Ielu apgaismojums, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Onninen EXPRESS Liepāja

Zemnieku 60, Liepāja LV-3401
Produkti un pakalpojumi:

SIA “Onninen” pārstāvētās nozares:

✓ Ventilācijas, apkures, kondicionēšanas, santehnikas materiāli un iekārtas ✓ Ārējie tīkli, kanalizācijas materiāli un risinājumi ✓ Saules enerģijas risinājumi ✓ Industriālās preces, nerūsējošā tērauda inženiertīkli un darba aizsardzības materiāli ✓ Elektroapgādes materiāli, industriālais un ielu apgaismojums

SIA “Onninen” pakalpojumi

Piedāvājam klientiem pilnu ciklu:

✓ konsultācijas par projektiem, precēm un inženiertehniskiem risinājumiem būvniecības projektos; ✓ mazumtirdzniecības veikalu tīkls Onninen Express; ✓ preču un dažādu tehnisko risinājumu pārdošana; ✓ instrumentu noma; ✓ loģistikas pakalpojumi; ✓ pēcpārdošanas serviss; ✓ garantijas.

Onninen EXPRESS Pārdaugava

Raudas 12b, Rīga LV-1002
Produkti un pakalpojumi:

SIA “Onninen” pārstāvētās nozares: *Ventilācijas, apkures, kondicionēšanas, santehnikas materiāli un iekārtas *Ārējie tīkli, kanalizācijas materiāli un risinājumi *Saules enerģijas risinājumi *Industriālās preces, nerūsējošā tērauda inženiertīkli un darba aizsardzības materiāli *Elektroapgādes materiāli, industriālais un ielu apgaismojums

SIA “Onninen” pakalpojumi Piedāvājam klientiem pilnu ciklu: *konsultācijas par projektiem, precēm un inženiertehniskiem risinājumiem būvniecības projektos; *mazumtirdzniecības veikalu tīkls Onninen Express; *preču un dažādu tehnisko risinājumu pārdošana; *instrumentu noma; *loģistikas pakalpojumi; *pēcpārdošanas serviss; *garantijas.

Onninen EXPRESS Valmiera

Mūrmuižas 14, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Siltumapgāde, vēdināšana, santehnika, ūdensapgāde, elektroapgāde, telekomunikācija, sakaru tehnika, caurules, sūkņi, alumīnija profili, septiķi, vārsti, dzesēšanas iekārtas, izolācija, stabi, pamati, sildītāji, datu pārraides sistēmas, komunikāciju aprīkojums, noslēgarmatūra, apkures katli, automātika, kabeļi, kondicionieri,

Onninen, SIA, Birojs Latgalē

Jelgavas 1b, Daugavpils LV-5404
Elektrotehnisko iekārtu un elektromateriālu tirdzniecība

Onninen, SIA, Centrālā noliktava

Rītausmas 11c, Rīga LV-1058
Produkti un pakalpojumi:

SIA “Onninen” pārstāvētās nozares: *Ventilācijas, apkures, kondicionēšanas, santehnikas materiāli un iekārtas *Ārējie tīkli, kanalizācijas materiāli un risinājumi *Saules enerģijas risinājumi *Industriālās preces, nerūsējošā tērauda inženiertīkli un darba aizsardzības materiāli *Elektroapgādes materiāli, industriālais un ielu apgaismojums

SIA “Onninen” pakalpojumi Piedāvājam klientiem pilnu ciklu: *konsultācijas par projektiem, precēm un inženiertehniskiem risinājumiem būvniecības projektos; *mazumtirdzniecības veikalu tīkls Onninen Express; *preču un dažādu tehnisko risinājumu pārdošana; *instrumentu noma; *loģistikas pakalpojumi; *pēcpārdošanas serviss; *garantijas.

Ošukalns celtniecība, SIA

Brīvības 2c, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
iekštelpu remonta darbi, apdares darbi, telpu pārbūve, rekonstrukcija, enerģētika, iekšējo un ārējo tīklu apgaismojums , , ielu apgaismojums , elektromontāžas darbi, elektromontāža, zibens aizsardzība, ekspluatāciju un mērījumu

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

REM PRO, SIA

18.novembra 37a, Daugavpils LV-5401
apsekošana, interjers, interjera dizains, vizualizācija, blower door, ēku apsekošana, termogrāfija, ielu , apgaismojums , ielas un ceļi, dzelzceļi, ūdens un kanalizācija, ūdensapgāde, siltumtrases, elektrostacijas

RK projekti, SIA

Brīvības gatve 214b, Rīga LV-1039
Arhitektūra, projektēšana

Ratu depo, veikals

K.Valdemāra 3, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

"Ratu depo" - ģimenes uzņēmums, kas specializējas bērnu preču tirdzniecībā. Vadošais mazuļu preču veikals Kurzemē ar vislielāko preču sortimentu. Laipni gaidīti veikalā Liepājā! Kā arī iespēja iegādāties preces mūsu internetveikalā ar ātru un kvalitatīvu piegādi visā Latvijā. Viss nepieciešamais jūsu mazulim vai jau lielākai atvasei.

Regnum Light, SIA

Brīvības 101, Rīga LV-1001
Dekoratīvais apgaismojums dzīvoklī. Lampiņas., Āra apgaismojums ar sensoru. Kustības sensori. Kvēlspuldzes. Halogēnas spuldzes.

Rero serviss, SIA, kravas auto serviss

Liepājas šoseja 29, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Apraksts: Rero Serviss ir automašīnu servisa un apkopes uzņēmums, kas specializējas kravas automašīnās. Labojam visu sākot no virsbūves defektiem līdz pat dzinējam. Pie mums iespējams arī iegādāties rezerves daļas no dažādiem ražotājiem, kā arī hidrauliskās ierīces.

SD-Serviss, SIA

Ceļu drošības aprīkojums un palīglīdzekļi !
Avotu 67, Rīga LV-1009
Pakalpojumi:: ✓ Ceļu drošības aprīkojums un palīglīdzekļi; ✓ Ceļa horizontālie apzīmējumi; ✓ Norobežojošo barjeru sistēmas; ✓ Mobilie luksofori. Apraksts:

Uzņēmums ir dibināts 1993. gada aprīlī un Latvijas tirgū darbojas kā profesionāls specializēto ceļu marķēšanas krāsu un ceļa aprīkojuma pārdevējs. SIA "SD-Serviss" izveidojis stabilu sadarbību ar ražotājiem Slovēnijā, Dānijā, Anglijā, Čehijā u.c. Šajā laikā uzkrāta liela pieredze un izveidojies stabils klientu loks.

SLM Solutions, SIA

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Dekoratīvais LED apgaismojums . Gaismu un skaņu iekārtas., Interjera un arhitektūras dekoratīvais apgaismojums .

SMART Construction, SIA

Duntes 17a, Rīga, LV-1005
Labiekārtošanas firmas, ceļu būves firmas Latvijā, ceļu un ielu rekonstrukcija, ceļu konstrukcija, ielu , ceļu izbūve, grants aizvešana, zāliens, grunts pacelšana, grunts pazemināšana, drenāžas izbūve, dārza apgaismojums

Selva Būve, SIA

"Mārtiņmuiža" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Celtniecības darbi, būvniecība, renovācija. Dzīvojamo ēku, būvju celtniecība. Rūpnieciskie objekti. ražošanas, sabiedrisko un dzīvojamo ēku būvniecība, celtniecība. Rekonstrukcija. Renovācija. Projektēšana.

TEKATEH, SIA

Katlakalna 1, Rīga LV-1073
Apraksts:

Vairumtirdznicība mājai un būvei. Apdares materiāli,  durvju furnitūra, rokturi, mehānismi, uzlikas, atslēgas, B-Harco, ABLOY, metāla kalumi, elektroinstrumenti DWT, CROWN, Bylectrica rozetes, slēdži, vadu kanāli, lāpstas, Kodak, insektu tīkli.

Teravis, SIA

Katoļu 2, Rīga LV-1003
Piedāvājam:

SIA "Teravis" piedāvā ātri ražojamus nojumes angārus. Nojumes un angāri - universāli, praktiski un ļoti izturīgi, tie ir ideāli piemēroti noliktavām, darbnīcām un ražošanas telpām. Nojumes izgatavotas no izturīgām cinkotām caurulēm un PVC materiāla, kas ir analoģisks tam, ko izmanto kravas automašīnās. Angāru montāža ir vienkārša un to uzstādīšanai nav nepieciešami speciāli instrumenti, kā arī tos var uzstādīt uz jebkuras virsmas. 

Valdo konferenču centrs

Bauskas 58a, Rīga, LV-1004
Apraksts: SIA Valdo piedāvā plašu konferenču telpu nomu A klases VALDO biroju centrā Rīgā, Bauskas ielā 58a. Biznesa centrā ir pieejamas divas aprīkotas konferenču zāles. Abas zāles ir izvietotas ēkas 2. stāvā. Telpu logi visas sienas garumā nodrošina izcilu dabisko apgaismojumu, kas padarīs patīkamu un mājīgu Jūsu viesu uzturēšanos konferences vai semināra laikā. Mazā zāle ir piemērota līdz 20 cilvēku lielu grupu apmācībām, sapulcēm un prezentācijām. Lielajā zālē ir patiesi ērti organizēt lielus seminārus un prezentācijas, kā arī vērienīgas degustācijas un banketus līdz 100 cilvēku lielām grupām. Zālei ir atsevišķa garderobes telpa, virtuve un zona kafijas pauzēm. Atbilstoši klientu vēlmēm pieejams 4 veidu krēslu un galdu izkārtojums.