Gultas veļa, visā Latvijā

Drukāt

Ratu depo, veikals

K.Valdemāra 3, Liepāja, LV-3401
, gultiņas, bērnu istabas mēbeles, aksesuāri, barjeras, krēsli, krēsliņi, gultas , gultiņas, plaukti,, veļa , sedziņas, spilveni, spilventiņi, palagi, paladziņi, baldahīni, matrači, pledi, gultas apmales,

Magnolica-shop.com, SIA Olivia Style internetveikals

Saulgriežu 4, Jūrmala LV-2008
Saistībā ar interneta veikala paplašināšanos, tagad jūs varat atrast arī šādus produktus::

Sadaļā skaistums un veselība: Dabīga kosmētika ar rožu eļļu un rožūdeni (krēmi, kontūras ap acīm, anti serumi, serumi, šampūni, dušas želejas, dāvanu komplekti, pludmales aizsarglīdzekļi, ziepes roku darbs, ēteriskās eļļas (eikalipts, paculija, ilang-ilang, tējas koks u.c.), aromātiskās sveces. Ļoti liela sortimenta izvēle. https://magnolica-shop.com/lv/skaistum...-veseliba/  Mājas sadaļa: Liela izvēle kokvilnas peldmēteļiem (vafelauduma, apdrukāti, ar un bez kapuces, garie un īsie); Dažādu izmēru un stilu kokvilnas dvieli (rokam, virtuvei, dušai, lieli un mazāki izmēri); Kokvilnas turbāni, Dažādu krāsu dekoratīvie spilveni, aromatizētāji skapjiem; Gultas veļa no kokvilnas (satīna). Dažāda sastāva un izmēra pledi; Segas katrai gaumei un vajadzībām.

Dalss & Co, SIA, interneta veikals

Pupuķu 13, Rīga LV-1076
Apraksts:

"DALSS & CO" piedāvā plašu preču sortimentu jūsu mājai, dārzam un vaļaspriekam. Jūs varat iegadāties nepieciešamās preces, neizejot no mājas, biroja, kafejnīcas. Interneta veikals "Dalss & Co" ir vispiemērotākā vieta šim nolūkam. Pērciet ātri un ērti - viegla un efektīva filtrēšanas sistēma, preču iegāde un apmaksa bez reģistrācijas, saņemiet preci bez ilgas gaidīšanas.

veicis.lv, internetveikals, SIA INK 99

Jelgavas 42, Rīga, LV-1004
Piedāvājumā:: ✓ Auto riepas, preces automašīnām ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apkure, kondicionieri, klimatiskā tehnika ✓ Sadzīves tehnika, elektronika ✓ Mobilie telefoni/Sakaru tehnika ✓ Santehnika ✓ Atpūtai un sportam ✓ Datortehnika ✓ Dārzam, mājai un mežam ✓ Preces bērniem ✓ Žogi un vārtu automātika u.c. preces

3Priedes pie jūras, brīvdienu māja - viesu nams

Šķēde, Septītā 3, Medzes pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3461
Atpūtas namiņš pie jūras (Atvērts sezonā! No aprīļa līdz oktobrim.):

3Priedes pie jūras - 2023. gada jūlijā atvērtā jaunā brīvdienu māja, 12 km no Liepājas centra. Viesu nams - ideāla vieta atpūtai ar ģimeni vai jautram tusiņam nelielai kompānijai. Laipni uzņemam viesus ar mīļdzīvniekiem un ģimenes ar mazuļiem. Vienlaicīgi varam izguldīt 6 pieaugušos, ir viena mazuļa gulta. Namiņā viss nepieciešamais komfortablai dzīvošanai: labiekārtota virtuves zona - ledusskapis, plīts, trauki, mikroviļņu krāsns, tējkanna. Veļas automāts, televizors, Wi- Fi. Liela, ērti iekārtota terase, ugunskura vieta, grils/mangāls, sauļošanās gultas. Bērnu stūrītis, spēles aktīvai atpūtai, audio sistēma ar Blue Tooth. Papildus, pēc viesu vēlmēm, piedāvājumā karstais kubls, pirts un elektriskais trīsriteņu skūteris CITYCACO. Slēgta, droša tetitorija ar privāto auto stāvvietu. Līdz jūrai 500 metri.

Veicis.lv, INK 99, SIA, Veikals

Striķu 10c, Saldus, Saldus nov. LV-3801
videokameras, akustika, pleijeri, LCD televizori, Led televizori, TomTom, septiķi, mēbeles, krēsli, gultas

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

Ratinuparadize.lv, bērnu rati, bērnu ratu veikals

A.Saharova 21-2.st., Rīga, LV-1082
Kāpēc izvēlēties mūs?: ✓ Sortimentā vienmēr ir pieejami vismaz 200 ratiņu un 10 autesēdeklīšu modeļu varianti. ✓ Visām pie mums iegādātajām precēm tiek piešķirta ražotāja garantija – 24 mēneši no pārdošanas datuma. ✓ Mūsu pārdevēji sniedz kvalificētu konsultāciju par ratiņiem un autosēdeklīšiem ✓ Tiek pieņemti pasūtījumi krāsu gammām, ko piedāvā ražotājs. Pasūtījuma saņemšanas termiņš ir 4–6 nedēļas. ✓ Mēs esam ražotāju Roan, Bebetto, Camarelo, Bexa, Coletto, un Adamex oficiālie pārstāvji Latvijā.

Ķaļinauska S., individuālā darba veicēja, Veļas mazgātava

Raiņa 37-2, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Mazgāju, gludinu, saloku veļu gan privātpersonām, gan uzņēmumiem. Nepieciešamības gadījumā slēdzam līgumus, strādāju arī pārējās dienās pēc pieprasījuma. Piedāvāju arī transporta pakalpojumus, ja nav iespējams atnest. Veļas mazgāšana tajā skaitā taisnās veļas gludināšana. Dienas aizkaru mazgāšana, žāvēšana.

Lāsma, veikals

Baznīcas laukums 11, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Preces: ✓ Bērnu un zīdaiņu apģērbi ✓ Bērnu un zīdaiņu apavi ✓ Rotaļlietas Bērnu apģērbi un rotaļlietas:

Veikals "Lāsma" plašā sortimentā piedāvā zīdaiņu, bērnu apģērbu. Veikalā nopērkams viss zīdaiņu kopšanai, barošanai. Lielā klāstā pieejamas bērnu attīstošās rotaļlietas, mīkstās mantiņas. Veikalā "Lāsma" var iegādāties dāvanas visāda vecuma bērniem - no zīdaiņa līdz pusaudzim.

Sklandas, viesu māja

Bernāti , Nīcas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3473
Par mums:

Viesu nams "Sklandas" atrodas Bernātos, 14 km attālumā no Liepājas. Viesu mājas atrodas tikai 3-5 minūšu pastaigas attālumā no jūras. Viesiem tiek piedāvātas trīs pilnībā aprīkotas mājas ar vienu vai vairākām guļamistabām, viesistabas zonu, virtuvi, privātu vannas istabu un pirti (vienā no mājām). Viesiem ir pieejama bezmaksas privātā autostāvvieta, bezmaksas wifi, plakanā ekrāna televizori un pilnībā aprīkota virtuve. Tāpat viesu komfortam ir pieejami dvieļi, gultas veļa, čības un bezmaksas tualetes piederumi. Katras mājas teritorija ir aprīkota ar terasi, ugunskura vietu un grilu. Tāpat ir atpūtas iespējas dārzā. Bernāti ir viena no iecienītākajām atpūtas vietām Kurzemē, jo tā ir skaista visos gadalaikos. Vasarā tās galvenais skaistums ir zaļie meži un plašā baltsmilšu jūras piekraste, taču ziemā Bernāti apburs ikvienu ar sasalušo Baltijas jūras piekrasti un tās sniegotie meži ir iemīļota vieta ziemas prieku baudīšanai.

Roze, Boutique viesnīca

Rožu 37, Liepāja LV-3401
Par mums: Boutique Hotel Roze ir vienīgā viesnīca Liepājā, kura atrodas piejūras zonas parkā, tikai 3 minūšu pastaigas attālumā no pludmales. Tiek piedāvāti numuriņi ar vai bez balkona, ar skatu uzparku un skaisto viesnīcas dārzu. Boutique Hotel Roze ir saglabāta unikāla 20. gadsimta sākuma atmosfēra un stils. Izrotāti griesti, apgleznotas sienas, vitrāžas - tas viss uzbur īpašu un unikālu viesnīcas atmosfēru. Katru rītu tiek pasniegtas kontinentālas vai bufetes tipa brokastis. Viesnīcā ir elegants restorāns, kurā var izbaudīt Eiropas. Tiek piedāvāta dārza īre kāzu svinībām un citiem pasākumiem. Viesnīcas dārzs ar elegantu koka nojumi var uzņemt no 30 viesiem (zem nojumes) līdz 120 viesiem (sēdvietas zem atklātām debesīm vai īpaši uzstādītās nojumes). Viesu rīcībā ir tējnīca, viesnīcas terase, velo noma un privāta autostāvvieta. Visos numuros ir plakanā ekrāna televizors ar kabeļtelevīzijas kanāliem, bezmaksas wifi, minibārs, seifs, privāta vannas istaba, fēns un bezmaksas tualetes piederumi.

DHS, SIA

Salamandras 1 k.2-8, Rīga, LV-1024
Apraksts: SIA "DHS" ir oficiālais Somijas uzņēmuma Soft Protector Oy pārstāvis Latvijā. Mēs piedāvājam augstas kvalitātes inovatīvus produktus "SOFTCARE", "HYGISOFT" un "DESISOFT". Mūsdienu ķīmiskajā pasaulē arvien vairāk pieaug pieprasījums pēc produktiem, kas nesatur kaitīgus piejaukumus. Kā izplatītājs kopā ar ražotājiem, mēs esam par dabai un patērētājiem draudzīgiem produktiem un vēlamies parādīt ceļu uz tīru vidi un drošu šo produktu lietošanu.
ZL.LV iesaka

Mamma mammai fonds, nodibinājums

Ventspils 15, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts:

Nodibinājuma “Mamma mammai fonda” darbības veids un joma: labdarības atbalsta pasākumi ģimenēm ar bērniem, montesori nodarbības, atbalsta pasākumi zīdīšanas veicināšanai, brīvprātīgā darba iespējas jaunajām māmiņām, jauniešiem, personām ar invaliditāti. Pašpalīdzības attīstīšana Kuldīgas ģimenēs ar maziem bērniem un sociāli mazaizsargāto personu grupās. Fonda mērķis ir veicināt mammu, pirmspensijas vecuma sieviešu sociālo aktivitāti un atbalstīt nodarbinātības pasākumus, kā arī sniegt iespēju jauniešiem apgūt iemaņas darbā ar dokumentiem, informācijas apstrādi, pasākumu koordinēšanu. Sniegt krīzes situācijās jaunajām māmiņām informāciju par zīdaiņa kopšanu, zīdīšanu, ikdienu ar zīdaini. Montesori un logopēda pakalpojuma nodrošināšana. Iespēju robežās visa veida informācijas atlase, apkopošana un izplatīšana, kas varētu palīdzēt ģimenēm ikdienā apmeklēt izglītojošus, nodarbinātību veicinošus, veselības veicināšanas pasākumus.

Kaucminde, SIA, Veļas mazgātava

Pils 11, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts: Veļas, kreklu, uzvalku, drēbju, segu mazgāšana, gludināšana Tukumā.

Kaucminde, SIA

Katrīnas laukums 1, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts:

SIA “Kaucminde” pieredze kopš 2013. gada. Sniedz šādus pakalpojumus: ķīmiskā tīrīšana, uzkopšanas serviss, profesionālas sadzīves ķīmijas tirdzniecība. IRVE pieņemšanas punkts. Labsajūtas pamats ir tīra vide!!!

Euro Intema, SIA

Cēsu 31, Rīga LV-1012
Par uzņēmumu: Matrači no dabīgiem materiāliem: ortopēdiskie, atsperu un bezatsperu. Augstas kvalitātes mīkstās mēbeles pēc individuāla pasūtījuma.

Sencis, SIA, Latvijā ražotas dizaina mēbeles

Celtniecības 18, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
Apraksts:

SENCIS specializācija ir mīksto mēbeļu ražošana. Uzņēmums savu darbību uzsācis Latgalē, Līvānos, un uzņēmumā ir 100% Latvijas kapitāls. Katra lieta, ko radām, tiek veidota ar vislielāko rūpību un mīlestību, kā to veidojot pašiem priekš sevis. Tieši tāpēc atviegloti uzelpojam tikai tad, kad zinām – šī lieta nonāks pie zinoša, kvalitāti novērtējoša klienta. Pēc individuāla pasūtījuma izgatavojam dažādu veidu mīkstās mēbeles – stūra dīvānus, U veida dīvānus, gultas, mīkstos atpūtas krēslus, mēbeles restorāniem un viesnīcām.

Mīkstumiņa gultas veļa

Raunas 9a, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Gultas veļa un piederumi