Grīda, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Kates plates, SIA, Veikals-noliktava

Uriekstes 2A, Rīga, LV-1005
Skaidu plātnes, laminētas skaidu plātnes, finierētas skaidu plātnes, HDF plātnes, MDF plātnes, mitrumizturīgas, ugunsdrošas, dziļai frēzēšanai, mugursienas, liektām detaļām, melns MDF, gruntēts. Masīvkoka dēļi. Finierētas MDF plātnes, dabīgā koka, PVC, ABS apdares maliņas, plastikāti. Alpi, nažfinieri. Eļļa, līmes, zāģmateriāli,

Meža Dimzas, SIA, Kokmateriāli Ķekavā

KOKMATERIĀLI un APDARES DĒĻI visām vajadzībām🏰
Celtnieku 11, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Kokzāģētava Ķekavā. Gateris. Rīga. Kokzāģētavas Rīgas apkārtnē. Zāģmateriāli, brusas, ražo zāģmateriālus un kokmateriālus celtniecības vajadzībām, sazāģētus, zāģēšana, žāvēšana, sausi, žāvētus, impregnētus, imprignēti, impregnēti, ēvelēti, ēvelētus kokmateriālu sagataves galdniecības vajadzībām, brusas. Kokmateriālu žāvēšanas un

ARI Stone, SIA, Akmens apstrāde

Lejupes 14, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Akmens apstrāde, akmens virsmas, kvarca virsmas, mākslīgais akmens, dabīgais akmens, Virtuves virsmas, galda virsma, granīts, marmors, kvarcs, keramika, Silestone, Dekton, interjers, virtuves mēbeles, kitchen, kitchentop, kamīni, kamīna apdare, palodzes, bāra letes, pakāpieni, sienu apdare, interjera risinājumi, virtuves pēc

Upīša projekti, SIA

Pils 2, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Arhitektūra, projektēšana, arhitektūras pakalpojumi, projektu izstrāde, būvkonstrukciju projektu izstrāde, darba organizēšanas projekts, ēkas energoefektivitāte, gāzes tīklu projekts, projektu vadība un saskaņošana, būvatļaujas, 3D modelēšana, 3D vizualizācija, 3D vizualizācija ēku fasādē, 3D vizualizācija interjeram, celtniecība,

Longor nami, SIA

Rīga
Celtniecība, pilna cikla celtniecība, būvniecība, ēku remonts, dzīvokļu remonts, demontāža, apdares darbi, iekšējā apdare, ārējā apdare, starpstāvu pārsegumu stiprināšana, grīdu ieklāšana, parketa remonts un pulēšana, fasādes darbi, fasādes siltināšana, sienu apmešana, sienu krāsošana, flīzēšana, ventilācijas uzstādīšana, sadzīves

PASCO, SIA, koka logu siltināšanas, remonta serviss

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 201, Rīga LV-1019
sabiedriskās tualetes, baseina ierīkošana, baseinu ierīkošana, baseina izbūve, baseinu izbūve, izbūve, flīžu grīda

Arbets, SIA

Jūrkalnes 2a, Rīga LV-1046
Betona grīda . Fibrobetona grīdas., Pretnodiluma grīdu segumi, betona grīdu virsmu cietinātāji, cementa javas grīda . Skaņas izolācija.

Pārklājums, SIA, LDE LINING

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Hidroizolācija ✓ Grīdu pārklājumi ✓ Graco industriālās iekārtas ✓ Siltumizolācijas materiāli Apraksts:

SIA ''Pārklājums'' jau vairāk nekā 10 gadus ir Latvijas tirgū un nodarbojas ar poliuretāna, hidroizolācijas membrānu un pārklājumu tirdzniecību, materiālu uzklāšanu un poliuretāna, akrila, epoksīda grīdas pārklājumu materiālu piegādi, kā arī minēto materiālu ieklāšanu. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Uzņēmumā strādā pieredzējuši speciālisti ar pieredzi Graco, Airblast, Contracor, Donaldson, OSU Hessler iekārtu servisā, to apkalpošanā un tirdzniecībā. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Sniegsim Jums kvalificētu apmācību vai padomu darbam ar augstspiediena krāsošanas iekārtām vai padomu, kā novērst tekošu balkonu, ūdeni pagrabā vai grīdu, kas rada putekļus.

Krāsošanas iekārtas, LDE LINING, tirdzniecība, noma, remonts

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi:: ✓ Destilēšanas iekārtas ✓ Industriālās iekārtas ✓ Industriālā ventilācija ✓ Poliuretāna putas un poliurea Specializācija:: Industriālo iekārtu Graco un citu krāsošanas iekārtu tirdzniecība un serviss. Jau 7 gadus esam Latvijas tirgū, kompānijā strādā pieredzējuši speciālisti ar vairāk kā 12 gadu pieredzi. Krāsošanas iekārtas SIA ir viens no līderiem savā nozarē. Speciālisti arī piedāvā sniegt apmacības un konsultācijas.

Pēterkoks, SIA

Celtnieku 1A, Olaine, Olaines nov., LV-2114
Apraksts:

Mēs izveidojām SIA "Pēterkoks" ar mērķi kļūt par profesionālu uzņēmumu ar labu komandu un uzticamu reputāciju. Uzņēmums, kas klientiem var piedāvāt vislabāko preču un servisa risinājumu. Mūsu mērķis ir piedāvāt klientiem labāko risinājumu ar atjaunojamu resursu - kokmateriālu.

SIA "Pēterkoks" specializējas trīs virzienos:

✓ speciālais koka iepakojums ✓ standarta paletes un koka iepakojums ✓ cietkoksnes zāģmateriāli galdniecībām

 

Celten, SIA

Rīga
Par uzņēmumu:

Esam uzņēmums ar ilgu pieredzi būvniecībā kā privātajā tā komercsektorā. Mēs palīdzēsim realizēt jūsu projektus, palīdzēsim ar materiālu izvēli un piegādi, arī ar būvgružu utilizāciju. Izstrādājam dizainprojektus, rekomendējam dizainerus. Ir laba pieredze arī lielo objektu silitnāšanas darbos, lai uzlabotu telpu energoefektivitāti. Daļu no darbiem varat redzēt Facebook grupā - Būvējam kopā. 

Buildbest, SIA

Ganību dambis 36-6, Rīga, LV-1005
Apraksts:

Piedāvājam musdienīgu, kvalitatīvu un energoefektīvu māju celtniecību. Izgatavojam koka karkasa, paneļu un moduļu mājas. Komanda ar vairāk kā 15 gadu pieredzi būvniecībā. Veicam pilna cikla celtniecības darbus. Aicinām sadarbībā!

NMHOUSE PLUS, SIA

Liepājas 37B, Rīga, LV-1002
Apraksts:

Pilna cikla būvniecības uzņēmums veic kvalitatīvus būvdarbus visā Latvijas teritorijā. Speciālistiem ir profesionāla darba pieredze Beļģijā, Dānijā, Francijā. Visam paveiktajam - garantija!  Atvērti sadarbības iespējām!

Viss Dārzam un Mājai, Veikals

Nākotnes 1, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Apraksts: SIA "VIKRI K" ar dārzkopības preču tirdzniecību nodarbojas no 2001.gada. Piedāvājam plašā sortimentā sēklas, sīpolpuķes, sīksīpolus, minerālmēslus, dažādus mēslojumus un citus dārzkopībā nepieciešamus un noderīgus produktus, augu aizsardzības līdzekļus, repelentus, un citas preces, lai sekmīgi sētu, audzētu, vāktu ražu, priecātos par dārza skaistumu! Esam priecīgi, ka mūsu klientu vidū ir stādu audzētāji un apzaļumotāji, mazdārziņu īpašnieki, kuri atzinīgi novērtē mūsu piedāvāto sortimentu, preču kvalitāti un konkurētspējīgās cenas. Kā otrs mūsu darbības virziens ir ziedu tirdzniecība. Plašā piedāvājumā ir augi, grieztie ziedi. Pieņemam pasūtījumus pušķu un dekoru veidošanai dažādiem dzīves gadījumiem. Plašā sortimentā piedāvājam sveces, suvenīrus, dāvanas un veicam dāvanu saiņošanu. Tagad esam uzsākuši arī dziju tirdzniecību, aicināti visi rokdarbnieki.

Style & Design, SIA, Dizaina mēbeles

Turpinām strādāt klātienē!
Mūkusalas 72f, Rīga LV-1004
Produkcija:: ✓ Virtuves mēbeles ✓ Bērnu mēbeles ✓ Korpusa mēbeles ✓ Veikalu tirdzniecības iekārtas ✓ Mēbeles viesnīcām ✓ Kāpnes Apraksts:

"Style & Design" rada atmiņā paliekošus un harmoniskus interjera risinājumus, ņemot vērā jūsu personiskās vēlmes un redzējumu. Mūsu profesionālā komanda piedāvā projektu no idejas līdz atslēgai. Mēbeles, dizains, dizaina elementi, mēbeļu tirdzniecība, karkasa mājas, projektēšana, durvis, kāpnes, interjers Rīgā, dizains Rīgā.

IKB grupa, SIA

Bauskas 61-2, Rīga LV-1004
Apraksts:

Piedāvājam uzbūvēt Jūsu sapņu māju sākot ar pamatiem līdz pat jumtam. Betonējam lentveida, montējam vai mūrējam ar pamatu blokiem kā arī veidojam pamatu plāksnes izveidi.  Privāto objektu pilna cikla būvniecība. 

Fundaments O, SIA

Ropažu 14 k-1 - 72, Rīga, LV-1039
Apraksts:

Uzņēmums ar pieredzējušiem meistariem, kuru darba stāžs šajā jomā ir vairāk kā 20 gadus, veic pilna cikla remonta darbus. Strādājam ar pārbaudītiem, kvalitatīviem materiāliem, garantija ikvienam paveiktajam darbam. Ir pozitīva darba pieredze Norvēģijā.

Jumaka, SIA

Kalnciema 52, Rīga LV-1083
Apraksts:

No nulles līdz atslēgai jau kopš 2004.gada. Būvējam, remontējam gan privātmājas, gan komercobjektus. Aicinām sadarbībai, zvaniet un saņemiet cenu piedāvājumu. Individuāla pieeja katram klientam.

BK Fasādes, BK Systems, SIA

Ūnijas 6, Rīga, LV-1084
Apdares materiāli:: ✓ Ķieģeļflīzes ✓ Apdares ķieģeļi ✓ Pakāpieni, grīdas ✓ Terases flīzes ✓ Industriālās flīzes ✓ Klinkera bruģis ✓ Ventilējamās-piekaramās fasādes ✓ Montāžas materiāli Apraksts:

Jau vairāk nekā 10 gadus sadarbojamies ar Eiropā vadošajiem uzņēmumiem, lai piedāvātu Latvijas tirgū kvalitatīvus un augsti novērtētus klinkera apdares materiālus. Pie mums jūs atradīsiet gan klinkera ķieģeļus un ķieģeļflīzes, gan klinkera terases flīzes un pakāpienus, gan ilgmūžīgo klinkera bruģi, kas kalpos vairākām paaudzēm! Uz vietas ir pieejama ļoti plaša paraugu gamma visām vēlmēm! Pastāvīgi attīstāmies un paplašinām savu sortimentu, ņemot vērā klienta vēlmes.  

WATERPROOFING BALTIC, SIA, hidroizolācijas materiāli

Latgales 116, Rīga LV-1003
Apraksts:

Mēs esam oficiālais spāņu rūpnīcas "Tecnopol" pārstāvis. Mūsu specializācija - poliuretāna hidroizolācija (bezšuvju pārklājums) un siltināšana, izmantojot poliuretāna putas dažādās objektu virsmās. Mēs piedāvājam hidroizolācijas, aizsardzības, siltumizolācijas un grīdas segumu sistēmas un materiālus, kurus var izmantot lieliem un maziem celtniecībasobjektiem. Pie mums var iegādāties poliuretāna gruntis, poliuretāna un poliurīnvielas hidroizolācijas membrānas, poliuretāna siltumizolācijas putas, grīdas bezšuvju segumus un pārklājumu aizsargslāņus.

Plašāka informācija ir atrodama mūsu mājaslapā: https://tecnopol.lv/lv/catalog/desmopol