Izglītība, adresē Centrs

Drukāt
Banner 1050x80

Redzi mani, Rīgas vājredzīgo un neredzīgo biedrība

Avotu 31, Rīga, LV-1009
Apraksts: Rīgas Vājredzīgo un Neredzīgo biedrības "REDZI MANI" misija ir apvienot cilvēkus ar redzes traucējumiem un viņu atbalstītājus, motivēt viņus līdzdarboties pilsoniskas sabiedrības veidošanā, veicināt cilvēku ar redzes traucējumiem dzīves kvalitātes uzlabošanos un iekļaušanos sabiedrībā, pārstāvēt šo cilvēku intereses valsts, pašvaldības un citās institūcijās, kā arī veicināt izglītības, nodarbinātības un vides pieejamības jautājumu risināšanu, aktīvi darbojoties pašiem cilvēkiem ar redzes traucējumiem, viņu atbalstītājiem un citiem sabiedrības pārstāvjiem.

Darmaway® Akadēmija

K.Barona 88-127c.kab., Rīga LV-1001
Apraksts:

"Darmaway® Akadēmija" - Tu esi šeit, lai dzīvotu, lai mīlētu, lai mācītos, lai radītu un baudītu. Akmeoloģija. Jaunās enerģijas. Karmas mācība. Enerģētikas balansēšana. Naudas mācība. Zemapziņa un DNS struktūra. Radošuma aktivizācija.

Life Harmony, SIA

Gustava Zemgala gatve 71a-4, 2.st., Rīga LV-1039
Par mums:

"Life Harmony" darbojas speciālisti ar ilggadēju pieredzi un zināšanām par cilvēka ķermeni un tā atveseļošanu. Rehabilitācijas centra procedūrās tiek apvienotas dažādas medicīnas un dziedināšanas metodes no visas pasaules, piemēram, senās latviešu fitoterapijas zināšanas, Tibetas medicīna, Ajūrvēda, kā arī tiek ņemti vērā jaunākie pētījumi tradicionālās medicīnas jomā. Tas veido šī centra unikalitāti un daudzpusīgo pieeju ikkatram klientam. Mēs piedāvājam ārstnieciskās masāžas, aromamasāžas, fitoterapijas, kā arī citas spa un masāžu procedūras. Tiek sniegti profesionāli apmācību kursi, lai interesenti kļūtu par pieprasītiem meistariem!

Amnis, SIA, veikals Kristīgā literatūra un dāvanas

Lāčplēša 37, Rīga LV-1011
Preces:: ✓ Bībeles ✓ Audio Bībeles ✓ Grāmatas ✓ Grāmatzīmes un kartītes ✓ Dāvanas ✓ Sveces un svečturi ✓ Mūzika, filmas un zvani ✓ Kalendāri Uzņēmuma galvenie darbības virzieni:: Uzņēmuma darbībā galvenie uzsvari tiek likti uz radošas pieejas veicināšanu kristīgām vērtībām, kā arī Kristīgās literatūras, aksesuāru un sakrālo priekšmetu realizācija mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā. Svarīga ir arī kontaktu veidošana ar esošiem un potenciāliem preču piegādātājiem un realizētājiem Eiropā un Amerikā. Iespēju robežās atbalstām un nodrošinām draudzes nozaru sekmīgu attīstību.

Med Alfa, SIA, Hemodialīzes centrs

Bruņinieku 5 k.17, Rīga, LV-1001
Hemodialīzes centrs:

"Med Alfa" Hemodialīzes centra pamatuzdevums ir nodrošināt mūsdienīgu, kvalitatīvu un Eiropas dialīzes un transplantācijas asociācijas standartiem atbilstošu nieru aizstājterapiju dienas stacionārā.

Hemodialīzes centra personāls spēj radīt mājīgu un labvēlīgu atmosfēru pacientu labsajūtai un kā vienota komanda nodrošināt profesionālu palīdzību katrā ārstēšanas posmā.

Birma PETS Services, SIA

Matīsa 64, Rīga LV-1009
Apraksts:

"Birma PETS" ir profesionāla frizētava mazo un lielo šķirņu suņiem un kaķiem, kas atrodas Rīgas centrā. Sniedzam profesionālus skaistumkopšanas pakalpojumus un higiēnas procedūras visiem mājas mīluļiem, sākot no nagu griešanas līdz pilnai kopšanas procedūrai. Mājdzīvnieku ādas un apmatojuma kopšanai izmantojam tikai profesionālo kosmētiku (Groomer`s Goop, Iv San Bernard, Hydra Professional u.c.).

Ikvienam klientam ir iespēja apmeklēt arī tādu papildus procedūru kā hidromasāža ar ozonu. Šāda veida SPA procedūras atslābina muskuļus, samazina tonusu, neitralizē sēnītes un baktērijas, kā arī palīdz cīnīties ar ādas slimībām un alopēciju un normalizē hormonālo fonu.

Birma PETS meistari parūpēsies par tava mīluļa skaistumu un labsajūtu, kamēr tu pildi savas ikdienas pienākumus. Esam vairāku pasaulē pazīstamo zoopreču ražotāju zīmolu izplatītāji Latvijā, līdz ar to mūsu salonā un arī mūsu e-veikalā var iegādāties augstākās kvalitātes sauso barību, konservus suņiem un kaķiem, kā arī profesionālo kosmētiku, ķemmes un citus aksesuārus apmatojuma kopšanai, instrumentus nagu griešanai, gruminga galdus, vannas un citu profesionālo aprīkojumu grumeriem un suņu un kaķu frizētavām.

Permanent akadēmija

Strēlnieku 9, Rīga LV-1010
Apraksts:

Permanentā akadēmija ir skola, kas izveidota, lai katrs, kurš vēlas, varētu apgūt permanentā grima meistara profesiju. Mūsu akadēmijas programma ir izstrādāta tā, lai katrs absolvents pēc apmācībām varētu uzsākt savu privātpraksi kā savas nozares speciālists - permanenta meistars. Mēs vēlamies, lai katrs mūsu students sasniedz labākos rezultātus, tādēļ lielu uzmanību pievēršam praksei, lai katra studenta darbi būtu dabīgi, izskatīgi un skaisti. Mūsu akadēmijas pasniedzēji ir starptautiska līmeņa permanentā grima meistari, kas ieguvuši dažādas starptautiskās balvas dažādos kongresos un konkursos. ĀRSTNIECĪBAS IESTĀDES REĢISTRĀCIJAS KODS 005000007

Latvijas Ārstu psihoterapeitu asociācija

Skolas 3, Rīga, LV-1010
Apraksts: LĀPA ir biedrība un Latvijas Ārstu biedrības kolektīvais biedrs, kas apvieno 62 psihoterapeitus un psihosomatiskās medicīnas ārstus un 9 veicinātājbiedrus. Dibināta 1991. gadā. LĀPA misija ir rūpēties par ārstu psihoterapeitu kvalitātes augstāko standartu uzturēšanu. Tā rūpējas par psihoterapeitu izglītību un kvalifikāciju. LĀPA ir valsts uzticēta ārstu sertifikācijas funkcija psihoterapijas specialitātē. LĀPA popularizē zināšanas psihodinamiskajā psihiatrijā, psihosomatiskajā medicīnā un psihoterapijā.

Plūsma, izglītības iestāžu dokumentācija

Slēgts no 13.11.2023.-22.11.2023.
Pulkveža Brieža 15a-102, Rīga LV-1010
Par mums:

Preču un pasūtījumu izsniegšana notiek pēc individuāla pieraksta. Izglītības, mācību iestāžu obligātā dokumentācija, nodrošinājums ar dokumentāciju (apliecības, žurnāli, liecības, diplomi, atestāti, kvalifikācijas apliecības, izglītības likumdošanas normatīvie akti). Lietvedības dokumentācija u.c.

AMIprof mācību kursi pieaugušajiem

E.Birznieka-Upīša 13-39a, Rīga LV-1011
PROFESIONĀLĀS PILNVEIDES PROGRAMMAS:: ✓ AGILE kultūra un programmas vadīšana; ✓ Datu apstrāde un analīze,izmantojot MS Excel, PowerBI, Pytho; ✓ Digitālā ekonomika un nodokļu piemērošana pārrobežu darījumos; ✓ Digitālās tehnoloģijas un datorprasmes darbam; ✓ Dokumentu un arhīvu pārvaldība digitālā vidē; ✓ Finanšu grāmatvedība digitālā vidē; ✓ Grāmatvedība digitālā vidē; ✓ Vadības grāmatvedība Excel vidē.

Latvijas Biznesa gada pārskats

Pērses 9/11-5.st., Rīga, LV-1011
Apraksts: Izdevumā Latvijas biznesa gada pārskats ir apkopota informācija par Latvijas „Top uzņēmumiem” un to apgrozījumu. Veiksmīgāko uzņēmēju un nozaru ekspertu atziņas, sniedzot pārskatu par esošo uzņēmējdarbības situāciju, iezīmējot nākotnes tirgus tendences.

Skrivanek Baltic, SIA, Valodu skola

Lāčplēša 87c, Rīga LV-1011
Valodu mācības privātpersonām, bērniem un jauniešiem:: ✓ valodu kursi grupā ✓ valodu kursi grupā tiešsaistē ✓ individuālie svešvalodu kursi ✓ individuālie svešvalodu kursi tiešsaistē ✓ intensīvie valodu kursi vasarā ✓ specializētie kursi un semināri ✓ angļu valodas kursi bērniem ✓ angļu valodas kursi pusaudžiem ✓ individuālie sagatavošanās kursi angļu valodas eksāmenam ✓ runas skoliņa ar logopēdu 4 līdz 6 gadus veciem bērniem ✓ dienas nometnes bērniem un jauniešiem ar svešvalodu nodarbībām ✓ valodu darbnīcas pasākumos

Rīgas Raiņa 8. vakara (maiņu) vidusskola

K.Barona 71, Rīga, LV-1001
Vispārējā vidējā izglītība . Vispārējā vidējā izglītība nedzirdīgajiem, vājdzirdīgajiem., Attīstīta interešu izglītība .

Stockholm School of Economics in Riga, SIA

Strēlnieku 4a, Rīga LV-1010
Augstākā izglītība . Bakalaura programma. EMBA. Executive MBA. SSE Riga., Izglītība angļu valodā. Ekonomika un uzņēmējdarbība.

Rīgas tehniski-lingvistiskā koledža, SIA

Ģertrūdes 27, Rīga, LV-1011
Izglītība Rīgā. Izglītība Latvijā. Bilingvālā izglītība . Skola Rīgas centrā., Humanitārā izglītība . Vispārējā programma. Individuālā apmācība, eksternāts.

Remeos, SIA

Vagonu 23, Rīga, LV-1009
Bērnu izglītība , bērnu izglītības centrs, pirmsskola, pirmsskolas iestāde, pirmsskolas izglītība , pirmsskolas

MC Alfa, mācību centrs

Raiņa bulvāris 25-522, 5.st., Rīga, LV-1050
Kursi Rīgā, apmācība Rīgā, kuponu kursi Rīgā, bezdarbnieku kursi Rīgā, pieaugušo izglītība Rīgā, kursi, Latgalē, apmācība Latgalē, kuponu kursi Latgalē, bezdarbnieku kursi Latgalē, pieaugušo izglītība Latgalē

Latvijas Universitātes Rīgas 1. medicīnas koledža

Tomsona 37, Rīga LV-1013
Izglītība , izglītības programma, skola, studenti, augstskola, koledža, koledža Rīgā, dienesta viensnīca

Izglītība ārzemēs, SIA

Brīvības 93-2, Rīga LV-1001
Izglītība un apmācība ārzemēs