Gultņu ražošana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
1

WURTH, SIA

Lubānas 143, Rīga LV-1021
atslēgas, metāla šķēres, āmuri, kalti, dorņi, laužņi, bīdmēri, mērlentes, līmeņrāži, vīles, zāģi, naži, gultņu , dezinfekcijas līdzekļi, ķīmija pārtikas rūpniecības iekārtām, roku attīrīšanas pasta, skrūvju līmes, gultņu
  • 1 Instrumentu un darbarīku tirdzniecība

Baltic Bearing Company-Riga, SIA, Gultņu ražotājs Eiropā

Traleru 2c, Rīga LV-1030
Par mums:

LLC "BBC" saražotā produkcija – gultņi – tiek piegādāta dažādām rūpniecības nozarēm: automobiļu ražošanai, elektrotehnikas nozarei, mašīnbūvei, metalurģijai, lauksaimniecības tehnikas ražošanai, degvielas un enerģētikas kompleksam u.c.

Priecājamies sveikt esošos un topošos partnerus un piedāvājam plašu Latvijā ražotu zīmola "BBC-R" gultņu sortimentu. Aicinām jūs kļūt par mūsu partneri un apmeklēt mūsu ražotni Rīgā Latvijā!

WURTH, SIA, Veikals

Brīvības gatve 323, Rīga, LV-1006
Apraksts: SIA WURTH Latvijā strādā kopš 1996. gada. Laikam ejot, uzņēmums no Wurth Oy meitas uzņēmuma ir pārtapis par Wurth International AG meitas uzņēmumu Latvijā. Šobrīd uzņēmumā strādā vairāk nekā 150 darbinieki. SIA WURTH birojs un noliktava atrodas Rīgā, Lubānas ielā 143. Tāpat visā Latvijā ir 28 tirdzniecības pārstāvniecības un 40 tehniskais konsultants, kuri strādā visos Latvijas reģionos un apkalpo klientus celtniecības, transporta un ražošanas nozarēs. Kopš 2023. gada saimnieciskās darbības veicējiem pieejams E-VEIKALS.Pateicoties WURTH nezūdošajai kvalitātei un augstajam klientu apkalpošanas servisam, mūsu klientu skaits ir stabils. Wurth ir līderis Latvijā profesionālo elektroinstrumentu, rokas instrumentu, skrūvju, stiprinājumu, autoķīmijas un darba apģērbu tirdzniecībā.

Uniparts Baltic, SIA, Kravas auto rezerves daļas

Pliederu 22, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Produktu grupas: ✓ Asis, bremzes, stūres mehānismi ✓ Apgaismojums un elektroiekārta ✓ Ķīmiskie produkti, kopšanas līdzekļi, krāsas ✓ Pneimatikas un elektronikas detaļas ✓ Kabīnes detaļas, borta aprīkojums ✓ Automobiļa komponenti un kravas stiprināšana ✓ Atsperes, amortizatori ✓ Hidraulika ✓ Dzesēšana un kondicionēšana ✓ Motoru un un transmisijas detaļas ✓ Cisternu detaļas ✓ Darbnīcu un uzņēmumu aprīkojums ✓ Lauksaimniecībai

D un A Bauska, SIA, Veikals

Bērzkalnu 4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Apraksts:

"D un A Bauska" veikalā: automašīnu un traktoru rezerves daļas un piederumi. Autokrāsas un krāsu jaukšana autovirsbūvēm. Karcher augstpiediena mazgāšanas iekārtas, citas iekārtas un instrumenti. Hidrošļūteņu izgatavošana un remonts.

Terra SPS, SIA

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Apraksts: SIA "Terra SPS" ir poļu kompānijas ''MET-ROLL'' oficiālais pārstāvis Latvijā, kas specializējas projektēšanas un transportieru skrituļu un transportieru ierīču ražošanā. Pateicoties starpnieku neesamībai, varam piedāvāt produkciju par pašām izdevīgākajām cenām.

AG Industrial, Industriālie riteņi

Visa veida industriālie riteņi un rullīši™👍
Brīvības gatve 403, Rīga, LV-1024
Kvalificēts personāls:

Uzņēmuma "AG Industrial" mērķis ir kļūt par ceļvedi Baltijas uzņēmumiem plašajā industriālo izstrādājumu pasaulē. Mums ir profesionāla un kvalificēta konsultantu komanda, kas pārzina produktu un ieteiks izstrādājumus, kas nodrošinās precīzi jums nepieciešamo funkciju, līdz ar to arī perfekti un ilgstoši kalpos.

Lintera Rīga, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ganību dambis 22c, Rīga LV-1045
Piedāvājam:: ✓ Kokapstrādes iekārtas un darbagaldus ✓ Ražošanas plānošanu un modernizāciju, programmatūru mēbeles ražotājiem ✓ Garantijas un pēcgarantijas servisa apkopi ✓ Rezerves daļu piegādi ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumentus ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumenta asināšanu un remontu ✓ Komponentes ražošanas automatizācijai ✓ Hidrauliskās komponentes un sistēmas ✓ Dažādas industriālās komponentes un instrumentus

Nafta LV, SIA

Lubānas 66-317, Rīga LV-1073
Tirdzniecībā piedāvātās degvielas sortimentā ir:: ✓ ziemas un vasaras marku dīzeļdegviela ✓ marķētā dīzeļdegviela lauksaimniekiem ✓ marķētā dīzeļdegviela apkures vajadzībām un kuģu uzpildīšanai ✓ 95 un 98 markas bezsvina benzīns Transports: SIA Nafta LV degvielas transportēšanas pakalpojumus sniedz ar savu transportu. Uzņēmuma rīcībā ir vairāki degvielas vedēji ar maksimālo kalibrāciju 31000 ltr un mazāki ar kalibrāciju 19000 ltr. Visas automašīnas atbilst bīstamo kravu pārvadāšanas noteikumiem ADR un ir aprīkotas ar degvielas sūkņiem un kalibrētiem skaitītājiem. Tas dod iespēju veikt degvielas piegādes gan lieliem, gan maziem degvielas vairumpatērētājiem un precīzi izsniegt pasūtīto degvielas apjomu.

SD-Serviss, SIA

Ceļu drošības aprīkojums un palīglīdzekļi !
Avotu 67, Rīga LV-1009
Pakalpojumi:: ✓ Ceļu drošības aprīkojums un palīglīdzekļi; ✓ Ceļa horizontālie apzīmējumi; ✓ Norobežojošo barjeru sistēmas; ✓ Mobilie luksofori. Apraksts:

Uzņēmums ir dibināts 1993. gada aprīlī un Latvijas tirgū darbojas kā profesionāls specializēto ceļu marķēšanas krāsu un ceļa aprīkojuma pārdevējs. SIA "SD-Serviss" izveidojis stabilu sadarbību ar ražotājiem Slovēnijā, Dānijā, Anglijā, Čehijā u.c. Šajā laikā uzkrāta liela pieredze un izveidojies stabils klientu loks.

VA Motors, SIA, TEXACO eļļas un smērvielas Rīgas noliktava OILTEH

Bukultu 5c, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA "VA MOTORS" (OILTEH) ir PETRO-CANADA, TEXACO un MOL zīmolu eļļu un smērvielu importētājs un izplatītājs Latvijā. Latvijas eļļu un smērvielu tirgū kompānija ieņem vienu no vadošajām vietām un veic dažāda veida eļļu, smērvielu un tehnisko šķidrumu piegādes plašam vajadzību lokam gan juridiskām, gan fiziskām personām. Kompānijai ir divas filiāles reģionos – Latgales filiāle Daugavpilī un Kurzemes filiāle Saldū. Klientiem pieejamais preču klāsts ietver eļļas, smērvielas un dažāda veida tehniskos šķidrumus visu veidu transportlīdzekļiem - gan ceļu, gan bezceļu tehnikai un ražošanas iekārtām.

Galvenās uzņēmuma stiprās puses ir pieredzējuši, motivēti un profesionāli darbinieki, lieliska reputācija un produktu kvalitāte, kā arī ilggadēja pieredze tirgū. Uzņēmuma darbinieki konsultē klientus par eļļu un smērvielu pareizu izvēli un lietojumu, palīdz orientēties produktu klāstā, izvērtē katra klienta individuālo situāciju, un kopā ar klientu vienmēr tiek atrasts pareizs tehniskais risinājums. SIA "VA MOTORS" nodrošina arī eļļas monitoringa (eļļas analīzes) pakalpojumu sadarbībā ar starptautiski akreditētu laboratoriju. Populārākās produktu līnijas ir šādas: DURON, SENTRON, HYDREX, DURADRIVE, PEERLESS, PURITY, REFLO, ENDURATEX, TRAXON, SUPREME, HAVOLINE, DELO, URSA, MEROPA, GEARTEX, MULTIGEAR, TEXTRAN, COMPRESSOR, HYDRAULIC, RANDO, CAPELLA, SYNLUBE, PINNACLE, DYNAMIC, FARM, HYDRO, HYKOMOL, ULTRANS, MAKROMIL, EMOLIN, BASF, ARTECO, MOTIP, MOLYKOTE, KLUBER u.c.

Kardānu darbnīca, ALeven, SIA

Abulas 3, Rīga, LV-1026
Pakalpojumi:: ✓ Kardānu remonts ✓ Kardānu komponentu tirdzniecība ✓ Jaunu kardānu izgatavošana un tirdzniecība ✓ Izbraukšana pie klienta Par mums::

SIA "ALeven" ir lauksaimniecības un citas tehnikas darbnīca. Mēs specializējamies kardānu izgatavošanā un remontā. Piedāvājam kardānu izgatavošanu un remontu dažādām vajadzībām - zāles pļāvējam, kardāni kūdras purvu tehnikai, kardāni traktoriem, kardāni ceļu būves tehnikai, kardāni autobusiem.

PERUZA TEHNOLOĢIJAS, SIA, industriālie riteņi

Krustpils 4 k.3, Rīga LV-1073
Industriālie riteņi un ritenīši: Piedāvājam industriālos riteņus un ritenīšus dažāda izmēra un no dažādiem materiāliem. Palešu ratiņu rullīši pieejami ar vai bez lodīšu gultņiem. PERUZA TEHNOLOĢIJAS, industriālie ritentiņi un ritenīši: Kompānijai ir liela pieredze industriālo ritenīšu tirdzniecībā. Ritenīšus ir iespēja iegādāties uzreiz. Piedāvājumā ir gan vieglas, gan lielas kravnesības riteņi.

Rats, SIA, Metālapstrādes darbnīca Sauleskalnā

Sauleskalns, Kārļa 3, Bērzaunes pagasts, Madonas nov. LV-4853
Apraksts: Darbnīcās patlaban remontē vai izgatavo rezerves daļas siena sagatavošanas tehnikai, labības novākšanas kombainiem. - Lielākoties tā ir vecā tehnika, kam SIA "Rats" darbnīcās sametina vai izgatavo nepieciešamās daļas. Lūk, pārlūzis veca kombaina heders, ko nevar nekur dabūt, mēģināsim līdzēt. Tikpat kā no jauna vajadzēja izgatavot siena preses pacēlāju, - stāsta SIA "Rats" vadītājs !

RD Met, SIA, metālapstrāde

Ganību dambis 40p, Rīga LV-1005
Matālapstrādes pakalpojumi pēc pasūtījuma:: ✓ Virpošanas darbi ✓ Frēzēšanas darbi ✓ Metālapstrāde ✓ Koordinātu izvirpošana ✓ Skrošu strūkla ✓ Skrotēšanas darbi ✓ Metāla rūdīšana ✓ Metāla cementēšana ✓ Metāla detaļu slīpēšana ✓ Metāla izstrādājumu izvirpošana ✓ Metāla urbšana ✓ Tēšanas darbi ✓ Ražošanas Iekārtu mezglu remonts

 

Metāla detaļu izgatavošana un remonts lauksaimniecības un celtniecības  tehnikai,metālapstrādes un kokapstrādes mehānismiem un darbagaldiem,pārtikas ražošanas uzņēmumiem konveijera ķēdēm un lentām:

✓ Nestandarta metāla detaļu ražošana ✓ Zvaigznītes ✓ Zobrati ✓ Vārpsti ✓ Asis ✓ Metāla korpusi ✓ Gultņi ✓ Giljotīnas naži ✓ Bukses ✓ Spectehnika ✓ Ķēdes ✓ Veltnis ✓ Ruļļi,rullīši ✓ Čuguna lējumi

Tehnisko materiālu sagāde, SIA

Rāmuļu 23, Rīga LV-1005
Apraksts: Rezerves daļu ražošanas uzņēmums Latvijā. Plastmasas griešana, zāģēšana. Augstas precizitātes CNC virpošana un frēzēšana. Cinkošana, oksidēšana. Slīpēšana, pulēšana. Lentzāģēšana. Metināšana TIG, MIG, MAG. Melnie metāli, nerūsējošais tērauds, alumīnijs. CAM CAD 2D un 3D projektēšana. Blīvju un blīvējuma izgatavošana no gumijas, parafīna, grafīta, PTFE, plastmasas, auduma, filtra materiāla, termokartona, vermikulīta, keramiskas šķiedru plātnes, papīra, kartona, tehniskā filca. Materiālu griešana ar ploteri. Lāzergriešana un gravēšana. Eksports Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Eiropa.

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

ADM Solutions, SIA, Tehniskie, industriālie gumijas un plastmasas materiāli

Tēraudlietuves 23, Rīga, LV-1026
Mūsu produkti un pakalpojumi: ✓ Metālapstrāde ✓ Virpošana ✓ Frēzēšana ✓ Lāzergriešana ✓ Hidroabrazīva griešana ✓ Gumijas izstrādājumi ✓ Ražošana, tirdzniecība, vairumtirdzniecība ✓ Plastmasas izstrādājumi ✓ Plastmasas izstrādājumu izgatavošana ✓ Konveijeru, transportieru lentas un aprīkojums ✓ Grīdas segumi, grīdu segumi sporta zālēm, daudzfunkcionālie grīdu segumi, zāles imitācija. Ražošana, vairumtirdzniecība ✓ Šļūtenes ✓ Detaļu izgatavošana pēc individuālā pasūtījuma ✓ Blīvēšanas materiāli ✓ Blīvju izgatavošana

Ski-Box, veikals

Tallinas 32, Rīga LV-1001
Piedāvājam, neizejot no mājas, jebkurā diennakts laikā iegādāties preces sportam un aktīvai atpūtai gan vasarā, gan ziemā, tostarp:: ✓ Skrituļslidas ✓ Skrituļošanas aizsargus ✓ Skrituļslidas bērniem ✓ Golfa nūjas ✓ Golfa inventāru ✓ Golfa apģērbu ✓ Golfa apavus ✓ Kalnu slēpes ✓ Slēpošanas ķiveres ✓ Slēpošanas apģērbs

Ignera, SIA, Filiāle

18.novembra 52, Daugavpils, LV-5401
, Ignera metālizstrādājumi, Ignera metālizstrādājumu ražošana , Ignera metālizstrādājumu tirdzniecība,, , metālizstrādājumu tirdzniecība, metāla ražošana , metāla tirdzniecība, gultņi, gultņu komponenti, lineārie