Iebūvētie skapji, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Roja furnitura, SIA, Mēbeļu furnitūra

Ropažu 19a, Rīga LV-1039
Furnitūra mēbelēm, mēbeļu furnitūra un aksesuāri, eņģes, vadotnes, atvilktnes, metaboksi, TANDEMBOKSI, cokoli, plintusi, savilcēji, mēbeļu balsti, mēbeļu riteņi, mēbeļu kājas, galda kājas, galda furnitūra, mēbeļu slēdzenes, slēdzenes koka durvim, slēdzenes stikla durvīm, aizbīdņi, pakaramie, izbīdāmie grozi, virtuves grozi, trauku

RemLat, logi, durvis, žalūzijas

Krasta 10, Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Apraksts:

Plastmasas, koka, alumīnija logi, durvis. Lodžiju, balkonu stiklošana. Durvju, logu montāža un uzstādīšana. Bīdāmās sistēmas, iebūvētie skapji, iebūvējamās mēbeles, virtuves mēbeles. Paceļamie un garāžu vārti.

 

KUBX, SIA

J. Poruka 47, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts: Uzņēmuma pamatdarbība ir kāpņu, virtuves mēbeļu ražošana. Kāpnes ir būtisks mājas interjera elements, tāpēc uzņēmuma darbība ir vērsta uz pieprasījumu pēc kvalitatīvām kāpnēm. To nodrošina augsti kvalificēti speciālisti un modernas ražošanas tehnoloģijas. Kāpnes un virtuves iekārtas tiek izgatavotas pēc klienta projekta vai uzņēmuma izstrādātā projekta. Kāpņu un virtuves mēbeļu izgatavošanai izmanto augstas kvalitātes materiālus, kopā ar prasmīgu meistaru pieredzi garantē izstrādājumu kvalitāti un ilgmūžību. Mēs strādājam arī eksportam, ja nepieciešams, veicam savu izstrādājumu montāžas darbus ārzemēs.

Prenta, SIA, Elica, Gorenje, Blanco oficiālais izplatītājs Latvijā

Dārgie klienti!Visas formalitātes var sakārtot attālināti!
Gustava Zemgala gatve 73, Rīga LV-1039
Apraksts:

SIA "Prenta" ir Elica, Gorenje, Blanco oficiālais izplatītājs Latvijā. Ekskluzīva un klasiskā virtuves tehnika. Blanco izlietnes, jaucējkrāni, atkritumu šķirošanas sistēmas. InSinkErator pārtikas atkritumu smalcinātāji. Pando vīna skapju oficiālie pārstāvji Baltijā. Sadzīves tehnikas un virtuves aprīkojuma expozāle klientiem un salons Rīgā. Vadošo ražotāju Bosch, Snaige, Restart, Neff, AEG, Electrolux, Gorenje, Liebherr veikals.

Logi-durvis-vārti, SIA, Rīgas birojs

Brīvības gatve 271, Rīga, LV-1006
Ārējās rullo aizsargžalūzijas: Aizsargžalūzijas pārsvarā tiek izgatavotas no alumīnija profila ar poliuretāna pildījumu. Tās palīdz pasargāt māju vai biroju no ielaušanās mēģinājumiem, turklāt tās izskatās krietni pievilcīgāk par metinātām metāla restēm un tamlīdzīgiem aizsardzības līdzekļiem. Vienlaikus ruļļu žalūzijas nodrošina salīdzinoši labu siltumizolāciju ziemā (aizvērtas žalūzijas samazina siltuma zudumus par 4–6%) un pasargā telpas no saules vasarā. Šādas žalūzijas iespējams uzstādīt ne tikai logiem, bet arī vitrīnām, durvīm, garāžu vārtiem vai nojumēm, kā arī sadalīt telpas.

Logi-durvis-vārti, SIA, Filiāle

Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
vienplaknes garāžas vārti, sekcijveida garāžas vārti, rullo garāžas vārti, garāžas vārti, bīdāmās sistēmas, iebūvētie , skapji , bīdāmās durvis, iebūvējamās mēbeles, virtuves mēbeles, stikla paketes, dekoratīvie stikli, tripleks

Logi-durvis-vārti, SIA, Aizkraukles birojs

Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Plastmasas logi, koka logi, alumīnija logi, durvis, lodžiju stiklošana, balkonu stiklošana, automātiskās durvis, PVC logi, PVC plastikāta, PVC durvis, koka durvis, metāla durvis, durvju montāža, logu montāža, durvju uzstādīšana, logu uzstādīšana, pieckameru profils, stiklotas durvis, starpsienas, plastikāta ārdurvis, koka ārdurvis,

Logi-durvis-vārti, SIA, Jūrmalas birojs

Talsu šoseja 39, Jūrmala, LV-2016
Ārējās rullo aizsargžalūzijas: Aizsargžalūzijas pārsvarā tiek izgatavotas no alumīnija profila ar poliuretāna pildījumu. Tās palīdz pasargāt māju vai biroju no ielaušanās mēģinājumiem, turklāt tās izskatās krietni pievilcīgāk par metinātām metāla restēm un tamlīdzīgiem aizsardzības līdzekļiem. Vienlaikus ruļļu žalūzijas nodrošina salīdzinoši labu siltumizolāciju ziemā (aizvērtas žalūzijas samazina siltuma zudumus par 4–6%) un pasargā telpas no saules vasarā. Šādas žalūzijas iespējams uzstādīt ne tikai logiem, bet arī vitrīnām, durvīm, garāžu vārtiem vai nojumēm, kā arī sadalīt telpas.

TEKATEH, SIA

Katlakalna 1, Rīga LV-1073
Apraksts:

Vairumtirdznicība mājai un būvei. Apdares materiāli,  durvju furnitūra, rokturi, mehānismi, uzlikas, atslēgas, B-Harco, ABLOY, metāla kalumi, elektroinstrumenti DWT, CROWN, Bylectrica rozetes, slēdži, vadu kanāli, lāpstas, Kodak, insektu tīkli.

Eurologi, SIA, PVC logu, durvju, izliekto stiklu ražošana

Brīvības gatve 193c, Rīga, LV-1039
Eurologi – ražošanas uzņēmums: ✓ PVC logi un durvis ✓ Alumīnija logi un durvis ✓ Profilu liekšana ✓ Pretinsektu tīkli ✓ Liektie stikli ✓ Žalūzijas Par uzņēmumu:

SIA "Eurologi" jau vairāk nekā 18 gadus klientiem piedāvā augstas kvalitātes plastikāta logus un durvis. Mēs garantējam, ka logi Jūsu mājā būs ražoti tikai no pārbaudītiem materiāliem un to komponenti – no labākajiem uzņēmumiem šajā nozarē: Schüco , Roto, Aluplast, MACO. Jūsu pasūtījums tiks izpildīts pēc iespējas īsākā laikā.

Unika M, SIA

Brīvības 118c, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts: Mūsu firma nodarbojas ar mēbeļu izgatavošanu pēc pasūtījuma, izmantojot visjaunākās tehnoloģijas un materiālus – dabīgo akmeni, plastikātu, metālu, stiklu, koku, laminātu un vācu furnitūru. Mēs veicam mēbeļu izgatavošanu, piegādi un uzstādīšanu, kā arī nodrošinām garantiju noteiktajos termiņos.

Indeco studija, SIA

Juglas 1a-11, Rīga, LV-1024
indeco.lv, mēbeles, iNDECO, indeco studija, indeco mēbeles, virtuves mēbeles, iebūvētie skapji , bīdāmās

Lekta, SIA

Anniņmuižas bulvāris 30-112, Rīga, LV-1067
mēbeļu tirdzniecība, mēbeļu dizains, mēbeļu projektēšana pēc pasūtījuma, virtuves iekārtas projektēšana, iebūvētie , skapji , skapji kupe, kupe skapji , skapis ar bīdāmām durvīm, mājas mēbeles, dārza mēbeles, mēbeles birojam

AB Lux Latvia, SIA

"Purenes" -2, Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4116
Iebūvētie skapji . Paneļi. Griestu, sienu paneļi. Bērnu laukumi. Lapenes. Terases. Dizaina mēbeles.

Brams 2, SIA

Stacijas 13, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Virtuves mēbeles, virtuves iekārtas, bērnu mēbeles, viesistabas mēbeles, priekšnama mēbeles, iebūvētie , skapji ar bīdāmām durvīm.

Vidzeme RC, SIA

Kvēles 17, Rīga, LV-1024
Skapji , skapji kupe, bīdāmās sistēmas, durvis, iebūvējamie, iebūvētie skapji .

AB virtuves, salons

Cēsu 31 k.3, Rīga LV-1012
Iebūvētie skapji . Mājas un ofisa mēbeļu ražošana, garderobes, skapji , vannas istabu mēbeles.

GM Style Plus, SIA, Filiāle

Višķu 2 k.1, Rīga, LV-1063
mēbeles, veikalu mēbeles, ofisa mēbeles, mēbeles uz pasūtījumu, individuālas mēbeles, iebūvētas mēbeles, skapji , , iebūvētie skapji , sienas skapji , korpusa mēbeles, garderobes, priekštelpas, priekšnami, vannas istabas

JM Grupa, SIA, Filiāle

Kolberģis, "Kolberģis 1" , Jaunalūksnes pagasts, Alūksnes nov. LV-4350
Masīvkoka mēbeles, guļamistabas iekārtas, iebūvētie skapji , (iebūvējamie skapji ) garderobes.