Interneta veikals, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Antonija, Klasiskās mākslas galerija

Brīvības 142, Rīga LV-1012
galerija, mākslas priekšmeti, grafikas darbi, latviešu gleznas, edgars vinters gleznas, mākslinieku veikals , rīgā, mākslinieki, izsoles interneta , pārdod gleznas, gleznas pārdod, mākslas priekšmets, tēlniecība

Greta, SIA, sveču veikals

Braslas 24B, Rīga, LV-1035
Sveču veikals Rīgā, sveču veikals VEF rajonā. Dekoratīvas sveces, spass sveces, sveces ar smaržu.

Aj-Gun Rīga, SIA, Solārijs

A.Saharova 27, Rīga, LV-1082
Solārijs, solāriju salons, labs solārijs Pļavniekos, skaistumkopšana, Pļavnieki, ergoline 600, uwe cayenne, ultra tan, mega sun, jaunas lampas, solārija krēms, sauļošana, sauļošanas kosmētika, Australian, Gold, Emerald Bay, labs iedegums, intensīvais solārijs, smaržas, parfimērija, labas smaržas, Yodeyma, Giorgio Armani Si, Paco Rabanne,

building.lv

Blaumaņa 38/40, Rīga, LV-1011
Būvdarbi, remonts, būvniecības forums, celtniecība, demontāžas darbi, būvnoteikumi, atsauksmes, griesti, grīdas, jumti, kamīni, krāsnis, skursteņi, kāpnes, logi, durvis, materiāli, instrumenti, veikali, metāla izstrādājumi, sienas, fasādes, mājokļa iekārtojums, interjers, dizains, dizaineri, mēbeles, viesistaba, guļamistaba,

Klippan-Saule, SIA, Veikals un internetveikals

Bruņinieku 106, Rīga, LV-1009
Par mums:

Mums ir savs firmas veikals, kur var iegādāties mūsu ražoto produkciju par ražotāja cenām. Par īpašām cenām piedāvājam dažādus izstrādājumus ar nelieliem defektiem vai akcijas produktus. Mūsu produkciju var iegādāties arī citās Latvijas pilsētās.

Kopš 2021. gada pavasara darbojas mūsu interneta veikals. Jūsu ērtībām pieejama ātra iepirkšanās un izdevīga piegāde Baltijas valstīs. Pagaidām mājaslapā pieejamo produktu skaits ir ierobežots, kas ar laiku tiks papildināts.

Klippan-Saule, SIA

Bruņinieku 106, Rīga, LV-1009
Mūsu internetveikals: Aicinām jūs apmeklēt mūsu interneta veikalu: www.e-saule.lv Par mums:

SIA Klippan–Saule ir Zviedrijas firmas Klippan Textil AB meitas uzņēmums. Ražošana notiek Rīgā un Bauskā. Klippan grupa piedāvā divas kolekcijas – Latvijas un Zviedrijas variantus. SIA Klippan–Saule ražo produkciju pēc pasūtītāju dizainiem. Tā kā gan Latvija, gan Zviedrija nodarbojas ar jaunu dizainu izstrādi, pārdošanu un mārketingu, tad sadarbība starp abām firmām ir ļoti cieša. SIA Klippan–Saule kopš 1997. gada ir Zviedrijas firmas meitas uzņēmums. Ciešā sadarbība ļāva sasniegt ļoti pozitīvus rezultātus, ieņemt stabilas pozīcijas Baltijas valstīs, Zviedrijā, Lielbritānijā, Japānā, Dānijā, Vācijā, Norvēģijā, ASV. Mūsu produkcijas klāstā ir pledi, segas, pārklāji, dzija, vilnas kārsums, pončo, kuru izgatavošanai tiek izmantota 100% Jaunzēlandes vilna. Zīmējumus izstrādā augsti kvalificēti dizaineri ar lielu pieredzi un radošu pieeju.

Kameja, audumu, žalūziju veikals Siguldā

Strēlnieku 2, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

Veikals - salons "Kameja" ir viens no lielākajiem auduma un mājas tekstila uzņēmumiem Vidzemē. Salons atrodas Valmierā, Cēsīs, Smiltenē, Valkā, Gulbenē, Alūksnē, Siguldā un Balvos. Veikalos pieejami dažādi aizkaru, mēbeļu un apģērbu audumi, šūšanas piederumi, dzijas, materiāli pērļošanai un rokdarbiem, tekstilizstrādājumi mājai, gatavie aizkari, aizkaru stangas un žalūzijas. Piedāvājam plaša profila dizaina pakalpojumus, aizkaru un citu tekstilmateriālu šūšanu un uzstādīšanu. Šujam mēbeļu pārklājus, baldahīnus, spilvenus, galdautus, gultas veļu u.c. izstrādājumus. Ar dizaina izveidi un šūšanu nodarbojas pieredzējuši profesionāļi, kuri katram darbam pievēršas ar lielu entuziasmu un individuālu pieeju.

Kameja, audumi, žalūziju veikals Valkā

Rīgas 22, Valka, Valkas nov. LV-4701
Aizkaru šūšana, Aizkaru dizains, Aizkaru šūšana Valmierā, Aizkari Valmierā, Audumi Valmierā, Aizkaru audumi Valmierā, Mēbeļu audumi Valmierā, Apģērbu audumi Valmierā, Žalūzijas Valmierā, Aizkaru stangas Valmierā, Rokdarbu materiāli Valmierā, Mājas tekstils Valmierā, Dzija Valmierā. Aizkari, gatavie aizkari, dienas aizkari, nakts

Elizete, SIA, Ziedu galerija - pasēdētava ELIZETE

Elizabetes 25, Rīga LV-1010
Apraksts:

Pašā Rīgas centrā, Elizabetes ielā 25, atrodas kāds ļoti īpašs ziedu salons – "Elizete". Šeit kopā ar salona saimnieci klientus priecē omulīgi kaķi un papildus košu ziedu iegādei ir iespēja ļauties dažādām radošām nodarbēm. Ļaujiet ziediem runāt savā vietā! Aizsūtiet ziedus ar mūsu kurjeru pa visu Latviju un pasauli saviem mīļajiem, draugiem vai darba kolēģiem, un tie vienmēr būs īstajā vietā un īstajā laikā. Tie esam mēs: Sanita, Roze, Lillija un Morics. Mūs četrus var satikt "Elizetē", atnākot pēc ziediem vai vienkārši ienākot sasveicināties. "Elizete" vienmēr ir bijusi mājvieta ne tikai ziediem un augiem, bet arī šiem kaķiem, kad viņi ieradās šeit kā kaķēni. "Elizete" jau ir 22 gadus veca. Šajā laikā "Elizete" ir piedzīvojusi vairākas pārvērtības. Devusies arī ārpus Latvijas robežām. Veidojam visa veida floristikas izstrādājumus dažādos notikumos: apsveikuma pušķi, kāzu dekorēšana, līgavas pušķi, sēru floristika, bēru vainagi.

Labiprodukti.lv

Ragana, Tirgus 1, Krimuldas pagasts, Siguldas nov., LV-2144
Apraksts:

"Labiprodukti.lv" interneta veikalā ir iespēja iegādāties augstvērtīgus, olbaltumvielām bagātus, šķiedrvielām saistītus, pārsvarā bez glutēna produktus, katrai gaumei piemērotus.

Mūsu misija ir nodrošināt Jūs (klientus) ar labākajiem pārtikas un nākotnē arī nepārtikas produktiem, kuru atlasa mūsu ekspertu komanda (pārtikas tehnologi, ražotāji, produktu izstrādātāji, uztura speciālisti un veselīgā dzīves veida fanāti) izvēlas labākos no pieejamākiem produktiem tieši Jūsu labsajūatai, kas atrodami mūsu mājas lapā.

Mēs izvēlamies augstvērtīgus, sabalansētus un ilgstspējīgus produktus organismam, kas ļaus tam produktīvi un pareizi funkcionēt.

Raksti sadaļā mēs atlasīsim jaunākos un svarīgākos rakstus par veselīgus dzīvesveidu un uztura zinātni, kam droši varēsiet sekot mūsu Facebook, Instegram kontos zem labiprodukti.lv  un protams mūsu mājas lapā.

Uzņēmuma galvenais uzsvars ir piedāvāt klientiem produktus par labāko cenu, un tas iespējams, pērkot vairāk par izdevīgāku cenu!

Mūsu darbības moto: Izvēlies labāko! Pērc vairāk, maksā mazāk!

WMT Baltic, SIA

A.Deglava 166b, Rīga LV-1021
Profesionāls pašlīmējošo ruļļu materiālu piedāvājums:: ✓ ruļļu materiāli un pašlīmējošās plēves dažādām nozarēm: reklāma, dekors, dizains, interjers, biroja telpas, izglītības iestādes, valsts aģentūras, tirdzniecības vietas, izstāžu zāles, pasākumi ✓ specializētās pašlīmējošās plēves: iekšējā apdare, mēbeles, arhitektūras risinājumi.  ✓ materiāli virsmas aizsardzībai, auto aizsardzībai  ✓ pašlīmējošie materiāli auto aplīmēšanai, auto aizsardzībai, auto reklāmai  ✓ magnētiskās plēves un materiāli ātrai informācijas maiņai, izglītības iestādēm, tirdzniecības centriem u.c. ✓ termopārneses tehnoloģija: termoplēves tekstilizstrādājumiem, termopreses, griešanas ploteri

Carcare.lv - interneta veikals, auto ķīmija, kosmētika

Cesvaines 4, Rīga LV-1073
Piedāvājumā:: ✓ Aksesuāri ✓ Pulēšanas rīki ✓ Riepas un diski ✓ Auto stiklu kopšanai ✓ Mikrošķiedras dvieļi ✓ Interjers ✓ Eksterjers ✓ Automazgātavām ✓ Instrumenti ✓ Piedevas Par firmu: Tāpat kā daudziem citiem, arī mums patīk rūpēties par savu auto – mazgāt, spodrināt, tīrīt un pēc tam skatīties, kā veikalu skatlogos atspīd tīrais auto un cik labi tas izskatās stāvvietā starp visiem citiem. Sava entuziasma un gūto iespaidu ietekmē, ko esam guvuši iepazīstot mūsdienīgu auto kopšanas līdzekļu sniegto efektu, gribam dalīties un iepazīstināt ar šiem produktiem arī plašāku auditoriju. Ja arī tu esi par tīru un sakoptu auto, tad noteikti esi mūsu draugs.

Loks, SIA

Emiļa Melngaiļa 5, Rīga LV-1010
Apraksts:

SIA “LOKS” piedāvā videonovērošanas, ugunsdrošības, kontroles un sarunu sistēmas, kā arī apskaņošanas un apsardzes sistēmas. Pateicoties lielai preču noliktavai Rīgā un attīstītai loģistikas sistēmai, SIA “LOKS” nodrošina gan plašu un pieejamu preču sortimentu par izdevīgākajām cenām, gan ātru preču piegādi. Ērta atrašanās vieta un apsargājama automašīnu stāvvieta ikvienam klientam radīs patīkamu iespaidu par vizīti pie mums.

Piedāvājam iekārtas un aprīkojumu, lai nodrošinātu māju, dzīvokļu, biroju un citu objektu drošību. Jūsu ērtībām pārdodam apsardzes, signalizācijas un videonovērošanas komplektus. Mūsu piedāvājumā ir arī citas noderīgas preces mājai, piemēram, rokas instrumenti, barošanas bloki, akumulatori un baterijas.

 

Viss mēbelēm, veikals

Čiekurkalna 1.līnija 11, Rīga, LV-1026
Piedāvājumā:: ✓ Rokturi ✓ Pacelšanas mehānismi ✓ LED Lampas ✓ Furnitūra birojam ✓ Viras ✓ Vadotnes ✓ Kājas un riteņi mēbelēm ✓ Plauktu turētāji ✓ Atslēgas ✓ Savilces ✓ Skrūves ✓ Bīdāmās sistēmas ✓ Furnitūra gultām un galdiem ✓ Furnitūra duškabīnēm

Vannu dušu serviss, SIA

Vārnu 3-5, Rīga, LV-1009
daļas (arī ķīniešu) serviss, profilakse, apkope, konsultācijas, tīrīšana, dezinfekcija, tirdzniecība, interneta , veikals .

Vilevi, SIA, Darba drošības uzņēmums

Graudu 29a, Rīga, LV-1058
SIA "Vilevi" pakalpojumi:: ✓ Darba aizsardzība ✓ Ugunsdrošība ✓ Ugunsdzēsības aparātu apkope ✓ Personas datu aizsardzība ✓ Ugunsdrošības signalizācija ✓ Elektroinstalācijas mērījumi ✓ Foto pakalpojumi SIA "Vilevi" Interneta veikalā iespējams iegādāties:: ✓ Drošības zīmes ✓ Ugunsdzēsības aparāti ✓ Dažādas preces

Vilevi, SIA, darba drošība Latgales filiāle

Rīgas 22a, Daugavpils LV-5401
Maksas juridiskās konsultācijas darba likumdošanā darba devējiem un darba ņēmējiem. Darba aizsardzības sistēmas sakārtošana, uzturēšana. Darba vides riska, (risku) novērtēšana, mērījumi. Darba drošība Daugavpilī, Rēzeknē, Krāslavā, Viļānos, Balvos. Darba aizsardzība Daugavpilī, Rēzeknē, Krāslavā, Viļānos, Balvos. Ugunsdrošība

Homestory, SIA

Brīvības 148A-2, Rīga LV-1012
Pakalpojumi: ✓ Interneta veikals ✓ Aizkaru un žalūziju izgatavošana un uzstādīšana ✓ Aizkaru ķīmiskā tīrīšana ✓ Preces mājai: mājas aromāti, sveces, mājas tekstils, uzkopšanas līdzekļi Apraksts:

SIA "Homestory" - uzņēmums ar 30 gadu pieredzi, piedāvā saviem klientiem plaša spektra pakalpojumu klāstu - mājas tekstila šūšana, aizkaru izgatavošana mājai, aizkari komerctelpām, aizkari terasēm, visa veida žalūziju izgatavošana. Mūsu dizaineri atbrauks pie klienta uz nomērīšanu ar audumu paraugiem, palīdzēs izvēlēties labāko variantu tieši Jūsu telpai. Bezmaksas veiksim 3D vizualizāciju. Uz vietas ir pieejami vairāk kā 1500 audumi un uz pasūtījuma ir pieejami +10000 audumi. Garantējam izgatavošanu 14 dienu laikā ar 2 gadu garantiju visām mūsu ražotām precēm. Paši veicam piegādi un uzstādīšanu. Piedāvājam aizkaru un romiešu žalūziju ķīmisko tīrīšanu sākot ar 3eur/m2, ar izbraukšanu pie klienta, noņemšanu un uzstādīšanu.