Gumija, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

PTP Store, SIA

Dzelzavas 120m, Rīga, LV-1021
Gultņi, gultņu korpusi, lodīšu gultņi, adatgultņi, bumbiņ gultņi, koniskie, gultnis, koniskie gultņi, atbalsta gultnis, korpusa gultnis, Y gultnis, slēgtais gultnis, slēgtie gultņi, atvērtie gultni, vaļējie gultņi, gumijas slēgums, blīvējumi, blīvlsēgi, blīvslēgs, manžete, gumijas gredzens, saļņiks, korpuss, SNL, SKF, UCP, UCF, UC

Viss tavam auto, veikals

Austrumu 12, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Rezerves daļu veikals Ogrē, Lukturu regulēšana, GATES, CONTITECH, JAPANPARTS, rullīši, Behr termostati, Putekļu gumijas Spidan, pusasis, šarnīri, WIX, filtri, aizdedzes sveces NGK Denso Bosch kvēlsveces, motora eļļas Meguin, LIQUI MOLY, Petronas, WOLF, CASTROL, Motul, MOBIL, smērvielas, balstiekārtas, amortizators, auto daļas, auto

Ilze Vainovska, Noķerts Liepājā

Jūrmalas 23, Liepāja LV-3401
Noķerts Liepājā:

Liepājas pludmalē dzintaru var atrast, bet var arī noķert. Vajag zināt, kad dzintars nāk tuvāk krastam. Jābūt gumijas zābakiem un ķeselei. Jābūt veiksmei un pacietībai. Man liekas, jābūt arī kaislei un azartam. Runā, ka Jūras māte katru dienu malā noliek pa lielam dzintara gabalam. Bet to redz tikai tas, kuram tas paredzēts. Tāpat runā, ka cilvēks domā - viņš ķer dzintaru. Patiesībā dzintars noķer viņu.

santehnikasveikals.lv, santehnikas veikals - internetveikals

Kurzemes prospekts 23, Rīga, LV-1067
Mūsu prioritātes:: Santehnikas interneta veikals www.santehnikasveikals.lv piedāvā augstas kvalitātes santehnikas preces jūsu mājoklim. Lielākiem preču pasūtījumiem vai arī komplektējot preces objektiem tiek piemērotas atlaides. Visas cenas norādītas EUR ar PVN 21%. Santehnikas veikals: Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitārās un apkures tehnikas tirdzniecība. Santehnikasveikals.lv piedāvā augstas kvalitātes santehnikas preces no vadošajiem Eiropas ražotājiem: ORAS, KOLO, IDO, GROHE, HANSGROHE, TRES, JUNKERS, FRANKE, RAVAK, POOLSPA, BALTECO, PAA, ROLTECHNIK, SANIBUD, BANNINGER, KAME, GORENJE, SANHA, VIEGA, IFO, ROLTECHNIK, RADAWAY, BALTIJOS BRASTA, ARCO.

Saldine, SIA, Aizkaru salons, mājas tekstils

Mālkalnes prospekts 9-16, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Preces: ✓ Aizkari ✓ Žalūzijas ✓ Šūšanas piederumi ✓ Dzija ✓ Aizkaru šūšana ✓ Audumi Aizkaru salons:

Aizkaru salons Saldine Ogrē piedāvā aizkaru šūšanu. Iespējams iegādāties audumus, žalūzijas un šūšanas piederumus, dziju. Plašs piedāvājuma klāsts, piemērots jebkurai gaumei. Kvalitatīvi audumi un aizkari.

riviera-collection.com, internetveikals

Tērbatas 83b, Rīga, LV-1001
Internetveikalā var iegādāties:: ✓ Bižutēriju ✓ Manikīra piederumus ✓ Ekskluzīvās kolekcijas ✓ Matu aksesuārus ✓ Saulesbrilles Apraksts:

Plašs modes bižutērijas un matu aksesuāru klāsts. Mūsu matu aksesuāru kolekcijā tiek piedāvāti modeļi, kas sevī apvienojuši augstu kvalitāti un neatkārtojamu dizainu, kā arī piemērotību dažādām paaudžu grupām un pieeju jebkurai gaumei. Uzņēmumam ir ilgtermiņa sakari ar piegādātājiem no dažādām pasaules valstīm, kas ļauj gūt to cenas un kvalitātes attiecību, kas padara Riviera kolekciju maksimāli konkurētspējīgu.

AFI, SIA, Motoreļļas

Ciemupe, Daugavpils 1a, Ogresgala pagasts, Ogres nov., LV-5041
Par uzņēmumu:

SIA "AFI" ir traktoru un lauksaimniecības tehnikas rezerves daļu MTZ, T-40, T-25 u.c. veida tehnikām, cauruļu (eļļas, vakuuma, sūkšanas u.c.), smērvielu, eļļu, ķīļsiksnu, starteru, akumulatoru, gultņu, ģeneratoru, traktoru/piekabju riepu, blīvslēgu, manžetu, blīvjmateriālu, metināšanas aparātu un to piederumu, skrūvju, auto ķīmijas, slaukšanas iekārtu daļas u.c. materiālu vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības veikals, kā arī tagad interneta vietnes www.a26.lv īpašnieks.

KTA Graphic Systems, SIA

Ropažu 19a, Rīga, LV-1039
Apraksts:

Uzņēmuma "KTA Graphic Systems" galvenā nozare ir poligrāfijas iekārtas un materiāli, piedāvājumā ir lielformāta drukas iekārtas, pēcapstrādes iekārtas, programmatūras, materiāli, plates un krāsas. Speciālisti arī sniedz konsultācijas un piedāvā iekārtu uzstādīšanu. "KTA Graphic Systems" ir oficiālie Fujifilm un MGI pārstāvji Baltijas valstīs.

SPARNIS DS, Krievijas auto rezerves daļu veikals

Turpinām strādāt klātienē!
Ilūkstes 58a, Rīga LV-1082
Apraksts:

"Sparnis DS" piedāvā auto detaļas Krievijā ražotiem auto. Piedāvājam rezerves daļas un elektroiekārtas.

Diesel-Service, SIA, dīzeļdzinēju sistēmu autoserviss, auto remonta pakalpojumi

Latgales 444A, Rīga LV-1063
"Diesel - Service" AUTOSERVISA pakalpojumi:: ✓ dīzeļdzinēju remonts ✓ dīzeļdzinēju sistēmu serviss ✓ dīzeļu sprauslu remonts ✓ Common Rail sprauslas, sprauslu sistēmas ✓ dīzeļu sūkņu remonts ✓ dīzeļu degvielas sistēmu remonts ✓ Kvēlsveču demontāža ✓ Dīzeļu sprauslu demontāža ✓ Kompresoru remonts ✓ Rezerves daļas ✓ Ritošās daļas remonts ✓ Automašīnas sagatavošana TA ✓ Instrumentālā savienojumu un agregātu diagnostika ✓ Bremžu sistēmas remonts ✓ Sajūga remonts ✓ Eļļas maiņa ✓ Sveču maiņa ✓ Izpūtēju remonts ✓ Elektronisko sistēmu diagnostika un remonts ✓ Dzinēju diagnostika ✓ Kļūdu kodu nolasīšana un dzēšana

GunsnLasers, SIA

Mārkalnes 10, Rīga LV-1024
"GUNSnLASERS” piedāvājums:: ✓ lāzerpeintbols jeb lāzertags; ✓ peintbols; ✓ reball jeb peintbols ar gumijas bumbiņām; ✓ elektrokartingi; ✓ virtuālā realitāte; ✓ airsoft.

“GUNSnLASERS” darbojas jau vairākus gadus, tādēļ zina, kā noorganizēt lielisku ballīti bērniem, vecpuišu un vecmeitu ballītes, korporatīvos pasākumus, klases ekskursijas un citus svētkus. Izklaides parkā strādā atsaucīgi un draudzīgi instruktori.  

Pēc pasākuma aktīvās daļas atpūtu iespējams turpināt labiekārtotās atpūtas istabās vai piknika vietās ar galdiem, grilu, nojumi. Droši vari ņemt līdzi savus ēdienus un dzērienus bez papildu maksas. “GUNSnLASERS” ir parūpējušies par visu, lai nodrošinātu Tev izcilu izlaidi.  

“GUNSnLASERS” izklaides parki atrodas trīs dažādās lokācijas Rīgā:

✓ Mārkalnes ielā 10, Juglā (iekštelpas) - lāzerpeintbols, elektrokartingi, virtuālās realitātes istaba, reball un airsoft; ✓ Viestura prospektā 2, Mežaparkā (ārā) - lāzerpeintbols, peintbols un airsofts; ✓ Šampētera ielā 1, Šampēterī (iekštelpas un ārā) - lāzerpeintbols, reball, airsoft.

Katrs aktīvās atpūtas un izklaides parks ir iekārtots tā, lai būtu interesanti spēlēt. Laukumos atrodas dažādi slēpņi, aizsegi un ne tikai - pat reālas automašīnas. Iesakām uzspēlēt katrā parkā!

“GUNSnLASERS” strādā katru dienu no rīta līdz vakaram, tomēr iepriekš ieteicams veikt rezervāciju un pārliecināties, ka ir kāds uz vietas. Lai pieteiktu savu pasākumu:

✓ apmeklē mājaslapu www.gunsnlasers.lv un aizpildi online kontaktformu;  ✓ zvani pa tālr. +371 27274646 un pēc savienojuma nospied taustiņu 1 un 1;  ✓ raksti e-pastu uz info@gunsnlasers.lv!  

“GUNSnLASERS” klientu menedžeris atbildēs uz visiem Taviem jautājumiem un veiks rezervāciju Tev vēlamā dienā un laikā. Atceries, ka nedēļas nogalēs brīvās vietas aizpildās krietni ātrāk, tādēļ neatliec pasākuma organizēšanu uz pēdējo brīdi!  

“GUNSnLASERS” - aizrauti ar izcilu izklaidi! Rezervē pasākumu un gūsti neaizmirstamas emocijas un lieliskas atmiņas, ko atcerēties mūžam!

Consumo, SIA

Klijānu 8, Rīga, LV-1013
BARJERAS:

Automātiskās barjeras

Veramo vārtu automātika

Bīdāmo vārtu automātika

Garāžas vārtu automātika

Dārza apgaismojums

Transportlīdzekļu numuru zīmju nolasīšanas sistēmas

Autostāvvietu tablo

Stāvvietu barjeras

Ātruma slāpētāji

Guļošie policisti

Auto riepu atdures

Joslu atdalītājbarjeras

Stabiņi ar ķēdi

Atstarojoši plastmasas stabiņi

Sienu un stūru aizsargi

Vadu un kabeļu aizsargi

Bolardi, ātruma slāpētāji

Drošības, sfēriskie spoguļi

Vienreizējās lietošanas un aizsardzības preces

Konusi, tenakonusi

Pie sienas stiprināmas barjeras

Barjeru stabiņi ar izvelkamu lentu

Auto riteņa bloķētāji, turētāji

Apmales, uzbrauktuves, nobrauktuves

Uzmanības zīmes

Mija AR, SIA

M.Ķempes 8-29, Liepāja, LV-3407
Produkti:

Durvis:

✓ Metāla durvis ✓ Dzīvokļu ārdurvis ✓ Alumīnija durvis ✓ PVC durvis

Logi:

✓ PVC logi ✓ Koka logi ✓ Alumīnija logi

Žalūzijas:

✓ Rullo kasešu žalūzijas ✓ Rullo žalūzijas ✓ PLISĒ žalūzijas ✓ Fasādes žalūzijas

Cita produkcija:

✓ Durvju aizvērēji ✓ Digitālās durvju actiņas ✓ Moskītu tīkli

 

 

VIDZEMES PAPĪRS, SIA, kancelejas preces, apdrukas un gravēšanas pakalpojumi Valmierā

Rīgas 38, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Piedāvājam: ✓ Biroja papīrs ✓ Papīra preces ✓ Skolas preces ✓ Rakstāmlietas ✓ Darba vietas piederumi ✓ Biroja tehnika un piederumi ✓ Dokumentu arhivēšana un uzglabāšana ✓ Dokumentu laminēšana ✓ Datoru piederumi un aksesuāri ✓ Preces bērniem ✓ Dāvanu iesaiņošana ✓ Grāmatu apvākošana ✓ Foto preces ✓ Piekariņi un suvenīri ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Uzlīmes un to izgatavošana ✓ Sveces ✓ Kalendāri

Nortire, SIA

Vestienas 2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Nortire ir viens no vadošajiem riepu tirgotājiem Baltijā.

SIA Nortire – riepu rūpnīcas Global Rubber Industry (GRI Tires) tiešā pārstāvniecība Latvijā.

Pārstāvam zīmolus – GRI, Camso (Solideal, Camoplast), Maxam, Techking, Ceat, TVZ axles, Mefro, Räder-Vogel, Tellure Rota, Minitop, Traxter, Slyagro, Mclaren tracks.

Uzņēmums piedāvā riepas, diskus, ķēdes un to sistēmas, asis piekabēm un riepu hermētiķus

✓ lauksaimniecības tehnikai un agregātiem, ✓ celtniecības tehnikai, ✓ ceļu būves tehnikai, ✓ noliktavas tehnikai.

Pēc pieprasījuma izgatavojam diskus un disku gredzenus.

Pieejamas asis piekabēm ar vai bez – ABS / bremzēm / stūrēšanas funkciju.

Surface4you, SIA

Lizdēni, Parka 6, Rencēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4232
Mākslīgās zāles priekšrocības:: ✓ Nav jālaista; ✓ Neprasa nezāļu iznīcināšanu; ✓ Nav jāpļauj; ✓ Atgādina dabīgo zālienu; ✓ Slodzes izsturīga; ✓ Dabiski zaļš visu gadu; ✓ Dažādu krāsu izvēle; ✓ Ugunsdrošs; Gumijas segumi:

Piedāvājam gumijas seguma ieklāšanu. Parasti šo segumu plaši izmanto sporta laukumos un bērnu rotaļu laukumos. Gumijas segumi tiek sagatavoti no speciālām granulām, tās sajaucot ar saistvielām. Granulas ar speciālu līmi tiek sajauktas objektā, izmantojot specializētu mikseri. Gumijas granulas ir pieejamas dažādās krāsās.

Thread solutions, SIA, Diegi rūpnieciskai ražošanai

Turpinām strādāt klātienē!
Dēļu 4, Rīga, LV-1004
Apraksts: Jau 20 gadus Latvijā pārstāvam COATS diegus un šūšanas piederumus. Konsultējam ražotājus un dizainerus atbilstošu diegu izvēlē gan no funkcionālā viedokļa, gan no ekonomiskā viedokļa. Veicam diegu piegādes atbilstoši klientu vēlmēm. Palīdzam dizaineriem rast iedvesmu, iepazīstinot ar jaunākajiem materiāliem un tehnoloģijām.

Pindzele, veikals radošiem cilvēkiem

Raiņa 2, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Veikala "Pindzele" piedāvātais preču klāsts:: ✓ Dažāda veida un lietojuma krāsas (akrila, eļļas, akvareļu, guašas, stiklam un porcelānam u.c.) ✓ Preces gleznošanai (audekli, otas, molberti, gleznošanas lāpstiņas u.c.) ✓ Zīmēšanai (mākslinieku zīmuļi un otas, marķieri, tintes u.c.) ✓ Kaligrāfijai (Spalvas un kāti, tuša un kaligrāfijas tinte u.c.) ✓ Kancelejas preces (zīmuļi, pildspalvas, līmes, klades, burtnīcas, mapes, somas, penāļi u.c.) ✓ Papīrs un albumi (albumi, bloki, krāsainais kartons, biroja papīrs u.c.) ✓ Piezīmju grāmatas, kalendāri, plānotāji ✓ Veidošanai (plastilīns, skulptūras plastilīns, efektu plastilīns u.c.) ✓ Floristikai (kreppapīrs, stieples, auklas, gumijas u.c.) ✓ Dekupāžai (dekorējamās sagataves, līmes, struktūrpastas u.c.) ✓ Radošiem darbiem (konstruktori, sejas krāsas, dekoratīvās uzlīmes u.c.) ✓ Izklaidēm un rotaļām ✓ Našķi ✓ Sveces, sveču liešana ✓ Datorlietas (peles, peles paliktņi, datorsomas, ID karšu lasītāji u.c.) ✓ Printeru tintes un toneri ✓ Higiēnas un saimniecības preces (roku dezinfekcijas līdzekļi, maskas, salvetes, atkritumu maisi u.c.)

Vidzemes logi, SIA, PVC, plastmasas logi, durvis Rīga

K.Barona 130, Rīga, LV-1012
Apraksts: Mūsu misija – ieklausīties, izprast un ražot klienta vajadzībām un viņa budžetam piemērotas energoefektīvas, kvalitatīvas stiklotās būvkonstrukcijas. Logus un durvis ražojam tikai no pārbaudītiem un augstas kvalitātes izejmateriāliem. PVC logus un durvis ražojam no vācu KBE profiliem, aprīkojam ar uzticamo Roto NT furnitūru. Mūsu ražošanas sortimentā ir 3 profilu sistēmas Jūsu izvēlei: standarta piedāvājums - KBE 70; izcili logi privātmājai, jaunbūvei un renovācijai - KBE 76AD; premium klases logi - KBE 88 (ar vidusblīvējumu jeb 3 gumijām). Mēs uzklausīsim Jūsu vēlmes un palīdzēsim izvēlēties piemērotāko risinājumu. Ražotnes puiši izgatavos katru izstrādājumu ar lielu precizitāti un augstu atbildības sajūtu. Sertificēti montieri veiks kvalitatīvu montāžu. Mūsu darbs - jūsu gandarījums!

Ripo DL, auto rezerves daļu veikals

Zemnieku 60, Liepāja LV-3401
Veikalā:: ✓ Logu tīrītāju slotiņas ✓ Auto ķīmija un kosmētika ✓ Eļļas un smērvielas ✓ Tehniskie šķidrumi ✓ Auto rezerves daļas ✓ Riepas ✓ Aksesuāri un piederumi ✓ Lukturi, spuldzes, lampiņas  ✓ Lauksaimniecības tehnikai  ✓ Mežam un dārzam  ✓ Velo un moto tehnikai  ✓ Elektronika  ✓ Audio, video tehnika  ✓ Saimniecības preces  ✓ Higiēnas preces