Hidroizolācija, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Jelgavā

Brankas, "Dumbrāji" , Cenu pagasts, Jelgavas nov., LV-3043
aku grodi, aku vāki, dzelzsbetons, dzelzsbetona grodi, dzelzsbetona izstrādājumi, keramzīta bloki, hidroizolācija

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Liepājā

Ziemupes 34, Liepāja LV-3405
Jumtu. Jumtu segumi. Metālapstrāde. Metālizstrādājumi. Metāla tirdzniecība.Metāls. Metālu tirdzniecība, PVC, Jumta logi. Metāla apstrāde.Būvmateriālu ražošana. Būvmateriālu būvkonstrukciju vairumtirdzniecība.Būvmateriālu vairumtirdzniecība. Jumta segumi. Jumta. Angāri.Būvmateriāli un būvkonstrukcijas, būvmateriālu

Avotiņi Lietuva, pārstāvniecība Lietuvā

Tilžės 103, Šiauliai
Jumtu. Jumtu segumi. Metālapstrāde. Metālizstrādājumi. Metāla tirdzniecība. Metāls. Metālu tirdzniecība, PVC, Jumta logi. Metāla apstrāde. Būvmateriālu ražošana. Būvmateriālu būvkonstrukciju vairumtirdzniecība. Būvmateriālu vairumtirdzniecība. Jumta segumi. Jumta. Angāri. Būvmateriāli un būvkonstrukcijas, būvmateriālu

Kompānija Avotiņi, SIA, Bāze, celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Daugavpilī

Rūpniecības 1, Daugavpils LV-5404
aku grodi, aku vāki, dzelzsbetons, dzelzsbetona grodi, dzelzsbetona izstrādājumi, keramzīta bloki, hidroizolācija

BKAbūve

Lokomotīves 88-55, Rīga LV-1057
tāmēšanas pakalpojumi, tāmēšanas darbi, flīžu šuvošana, epoksīda flīžu šuve, epoksīda flīžu šuvošana, hidroizolācija

Logi Durvis, SIA, Filiāle

Lielā Ezera 5, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Pakalpojumi: ✓ Meistara klātienes konsultācija/ mērījums pirms darījuma uzsākšanas ✓ Precīzu tāmes sastādīšanu ✓ Veco konstrukciju demontāža ✓ Jauno logu kvalitatīva montāža ( ar, bez hidroizolācijas lentām) ✓ Logu aiļu apdare ar reģipsi vai apmetumu un siltināšanu –pelēkā apdare ✓ Logu aiļu apdare ar stūrīšiem , sietu , špaktelēšanu ,slīpēšanu , krāsošanu – baltā apdare ✓ Būvgružu izvešana un utilizācija. ✓ Garantijas apkalpošana. ✓ Pēcgarantijas serviss.

Schomburg Baltic, UAB, Latvijas birojs

Dārzciema 60, Rīga LV-1073
Apraksts:

Piedāvājam plašā klāstā hidroizolācijas materiālus, flīžu un akmens ieklāšanas materiālus, augstas kvalitātes produktus grīdu un aizsargpārklājumu sistēmām, kā arī betona piedevas un impregnētājus.

Izopanel, SIA

Gustava Zemgala gatve 78-6, Rīga, LV-1039
Produkti:: ✓ sendvičpaneļi ✓ metāla profili ✓ aukstumkameras ✓ izolācijas plāksnes ✓ PVC membrānas u.c. Produkta kvalitāte: Daudzu gadu klātbūtne būvniecības tirgū, cieša sadarbība ar klientiem, mūsu komandas attīstība, kā arī jauni centieni – tas viss ietekmē mūsu piedāvājumu nepārtrauktu paplašināšanos. Mēs esam pārliecināti, kā mūsu ražotie sendvičpaneļi ietilpst nelielajā labāko produktu grupā cehu, lauksaimniecības ēku, dzesēšanas un saldēšanas iekārtu, kā arī atpūtas objektu būvniecībai.

Simalsan, SIA

Rīgas 7, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Apraksts:

Ūdensapgādes, kanalizācijas un apkures sistēmu būvniecības uzņēmums veic visa veida santehnikas pakalpojumus kā juridiskām, tā arī privātpersonām. Mūsu pakalpojumu klāstā ir: •    Inženiertīklu projektēšana un montāža; •    Ūdens un kanalizācijas pievienošana centrālajiem tīkliem; •    Ūdens apgādes sistēmu izbūve; •    Kanalizācijas sistēmu izbūve; •    Apkures sistēmu izbūve; •    Drenāžas sistēmu izbūve; •    Ārējo ūdens un kanalizācijas tīklu izbūve; •    Ekskavatora pakalpojumi; Pateicoties pieredzei privātmāju un industriālo objektu santehnikas risinājumu izbūvē esam spējīgi realizēt dažāda veida projektus un ieteikt labākos risinājumus - klientu vēlmes ir mūsu prioritāte. Izmantojam tikai kvalitatīvus materiālu. Visiem veiktajiem darbiem tiek dots garantijas periods. Strādājam visā Latvijas teritorijā.

Vidzemīte V.L., SIA

Latgales 73, Rīga LV-1003
Apraksts:

NANOTER produkti ir virsmas pārklājuma materiāli, kuru fizikālās īpašības pārsniedz zināmos analogus. Produktu klāstā ir trīs virzieni: siltuma, hidroizolācijas un pretrūsas virsmas pārklājums.

ZL.LV iesaka

I.R.Saimnieks, SIA

Tallinas 73, Rīga LV-1009
Apraksts:

"I.R. Saimnieks" sniedz saviem klientiem iespēju vienuviet iegādāties kvalitatīvus celtniecības un remontdarbu materiālus. Uzņēmums piedāvā plašu materiālu klāstu - sākot no fasādes un apdares materiāliem līdz skrūvēm, dībeļiem un naglām.

BauTop, SIA, Būvmateriālu tirdzniecība

Dzirnavu 16, Rīga LV-1010
Apraksts:

Uzņēmums SIA "BauTop" piedāvā plašu būvniecībai nepieciešamo materiālu klāstu. Iespēja iegādāties visu būvniecībai nepieciešamo vienuviet. Piedāvājam kvalitatīvus būvmatetiālus un apdares materiālus kā arī piegādi. Viss nepieciešamais no pamatiem līdz jumtam.

SIA VELVE MATERIĀLU SISTĒMAS

'Kalniņi' , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts: SIA ''Velve M.S. Tehnoloģijas" piedāvā augstākās kvalitātes materiālus gan privātpersonu, gan profesionālu būvnieku vajadzībām, kā arī valsts mēroga hidrotehnisko būvju būvniecībā nepieciešamos būvmateriālus. Kopš 1999. gada SIA "Velve M.S. Tehnoloģijas" ir pasaulē pazīstamās būvniecības sauso maisījumu un būvķīmijas ražotājkompānijas MAPEI S.p.A., kā arī POLYGLASS S.p.A. hidroizolācijas materiālu oficiālais pārstāvis Latvijā.

Eden Winds Projects, SIA

G.Astras 2 k.1, Rīga, LV-1084
Apraksts:

Galvenais mūsu darbības virziens ir augstas kvalitātes celtniecības materiālu un sistēmu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība. Veicam preču komplektāciju gan privātpersonu, gan profesionālu celtniecības kompāniju vajadzībām. Mēs augsti vērtējam mūsu klientus un tādēļ piedāvājam mūsu klientiem produktu vai risinājumu par ko esam pārliecināti. Mūsu komanda sniegs Jums konsultācijas par mūsu piedāvātajiem materiāliem, to īpašībām, iestrādes niansēm un palīdzēs izvēlēties nepieciešamos risinājumus. Mūsu materiālu piegādātāji ir vieni no pasaules vadošajiem būvmateriālu un būvķīmijas ražotājiem: Schluter-Systems KG, Gutjahr Systemtechnik GmbH, MIGUA Fugensysteme GmbH, ARDEX.

Wedi celtniecības plāksnēm, kas kļuva par revolūciju visai nozarei un kuru nosaukums tiek izmantots kā vispārīgs termins laika gaitā ir pievienojušies daudzi citi jauninājumi. Mūsdienās premium klases zīmols wedi nozīmē pārdomātus sistēmu risinājumus vannas istabu un mitru telpu individuālam dizainam jaunbūvēs vai ēku restaurācijā.  

Piedāvājam inteliģentus sistēmu un moduļu risinājumus, ar kuriem vannas istabas, labsajūtas oāzes un SPA var izbūvēt ātri, droši un estētiski. Ideāli saskaņotos produktus var izmantot atsevišķi vai kombinēt vienu ar otru, veidojot vispārēju koncepciju. Tādā veidā atsevišķi izstrādājumi kļūst par sistēmu un vairākas sistēmas kļūst par wedi sistēmas vannas istabu, kas ir 100% ūdens necaurlaidīga un ir individuāli projektējama.

EPDM Shop, SIA

Katlakalna 1c, Rīga, LV-1073
Ideāli risinājumi kopā ar FIRESTONE BUILDING PRODUCTS:

Ilgstoša pieredze membrānu ražošanā. Izcili servisa pakalpojumi. EPDM membrānas segumu jumtiem neviens neieklās labāk par mums!

buvseta.lv, internetveikals

Cesvaines 22, Rīga LV-1073
Piegādes transports:: ✓ Kravas mikroautobusi (preces svars līdz 1.2t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 12t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 22t) Veicam piegādi visas Latvijas teritorijā. Precīzēt informāciju par piegādes maksu, laiku un izkraušanas vietām var, sazinoties ar mums.

Telpa deko, veikals

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Telpa Deko" darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, kuru laikā ir iegūta stabila vieta tirgū, pastāvīgs klientu loks. Veikalā ir iespējams iegādāties ne tikai materiālus remontam un būvniecībai, bet arī mājokļa iekārtošanai nepieciešamās preces un mājsaimniecības preces.

CM Serviss, SIA

Dambja 6, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Hidroizolācija . KOSTER hidroizolācijas materiāli, produkti, tirdzniecība, vairumtirdzniecība., Pamatu un pazemes konstrukciju hidroizolācija no ārpuses un iekšpuses. Pagrabi.

GOAB, SIA

Krūmu 18a/20a-23, Liepāja, LV-3405
Jumti, jumtu darbi, jumtu hidroizolācija ar Hyperdesmo, angāru hidroizolācija ar Hyperdesmo, PVC jumtu, hidroizolācija , hidroizolācija , hidroizolācijas darbi, mīkstais jumts, elastīgie bitumena dakstiņi,