Iekrāvējs, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Būvgružu pārstrāde, SIA

Granīta 14, Rīga, LV-1057
Tehnikas noma: ✓ Ķēžu ekskavators ar kausu ✓ Frontālais iekrāvējs ✓ Konteineru vedējs

VA Motors, SIA, TEXACO eļļas un smērvielas Rīgas noliktava OILTEH

Bukultu 5C, Rīga, LV-1005
Apraksts:

SIA "VA MOTORS" (OILTEH) ir PETRO-CANADA, TEXACO un MOL zīmolu eļļu un smērvielu importētājs un izplatītājs Latvijā. Latvijas eļļu un smērvielu tirgū kompānija ieņem vienu no vadošajām vietām un veic dažāda veida eļļu, smērvielu un tehnisko šķidrumu piegādes plašam vajadzību lokam gan juridiskām, gan fiziskām personām. Kompānijai ir divas filiāles reģionos – Latgales filiāle Daugavpilī un Kurzemes filiāle Saldū. Klientiem pieejamais preču klāsts ietver eļļas, smērvielas un dažāda veida tehniskos šķidrumus visu veidu transportlīdzekļiem - gan ceļu, gan bezceļu tehnikai un ražošanas iekārtām.

Galvenās uzņēmuma stiprās puses ir pieredzējuši, motivēti un profesionāli darbinieki, lieliska reputācija un produktu kvalitāte, kā arī ilggadēja pieredze tirgū. Uzņēmuma darbinieki konsultē klientus par eļļu un smērvielu pareizu izvēli un lietojumu, palīdz orientēties produktu klāstā, izvērtē katra klienta individuālo situāciju, un kopā ar klientu vienmēr tiek atrasts pareizs tehniskais risinājums. SIA "VA MOTORS" nodrošina arī eļļas monitoringa (eļļas analīzes) pakalpojumu sadarbībā ar starptautiski akreditētu laboratoriju. Populārākās produktu līnijas ir šādas: DURON, SENTRON, HYDREX, DURADRIVE, PEERLESS, PURITY, REFLO, ENDURATEX, TRAXON, SUPREME, HAVOLINE, DELO, URSA, MEROPA, GEARTEX, MULTIGEAR, TEXTRAN, COMPRESSOR, HYDRAULIC, RANDO, CAPELLA, SYNLUBE, PINNACLE, DYNAMIC, FARM, HYDRO, HYKOMOL, ULTRANS, MAKROMIL, EMOLIN, BASF, ARTECO, MOTIP, MOLYKOTE, KLUBER u.c.

AJ PRODUKTI, AS, biroja mēbeles, noliktavu aprīkojums

Kalnciema 197B, Rīga, LV-1046
Produkti: ✓ Biroja mēbeles ✓ Internetveikals ✓ Noliktavu plaukti ✓ Garderobes skapji ✓ Arhīva skapji ✓ Palešu plaukti ✓ Noliktavu aprīkojums ✓ Metāla plaukti Par mums: „AJ Produkter” AB ir starptautisks tiešā pasta tirdzniecības līderis Eiropā ar 40 gadu pieredzi. Koncerna pamatdarbība ir attīstīta tā, lai ikviens klients ērtā veidā varētu pasūtīt biroja, darbnīcu un noliktavu preces vienuviet, kā arī mēs spētu maksimāli ātri un ērti preces piegādāt un nodrošināt to montāžu. Ievērojot augstās zviedru kvalitātes prasības, „AJ Produkter” AB rūpnīcās saražo vidēji 40% no visām mūsu katalogos piedāvātajām precēm. Ikdienā uzsvaru liekam ne tikai uz teicamu klientu apkalpošanas servisu, pasūtot preces, tās piegādājot vai montējot, bet garantējam arī augstu preču kvalitāti, kas secīgi nodrošina mūsu piedāvāto preču ilgmūžību. Mūsu solījums – augsts apkalpošanas serviss, preces, kas atbilst augstākajām Skandināvijas kvalitātes prasībām, un spēja piedāvāt plašāko biroja, noliktavu un darbnīcu preču sortimentu vienkopus.

Ingteh, SIA

Valdlauči, Izstāžu 11, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076
Apraksts: SIA "INGTEH" nodarbojas ar jaunas lauksaimniecības tehnikas tirdzniecību no ES valstīm. Nodrošinām servisu un ražotāju noteikto garantiju piedāvātajai lauksaimniecības tehnikai. Piedāvāto tehniku iespējams iegūt ar līzingu un ES projektu palīdzību. Mēs piemeklēsim Jums labāko tehniku nepieciešamajiem darbiem, kas palīdzēs Jūsu saimniecības attīstībai.

JC Betons, SIA

Betona ražošana un piegāde!
Krustpils 54F, Rīga LV-1057
Betona ražošana: ✓ Betons ✓ Transportbetons ✓ Betona pamata bloki ✓ Aku grodi Celtniecības tehnikas noma: ✓ Betona sūkņi ✓ Betona mikseri ✓ Pašizgāzējs ✓ Universālais iekrāvējs ✓ Pašizgāzējs ar manipulatoru ar greifera kausu

Līvānu dzīvokļu un komunālā saimniecība, SIA - ūdensapgāde, namu apsaimniekošana, atkritumu izvešana, celtniecības tehnikas noma Līvānos

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 2B, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
Pakalpojumi: ✓ Dzīvokļu saimniecība ✓ Atkritumu apsaimniekošana ✓ Ūdensapgāde un kanalizācija ✓ Labiekārtošana un apzaļumošana Par uzņēmumu:

SIA "Līvānu Dzīvokļu un komunālā saimniecība" ir Līvānu novada pašvaldības kapitālsabiedrība, kura nodibināta 2004. gadā. Tās mērķis ir nodrošināt Līvānu novada pašvaldības funkciju izpildi dzīvokļu apsaimniekošanas un komunālo pakalpojumu sfērā.

AKB-Lom, Akumulatoru iepirkšanas-izvešanas mobilais serviss

Dzelzavas 72, Rīga LV-1082
Apraksts: Nopirksim visa veida nolietotos svina akumulatorus, par labām cenām. Nodrošinām izvešanu, operatīva apmaksa! Iepērkam lietotus auto katalizatorus un keramiku no tiem, metāla katalizatorus, kvēpu filtrus. Uzņēmums ir specializējies izlietotu akumulatoru, auto katalizatoru savākšanā. Individuāla pieeja un labākās cenas! Sīkāk pa telefonu! Strādājam Rīgā, ārpus Rīgas - pēc vienošanās.

JD Mārketings, SIA

Rītausmas 2, Rīga LV-1058
Mēs piedāvājam šādus nomas un pārdošanas pakalpojumus:: ✓ Fasādes sastatnes ✓ Modulārās sastatnes ✓ Pārvietojamie torņi ✓ Mobilais žogs ✓ Pagaidu jumti ✓ Skatuves un tribīnes ✓ Sieti un plēves ✓ Montāža un demontāža ✓ Kāpņu torņi

Aroda centrs, SIA, apmācības, kursi Rīgas centrā

Krāslavas 12, Rīga LV-1003
Licencētas apmācību programmas: ✓ Autoiekrāvēja vadītājs, iegūta autokrāvēju vadītāja apliecība ✓ Elektroiekrāvēja operators ✓ Sastatņu montāžas, montēšanas operators ✓ Stropētājs ✓ Lifta operators ✓ Izlices celtņa operators ✓ Telfera operators ✓ Tilta un buka celtņa operators ✓ Torņa celtņa operators ✓ Portālceltņa operators ✓ Autoceltņa operators ✓ Hidrauliskā manipulatora operators ✓ No zemes vadāmo tilta tipa celtņa operators ✓ Cilvēku celšanai paredzēto pacēlāju apkalpošanas operators ✓ Motorzāģa un krūmgrieža operators ✓ Ar sašķidrināto propāna–butāna gāzi darbināmā autotransporta gāzes iekārtu uzpildīšanas, ekspluatācijas un sašķidrinātās gāzes balonu uzglabāšanas operators ✓ Katlu iekārtu operators (ar siltumnesēja t līdz 1100 C) ✓ Spiedieniekārtu operators (ar siltumnesēja t virs 1100 C) ✓ Darbs augstumā, augstskāpēja darbs ✓ Metāla griezējs ✓ Elektriskā loka metināšana, gāzmetināšana

Arilans, SIA

Dauguļu 5, Ulbroka, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Mūsu pakalpojumi: Betona ražošana ✓ Betons ✓ Transportbetons ✓ Betona pamata bloki Transporta pakalpojumi ✓ Betona sūkņi ✓ Betona mikseri ✓ Pašizgāzēji ✓ Universālais un frontālais iekrāvējs Uzņēmuma specializācija: Uzņēmuma specializācija ir betona ražošana (transportbetons, java, pamata bloku ražošana), kā arī beramo materiālu : smilts, melnzeme un šķembu piegāde. Papildus ražošanas darbam  arī celtniecības tehnikas noma- JCB un LIEBHERR traktortehnika.

Autospoguļu serviss, SIA

Dārgie klienti!Šajā laikā mēs strādājam tikai pēc iepriekšēja pieraksta!Gaidīsim Jūs!
Krustpils 33, Rīga, LV-1073
Apraksts: Autospoguļu darbnīca visu veidu automašīnām; Vieglajiem, smagajiem automobiļiem. Lukturu pulēšana. Darba pieredze kopš 2005. gada. Visiem darbiem dodam garantiju.

Instalkrans, SIA, celtņu remonts, montāža, serviss

Mežvidi, Dārziņu 2, Saulkrastu pagasts, Saulkrastu nov., LV-2160
Apraksts: Montāžas ceļamkrānu remonts, celtņu remonts, serviss. Metāla konstrukciju montāžas, serviss, remonts. Montāžas ceļamkrānu, celtņu remonts. Celtniecības pacēlāju remonts tehnikai, tehnikas pacēlāju remonts. Apkalpošanas remonta serviss, montāžas apkalpošana.

Bevel Gear, SIA, zobratu izgatavošana

Smaidu 12A, Ulbroka, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130
Apraksts: SIA „Bevel Gear” ir uzņēmums, kas specializējas šaurā un specifiskā metālapstrādes nozarē – konisko un hipoidālo spirālzobratu projektēšanā un izgatavošanā, ražošanā. Atšķirībā no lielajiem ražotājiem, mūsu darbība pamatā ir orientēta un pielāgota individuālu pasūtījumu veikšanu, sākot ar viena zobratu komplekta , līdz pat vairāku desmitu eksemplāru izgatavošanai. Zobratus izmanto kā alternatīvu oriģinālajām rezerves daļām lauksaimniecības tehnikā un agregātos, dažāda veida industriālajās iekārtās, darbagaldos, traktortehnikā un mežizstrādes tehnikā, kur tiek izmantoti konisko spirālzobratu, kā arī, atsevišķos gadījumos, konisko taisnzobu zobratu pārvadi. Zobratu izgatavošanas tehnoloģijas pamatā ir vācu uzņēmuma Klingelnberg, kurš ir pasaules vadošais līderis šajā nozarē. Zobrati izgatavoti Vācijā un Šveicē ražotiem Klingelnberg – Oerlikon darbagaldiem. Konkrētajiem eksemplāriem un katram pasūtījumam tiek veikta kalkulācija individuāli.

Aimer, SIA

Vienības gatve 109, Rīga LV-1058
Mūsu misija::

1. Nodrošināt nemainīgi augstu kvalitāti. Mēs saviem klientiem garantējam godīgu servisu, nodrošinot pēc pieprasījuma piegādes atrunātā laikā.

2. Vienmēr uzņemties atbildību. Katru kravas pārvadājumu veicam precīzi un atbildīgi.

3. Pielāgoties specifiski Klienta vēlmēm. Mums svarīgs ir klients, par prioritāti nosakot katra klienta vēlmes un vajadzības.

Būvtehnikas serviss, SIA

"Saulītes", Ropaži, Ropažu pagasts, Ropažu nov. LV-2135
Tehnikas noma: Lai klientiem būtu iespēja pārliecināties par mūsu piedāvātās tehnikas piemērotību veicamajam darbam, atsevišķām karjeru tehnikas vienībām (pārvietojamie drupinātāji, sijātāji) varam piedāvāt ilgtermiņa nomu vai nomu ar izpirkumu. Varam vienoties arī par citu tehnikas vienību (ekskavatori, iekrāvēji) ilgtermiņa nomu (bez operatora) vai nomu ar izpirkumu.Nomas nosacījumi un noteikumi tiek pārrunāti ar katru pircēju individuāli.

Heidelberg Materials Garkalnes Grants, SIA

Kroņu 5, Rīga LV-1035
SIA "Heidelberg Materials Garkalnes Grants" darbības virzieni:: ✓ Karjeru izstrāde ✓ Zemes darbi ✓ Izīrējam tehniku: buldozeri 12t – 20t, ekskavatori 8t – 35t, frontālie iekrāvēji 2.5m3 – 5m3, ģeneratori līdz 200kW

Agrotrac, SIA

Turpinām strādāt klātienē un attālināti!
Valdlauči, Izstāžu 11, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076
Priekšrocības: Papildus vadošās lauksaimniecības tehnikas sortimentam jums ir pieejami uzticami un zinoši tehnikas eksperti, kas ieteiks jūsu saimniecībai visatbilstošāko aprīkojumu, sniegs jums konsultācijas par tehnikas apkopi un rezerves daļām un parūpēsies, lai jūsu saimniecība strādātu maksimāli produktīvi un ar optimālu investīciju atdevi.

B.I.S., SIA

Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Par uzņēmumu:

Mēs piedāvājam veikt kvalitatīvus dažāda veida darbus ar mini ekskavatoru, universālo ekskavatoru, ekskavatoru 26t. un ir pieejama kravas automašīna ar manipulatoru, iekrāvēji.

Aicinām sadarbībai! Strādājam visā Latvijas teritorijā. 

 

svaruveikals.lv, BK Systems, SIA

Ūnijas 6, Rīga, LV-1084
Piedāvājumā:: ✓ Auto svari ✓ Svaru komponentes ✓ Industriālie svari ✓ Galda svari ✓ Mobilie svari ✓ Medicīnas svari ✓ Laboratorijas svari ✓ Grīdas svari Apraksts:

Svari un svēršanas sistēmas profesionāļiem. Tiem, kuri pēta, ražo, pārstrādā, transportē un tirgo. Visiem profesionāļiem, kuriem precīzi jāzina, cik miligramu vai desmitu tonnu ir uz svaru platformas. Mēs esam gatavi projektēt un izgatavot unikālus, tikai jums piemērotus, svara mērīšanas līdzekļus, kā arī pārdot no sava veikala noliktavas populārus un plaši pieprasītus svaru modeļus. Varbūt tas, kas vajadzīgs jums, atrodams kādā no sadarbības partneru svaru produkcijas katalogiem - atvedīsim vajadzīgos svarus vai svaru komponentes pēc jūsu pasūtījuma maksimāli īsā laikā.

ZL.LV iesaka

RemLat, logi, durvis, žalūzijas

Krasta 10, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
Apraksts:

Plastmasas, koka, alumīnija logi, durvis. Lodžiju, balkonu stiklošana. Durvju, logu montāža un uzstādīšana. Bīdāmās sistēmas, iebūvētie skapji, iebūvējamās mēbeles, virtuves mēbeles. Paceļamie un garāžu vārti.