Graudi, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

MetalProjekts, SIA, metāla konstrukcijas

Vecumnieki, Rīgas 96, Vecumnieku pagasts, Bauskas nov., LV-3933
Metināšana, metināšanas darbi. Lauksaimniecības ēku būvniecība. Reklāmas stendu izgatavošana. Tehnikas nojumes.& Inženiertīklu konstrukcijas. Tilti. Pārvadi. Metāla būvkonstrukcijas ražošana pēc individuālā pasūtījuma. Nestandarta metālkonstrukcijas. Telekomunikāciju torņi, masti un antenu stiprināšana un montāža. Inženiertīklu

T.T.R., SIA, Dezinfekcijas, deratizācijas, dezinsekcijas serviss

Tīraine, Pakalniņu 4, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Sanitārie dienesti,  dezinfekcija,  deratizācija,  dezinsekcija,  dezinfekcija,  profesionāla grauzēju,  (žurku,  peļu,  grauzēju,  žurkas,  peles,  grauzēji) insektu,  (prusaku,  prusaki,  tarakānu,  tarakāni,  skudru,  skudras,

Falkors Building Industry, SIA

Ropažu 140, Rīga LV-1006
celtniecības darbi, montāžas darbi, remonta darbi, augstkāpēju praktiskā apmācība, augstkāpēju sertifikācija, industriālais alpīnisms, augstumdarbi, darbi augstumā, ēku renovācija, ēku remontdarbi, ēku šuvju hermetizācijas ar atvēršanu un attīrīšanu, jumtu remonts, jumtu krāsošana, jumtu seguma maiņa, ēku fasādes remontdarbi, logu
ZL.LV iesaka

Hanzas Maiznīcas, AS

Brīvības 155a, Rīga
Maizes un miltu izstrādājumu tirdzniecība,  Maize, Maizes izstrādājumi, "Vizbulīte" tumšā sēklu maize, "Saulespuķe" saulespuķu sēklu maize, "Rudzupuķe" rudzu sēklu maize, "Pļavas" 4 sēklu tostermaize, "Toste" tostermaize Klasiskā, "Toste" sēklu sendviču maize, "Toste" pilngraudu ar D vitamīnu, "Toste" gaišā pilngraudu tostermaize,

Agro Partner, SIA

Rīgas 8-2N, Liepāja, LV-3401
Graudi . Graudu tirdzniecība., Kvieši, mieži, auzas, rudzi, tritikāle, pupas, zirņi, rapsis, kukurūzas graudi , sojas spraukumi, biograudi

APU Genesis, SIA

Ganību dambis 24d-715, Rīga LV-1005
Produkti pārtikas un vides drošības kontrolei: Ātrie testi pārtikas drošībai. Ātrie virsmu tīrības testi. Testi pārtikas preču ražošanas HACCAP sistēmai. Mikrobioloģiskās barotnes. Gatavās mikrobioloģiskās barotnes. Virsmu tīrības testi. Antibiotiku testi. Ātrie antibiotiku testi pienam. Mikotoksīnu testi graudiem. Inhibitoru testi. Piena analizatori. Piena skābuma testi. ATP testi. Virsmu tīrības testi. Ūdens tīrības testi. Ātrie ūdens tīrības testi. ATP testi. Laboratorijas iekārtas. Inhibitoru testi. Piena analizatori. Luminometri. Krioskopi.

Labā Virtuve, SIA

Bieķensalas 2, Rīga, LV-1004
Pakalpojumi: ✓ Bērnu ēdināšana Konditorejas izstrādājumi: Mums garšo saldumi! Tas ir mūsu vaļasprieks, iepriecinām sevi un citus! Nevēlamies par tiem aizmirst ātrajā un saspringtajā dzīves tempā! Cepam cepumus, kūkas, tortes un citus saldus brīnumus! Jautāsiet, kur rodas iedvesma receptēm? Esam sapratuši, ka viss labais ir sen aizmirsts vecais. Receptes tiešā vārda nozīmē tiek uzietas senās pierakstu kladēs, tiekoties ar vecmeistariem, pielāgotas mūsdienu modes tendencēm konditorejas mākslā! Konditorejas izstrādājumi tiek gatavoti pēc iepriekšēja pasūtījuma!

GUNMARKET EU, SIA, Mednieku un makšķernieku veikals Rīgā

Latgales 243, Rīga LV-1019
Piedāvājam: Preces MEDĪBĀM, medniekiem ✓ ieroči ✓ patronas ✓ aksesuāri ✓ apģērbs un apavi ✓ ekipējums, komplekti Preces MAKŠĶERĒŠANAI, makšķerniekiem ✓ makšķeres un spiningi ✓ spoles ✓ vizuļi un vobleri ✓ auklas ✓ apģērbs un apavi

NMS ELPA, SIA

Grebenščikova 1-335, Rīga, LV-1003
Apraksts: Medicīnas iekārtu noma. Nomā tiek piedāvātas iekārtas, kuras izmantojamas mājas apstākļu ārstniecībai un rehabilitācijai, funkcionālās gultas ar izpirkšanas tiesībām. Kā pasaules pieredze rāda, ārstniecības laiks mājas apstākļos ir daudz efektīvāks, iedarbīgāks nekā slimnīcās vai ārstniecības iestādēs pavadītais.

Zeltābele, logopēdijas un attīstības centrs

Murjāņu 1a, Rīga LV-1024
Piedāvājam pakalpojumus::

1. Individuālās logopēda nodarbības pie:

✓ logopēda – skolotāja, ✓ audiologopēda nodarbības

2. Grupu logoritmikas nodarbības

3. Nodarbības lasīt un rakstīt prasmju uzlabošanai

4. Vispārēju sagatavošanu skolai

5. Nodarbības SILTAJOS GRAUDOS (siltie graudi)

6. Audiologopēda nodarbības

Deksme, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ labiekārtošana; ✓ ceļu būve; ✓ beramkravu piegāde; ✓ starptautiskie un iekšzemes pārvadājumi. Apraksts:

Kopš 2012. gada SIA "Deksme" specialitāte ir labiekārtošanas darbi, bruģēšana un ceļu būve. Mūsu darba stils ir mūsu vizītkarte. Strādājam ar aizrautību un esam iepriecinājuši ļoti daudz klientu šo gadu laikā. Mūsu autoparkā ir dažāda izmēra kravas pašizgāzēji beramkravu pārvadājumiem, lai katram klientam piemeklētu optimālāko risinājumu kravas piegādei. Beramkravu materiāls (šķembas, smilts, melnzeme u.c.). Uzņēmumam attīstoties tiek piedāvāti arī starptautiskie un iekšzemes kravu pārvadājumi ar tenta kravas automašīnām.

Baltic Pork, SIA

"Krastmalas" , Allažu pagasts, Siguldas nov., LV-2154
Pakalpojumi:: ✓ Cūkkopība ✓ Sivēnu un cūku tirdzniecība ✓ Nobarojamo cūku vairumtirdzniecība ✓ Graudu iepirkšana ✓ Organiskais mēslojums ✓ Biogāzes ražošana Cukkopības uzņēmums:

SIA BALTIC PORK ir dibināts 2000. gadā un 2001. gadā uzsāka savu darbību cūkkopības nozarē, kad padomju laiku cūku fermā “Krastmalas”, Siguldas novada Allažu pagastā sākās pirmo SIA BALTIC PORK cūku audzēšana.

Cūku audzēšanas komplekss “Krastmalas” ir kļuvis par vienu no modernākajiem cūku audzēšanas kompleksiem Latvijā, kas nodrošina pilnu cūku audzēšanas ciklu no sivēna dzimšanas līdz nobarošanai, un kurā vienlaikus var uzturēties 20 tūkstoši cūku. Savukārt 2012. gadā darbību uzsāka SIA BALTIC PORK no jauna uzbūvētais cūku audzēšanas komplekss “Rukši”, Ogres novada Lauberes pagastā, kur komplekss “Rukši”, Ogres novada Lauberes pagastā, kur modernā un jaunā fermā tiek audzētas 12 tūkstoši nobarojamās cūkas.

Labiprodukti.lv

Ragana, Tirgus 1, Krimuldas pagasts, Siguldas nov., LV-2144
Apraksts:

"Labiprodukti.lv" interneta veikalā ir iespēja iegādāties augstvērtīgus, olbaltumvielām bagātus, šķiedrvielām saistītus, pārsvarā bez glutēna produktus, katrai gaumei piemērotus.

Mūsu misija ir nodrošināt Jūs (klientus) ar labākajiem pārtikas un nākotnē arī nepārtikas produktiem, kuru atlasa mūsu ekspertu komanda (pārtikas tehnologi, ražotāji, produktu izstrādātāji, uztura speciālisti un veselīgā dzīves veida fanāti) izvēlas labākos no pieejamākiem produktiem tieši Jūsu labsajūatai, kas atrodami mūsu mājas lapā.

Mēs izvēlamies augstvērtīgus, sabalansētus un ilgstspējīgus produktus organismam, kas ļaus tam produktīvi un pareizi funkcionēt.

Raksti sadaļā mēs atlasīsim jaunākos un svarīgākos rakstus par veselīgus dzīvesveidu un uztura zinātni, kam droši varēsiet sekot mūsu Facebook, Instegram kontos zem labiprodukti.lv  un protams mūsu mājas lapā.

Uzņēmuma galvenais uzsvars ir piedāvāt klientiem produktus par labāko cenu, un tas iespējams, pērkot vairāk par izdevīgāku cenu!

Mūsu darbības moto: Izvēlies labāko! Pērc vairāk, maksā mazāk!

Voldemārs, SIA, Biroju telpu noma

Skaistkalnes 3, Rīga LV-1004
Apraksts:

SIA "Voldemārs" ir dibināta 1992. gadā Rīgā, Latvijā. Uzņēmuma 25 gadu pastāvēšanas vēsturē esam kļuvuši un attīstījušies par inovatīvu, uzticamu, visus partnerības sadarbības posmus augstā kvalitātē nodrošinošu uzņēmumu ar pieredzējušu profesionāļu komandu. Uzņēmums darbojas šādās sfērās: pārtikas un rūpniecības preču vairumtirdzniecība, pārtikas preču imports un eksports, graudu pārstrāde, distribūcija, biroju noma, noliktavu noma, konferenču telpu noma, loģistikas un ekspedīcijas pakalpojumi.

Filtri, SIA

ELPO BRĪVĀK, nomaini gaisa filtrus savā ēkā!
Kalnciema 87 k.1, Rīga LV-1046
Produkti:: ✓ Aktīvās ogles filtri ✓ Eļļas miglas un dūmu filtri ✓ Filtrējošie materiāli ✓ Virtuves filtri ✓ Elektrostatiskie filtri ✓ EPA-HEPA-ULPA filtri ✓ Paneļu filtri ✓ Kārtridžu filtri ✓ Piedurkņu filtri Pasūtījumu formas:: Klientiem interesējošos un nepieciešamos produktus ir iespējams pasūtīt interneta mājaslapā. Pasūtījumi iedalās divās formās. Pieejami ir filtrējošie materiāli un HEPA filtri, kā arī kabatu un paneļu filtri.

Zeltābele SILTIE GRAUDI

Murjāņu 1a, Rīga LV-1024
Nodarbības siltajos graudos::

Relaksējošas un attīstošas nodarbības bērniem un jauniešiem, mērķis - mazināt stresu un veicināt attīstību. Graudi rada impulsus uz receptoriem un pa nervu ceļiem nonāk smadzenēs, mazinot stresa radītos hormonus, uzlabojot ādas asins apgādi, vielmaiņas procesus un līdzsvarojot smadzeņu darbību. Nodarbības satur emocionālās audzināšanas, jeb savu un citu cilvēku emocionālo stāvokļu atpazīšanas iemaņu veidošanu. Nodarbības iesakām bērniem, kuriem nepieciešama: • Trauksmes mazināšana adaptācijas laikā bērnudārzā, skolā u.c. pārejas posmos; • Bērniem ar emocionāla rakstura grūtībām; • Atpūta un relaksācija, iekšējās harmonijas atgūšana kādā trauksmainā dzīves posmā

Pieteikties: +371 29349149

Zeltābele.lv, SIA

Miera 56, Rīga LV-1013
Apraksts:

Privātais bērnudārzs "Zeltābele" - laimīgai, radošai un drošai bērnībai. Miera ielas bērnudārza "Zeltābele" spēks ir gan pašiem savās, gan tautas tradīcijās. Ar lielu aizrautību izzinām un mācāmies latviešu tautas folkloru, dziedam tautasdziesmas, izzinām gadskārtu svētku būtību un tradīcijas. Tādēļ arī mūsu mīļākie svētki, ko svinam, ir saistīti ar saules ciklu, kas mūsu senčiem vienmēr ir bijis svarīgs un nozīmīgs.

HO Estate, SIA

"Kļavulapas" , Mārupe, Mārupes nov., LV-2167

HO Estate piedāvā telpu nomu 4 biroju centros:

✓ lielā biroju centrā Krasta Biroji Mazā Krasta iela 83, Rīga; ✓ elegantā biroju centrā Bieķensalas Biroji, Bieķensalas iela 26, Rīga; ✓ mūsdienīgā biroju centrā Neretas Biroji, Neretas iela 2 k-1 -107, Rīga; ✓ daudzveidīgā biroju centrā Graudu Biroji, Dīķa iela 44, Rīga.

Grauds-PI, SIA

Ulbroka, Institūta 1d, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130
Kokapstrādes iekārtas un instrumenti

Birzgale K, SIA

Birzgale, Parka 7, Birzgales pagasts, Ogres nov., LV-5033
Rapsis, kvieši, graudi . Graudu apstrāde. Rapšu apstrāde. Zirgu izjādes Birzgalē. Gaļas pārstrāde.