Grīdas dēļi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Arbora, SIA

Visplašākā zāģmateriālu izvēle! Piegāde visā LV!
"Vilkāres" , Codes pagasts, Bauskas nov. LV-3901
dēļi , vagonka, līstes, grīdas dēļi , žoga dēļi , OSB3, terases dēļi , impregnēti terases dēļi , block house, dēļi iekštelpām, grīdas dēļi lieveņiem, grīdas dēļi vējtveriem, grīdas dēļi terasēm, dažāda izmēra apdares

ILBU, SIA, Kokmateriālu ražotne

"Sētas" , Mārcienas pagasts, Madonas nov. LV-4852
Gateris, kokzāģētava, Kokmateriālu tirdzniecība un piegāde, Koka pārseguma sijas, Zāģmateriāli, apdares dēļi , , grīdas dēļi , terases dēļi , fasādes apdares dēļi , Koka karkasa konstrukcijas, kaltēti, antiseptizēti

Dubultkoks, SIA, Palešu ražošana, zāģmateriāli Cēsīs

"Dīķlejas" , Priekuļu pagasts, Cēsu nov. LV-4154
Zāģmateriāli, apdares dēļi , (vagonka) grīdas dēļi , ēvelēšana, tirdzniecība, zāģmateriālu iepirkšana., Dēļi , latas, kokmateriāli, kokmateriālu tirdzniecība.

Damaksnis, SIA

Saules 60a, Madona, Madonas nov. LV-4801
iepakojums, paliktņu apmales, paliktņu rāmji, rāmji, jaunas paletes, koka paliktņi, tara, taras, taras dēļi , , dēļi , taras materiāls, malka, kamīnmalka, kamīna malka, kamīnmalkas ražošana, kurināmais, kurināmā

Silviko, SIA

"Briede" , Zilākalna pagasts, Valmieras nov. LV-4222
Zāģmateriāli būvniecībai (nežāvēti, žāvēti, ēvelēti): ✓ dēļi; ✓ brusas; ✓ latas; ✓ grīdas dēļi; ✓ apšuvuma dēļi; ✓ kurināmās granulas (6 mm diametrā); ✓ pakaišu skaidas zirgiem (no egles). Iepērkam egles zāģbaļķus!:

Kvalitātes prasības: Koksnei jābūt svaigi sagatavotai no augošiem kokiem. Zāģbaļķiem jābūt kvalitatīvi atzarotiem. Nepieļaujas: trupe, dvīņserde, saussāni, zilējums, kukaiņu bojājumi, metāla ieslēgumi, gāšanas plaisas, lielzarainība. Līkumainība: vienpusējā līkumainība nepieļaujas lielāka kā 1,5% no zāģbaļķa garuma. Divpusējā līkumainība nav pieļaujama.

 

Airex, SIA – kokzāģētava, kokmateriālu tirdzniecība

Kalnciema 78, Rīga, LV-1046
Kokmateriālu tirdzniecība: ✓ Celtniecības dēļi un brusas ✓ Ēvelēti dēļi ✓ Apdares dēļi ✓ OSB "AIREX" piedāvā šādus zāģmateriālus:: ✓ dēļi – ēvelēti dēļi, apdares dēļi, grīdas dēļi, žoga dēļi,  ✓ stieņi, koka brusas, ✓ OSB, OSB plāksnes,  ✓ terases dēļi (vagonka).

PAKALPOJUMI:

✓ izgatavojam pēc pasūtījuma,  ✓ impregnējam,  ✓ piegādājam.

Bohman Riga Hardwoods, SIA, Cēlkoki, nažfinieri, ACCOYA, SIHGA

Ulbrokas 40c, Rīga, LV-1021
Produkti:: ✓ Nažfinieri ✓ Zāģmateriāli ✓ Inženierētie nažfinieri ✓ Terases dēļi un stiprinājumi ✓ Apšuvuma dēļi ārsienām ✓ SIHGA skrūves, savienojumi, terašu atbalsta pēdas ✓ Līmētie vairogi ✓ Galdnieku plates ✓ Līmētas logu sagataves ✓ Dekoratīvie kokgriezumi ✓ Nažfiniera maliņu materiāli ✓ BauBuche līmētie paneļi ✓ Jowat līmes ✓ Balansa papīrs finierēšanai ✓ Parketa dēļi

Pro Wood, SIA

Krustpils 145, Rīga LV-1057
Kompānijas produkti::

Zāģmateriāli: Koka brusas Сeltniecības dēļi C24 celtniecības dēļi Ēvēleti dēļi Neapzāģēti dēļi Koka mieti

Apdares dēļi: Apdares dēļi iekšejai apdarei Apdares dēļi arējai apdarei Terases dēļi Grīdas dēļi Žogu dēļi Pirts dēļi

Celtniecības materiāli: OSB plāksnes Minerālvate Hidroizolācijas plēve

Apkure: Kokskaidu briķetes RUF Kokskaidu granulas 6mm un 8mm Kurināmā šķelda un kokskaidas

EK Wood, SIA

Lapu 10, Jelgava LV-3001
Priekšrocības: Uzņēmums saviem klientiem piedāvā individuālu pieeju, plašu un konkurētspējīgu preču sortimentu, kā arī izcilu produkcijas kvalitāti. Par uzņēmumu:

SIA "EK WOOD" nodarbojas ar dažādu profilu apdares dēļu un koka izstrādājumu ražošanu, piegādi un uzstādīšanu. Uzņēmums saviem klientiem piedāvā individuālu pieeju, plašu un konkurētspējīgu preču sortimentu, kā arī izcilu produkcijas kvalitāti.

Sēlijas mežs, SIA

"Dolomīts M" , Salas pagasts, Jēkabpils nov., LV-5230
Apraksts:

 

SIA "Sēlijas Mežs" ir kokapstrādes uzņēmums. Galvenais darbības virziens ir frēzēto, egles vai priedes koksnes, dēļu dārza mājiņu ražošana. Mūsu mājiņas ir ar stabilu konstrukciju, gan klasisku, gan mūsdienīgu dizainu, kvalitāti un vieglu montāžu. Mājiņu sortiments nepārtraukti tiek papildināts, izstrādājot jaunus un pieprasītus mājiņu dizainus. Izstrādājam un ražojam mājiņas arī pēc klientu vēlmēm. Uzņēmums piedāvā arī kokmateriālus, gan neēvelētus zāģmateriālus celtniecībai, gan ēvelētus apdares dēļus, grīdas dēļus utt.

BCE, SIA, Kokmateriālu tirdzniecība

Viskaļu 78b, Jelgava LV-3008
Piedāvājam:: ✓ Zāģmateriālus; ✓ Apdares dēļus; ✓ C24 konstrukciju materiālu; ✓ Dēļus terasei, žogam vai grīdai; ✓ Granulas, kokskaidu briketes un skaldītu malku kurināšanai Par mums::

Mēs lepojamies, ka esam viens no lielākajiem zāģmateriālu un palešu piegādātājiem Eiropas Savienībā, Islandē, Norvēģijā. Mūsu ražotie un piegādātie materiāli ir augstākās kvalitātes. Īsākie piegādes termiņi pa sauszemi un jūru.

ACE Logistics Latvia, SIA

"Kargo k-1" , Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
"ACE Logistics Latvia" sniegtie transporta un loģistikas pakalpojumi: ✓ Gaisa transports ✓ Auto transports ✓ Jūras transports ✓ Dzelzceļa transports ✓ Muitas dokumentu noformēšana ✓ Preču pārvadājumu apdrošināšanas organizēšana Kravu apdrošināšana:

Uzņēmums piedāvā pilnu pārvadājumu apdrošināšanu. Ja preču vērtība pārsniedz pārvadātāja atbildības likmes, ir iespējams apdrošināties pret visiem riskiem vai arī noteiktā to grupām, piemēram, satiksmes negadījumiem, ugunsgrēkiem vai zādzībām. Ir iespējams noslēgt līgumu par vienreizējās polises (vienam pārvedumam) vai atvērtās polises (uz noteiktu laiku) saņemšanu. Piedāvātie apdrošināšanas noteikumu veidi ir ICC(A), ICC(B) un ICC(C). Sīkāka informācija mājaslapā.

Ritols, Siltumizolācijas un rūpniecisko grīdu ražotājs

Dzērbenes 27, Rīga LV-1006
Apraksts:

RITOLS jau vairāk nekā 20 gadus nodarbojas ar bezšuvju polimēro pārklājumu izveidi grīdām - industriālajā, sabiedriskajā un individuālajā sektorā. Pēdējos 10 gadus sadarbojamies ar firmu „Flowcrete”, kas ir viena no vadošajām pasaulē epoksīda, poliuretāna, akrila un vinilestera klājumu sistēmu izstrādāšanā un ražošanā.

ABE grīdas segumi, linolejs Valmiera

Vaidavas 13, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Pakalpojumi: ✓ Grīdas segumi ✓ Mīkstie paklāji, kovroļin Apraksts: Piemeklēsim jums vispiemērotāko, piegriezīsim vajadzīgo izmēru. Mums ir linoleji, tepiķi, grīdas celiņi, paklāji gan mājām, gan ofisiem. T. 27015305. ABE, grīdas segumi, grīdas, grīdas celiņi. Paklāji, paklājiņi, mīkstie segumi, kovrolīns, kovroļin, PVC, tepiķi, linolejs. Valmiera, Valka, Smiltene, Limbaži, Sigulda, Gulbene, Alūksne, Madona, Balvi, Vidzeme.

Sporta halle, SIA

Vietalvas 1, Rīga LV-1009
Par uzņēmumu:

SIA "Sporta halle" izveidotājs un dibinātājs ir ilggadējais Latvijas basketbola valstsvienības dalībnieks un kapteinis – Edgars Šneps. Kopš izveidošanas 1997. gadā viņš kopā ar partneriem pārveidojis uzņēmumu no vienkārša tirdzniecības uzņēmuma par uzņēmumu, kas būvē, renovē un aprīko sporta objektus. Pēdējos gados stabili aug uzņēmuma eksporta sadaļa, piedaloties arvien jaunu sporta objektu būvniecībā ārpus Latvijas. Kopš 2005. gada esam vadījuši vai piedalījušies vairāk nekā 500 sporta objektu būvniecībā, renovācijā un aprīkošanā pārsvarā Latvijā, Igaunijā un Lietuvā. Tomēr mūsu portfolio atradīsiet arī objektus, kas realizēti Ukrainā, Kazahstānā, Krievijā un citur. Veicam sporta spēļu zāļu un stadionu pilnu aprīkošanu ar segumiem, tribīnēm, tablo un inventāru. Kopš 2020. gada spējam nodrošināt arī ekonomisku augstākās kvalitātes apgaismojuma uzstādīšanu vai nomaiņu par saviem līdzekļiem. Ja nepieciešams, veicam telpu remontu.

ZL.LV iesaka

Vides Tehnika, SIA, Siltumizolācijas materiālu veikals - noliktava

Čuibes 6, Rīga LV-1063
Par uzņēmumu:

Siltumizolācijas materiālu tirgotājs SIA "VIDES TEHNIKA" palīdzēs ikvienam rast sev piemērotāko ēku siltināšanas veidu. Siltumizolācijas materiālu klāstā atradīsiet gan pasaulē plaši lietotus materiālus, gan pavisam jaunus siltumizolācijas materiālu veidus, gan arī pašus videi draudzīgākos un ekoloģiskākos siltināšanas materiālus, kas jūsu mājokli padarīs ne vien siltu un mājīgu, bet arī videi un cilvēka veselībai draudzīgu.

Kates plates, SIA, Veikals-noliktava

Uriekstes 2a, Rīga, LV-1005
Apraksts: SIA Kates Plates mēbeļu materiālu tirgū darbojas jau kopš 1997. gada. Uzņēmuma pamatdarbības virziens ir plātņveida materiālu tirdzniecība mēbeļu ražošanai un celtniecībai. Mēs piedāvājam mēbeļu ražotājiem: skaidu plātnes, laminētas skaidu plātnes, finierētas skaidu plātnes, HDF plātnes, MDF plātnes, finierētas MDF plātnes, gruntētas MDF plātnes, MDF plātnes liektām detaļām (Fibraform), saplāksni, līmētas masīvkoka plātnes (ozols, osis, bērzs, priede, egle), ozola zāģmateriālus, AGT plātnes, apdares maliņas (dabīga koka, PVC, ABS), rorskaidu plātnes, Alpi Lignum nažfinierus, plastikātus un līmes. Celtniecības materiālu sortimentā: OSB/3 plātnes, Durelis plātnes, Clic Wall sienas paneļi un sijas.

Buvvide.lv, SIA, internetveikals

Ganību dambis 17A-201, Rīga LV-1045
Preču grupas: ✓ Pirts krāsnis ✓ Parku soli ✓ Atkritumu urnas ✓ Velosipēdu statīvi ✓ Siltumnīcas ✓ Preces vides labiekārtošanai ✓ Apdares materiāli ✓ Apkurei ✓ Bruģis. Ķieģeļi. Pārsedzes ✓ Durvis ✓ Grīdai ✓ Instrumenti ✓ Jumtu logi, palodzes ✓ Jumtu materiāli ✓ Kāpnes, lūkas ✓ Kokmateriāli, plātnes ✓ Leņķi, stiprinājumi ✓ Plēves, tenti ✓ Santehnika ✓ Tehnika ✓ Tehnika dārzam ✓ Iekšdurvis ✓ Ventilācija ✓ Žogi un vārti

ViNYLXspc, Freko, SIA

Krustpils 93, Rīga LV-1057
Apraksts:

"VINYL SPC" grīdas segumi. Specializējamies tieši uz šo materiālu. Liels sortiments! Viss pieejams uzreiz mūsu noliktavā Rīgā, Krustpils iela 93

PK Mežs, SIA

Beverīnas 24, Rīga LV-1058
PK MEŽS piedāvā: ✓ Godīgu attieksmi pret klientu ✓ Precīzu un ātru īpašuma novērtēšanu ✓ Ātru samaksu ✓ Ātru pakalpojumu kvalitāti Mēs veicam: ✓ nekustamo īpašumu pirkšanu un pārdošanu ✓ mežu apsaimniekošanu ✓ meža apsaimniekošanas projektu izstrādi ✓ mežizstrādes pakalpojumus ✓ juridiskās konsultācijas, pārstāvniecību valsts un pašvaldību institūcijās saistībā ar dokumentu noformēšanu un konsultācijām nodokļu jautājumā par darījumiem nekustamo īpašumu