Ieroči, visā Latvijā

Drukāt

Kitt, SIA

18.novembra 6, Rēzekne LV-4601
pirotehnika, svētku salūti, petardes, raķetes, svētku uguņošanas piederumi, pneimatiskās šautenes, ieroči

Lijas Būmeisteres ģimenes ārsta prakse

Alsunga, Pils 10, Alsungas pagasts, Kuldīgas nov. LV-3306
Ģimenes ārsta prakse, analīžu nozīmēšana, konsultācijas, profilaktiskā apskate, nozīmējumi pie speciālista. Ģimenes ārsta konsultācijas, vakcinācijas, ģimenes ārsta mājas vizītes. Mājas vizītes, sanitārās grāmatiņas, autovadītāju medicīniskās izziņas. Pansionāts "Venta". Mednieku izziņa, šaujamieroču izziņa. Sanitāro grāmatiņu

Patrioti, armijas preču veikals Rīgā

Armijas preču veikals Latvijā Nr 1 !
Tallinas 94, Rīga, LV-1009
Armijas veikals, armijas preces, darba apģērbi, militārais ekipējums, guļammaisi, cepures, zeķes, uzkabes, siksnas, lietusmēteļi, mugursomas, apģērbs darbam, apģērbs hobijam, apģērbs atpūtai, maskēšanās tīkli, pārgājienu virtuve, ūdens blašķes, preces medniekiem, preces makšķerniekiem, preces kolekcionāriem, preces tūristiem,

Daizpon, SIA, Apsardzes mācību centrs

Čiekurkalna 1.līnija 84-33, Rīga LV-1026
Apsardzes sertifikāts. Apsardzes sertifikāta pagarināšana. Apsardzes sertifikāta termiņa pagarināšana. Apsarga, apsardzes darbinieku apmācība. Apsardzes organizators. Kvalifikācija Apsargs, Apsardzes darba pamatlīmeņa zināšanu izglītības programma. Ieroču kursi, ieroču nēsāšanas atļauja, ieroču glabāšanas atļauja. Apsardzes

HUBERTS, Ieroču un makšķerēšanas piederumu veikals Jēkabpilī, SIA GMB

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 208, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts: Optika – BUSHNELL, KAHLES. Ieroči – SAVAGE. Aksesuāri – WARNE, EAW, MAK, RECKNAGEL, DENTLER. Munīcija – CLEVER MIRAGE. Apavi, apģērbi – CHEVALIER, TERMO, MERKEL GEAR, ROCKY, AIGLE. Citi – HAUSKEN, FUROTARGET, HELLE, MTM, ACCUSHARP, AMBIENTE, ARTIPEL, ARTINA, FRANKONIA.

''HUBERTS'', Ieroču un makšķerēšanas piederumu veikals Saldū, SIA ''GMB''

Apvedceļš 15a, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Veikals "Huberts" aicina iegriezties medniekus un makšķerniekus - gan profesionāļus, gan amatierus, jo piedāvātais sortiments ir tik aptverošs, ka nepieciešamo medībām vai makšķerēšanai atradīs it visi. Munīcija un ieroči, optika un apģērbs, laivas un makšķeres - sākot no demokrātiskām sērijām līdz izcilām un ekskluzīvām.

Alūksnes primārās veselības aprūpes centrs, SIA

Vidus 1, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Apraksts: SIA ”Alūksnes primārās veselības aprūpes centrs” ir izveidojis mājaslapu, lai nodrošinātu informācijas pieejamību par sniegto pakalpojumu veidiem un regulāri informējot par izmaiņām ārstniecības personu darba laikos, kā arī lai nodrošinātu atgriezenisko saiti ar pacientiem - ierosinājumi, aizrādījumi, t.i., ir iespēja veidot dialogu.

Lange Tech, SIA, Apkures iekārtu ražošanas firma

Eksporta 28, Tukums, Tukuma nov. LV-3104
Uzņēmums piedāvā šādas preču grupas:: ✓ Apkures iekārtas ✓ Dārza tehnika ✓ Ieroču seifi ✓ Akumulācijas tvertnes ✓ Autoklāvi ✓ Pirts katli ✓ Apkures titāni ✓ Un citi individuāli metālapstrādes pakalpojumi Uzņēmuma misija: Ražot apkures katlus, izmantojot augstas kvalitātes materiālus, kurus apvienojot ar rūpīgu roku un robotizētu tehnikas darbu, izveido kvalitatīvus apkures katlus, kuri spēj apkurināt māju, uzņēmumu vai organizāciju ar augstu lietderības koeficientu, droši, izdevīgi un ērti.

Alma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika

K.Valdemāra 20-4, 2.st., Rīga, LV-1010
Apraksts:

Klīnika Alma – ģimenes ārsta privātprakse, savu darbību uzsāka 1991. gadā, tās dibinātājs ir Dr. Andris Lasmanis (pirmais ģimenes ārsts Latvijā, ilggadēji vadījis Latvijas Ģimenes ārstu asociāciju). Šobrīd mūsu klīnikā ir kvalificēti ārsti un speciālisti – ģimenes ārsti, pediatrs, ginekologi, neirologs, bērnu neirologs, ķirurgs, endokrinologs, dermatologs, acu ārsts, gastroenterologs, zobārsti un fizioterapeiti. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu. Mēs sadarbojamies arī ar Latvijas lielākajiem veselības apdrošināšanas uzņēmumiem, šo uzņēmumu klientiem ir iespēja izmantot visus mūsu piedāvātos pakalpojumus atbilstoši savas polises nosacījumiem. Pateicoties mūsu speciālistu kuplajam skaitam, varam vienlaicīgi apkalpot ievērojamu skaitu klientu, tātad jums ir iespēja pieteikties uz vizīti pie sev nepieciešamā speciālista, negaidot garās rindās, kā tas bieži ir novērojams poliklīnikās. Klīnikā ievēro visas sanitārās prasības. 

Krēsliņas Intas ģimenes ārsta prakse

Brīvības 56, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401
Pakalpojumi:: ✓ Vakcinācija ✓ Profilaktiskās pārbaudes ✓ Autovadītāju medicīniskā izziņa ✓ Ieroču nēsāšanas un glabāšanas izziņas Ģimenes ārsts:

Inta Krēsliņa sniedz ģimenes ārsta pakalpojumus, dodas arī mājas vizītēs. Ģimenes ārsts Gulbenē.

Veselības centru apvienība, AS, Liepājas Medicīnas centrs

Brīvības 95, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi: ✓ Diagnostika ✓ Ārstniecība ✓ Rehabilitācija ✓ Profilakse un veselības pārbaudes ✓ Grūtnieču un bērnu veselība Apraksts:

Veikt veselības pārbaudes VCA poliklīnikās ir ātri, kvalitatīvi un patīkami – visi nepieciešamie speciālisti vienuviet Jūsu ērtībām un labsajūtai. Kvalitatīvas veselības aprūpes viens no svarīgākajiem priekšnosacījumiem ir ātra un precīza slimības diagnostika. Mēs piedāvājam sertificētus medicīnas speciālistus, kas ir pieredzes bagāti un zinoši dažādās medicīnas nozarēs un savā darbā izmanto modernas un augstas kvalitātes tehnoloģijas. Medicīniska rehabilitācija ir nepieciešama, lai samazinātu pārejas posmu no slimības uz iespējami pilnīgāku veselības atgūšanu, kā arī ikvienam, kurš vēlas rūpēties par savas veselības profilaksi.

 

Ieroči Lāčplēsis, SIA

Garkalne, Baraviku 1, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-2137
Ēdināšanas uzņēmumi

Varis, SIA

Pasta 5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901