.Ķempes 8-29, Liepāja, LV-3407
Produkti:

Durvis:

✓ Metāla durvis ✓ Dzīvokļu ārdurvis ✓ Alumīnija durvis ✓ PVC durvis

Logi:

✓ PVC logi ✓ Koka logi ✓ Alumīnija logi

Žalūzijas:

✓ Rullo kasešu žalūzijas ✓ Rullo žalūzijas ✓ PLISĒ žalūzijas ✓ Fasādes žalūzijas

Cita produkcija:

✓ Durvju aizvērēji ✓ Digitālās durvju actiņas ✓ Moskītu tīkli

 

 

Arado, SIA

Ventspils 10-4, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Pakalpojumi: ✓ Būvuzraudzība ✓ Ēku apsekošana ✓ Celtniecības darbi ✓ Jumta montāža ✓ Demontāža ✓ Bruģēšana ✓ Metāla konstrukcijas ✓ Apdares darbi ✓ Žoga uzstādīšana ✓ Betonēšana Celtniecības uzņēmums:

Uzņēmums SIA "ARADO" sniedz visa veida celtniecības darbus, kā arī būvuzrauga pakalpojumus. Tajā iekļauti tādi darbi kā ēku būvēšana, žogu uzstādīšana, bruģakmens ieklāšana, metāla konstrukciju uzstādīšana u.c. Darbu veicam rūpīgi un kvalitatīvi.

Topmajas, SIA, moduļu telpu ražošana, alumīnija profili

Bieķensalas 22, Rīga LV-1004
Produkcija: Fasādes: ✓ Ventilējamās fasādes ✓ Alumīnija profili ✓ Ēku fasādes ✓ Cinkota tērauda profili Moduļu mājas: ✓ Moduļu ražošana ✓ Sanitārie moduļi ✓ Komerciālie moduļi ✓ Industriālie moduļi ✓ Celtniecības konteineri Jumtiņi: ✓ Polikarbonāta jumtiņš ✓ Nojume Fasādes kasetes

Logi Durvis, SIA, Filiāle

Bērzpils 5, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Pakalpojumi: ✓ Meistara klātienes konsultācija/ mērījums pirms darījuma uzsākšanas ✓ Precīzu tāmes sastādīšanu ✓ Veco konstrukciju demontāža ✓ Jauno logu kvalitatīva montāža ( ar, bez hidroizolācijas lentām) ✓ Logu aiļu apdare ar reģipsi vai apmetumu un siltināšanu –pelēkā apdare ✓ Logu aiļu apdare ar stūrīšiem , sietu , špaktelēšanu ,slīpēšanu , krāsošanu – baltā apdare ✓ Būvgružu izvešana un utilizācija. ✓ Garantijas apkalpošana. ✓ Pēcgarantijas serviss.

Atverdurvis.lv, logi durvis Gulbene

Ozolu 1, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Apraksts: Uzņēmums SIA LD SERVISS ražo, montē, uzstāda PVC logus, koka logus, durvis, garāžu vārtus, metāla durvis, žalūzijas pēc individuālā pasūtījuma. Durvju, rokturu, eņģu iekšdurvju, ārdurvju interneta veikals, salons. Plastikāta, koka, PVC durvju logu izgatavošana, ražošana, montāža, uzstādīšana, serviss, logu aiļu apdare, slēdzeņu, atslēgu, furnitūras tirdzniecība, vairumtirdzniecība. Gulbene, Jaunpiebalga, Vecpiebalga, Ranka, Alūksne, Cesvaine, Madona. Piegāde Gulbenē bez maksas. Logi durvis mājai, dzīvoklim ražotas galdniecībā.

RemLat, logi, durvis, žalūzijas

Krasta 10, Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Apraksts:

Plastmasas, koka, alumīnija logi, durvis. Lodžiju, balkonu stiklošana. Durvju, logu montāža un uzstādīšana. Bīdāmās sistēmas, iebūvētie skapji, iebūvējamās mēbeles, virtuves mēbeles. Paceļamie un garāžu vārti.

 

Logi Durvis, SIA

Rīgas 1a, Madona, Madonas nov. LV-4801
Pakalpojumi: ✓ Meistara klātienes konsultācija / mērījums pirms darījuma uzsākšanas ✓ Precīzu tāmes sastādīšanu ✓ Veco konstrukciju demontāža ✓ Jauno logu kvalitatīva montāža (ar, bez hidroizolācijas lentēm) ✓ Logu aiļu apdare ar reģipsi vai apmetumu un siltināšanu – pelēkā apdare ✓ Logu aiļu apdare ar stūrīšiem, sietu, špaktelēšanu, slīpēšanu, krāsošanu – baltā apdare ✓ Būvgružu izvešana un utilizācija ✓ Garantijas apkalpošana ✓ Pēcgarantijas serviss

Vego Plus, SIA

Dārzu 58, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

  "Vego Plus" SIA automātisko, bīdāmo vārtu un metāla izstrādājumus. Plastikāta logi, durvis, vārti, moskīta tīkli, to pārdošana un montāža. Celtniecības, remonta un santehniskie darbi Rēzeknē. Piedāvājam arī auto nomas pakalpojumus.

Strādājam visā Latgalē!

TEDS, SIA

Atbrīvošanas aleja 104, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metāla un tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dārzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi. SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonāta siltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

Logi-durvis-vārti, SIA, Jūrmalas birojs

Talsu šoseja 39, Jūrmala, LV-2016
Ārējās rullo aizsargžalūzijas: Aizsargžalūzijas pārsvarā tiek izgatavotas no alumīnija profila ar poliuretāna pildījumu. Tās palīdz pasargāt māju vai biroju no ielaušanās mēģinājumiem, turklāt tās izskatās krietni pievilcīgāk par metinātām metāla restēm un tamlīdzīgiem aizsardzības līdzekļiem. Vienlaikus ruļļu žalūzijas nodrošina salīdzinoši labu siltumizolāciju ziemā (aizvērtas žalūzijas samazina siltuma zudumus par 4–6%) un pasargā telpas no saules vasarā. Šādas žalūzijas iespējams uzstādīt ne tikai logiem, bet arī vitrīnām, durvīm, garāžu vārtiem vai nojumēm, kā arī sadalīt telpas.