Garāžu vārti, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Logi-durvis-vārti, SIA, Jūrmalas birojs

Talsu šoseja 39, Jūrmala, LV-2016
Ārējās rullo aizsargžalūzijas: Aizsargžalūzijas pārsvarā tiek izgatavotas no alumīnija profila ar poliuretāna pildījumu. Tās palīdz pasargāt māju vai biroju no ielaušanās mēģinājumiem, turklāt tās izskatās krietni pievilcīgāk par metinātām metāla restēm un tamlīdzīgiem aizsardzības līdzekļiem. Vienlaikus ruļļu žalūzijas nodrošina salīdzinoši labu siltumizolāciju ziemā (aizvērtas žalūzijas samazina siltuma zudumus par 4–6%) un pasargā telpas no saules vasarā. Šādas žalūzijas iespējams uzstādīt ne tikai logiem, bet arī vitrīnām, durvīm, garāžu vārtiem vai nojumēm, kā arī sadalīt telpas.

Logi-durvis-vārti, SIA, Filiāle

Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
, garāžu vārti , vārti , paceļamie garāžu vārti , vārtu automātika, automātiskie vārti , paneļu vārti , noliktavu, komplektēšana, vārti ar logiem, vārti ar durtiņām, vārti ar durvīm, vārti ar atslēgām, vārti ar dažāda

Jumta segumi, žogi, SIA, interneta veikals Buvniecibaletak.lv

Ātri un kvalitatīvi! 😊 👍
Dārzciema 60b, Rīga LV-1073
Produkti: ✓ Jumtu segumi ✓ Jumta piederumi ✓ Žogi ✓ Fasādes materiāli ✓ Citas būvniecības preces Pakalpojumi: ✓ Jauna būvniecība un renovācijas darbi ✓ Jaunu angāru projektēšana un būvniecība ✓ Produktu parametru pārbaudes

Bokšas, Logi un durvis Valka

Rīgas 17, Valka, Valkas nov., LV-4701
Piedāvājam:: ✓ Logus ✓ Durvis ✓ Paceļamos garāžu vārtus

Uzņēmuma pamatmērķis ir nodrošināt klientus ar labāko cenas un kvalitātes attiecību tirgū.

Apraksts:

Mēs cenšamies nodrošināt jums labākos logus un durvis, un mēs uzskatām, ka katrai detaļai ir nozīme. Tāpēc mēs cenšamies nodrošināt kvalitāti un precizitāti visā procesā – sākot no tā, ka ir viegli atrast pareizo produktu, līdz savlaicīgai piegādei, uzmanīgam atbalstam un logiem, ar kuriem jūs varat rēķināties gadiem ilgi. Jo mums katrs projekts ir personisks.

Bokšas, logi un durvis Valmiera

Rīgas 31, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Durvis, logi Valmiera. Durvis. Logi. Logi un durvis. Stikla paketes. Plastmasas logi. PVC logi. Koka logi. Koka durvis. Durvju, logu montāža, uzstādīšana. Plastikāta logi. Logu tirdzniecība, projektēšana, izgatavošana. Vitrīnas. Pakešlogi. Ziemas dārzi. Balkoni. Lodžijas. Palodzes. PVC, plastikāta, plastmasas,

Austrumu Baltijas kompānija, SIA, Žalūzijas, aizsargrestes

Zemitāna iela 2b, Rīga LV-1012
Apraksts:

Uzņēmums "Austrumu Baltijas kompānija" tika dibināts 1996. gadā ar ražošanas bāzi visa veida žalūziju ražošanai. Liela uzmanība tiek veltīta aizsargžalūziju izgatavošanai no ALUTECH INC ražotajiem profiliem - restes 56mm, 84mm. Profili ar putupildījumu un ekstrudēti profili.

Darba materiāli, SIA, būvmateriālu interneta veikals

Lokomotīves 26, Rīga, LV-1057
Būvmateriālu tirdzniecība un vairumtirdzniecība:: ✓ Celtniecības bloki ✓ Siltumizolācijas materiāli ✓ Koksnes plāksnes ✓ Cementa loksnes ✓ Celtniecības plēves ✓ Fasādes siltināšanas materiāli ✓ Sausie maisījumi ✓ Dūmvadi ✓ Ģipškartons – profili ✓ Armatūras, betonēšanas piederumi ✓ Būvķīmija ✓ Instrumenti ✓ Darba aizsardzības preces ✓ Skrūves, naglas, stiprinājumi ✓ Jumta segumi ✓ Griesti, kāpnes, logi

Falkors Building Industry, SIA

Ropažu 140, Rīga LV-1006
Apraksts:

Uzņēmums SIA "Falkors Building Industry" darbojas kopš 1992. gada. Uzņēmuma pamatvirzieni ir industriālais alpīnisms, būvniecība, apmācība un sertifikācija darbam augstumā. Mācību centrā apmācām visa veida speciālistus darbam augstumā, augstkāpējus un industriālos alpīnistus. Uzņēmums specializējies specifisku būvdarbu veikšanā kā augstumā, tā arī uz zemes: Graudu elevatoru renovāciju un apkalpošanu, Metāla konstrukciju un virsmu remontu un atjaunošanu, Montāžas un demontāžas darbiem, Ēku rekonstrukcijas darbiem. Jumtu izbūve, segumu ieklāšana, maiņa. Objektu aprīkošana ar kolektīvajām darba drošības sistēmām darbam augstumā, to apkalpošana un uzturēšana. Visa veida industriālā alpīnisma pakalpojumi. Lai gan specializējamies uz specifiskiem darbiem, tiek veikti arī klasiskie būvdarbi: būvniecība no nulles cikla līdz atslēgai.

PASCO, SIA, koka logu siltināšanas, remonta serviss

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 201, Rīga LV-1019
Uzņēmuma apraksts: Taupi naudu – nosiltini logus un durvis! PASCO piedāvā koka logu siltināšanu, remontu un restaurāciju. Veicam logu, durvju un garāžu vārtu nosiltināšanu, iefrēzējot blīvgumijas vērtņu spraugās. Mēs strādājam ar zviedru firmas "Trelleborg" blīvējamiem materiāliem, kuri ir testēti un pārbaudīti Skandināvijas Tehniskajos institūtos. Noblīvēti logi un durvis ievērojami paaugstina māju un dzīvokļu energotaupību. Izdevumi par telpu apkuri pēc noblīvēšanas samazinās līdz 30%! 5 gadu garantija, sīkāk www.andris.lv, www.pasco.lv , tālr. 26111888.

GUMI, SIA

Tīraines 9a, Rīga LV-1058
Mūsu specializācija:

Neatkarīgi no tā vai Tev nepieciešams aprīkot noliktavu, biroju, angāru, loģistikas centru, garāžu, darbnīcu, ražošanas telpas, laboratoriju vai mācību iestāžu telpas, mēs to izdarīsim! Droša un ergonomiska darba vide ir viens no galvenajiem ražīga darba pamatnoteikumiem, lai Jūsu darbinieki un sadarbības partneri pie Jums jūtas ērti un komfortabli. Strādājot gan ar lieliem vairumtirgotājiem, loģistikas nozares pārstāvjiem, maziem uzņēmumiem, valsts un pašvaldību iestādēm, esam spējuši atrast īpašu pieeju katram no tiem. Īpaši mūs aizrauj jauni izaicinājumi un nestandarta projekti. Sadarbojamies ar vadošajiem noliktavu aprīkojuma un metāla mēbeļu ražotājiem Eiropā. Mūsu piedāvājumā plašā klāstā ir vairāku veidu metāla plaukti, metāla mēbeles, skapji, darba galdi, seifi, krēsli un soli. GUMI sortimentā pieejamā produkcija ir augstas kvalitātes un ar lielu kalpošanas laiku. Saviem klientiem piedāvājam iegādāto preču piegādi un uzstādīšanu objektā visā Latvijas teritorijā, ievērojamas atlaides pastāvīgajiem pircējiem, profesionālas konsultācijas, laipnu un ātru apkalpošanu.

Garāža, restorāns-bārs

Aldaru 10, Rīga LV-1050
Apraksts: Viskija bārs-restorāns "Garāža" ir neparasta vieta mazajā Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt izcilu maltīti, ekskluzīvu Single Malt viskiju piedāvājumu, reibinošus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus. Te ātri vien vari justies kā savējais, gan satiekot draugus pie alus kausa, gan baudot romantiku, gan viesiem izrādot Vecrīgas interesantākās vietas.

Fermeris ITF, SIA, Durvju furnitūra

Liela durvju furnitūras izvēle!
Brīvības gatve 401a, Rīga LV-1024
Piegāde:

Preču piegāde tiek veikta Rīgas robežās bez papildus maksas, pasūtījumam sasniedzot 121,- euro. Parasti pasūtījums tiek izpildīts 1 vai 2 dienu laikā.

Privātuma politika:

Privātuma politika sniedz informāciju par to, kā "Fermeris ITF" vāc, apstrādā, glabā, kopīgo, dzēš un aizsargā Klienta personas datus, tādējādi nodrošinot, ka Klienta personas dati tiek apstrādāti likumīgi, godprātīgi un Klientam pārredzamā veidā. Aktuālā privātuma politikas versija tiek publicēta Fermeris mājas lapā www.fermeris.lv, sadaļā Privātuma politika.

Pārklājums, SIA, LDE LINING

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Hidroizolācija ✓ Grīdu pārklājumi ✓ Graco industriālās iekārtas ✓ Siltumizolācijas materiāli Apraksts:

SIA ''Pārklājums'' jau vairāk nekā 10 gadus ir Latvijas tirgū un nodarbojas ar poliuretāna, hidroizolācijas membrānu un pārklājumu tirdzniecību, materiālu uzklāšanu un poliuretāna, akrila, epoksīda grīdas pārklājumu materiālu piegādi, kā arī minēto materiālu ieklāšanu. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Uzņēmumā strādā pieredzējuši speciālisti ar pieredzi Graco, Airblast, Contracor, Donaldson, OSU Hessler iekārtu servisā, to apkalpošanā un tirdzniecībā. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Sniegsim Jums kvalificētu apmācību vai padomu darbam ar augstspiediena krāsošanas iekārtām vai padomu, kā novērst tekošu balkonu, ūdeni pagrabā vai grīdu, kas rada putekļus.

Konkas, SIA

Angāri, nojumes, pergolas, paviljoni!
Pērnavas 25, Rīga LV-1012
Apraksts:

Uzņēmuma „Konkas” galvenie darbības virzieni ir angāri, nojumes, pergolas, paviljoni un to aprīkojums. Mēs izstrādājam un realizējam dažādas sarežģītības projektus.

Montāžnieks DE, SIA, Saldus struktūrvienība

Rīgas 13, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Logi lodžiju, balkonu iestiklošana, garāžu vārti , žalūzijas.

SOS SERVISS - DURVJU ATVĒRŠANA

Atveram auto un mājokļa durvis SOS serviss👍
Rīga
Durvju atvēršana: ✓ Durvju atvēršana ✓ Auto durvju atvēršana ✓ Dzīvokļu durvju atvēršana ✓ Garāžu atvēršana ✓ Seifu atvēršana ✓ Durvju remonts ✓ Auto bagāžnieku atvēršana Apraksts:

Slēdzeņu SOS serviss. Durvju atvēršanas, atmūķēšanas procesā durvis necieš! Mēs atmūķējam, atveram slēdzenes, nevis nodarbojamies ar vandālismu un uzlaušanu. Ilggadējā pieredze un labi meistari ir mūsu panākumu pamats. Liela daļa slēdzeņu modeļu pēc atmūķēšanas procesa paliek darba kārtībā un tos var turpināt lietot. Mēs atveram (atmūķējam) durvis gan ar vienkāršām, gan ar vissarežģītākajām slēdzenēm.

Balerīna, SIA

Rīgas 31, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: PVC logi, durvis Valmiera. Koka logi, durvis. Alumīnija logi, durvis. Metāla durvis. Garāžu vārti. Valka, Smiltene, Cēsis, Limbaži.

Montage Pro Ltd, SIA, Dažādas sarežģītības montāžas darbi

Ulbrokas 44a, Rīga LV-1021
Apraksts:

Montage PRO ltd savu darbību sāka 2011. gada sākumā. Šajā laika posmā ir realizēti vairāki simti mazu (līdz 80m2) un lielu (6040m2) projektu dažādās valstīs, sadarbība ar visiem uzņēmumiem Latvijā. Komanda montē metāla konstrukcijas, skārda un PVC sendviču paneļus, kompozīta materiālu, betona pārsegumu, sienu paneļus, termo paneļus utt. Mūsu speciālisti veic kvalitatīvus betonēšanas darbus. Dažādas sarežģītības alumīnija/tenta konstrukcijas un angāru ražošana un montāža.

Teravis, SIA

Katoļu 2, Rīga LV-1003
Piedāvājam:

SIA "Teravis" piedāvā ātri ražojamus nojumes angārus. Nojumes un angāri - universāli, praktiski un ļoti izturīgi, tie ir ideāli piemēroti noliktavām, darbnīcām un ražošanas telpām. Nojumes izgatavotas no izturīgām cinkotām caurulēm un PVC materiāla, kas ir analoģisks tam, ko izmanto kravas automašīnās. Angāru montāža ir vienkārša un to uzstādīšanai nav nepieciešami speciāli instrumenti, kā arī tos var uzstādīt uz jebkuras virsmas.